Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez úgy, hogy komoly TE egyedül a Panthersben volt...Na jó meccsnézést, én a C8-on nézem.
több mint 11 éve
Jimmy Graham nem játszik ellenünk a jövő héten. Ez annak tudatában, hogy elég gyengén védekezünk TE-ek ellen elég jó hír.én azt olvastam, hogy a mai meccs előtt a Lions a 14. a tight endek levédekezésében a ligában ha fantasy pontokat nézünk (tehát yard+TD lényegében). Nem vészes az és ma csak javulni fog szvsz.
Mondjuk még így is a Saints a toronymagas esélyese a meccsnek. Brees bohócot fog csinálni belőlünk.
Bazzani
több mint 11 éve
Megatron és Bush hivatalosan is inaktív, Fauria is hiányzik.Fuller a kezdő WR, vicces lesz. Hatalmas teszt ez ma Lombardinak és Staffordnak. Annyival jobb most mint a Bills ellen, hogy egész héten tudták a hiányzásukat így eszerint készülhettek.
több mint 11 éve
Jimmy Graham nem játszik ellenünk a jövő héten. Ez annak tudatában, hogy elég gyengén védekezünk TE-ek ellen elég jó hír.Mondjuk még így is a Saints a toronymagas esélyese a meccsnek. Brees bohócot fog csinálni belőlünk.
Ma nem játszik Megatron és Bush. 10 pontot elérjük?
több mint 11 éve
Amikor év közben írsz alá valahova: Matt Prater csak MSB szerződést kap Detroitban az idei évre, pontosabban annak is a töredékét...Prater a 855.000 $-os fizetésből csak 603.529 $-t kereshet meg (12 game check a 17-ből), a cap száma 402.353 $ lesz.
@pfbusiness
több mint 11 éve
Nincs ebben semmi meglepő.Ma sem lesz CJ?JanekBiztos nem.
Teljesen értelmetlen lenne játszatni.
Azért az érdekes, hogy ő sem zárkózott el annak a lehetőségétől miszerint a védők szándékosan vadásznak a sérült testrészeire. Most is meglepően alacsonyan repült a Bills védő...Bazzani
Ha védő lennél te is ezt tennéd.
Bokszolok is ott ütnek ami már fáj...
több mint 11 éve
Ma sem lesz CJ?JanekBiztos nem.
Teljesen értelmetlen lenne játszatni.
Azért az érdekes, hogy ő sem zárkózott el annak a lehetőségétől miszerint a védők szándékosan vadásznak a sérült testrészeire. Most is meglepően alacsonyan repült a Bills védő...
több mint 11 éve
Olvasgattam 10 evvel ezelőtt fórum bejegyzéseket az index NFL fórumáról. MacPhisto, Bazzani (SuperBazza) és én káromkodunk a hozzászólásokban az elkeseredettségtől. Az első bejegyzések több mint 10 evesek (2004-ből).
Ha van időtök Bazza és Mac: nézzetek rá 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
nem szoktam ennyi meccset rgy kötésbe tenni, nyertem így is rendesen nyugiAkkor te se fogadj a saját csapatodra és játszd meg valahol, meg komolyat lehet kaszálni egy 13ból 12 találatos 'szelvennyel'!topmodellmár bocs de a Bears meccs kivételével én is ugyanezt tippeltem az előző fordulóra, és le is írtam előre a sportfogadás topicba 😛davemayerKié?Bazzani:Nem az én listám, az egyik amcsi Lions szakié.Bazzani
te tényleg eltaláltad 14 meccsből 13-nak a kimenetelét?
Egy kombinált fogadassal, ezt megjátszva halalra kerested volna magad!topmodell
Szívesen utánanéznék mit tippelt erre a hétre. Meg mielőtt feladom az évek oda szokásos vasárnapi super yankee (5 meccses kombinált) szelvényem!topmodell
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Akkor te se fogadj a saját csapatodra és játszd meg valahol, meg komolyat lehet kaszálni egy 13ból 12 találatos 'szelvennyel'!már bocs de a Bears meccs kivételével én is ugyanezt tippeltem az előző fordulóra, és le is írtam előre a sportfogadás topicba 😛davemayerKié?Bazzani:Nem az én listám, az egyik amcsi Lions szakié.Bazzani
Szívesen utánanéznék mit tippelt erre a hétre. Meg mielőtt feladom az évek oda szokásos vasárnapi super yankee (5 meccses kombinált) szelvényem!topmodell
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Ja utólag en is tudom! 😊A Pride of Detroit linkelte twitteren.Kié?Bazzani:Nem az én listám, az egyik amcsi Lions szakié.Bazzani
Valamelyik szakijuké, de nem hinném, hogy előre megmutatnák az eheti tippeket. 😊Bazzani
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
már bocs de a Bears meccs kivételével én is ugyanezt tippeltem az előző fordulóra, és le is írtam előre a sportfogadás topicba 😛Kié?Bazzani:Nem az én listám, az egyik amcsi Lions szakié.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
A Pride of Detroit linkelte twitteren.Kié?Bazzani:Nem az én listám, az egyik amcsi Lions szakié.Bazzani
Valamelyik szakijuké, de nem hinném, hogy előre megmutatnák az eheti tippeket. 😊
több mint 11 éve
Kié?Bazzani:Nem az én listám, az egyik amcsi Lions szakié.Bazzani
Szívesen utánanéznék mit tippelt erre a hétre. Meg mielőtt feladom az évek oda szokásos vasárnapi super yankee (5 meccses kombinált) szelvényem!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Viccesek próbàlnak lenni, nem jön össze, vanezígysutianapAzért annak is van egy határa.
