Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Gratula nektek! 😊 Én azért nem bánnám, ha az utolsó meccsen pihentetés lenne és nem az "alap csapat" menne ki a pályára. 😀 😛 , utána meg a playoffban majd találkoznánk. Jó lesz így? 😀 😉pakeszKöszi a gratulációt. Hogy mennyire veszük majd komolyan azt a meccset, az gondolom attól függ, hogy a no 1. és 2. hely elérhető lesz-e az afcben.
Ja és AJ biztos, hogy játszani fog még idén
több mint 12 éve
Gratula nektek! 😊 Én azért nem bánnám, ha az utolsó meccsen pihentetés lenne és nem az "alap csapat" menne ki a pályára. 😀 😛 , utána meg a playoffban majd találkoznánk. Jó lesz így? 😀 😉
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Gratula, sok sikert a PO-ban! 😊
több mint 12 éve
doka
111
Grat a csapatnak, láttam az utóbbi két meccset, de igazából csak Yates miatt, mert jó pár meccsét láttam UNC-ben. Hatalmas meccse volt. Remélem AJ fel fog épülni még a szezonban.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hát kishíján megkönnyeztem a Yates család ünneplését, hatalmas győzelem volt a mai. Bár megfogadtam, hogy nem kezdek el itt a Texans topikban is fórumozni, mert az már sok lesz, úgy néz ki az Eagles idei produkciója nem von el tőlem időt, úgyhogy ha lehet itt töltöm a Playoffot😀Vedd fölé 😀 Am tényleg grat, elképesztően jók vagytok idén, de hát én ezt is vártam tőletek, meg a védelem ugrásszerű javulását 😊
Örülök, hogy nem sikerült korábban kiharcolni a rájátszást, mert így az igazán stílszerű debütálni. Csoportgyőztesként! (és lehet, hogy első kiemeltként?)
Holnap legszívesebben felvenném az Andre Johnson mezemet, de vizsgázni megyek és öltöny alá elég hülyén nézne ki😀😀😀somebody08
több mint 12 éve
Hát kishíján megkönnyeztem a Yates család ünneplését, hatalmas győzelem volt a mai. Bár megfogadtam, hogy nem kezdek el itt a Texans topikban is fórumozni, mert az már sok lesz, úgy néz ki az Eagles idei produkciója nem von el tőlem időt, úgyhogy ha lehet itt töltöm a Playoffot😀 Örülök, hogy nem sikerült korábban kiharcolni a rájátszást, mert így az igazán stílszerű debütálni. Csoportgyőztesként! (és lehet, hogy első kiemeltként?)
Holnap legszívesebben felvenném az Andre Johnson mezemet, de vizsgázni megyek és öltöny alá elég hülyén nézne ki😀😀😀
több mint 12 éve
Grat srácok, nagyon megérdemeltétek, szimpatikus csapat vagytok!
több mint 12 éve
Baszki, nem hiszem el, hogy a footballfanaticson kb 1 óra alatt elfogyott az összes divizió bajnokis baseball sapka 😕Bondilehet 10 évre visszamenőleg postázták ki az előrendeléseket
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Baszki, nem hiszem el, hogy a footballfanaticson kb 1 óra alatt elfogyott az összes divizió bajnokis baseball sapka 😕
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 897
Én is csak annyit tudok mondani a mai gyomros után, hogy grat és sok sikert. Yates meg lehet, hogy a tipikus "Kikukázott tehetség" lesz. Nagy volt ma.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
jó ezeket a hozzászólásokat olvasgni
több mint 12 éve
Csatlakozom Iktriad-hoz! Gratula, jó látni, hogy van tartása a csapatotoknak, hiába van ennyi sérült kulcsjátékos. Megérdemelte már a Texans, meg Ti is. Vártatok rá eleget 😊Köszönjük tőled is
Különben AJ játszhat majd a PO-ban?N-Drew
Elméletileg igen
több mint 12 éve
Különben AJ játszhat majd a PO-ban?N-DrewElvileg már az alapszakaszban is
Amúgy köszi a gratulációt 😀
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Csatlakozom Iktriad-hoz! Gratula, jó látni, hogy van tartása a csapatotoknak, hiába van ennyi sérült kulcsjátékos. Megérdemelte már a Texans, meg Ti is. Vártatok rá eleget 😊 Különben AJ felépül majd a PO-ra? Mert ő azért nagyon kéne legalább...
több mint 12 éve
Grat nagy küzdés volt
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Gratula az a TExans 1. playoff szereplésének kiharcolásához. Legyetek méltó képviselője a divíziónknak!iktriadKöszi, nagyon sportszerű tőled
több mint 12 éve
Gratula az a TExans 1. playoff szereplésének kiharcolásához. Legyetek méltó képviselője a divíziónknak!iktriadKöszönjük, reméljük a legjobbakat 😊
több mint 12 éve
Gratula az a TExans 1. playoff szereplésének kiharcolásához. Legyetek méltó képviselője a divíziónknak!iktriadKöszönjük, reméljük a legjobbakat 😊
több mint 12 éve
Gratula a Texans 1. playoff szereplésének kiharcolásához. Legyetek méltó képviselője a divíziónknak!
több mint 12 éve
Káprázatos 2 meccsen vagyunk túl! Ez a CSAPAT minden dícséretet megérdemel! Aki azt mondja hogy érdemtelenül jutottunk a PO-ba az menjen a pi...ba!Gabrielki mondaná azt??? rágyúrunk a konferenciagyőzelemre? 😛
több mint 12 éve
Nem olyan nagy sajnos, hogy van két szuper futónk. 😀Azt elfelejtettem az előbb, hogy sztem túlerőltetjük Fostert és alig használjuk Tate-et, pedig utóbbi futásban jobb idén.adam8Ez sajnos így vanBondi
több mint 12 éve
Gabriel
525
Káprázatos 2 meccsen vagyunk túl! Ez a CSAPAT minden dícséretet megérdemel! Aki azt mondja hogy érdemtelenül jutottunk a PO-ba az menjen a pi...ba!
több mint 12 éve
Azt elfelejtettem az előbb, hogy sztem túlerőltetjük Fostert és alig használjuk Tate-et, pedig utóbbi futásban jobb idén.adam8Ez sajnos így van