Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Staffordot megpróbálta megvédeni a barátnője twitteren.
 twitter.com/WorldofIsaac/status/414944842490204160/photo/1
A kedves válaszoló köszönte a passzt és visszavitte TDre a riposztjával. 😀😀
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Valahol az is jellemzi ezt a csapatot hogy Tucker múlt héten Kiskunlacházáról beverte ellenünk Fordon otthon 43-as miss.Blevi
Van aki még tudja, hogy merre van Kiskunlacháza? 😊
Bocsánat, hogy belepofázok a fórumotokba, tényleg szerencsétlen az utóbbi pár hetetek (első sorban az edzők miatt szvsz). De mivel lacházi suttyó paraszt vagyok, nem tudok elmenni az említés mellett szó nélkül 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Schwartz már kezdi a magyarázkodást, Dickerson meg agyrázkódást szenvedett a kickoff során,ezek után jött a drop meg egy holding róla, és csak a mecse után diagnosztizálták. mondhatom fasza

We just form a fucking wall.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nagyon ambivalens érzéseim voltak a meccs végén, hisz a Lionst is kedvelem, szívesen néztelek volna titeket a PO-ban, de hosszú távon remélem jobban jár ezzel a csapat. Schwartz takarodj!
több mint 12 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
En is azon gondolkoztam hogy mekkora kudarc ez a szezon.
Írtam a hét elején hogy tuti a legszarabb módon fogunk lecsuszni a PO -ról. A steelers nyert a Bears is kikap nem sokára. Mi meg botrányosan balfaszok vagyunk.
Hihetlen kudarc hétről hétre.
😕 😕 😕 :'-(

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 958 — Detroit vs. everybody

Ez a szezon rosszabb volt mint a 0-16. Akkor legalább szar csapatunk volt.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Tipikus, hogy kikapott a Packers. Tipikus.

Twit: Schwartz just yelled “What the fuck you booing at?” to the crowd.
Remélem még ma kirúgják.MacPhisto
Nem mondod?! Megkoronázása a pályafutásának.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 915 — secret level
egyébként azt írták ma twitteren hogy Schwartzot nagyon ki akarta tenni Mayhew csak a fizetése miatt nem lett végül, most még 12m fizetése van de 2005-ben 11m volt az edző fizetése akit kiraktunkvalakis
Csak már tegye! Borzasztóan sok tehetséges játékos alkotja a csapat magját, szét fognak széledni irány nélkül!!!
több mint 12 éve
egyébként azt írták ma twitteren hogy Schwartzot nagyon ki akarta tenni Mayhew csak a fizetése miatt nem lett végül, most még 12m fizetése van de 2005-ben 11m volt az edző fizetése akit kiraktunk

több mint 12 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Valahol az is jellemzi ezt a csapatot hogy Tucker múlt héten Kiskunlacházáról beverte ellenünk Fordon otthon 43-as miss.
több mint 12 éve
Akerst kihagytad a felsorolásbólvalakis
Igazad van. Szerkesztem.

DET UM
több mint 12 éve
Tipikus, hogy kikapott a Packers. Tipikus.

Twit: Schwartz just yelled “What the fuck you booing at?” to the crowd.
Remélem még ma kirúgják.

DET UM
több mint 12 éve
Akerst kihagytad a felsorolásból

több mint 12 éve
Stafford maradjon, de a szezon második fele nehezen emészthető tőle is...
több mint 12 éve
Akit nem akarok jövőre itt látni:

Schwartz
Linehan
Stafford
Durham
Pettigrew
Raiola
Akers
Akers
Akers
Akers
Akers
Akers
Akers
Akers
Akers

DET UM
több mint 12 éve
Így szétesni a szezon második felére. Mayhem tedd a dolgod. FIRE SCHWARTZ!
több mint 12 éve
Aztán lehet hétfő reggel Ti vezetitek a csoportot. 😊.

Egyébként valaki tudja miért 10-kor lesz a meccsetek? Már jó előre megterveztem, hogy megnézem 7kor a meccseteket, utána szurkolok a Pittsburghnek míg be nem alszok, aztán utána jöhet az év első PO meccse a Bearsnek. 😊. Mert ez innentől nekünk az. Csak ugye nem 7-kor játszotok...tüsi91
remélem nem mondok hülyeséget, de ez már az év elején is 10-re volt kiirva

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Aztán lehet hétfő reggel Ti vezetitek a csoportot. 😊.

Egyébként valaki tudja miért 10-kor lesz a meccsetek? Már jó előre megterveztem, hogy megnézem 7kor a meccseteket, utána szurkolok a Pittsburghnek míg be nem alszok, aztán utána jöhet az év első PO meccse a Bearsnek. 😊. Mert ez innentől nekünk az. Csak ugye nem 7-kor játszotok...
több mint 12 éve
Mondassz valamit.
Meggyőződésem hogy azert kell hosszú hónapokig tartó offseason, hogy a LIONS szurkolók idegei gyógyuljanak és erősödjenek a következő évi szenvedésekre.
Az is biztos hogy 10kardiológusból 10 nem ajánlja hogy LIONS szurkoló legyél 😊)

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Pettirgew mindenképp out vasárnapra. Se Levy (Flaco bokája) se Delmas (helmet to helmet) nem kapott pénz büntetést.
Szerdán Delmas (knee), Johnson (knee), Levy (foot), Martin (right groin), Pettigrew (ankle), Slay (knee) és Wendling (ankle) nem edzettek.
Csütrötökön Johnson (knee), Mathis (illness), Levy (foot), Pettigrew (ankle), Slay (knee) és Wendling (ankle) nem edzettek, Martin, Houston, és Delmas csak limitáltan.
Pénteken Brandon Pettigrew, DeAndre Levy, Darius Slay, Rashean Mathis andés Louis Delmas nem edzettek.
Matt Veldmant (TE) hoztuk a practise squadba, Patrick Edwardsot tettük practice squad IR-re. Veldman (korábbi Jags játékos) nyáron járt nálunk keretszükitésnél kitettük aztán két hónapig volt a Tampa practise squadjában, onnan múlt héten tették ki. Vasárnap ugynézki két Te lesz aktiv Fauria és Dickerson, valamiért ugyérzen a nem létező TE játékunk most 1-1 passt fog jelenti mindkét úriember irányába.

A LIONSt ismerve azért ez nem lesz most sem egy gyerekjáték. Nem ilEyn egyszerű ez, hogy elestünk a PO-tól és csókolom.
LIONS szurkolóként tudom, még kecsegtetini fog valami esélyt az élet. Hogy nagyobb szenvedés és kínok között bukjunk el mindent idén (is).
Lenne tippem a rossz forgatókönyvekre, de az élet úgyis talál rosszabbat.
Es egyébként én egy végtelenül pozitív ember vagyok az ev 349 napján. Csak az az évi 16 vasárnap ne keserítene 10 éve...topmodell
Csak 14 vasárnap márha van MNF, meg ott van a Háladaás is.valakis
Megfogtad a lényeget 😉
Hétfő esti ritkábban van, de mind1.topmodell
megvan már, azért nem jtunk Po-ba mert akkor az még évi plusz 2 vagy 3 plusz napot jelentene, mi lenne akkor az idegeinkel?

több mint 12 éve
Pettirgew mindenképp out vasárnapra. Se Levy (Flaco bokája) se Delmas (helmet to helmet) nem kapott pénz büntetést.
Szerdán Delmas (knee), Johnson (knee), Levy (foot), Martin (right groin), Pettigrew (ankle), Slay (knee) és Wendling (ankle) nem edzettek.
Csütrötökön Johnson (knee), Mathis (illness), Levy (foot), Pettigrew (ankle), Slay (knee) és Wendling (ankle) nem edzettek, Martin, Houston, és Delmas csak limitáltan.
Pénteken Brandon Pettigrew, DeAndre Levy, Darius Slay, Rashean Mathis andés Louis Delmas nem edzettek.
Matt Veldmant (TE) hoztuk a practise squadba, Patrick Edwardsot tettük practice squad IR-re. Veldman (korábbi Jags játékos) nyáron járt nálunk keretszükitésnél kitettük aztán két hónapig volt a Tampa practise squadjában, onnan múlt héten tették ki. Vasárnap ugynézki két Te lesz aktiv Fauria és Dickerson, valamiért ugyérzen a nem létező TE játékunk most 1-1 passt fog jelenti mindkét úriember irányába.

A LIONSt ismerve azért ez nem lesz most sem egy gyerekjáték. Nem ilEyn egyszerű ez, hogy elestünk a PO-tól és csókolom.
LIONS szurkolóként tudom, még kecsegtetini fog valami esélyt az élet. Hogy nagyobb szenvedés és kínok között bukjunk el mindent idén (is).
Es egyébként én egy végtelenül pozitív ember vagyok az ev 349 napján. Csak az az évi 16 vasárnap ne keserítene 10 éve...topmodell
Csak 14 vasárnap márha van MNF, meg ott van a Háladaás is.valakis
Megfogtad a lényeget 😉
Hétfő esti ritkábban van, de mind1.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve

Csak 14 vasárnap márha van MNF, meg ott van a Háladaás is.

több mint 12 éve
Hozhatnánk olyat akinek van HC tapasztalata 😊
Az utóbbi időben nem volt ilyen.
De olyan se nagyon aki nem bukott meg 5 éven belül 😕

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
HC kérdéshez egy apró kiegészítés:

Bevell nálunk "döntős" volt Trestmannel és Arianssal egyetemben és azért ő "hullott ki" elsőnek, mert nincs HC tapasztalata.
több mint 12 éve
Es egyébként én egy végtelenül pozitív ember vagyok az ev 349 napján. Csak az az évi 16 vasárnap ne keserítene 10 éve...

One Team
One Detroit
One Pride