több mint 11 éve
na látod mit tettél velem, megnéztem 😊 most mondhatnám h azért ilyen mert Packers drukker de akkor megsérteném az itteni Sajtfejűeket úgyhogy ő inkább egy "bad apple" köztük (már ha itt is itt van egyáltalán) aki azt hiszi az az okos gondolkodás ha ide is átmenti azt a soccer-filozófiát hogy "ha rivális akkor utálni kell" | ja amúgy .... Újpest 😛 | davemayerElnézést kérek. 😊
Biztosan azért reagálok így rá, mert a csapatomat bántó a dolog.
De egy ilyen sportnál (ahol millió a sérülés) szerintem ilyet leírni egyszerűen felháborító.
Nagyobbik baj az, hogy sokan az ilyen cikkek alapján hiszik magukat tájékozottnak.
több mint 11 éve
na látod mit tettél velem, megnéztem 😊 most mondhatnám h azért ilyen mert Packers drukker de akkor megsérteném az itteni Sajtfejűeket úgyhogy ő inkább egy "bad apple" köztük (már ha itt is itt van egyáltalán) aki azt hiszi az az okos gondolkodás ha ide is átmenti azt a soccer-filozófiát hogy "ha rivális akkor utálni kell" | ja amúgy .... Újpest 😛 |Megpróbáltam teljesen értelmesen elmagyarázni neki, hogy ezt nem így kellene, de azonnal a "Azt írunk amit akarunk" és a "bántja a kis lelki világodat" válaszok érkeztek.Beleolvastam a Fűzővel Kifelé meccselőzetesébe.te azt az oldalt felejtsd el, ha Ricsiék leragadtak egy szintnél ők a szint szót sem ismerikdavemayer
Kár volt.
1.leigazolták a Broncostól kivágottalkoholistaPratert.
2.hiszen remekül pótolja adöglődőJohnsont
Döglődő és alkoholista. (N)
De legalább a kritikámat se fogadták jól.Bazzani
Döglődő baszdmeg döglődő!!!
Kutyára nem írok ilyet.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Viccesek próbàlnak lenni, nem jön össze, vanezígyMegpróbáltam teljesen értelmesen elmagyarázni neki, hogy ezt nem így kellene, de azonnal a "Azt írunk amit akarunk" és a "bántja a kis lelki világodat" válaszok érkeztek.Beleolvastam a Fűzővel Kifelé meccselőzetesébe.te azt az oldalt felejtsd el, ha Ricsiék leragadtak egy szintnél ők a szint szót sem ismerikdavemayer
Kár volt.
Kutyára nem írok ilyet.Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Megpróbáltam teljesen értelmesen elmagyarázni neki, hogy ezt nem így kellene, de azonnal a "Azt írunk amit akarunk" és a "bántja a kis lelki világodat" válaszok érkeztek.Beleolvastam a Fűzővel Kifelé meccselőzetesébe.te azt az oldalt felejtsd el, ha Ricsiék leragadtak egy szintnél ők a szint szót sem ismerikdavemayer
Kár volt.
Kutyára nem írok ilyet.
több mint 11 éve
Bazzani:Nem az én listám, az egyik amcsi Lions szakié.
több mint 11 éve
Bazzani: te tényleg eltaláltad 14 meccsből 13-nak a kimenetelét?
Egy kombinált fogadassal, ezt megjátszva halalra kerested volna magad!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Beleolvastam a Fűzővel Kifelé meccselőzetesébe.te azt az oldalt felejtsd el, ha Ricsiék leragadtak egy szintnél ők a szint szót sem ismerik
Kár volt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Beleolvastam a Fűzővel Kifelé meccselőzetesébe.Kár volt.
1.leigazolták a Broncostól kivágott
2.hiszen remekül pótolja a
De legalább a kritikámat se fogadták jól.
több mint 11 éve
Nagyon remélem, hogy eltakarodott már a városból és legközelebb max Bears vagy Packers mezben látjuk itt.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal