Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha jól olvastam akkor repült a WR az RB és az OL coach.Alakul ez.
több mint 12 éve
Álmodni ingyen van. 😊Amúgy nem hinném, hogy a pénz akadály lehet. Hiába van gazdasági válság azért Fordéknak van tőkéje.
Meg hamár vágyakról beszélünk akkor ne Shurmur félékről diskuráljunk.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kristóf miért?Bazzanitúl drágák lennének együtt, HC-ként hiába buktak meg Turner és Smith egyaránt kapósok lesznek, így máshol többet kereshetnek. Cowher sem tudom, h szívesen dolgozna-e két karizmatikusabb emberrel maga alatt v inkább a saját stábjával.
több mint 12 éve
Schwartz szerint nyitottak vagyunk arra, hogy elvállajuk az edzősködést a Senior Bowl-on ha felkérnek.😂
Elképzelhetőek nagy változások a keretben.
És az év mondása:
Stefan Logan isn't a bad returner, he's just creative.Bazzani
több mint 12 éve
Schwartz szerint nyitottak vagyunk arra, hogy elvállajuk az edzősködést a Senior Bowl-on ha felkérnek.Elképzelhetőek nagy változások a keretben.
És az év mondása:
Stefan Logan isn't a bad returner, he's just creative.
több mint 12 éve
Schwartz on Titus Young: "There is still a window there" to return.Mivan????
Tüsi! Cunningham túl jó ebbe a négyesbe.
több mint 12 éve
Schwartz HCMike Tice OC
Cunningham DC
Crossman ST
Ez a négyes odaverne 😀 😀 😀.
több mint 12 éve
Schwartz most tart sajtótájékoztatót, de a szokásos maszlagon kívül semmi nem hangzott el. Szerintem még napokat kell várnunk a tényekre.Kristóf miért?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
be is baszna ez a trió 😮 😊
több mint 12 éve
Na akkor cselekedjünk gyorsan.Amit szeretnék:
HC Bill Cowher
OC Norv Turner
DC Lovie Smith
Remélem észnél vannak Fordék és addig váltunk amíg nem késő.
több mint 12 éve
Kár hogy nem lett meg a 2000 Megatronnak, pedig már készültem a CJ2K-jel 😀
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Here is a glimpse of the teams Detroit will play during the 2013 NFL season:Home: Chicago, Green Bay, Minnesota, Dallas, NY Giants, Baltimore, Cincinnati, Tampa Bay
Away: Chicago, Green Bay, Minnesota, Philadelphia, Washington, Cleveland, Pittsburgh, Arizona
Síma 3 győzelem.
több mint 12 éve
Na akkor várhatjuk a draftot, remélhetjük hogy sikerül valami capspacet csinálni, sírhatunk hogy Houston és/vagy Delmas lelép és a nagyanyám jön DB-nek, várhatjuk a schedulet ahol remélem idén is sikerül nekünk a legerősebbet összerakni valahogy és persze az adekvát konferencia-leadert THXgivingkor na és a 15-16-17. heti GB meccset a szétfagyott geci tundrán.Tuti a Ravens jön Hálaadáskor.
Ja ha én owner lennék és a csapatom 10-6 lenne és mind a hat L a divíziómban lenne, mindenkit kirúgnék, a GM-től a portásig. Mi a faszt gondolnak csinálni ha leszopunk minden évben a saját divünkben?MacPhisto
GB meccs decemberben.
Ami aggaszt mellé az az, hogy azt látom Fordék tanácstalanok. Kirúgjuk, ne rúgjuk. Állítom tervük sincs a pótlásra.
több mint 12 éve
Egy kis szezonértékelő:OFFENSE
MVP Megatron
Év csalódása Pettigrew
Év meglepetésembere Durham
DEFENSE
MVP Fairley
Év csalódása KVB
Év meglepetésembere Jonte Green
ST
MVP Hanson
több mint 12 éve
Én már csak nevetek ezeken.Állítólag már későn dobta be.
Gondolom azért akarta Nelson eldugni egyből mert későn lett bedobva...
több mint 12 éve
GB meccsen McCarthy ugyanúgy bedobta a pirosat automatikus review előtt mint Schwartz. Nem találnátok ki, de nekik volt review. Hánynom kell.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
És akkor meg lehet nézni a Colts 2012-es draftját.Allen, Ballard, Hilton, alsó hangon, utóbbi két játékos late round pickekkel.
több mint 12 éve
Én sem.Főleg azért, hogy még mindig ezek a balfaszok draftolnak.
A Thomas trade volt a korona a szarra.
Nulla hátsó/középsőkörös steal négy év alatt.Bazzani
több mint 12 éve
Én sem.A Thomas trade volt a korona a szarra.
Nulla hátsó/középsőkörös steal négy év alatt.
több mint 12 éve
RT davebirkett Martin Mayhew declined comment after the game. Said he'd talk with reporters on Wednesday.Na, reménykedjünk. Azt se bánnám, ha Mayhewt elküldenék.
Bazzani
több mint 12 éve
RT davebirkett Martin Mayhew declined comment after the game. Said he'd talk with reporters on Wednesday.
több mint 12 éve
Na akkor várhatjuk a draftot, remélhetjük hogy sikerül valami capspacet csinálni, sírhatunk hogy Houston és/vagy Delmas lelép és a nagyanyám jön DB-nek, várhatjuk a schedulet ahol remélem idén is sikerül nekünk a legerősebbet összerakni valahogy és persze az adekvát konferencia-leadert THXgivingkor na és a 15-16-17. heti GB meccset a szétfagyott geci tundrán.Ja ha én owner lennék és a csapatom 10-6 lenne és mind a hat L a divíziómban lenne, mindenkit kirúgnék, a GM-től a portásig. Mi a faszt gondolnak csinálni ha leszopunk minden évben a saját divünkben?
több mint 12 éve
Na akkor Linehan biztos, a többit csak reméljük.Boldogabb holnapot mindenkinek.
több mint 12 éve
Én húznék kettőt a drafton.Detroit Lions DE Cliff Avril would like to re-sign with the team after he reportedly turned down a three-year, $30 million offer with $20 million guaranteed from the team.A felét nem éri. Húzzon a picsába.MacPhisto
Remélem nem fizetjük túl. Inkább menjen a jaguárokhoz.
Bazzani
LoJack és Willie Young mellé.
1. és 4.kör.
több mint 12 éve
Detroit Lions DE Cliff Avril would like to re-sign with the team after he reportedly turned down a three-year, $30 million offer with $20 million guaranteed from the team.A felét nem éri. Húzzon a picsába.
Remélem nem fizetjük túl. Inkább menjen a jaguárokhoz.
Bazzani