Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Roton írták, hogy valamelyik Lions oldal szerint a Lions rá akar menni Hartlinera, amint megnyílik a piac. #2-nek szánják, ami nap lepne meg, hisz Titusnak csókolom van, Burleson sérülésből jön vissza, Broyles szintén.StezLol, ezt most olvasom.
Ha ez tényleg igaz akkor semmi keresnivalója az NFL közelében...
Egyébként claimelte a Rams.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan @caplannflLions announced that they released G Stephen Peterman and DE Kyle Vanden Bosch.
több mint 12 éve
8,5 a spórolás de 3-al a cap fölött voltunk. Annak örülök hogy végre két olyan játékost vágtunk ki, akit ki kellett 😉
Viszont aggasztó ha sokat variálunk a falon. Félek nem védik majd meg Staffordot.
Backus maradjon még egy évet!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Szerintem is esélyesebb a DE pick. Ha most fogadnom kéne akkor arra vagy egy trade-re (lefelé) tennék.Eddig 8,5millát spóroltunk. Még jöhet a Raiola cut és Stafford új szerződése. (+bármi meglepetés)
több mint 12 éve
Chris McCosky @cmccosky Trying to confirm reports that the Lions will release OG Stephen Peterman today. The move was expected. Dominic Raiola could be next.1/5-re Guard?! Szerintem esélyesebb egy DE pick.
Lassan senki nem marad a kezdő OLből.
Sokan máris Warmack-ot jósolják az 5.pickre.Bazzani
több mint 12 éve
alakul ez kérem szépen😊
több mint 12 éve
KVB lesz a következő. Nagyon be van indulva a FO.Tetszik, tetszik.
Szerk.: meg is történt. Ronnel Lewis maradt az egyetlen DE a keretben akinek szerződése van a jövő évre.
több mint 12 éve
Chris McCosky @cmccosky Trying to confirm reports that the Lions will release OG Stephen Peterman today. The move was expected. Dominic Raiola could be next.Lassan senki nem marad a kezdő OLből.
Sokan máris Warmack-ot jósolják az 5.pickre.
több mint 12 éve
Lehet, hogy valamit benéztem akkor. NSO szerint ő is repült, de nem biztos, hogy az mérvadó...Miért is leves? Én semmi ilyet nem olvastam.Hülye ez az ember. Kiváncsi vagyok ki vállalja be. Remélem Broyles felépül mert mikor játszott nekem biztatónak tűnt.BleviBroyles is leves...proki
Viszont hála az égnek Petermant kivágtuk. Már sokkal korábban kellett volna.
A guardok közül Petermanról csinálták összesenben a legtöbb hitet, sacket és hurryt. Szép.Bazzani
több mint 12 éve
Miért is leves? Én semmi ilyet nem olvastam.Hülye ez az ember. Kiváncsi vagyok ki vállalja be. Remélem Broyles felépül mert mikor játszott nekem biztatónak tűnt.BleviBroyles is leves...proki
Viszont hála az égnek Petermant kivágtuk. Már sokkal korábban kellett volna.
A guardok közül Petermanról csinálták összesenben a legtöbb hitet, sacket és hurryt. Szép.
több mint 12 éve
Hülye ez az ember. Kiváncsi vagyok ki vállalja be. Remélem Broyles felépül mert mikor játszott nekem biztatónak tűnt.BleviBroyles is leves...
több mint 12 éve
Hát pedig már most a Cowboyst mondják, aki esélyes.StezSzépen ellennének Dez-el...
Amúgy símán el tudnám képzelni Titust a Patsben. Jól tudnak bánni a balhés arcokkal (lásd Talib vag Dennard) és Brady tudná is adni neki a forintos zsugákat. Nem mellesleg kelleni is fog oda egy jó és olcsó WR.
több mint 12 éve
Hát pedig már most a Cowboyst mondják, aki esélyes.
több mint 12 éve
Cowboyst csak egy esetleges Austin trade/cut után mondanám esélyesnek. 3. WR-nek meg nem jön ahhoz túl jónak tartja magát.Hülye ez az ember. Kiváncsi vagyok ki vállalja be. Remélem Broyles felépül mert mikor játszott nekem biztatónak tűnt.BleviAz első három csapat aki eszembe jutott: Jets, Cowboys, Raiders.Bazzani
több mint 12 éve
A keretünk három legfőbb baja:Mehet is a picsába. Tuti máshol meg tudják fegyelmezni és kijön belőle a tehetség. Hartline? Nem tudom mit gondoljak.BazzaniHartline sérülékeny, de nem rossz egyébként. De azt nem árt tudni, hogy évi 5-6 milliót szeretne kapni.Stez
-tele van red flages/sérülékeny játékossal.
-túl magas fizetések.
-nincsenek olyan karakteres vezéregyéniségek akik kordában tartanák a balhézókat.
Na most Hartline sérülékeny, de legalább drága is. Mivel lenne jobb mint Burleson?
több mint 12 éve
Hülye ez az ember. Kiváncsi vagyok ki vállalja be. Remélem Broyles felépül mert mikor játszott nekem biztatónak tűnt.BleviAz első három csapat aki eszembe jutott: Jets, Cowboys, Raiders.
több mint 12 éve
Hülye ez az ember. Kiváncsi vagyok ki vállalja be. Remélem Broyles felépül mert mikor játszott nekem biztatónak tűnt.
több mint 12 éve
Titus szerint ő jobb mint Megatron.Ekkora arcal nem sok öltözőbe fog beférni.
több mint 12 éve
Mehet is a picsába. Tuti máshol meg tudják fegyelmezni és kijön belőle a tehetség. Hartline? Nem tudom mit gondoljak.BazzaniHartline sérülékeny, de nem rossz egyébként. De azt nem árt tudni, hogy évi 5-6 milliót szeretne kapni.
több mint 12 éve
egy kérdés: igaz az, hogy direkt szabotálta Young a Packers elleni meccset a 11. héten, azzal, hogy szándékosan a rossz helyen állt fel? ezt olvastam a roton. ha igen, nem lesz kelendő, bár Al Davis ha élne, már lecsapott volna rá a gyors 40 yardos ideje miatt. 😊
buhloone mindstate
több mint 12 éve
Mehet is a picsába. Tuti máshol meg tudják fegyelmezni és kijön belőle a tehetség. Hartline? Nem tudom mit gondoljak.
több mint 12 éve
Közben:Lions waived WR Titus Young.
több mint 12 éve
Roton írták, hogy valamelyik Lions oldal szerint a Lions rá akar menni Hartlinera, amint megnyílik a piac. #2-nek szánják, ami nap lepne meg, hisz Titusnak csókolom van, Burleson sérülésből jön vissza, Broyles szintén.
több mint 12 éve
Broyles elkezdte a kocogást, reméljük a TCre rendben lesz.hát meglesz 😊
Elméletileg mától lehet cutolni játékosokat. Érdekes hetek jönnek.Bazzani
And so with the Lions releasing Titus Young and Ryan Broyles coming off knee injury, Detroit is, amazingly, back to needing another WR.
több mint 12 éve
Broyles elkezdte a kocogást, reméljük a TCre rendben lesz.Elméletileg mától lehet cutolni játékosokat. Érdekes hetek jönnek.