Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Sajnos igen. A Jetsnél viszont nem lesz edzőcsere így egy csapattal kevesebb visz el előlünk edzőt.
Ahogy olvasgatom most Whisenhunt a legnagyobb favorit a Lions HC posztra.

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
McDanielst jó választás! Csak vigyétek bátran 😀ParadSEC
Köszi, de ha lehet akkor a másik Pats kötődésűt kérném (O'Brien). 😊
McDaniels bemutatkozott rendesen Denverben.Bazzani
O'Brien-ről valószínűleg lemaradtok (Schefter szerint a Houstonnal egyezkedik).

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
(Vikings már az új fedett stadionban játszik majd?)Bazzani
Majd csak 2016-tól, addig a University of Minnesota stadionjában játszanak a srácok.
több mint 11 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Találtam egy cikket a lehetséges edzőjelöltekről. Van benne pár botrányosan buta ötlet (Shurmur, McDaniels, Tucker, kisShanny, nagyShanny), nevek akik bizonyosan nem lesznek újra NFL főedzők és jópár érdekes név. A legLions-osabb döntés ma jutott eszembe: Linehan.
Na akkor sírnék pár napig.Bazzani
Valaki a Jagstől?valakis
Elég vicces, de a legjobb edzőválasztásunk ez a Bonamengo csóka volt a ST élére.
Jó voltak faszságok, de az elmúlt évekhez képest ég és föld a helyzet.
Most, hogy megdícsértem tuti szétszopat minket a Vikings ST vasárnap, de ez nem is baj, kell a top10es drafthely az új stábnak.Bazzani
Elismerem, Akers lábával nem tud mit kezdeni, Martinnál ugyanazt érzem mint a WR-eknél meg Mattnél hogy fejben nem tudják őket rendesen összerakni, Ross meg egy isten csak maradjon is meg a formája. Azért majd év végén megpróbálok utána nézni mennyi volt a büntetés miatt visszafújt return yardok száma, mert 8-9 meccsnél a top 3-ban voltunk ebben a kategóriában, ha az emlékezetem nem csal.

We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Nem kell ennyire negatívan nézni a dolgot, Bazza.
A Georgia Dome fedett, de valószínűleg Charlotte-ban sem lesz az a kimondott wisconsini tundraGogo
Az Atlanta ellen a Wembleyben játszunk. 😉Bazzani
Te nyertél. Erre nem is gondoltam.

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Lions | Israel Idonije placed on IR

The Detroit Lions have placed DE Israel Idonije (neck) on Injured Reserve. The team also signed practice squad S Akwasi Owusu-Ansah to their active roster. Terms of the contract were not disclosed.

több mint 11 éve
A Georgia Dome fedett, de valószínűleg Charlotte-ban sem lesz az a kimondott wisconsini tundraGogo
Az Atlanta ellen a Wembleyben játszunk. 😉

több mint 11 éve
A Georgia Dome fedett, de valószínűleg Charlotte-ban sem lesz az a kimondott wisconsini tundra

több mint 11 éve
2014es schedule
Home Chicago, Green Bay, Minnesota, New Orleans, Tampa Bay, Buffalo, Miami, NFC East* (ha kikapunk Giants)
Away Chicago, Green Bay, Minnesota, Atlanta, Carolina, New England, NY Jets, NFC West* (ha kikapunk akkor valószínűleg Cards)
Nem vicces. Főleg, hogy az összes idegenbeli meccs szabad ég alatt lesz ami Staffordnak nagy kedvence ugye. (Vikings már az új fedett stadionban játszik majd?)

több mint 11 éve
Rugby játékosokban bízunk? Erősen mulatságos....topmodell
Igazából semmi vesztenivaló nincs vele.
Érdemes megnézni ezt a videot:
 www.youtube.com/watch?v=Mfb8a1GFrxc
Nagyon eltökélt és szimpatikus gyereknek tűnik. Nyílván évek lennének mire megtanulna focizni. Gondolom adnak egy esélyt a dolognak, inkább mi találjunk gyöngyszemet mint más.
Kíváncsi vagyok, hogy ő és Rugland is Xanders által került ide? Mert elég érdekes történet mindkettő.

több mint 11 éve
Az ok hogy mi új stábot szeretnénk és hogy vérlázítónak tartjuk ha Schwartz marad.
De ti mennyi esélyt láttok arra hogy ezt Mayhew vagy Ford hasonlóan látja?!?topmodell
A Lions beatwriter-ei egyöntetűen 1%nál kevesebb esélyt látnak arra, hogy Schwartz és stábja maradjon. Dave Birkett azt írta, hogy "A lot of changes coming" márpedig az ő infói nem nagyon szoktak tévesek lenni.
Én inkább azt vetném fel kérdésnek, hogy Mayhew marad e? Mert ugye ott van a stábban a tavaly felvett Brian Xanders (  en.wikipedia.org/wiki/Brian_Xanders ), aki alkalmas lenne a feladatra. Kvalitásait az idei draft mutatja, mert az ő big boardja is fontos eleme volt a választásoknak.
Én megpróbálnám őt, mint GM-et mert Mayhew-ból valahogy elfogyott a kakaó.

több mint 11 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Az ok hogy mi új stábot szeretnénk és hogy vérlázítónak tartjuk ha Schwartz marad.
De ti mennyi esélyt láttok arra hogy ezt Mayhew vagy Ford hasonlóan látja?!?

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Találtam egy cikket a lehetséges edzőjelöltekről. Van benne pár botrányosan buta ötlet (Shurmur, McDaniels, Tucker, kisShanny, nagyShanny), nevek akik bizonyosan nem lesznek újra NFL főedzők és jópár érdekes név. A legLions-osabb döntés ma jutott eszembe: Linehan.
Valaki a Jagstől?valakis
Elég vicces, de a legjobb edzőválasztásunk ez a Bonamengo csóka volt a ST élére.
Jó voltak faszságok, de az elmúlt évekhez képest ég és föld a helyzet.
Most, hogy megdícsértem tuti szétszopat minket a Vikings ST vasárnap, de ez nem is baj, kell a top10es drafthely az új stábnak.

több mint 11 éve
Pettigrew IR-re került, egyre több helyen olvasni azt, hogy nem igazoljuk vissza.
Helyére Spurlock jött vissza.
Mindeközben leigazoltunk a gyakorlócsapatba egy Carlin Isles nevű rugbysztárt aki 4,22-t futott a tryout-on.
Állítólag nagyon nyerni akarunk a vikingek ellen, remélem nem sikerül.Bazzani
Akkor most már vérbeli mackó leszel te is Bazz? 😛Süsü
Ezt nem tudom honnan vetted, de megígérem, hogy egyszerre kezdek majd el szurkolni a Bearsnek meg a Fradinak.
Az elmegyógyintézetben 80éves koromban.

több mint 11 éve
McDanielst jó választás! Csak vigyétek bátran 😀ParadSEC
Köszi, de ha lehet akkor a másik Pats kötődésűt kérném (O'Brien). 😊
McDaniels bemutatkozott rendesen Denverben.

több mint 11 éve
A Pro Bowl komolyságát mutatja, hogy Warford (egész évben nem csináltak róla sacket) és Levy (INT-ben vezeti a ligát LB létére) még "csereként" sem fért oda.
Ellenben az INT király Stafford és a fumble bajnok Bush ott van mint alternate jelölt.
Suh és Megatron "egyenes ágon" jutott be.

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 329 — Patriots fan
McDanielst jó választás! Csak vigyétek bátran 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 299 — no es importante
@kmeinke: Asked Matthew Stafford why he wouldn't want to work with a QB guru. Response: "It's not my thing."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Valaki a Jagstől?

We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Könnyebb ha linket is adok ugye?www.prideofdetroit.com/2013/12/27/5247092/lions-coaching-candidates
😊

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
átpörgettem mindent, de ű a legjobb, Rókanevem 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Na akkor sírnék pár napig.

több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Rugby játékosokban bízunk? Erősen mulatságos....topmodell
nálunk is van egy, Dániel, a Dongó... Isles sebessége amúgy már-már unsportmanlike conducttal ér fel rögbiben, sprinterként 60on 6,68at, 100on 10,24et tudott.
 www.youtube.com/watch?v=gA5bwqVN5LM  www.youtube.com/watch?v=Mfb8a1GFrxc
lehet, hogy még béna az nflhez, de legalább a hozzáállásával nem lesz gond, mini slot wrnek meg visszahordónak jó lesz

több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 915 — secret level
Remek írás Bazz!

Seattleből két HC jelölt megy a piacra :
- Darell Bevell- ugyan régi ismerős, de ő valószínűleg megy NY-ba
- Tom Cable: ??? 3 év után is! de mert szeretm a Lionst remélem nem kerül szóba

„Ahogy Bazza látta” második rész avagy a Jiim Schwartz dosszié:

Bazzani
több mint 11 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Rugby játékosokban bízunk? Erősen mulatságos....

One Team
One Detroit
One Pride