NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
azert averyt nagyon nem bantanam, amiert hoztuk azt megcsinalta es nem serult le. csak egy contender csapat nem vele szamol split endkent, mert ahhoz mar keves a tehetsege szegenynek.
mondjuk a gif nagyonjo, azt elmentettem inseges idokre 😀MMMS
Akkor ezt is mentsd el .. jövőre jól jöhet a PO-ban az ellenfél szurkolóinak felpezsdítésére😊

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 324 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Én csak ezt a mérhetetlen utálatot nem értem irányunkba...Ami a wc topicban ment az nem volt semmi...Stev85
Elég fura ezt nem érteni, ha valaki Anti-Pats Fan-ként definiálja magát. (Értem ezalatt, hogy nem egy csapatért, hanem egy másik ellen.)

Ricsi erősen fogalmazott, de senki nem várta a Colts-ot még rájátszásba sem. Ehhez képest egy Colts-győzelem Baltimore-ban több mint meglepetés lett volna.

Ezzel az offense-el egyébként nem is meglepetés ami történt. 152 futott yard és 288 passzolt yard ellenében (ami komoly teljesítmény mindig, de különösen az a még mindig jó Ravens védelem ellen) összesen 9 pont az egész meccs alatt - nagy kudarc. A red zone környékén ma elfogyott a tudomány.
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 696 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Bocsánat de Avary-n nem tudok napirendre térni !!!!
Fasz kivan...
szf61
Azért a Det meccset meg ő hozta a végén.. De ez a meccse szar volt...
Stev85
A DET meccset Luck hozta meg a D a második félidőben.
Szerintem, ha Neked odaadják a labdát Te is befutsz 8 métert ennyi pénzért 😊szf61
Ne tegyél rám sok pénzt😀 A 102 kg mommal nem vagyok könnyű léptű 😀

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
azert averyt nagyon nem bantanam, amiert hoztuk azt megcsinalta es nem serult le. csak egy contender csapat nem vele szamol split endkent, mert ahhoz mar keves a tehetsege szegenynek.
mondjuk a gif nagyonjo, azt elmentettem inseges idokre 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Fasz kivan...
szf61
Stev85
A DET meccset Luck hozta meg a D a második félidőben.
Szerintem, ha Neked odaadják a labdát Te is befutsz 8 métert ennyi pénzért 😊

több mint 12 éve
Drafton hanyadik köreink vannak??
1-3-4-5-6?

több mint 12 éve
Fasz kivan...
szf61

több mint 12 éve
Bocsánat de Avery-n nem tudok napirendre térni !!!!
Fasz kivan...

több mint 12 éve
Én csak ezt a mérhetetlen utálatot nem értem irányunkba...Ami a wc topicban ment az nem volt semmi...Stev85
Ha kívülről nézném a PO-t és lenne egy ilyen QB a másik csapatnál lehet nekem is savanyú lenne a szőlő 😊

több mint 12 éve
Jöjjön Jennings piacról, aztán megvan a Wayne-Hilton-Jennings kezdőnk. Hilton slotban üt igazán, aztán reméljük, hogy Fleener is megmutatja, hogy nem bust. Levitre kell FA-ról kibaszott gyorsan, meg egy RT, akkor a futójáték is baromira feljavulhat, Lucknak több ideje is lesz, jobb is lesz.
Offense pipa. Defensebe meg jöjjön egy kezdp corner Vontae mellé, Butler maradjon nickelbe, Vaughn menjen a kurva nénikéjébe, mert elég volt belőle. Jöjjön Dosey vagy Tyson Jackson, lesz rush D# upgrade is, meg egy pass rusher 3-4-es OLB.
Stez
Powers visszatér Cb-be, megfelel? 😊 Fleener ha nem sérül meg akkor nagyot fog nyomni jövőre

több mint 12 éve
Én csak ezt a mérhetetlen utálatot nem értem irányunkba...Ami a wc topicban ment az nem volt semmi...

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.
Jöjjön Jennings piacról, aztán megvan a Wayne-Hilton-Jennings kezdőnk. Hilton slotban üt igazán, aztán reméljük, hogy Fleener is megmutatja, hogy nem bust. Levitre kell FA-ról kibaszott gyorsan, meg egy RT, akkor a futójáték is baromira feljavulhat, Lucknak több ideje is lesz, jobb is lesz.
Offense pipa. Defensebe meg jöjjön egy kezdp corner Vontae mellé, Butler maradjon nickelbe, Vaughn menjen a kurva nénikéjébe, mert elég volt belőle. Jöjjön Dosey vagy Tyson Jackson, lesz rush D# upgrade is, meg egy pass rusher 3-4-es OLB.

több mint 12 éve
Fair 5
mégmint 2013 elején... 😊
több mint 12 éve
Fair 5
Szép volt a szezon! Szerintem nem sokan gondoltuk, hogy 2013-ban még meccset játszik a csapat.
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
kikaptunk, de nem érdekel.

jövőre végre nem lesz ekkora Luck-mánia, nyugodtan tudunk készülni a holtszezonban, és Andrew nekiláthat a 10 éves tervnek, 5 super bowl győzelem, 5 MVP cím, nem tudom melyikkel kezdi.Höri
miért nem 10-10, és akkor nincs vita ?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
"papírforma végeredmény.." Kedves vagy Faragó..

több mint 12 éve
Nem vagyok elkenődve, így is szép volt, amit elértek a srácok! Hiltont, Avery megtanítják elkapni, meg összeraknak egy OL falnak nevezhető valamit és minden okés lesz😊 Go Colts!

FearTomi
Avery-t ne tanítsák elkapni kérem szépen.
Ha eddig nem ment , ezután sem fog.
Kivágni a francba.szf61
Igazad van, vedd úgy, hogy Avery-t nem írtam! Mondjuk mondj helyette jobbat😊FearTomi
Azért maradjon FA ig, ha jött valaki akkor kalap.. De én Ty.ban sokat látok...

több mint 12 éve
Nem vagyok elkenődve, így is szép volt, amit elértek a srácok! Hiltont, Avery megtanítják elkapni, meg összeraknak egy OL falnak nevezhető valamit és minden okés lesz😊 Go Colts!

FearTomi
Kivágni a francba.szf61
Igazad van, vedd úgy, hogy Avery-t nem írtam!FearTomi
Ez a beszéd 😊

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com

FearTomi
Kivágni a francba.szf61
Igazad van, vedd úgy, hogy Avery-t nem írtam! Mondjuk mondj helyette jobbat😊

több mint 12 éve

FearTomi
Kivágni a francba.szf61
Nem gondolnám minden dropja rajta múlt.. Jövőre még megnézném... HA nem tudunk lekapni valami jó Fa wrt...

több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 548
...5 super bowl győzelem, 5 MVP cím, nem tudom melyikkel kezdi.Höri
Aztán pár évet még eldobál itt, hogy jöhessen PM fia a következő Franchise QB-nek.
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Averyvel komoly beszélgetést tartanék.. Stev85
en is. ilyet:
G: nincs szerzodesed jovore. pakold ki a szekrenyed es irany horany.
A: de en szivesen maradnek vmi szereny szerzodessel is.
G: nem. tunes. viszlat.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve

FearTomi
Kivágni a francba.

több mint 12 éve
Ennyi pénzből ez van.
Ha nincs Luck még eddig sem megyünk el, ez már nyilvánvaló.
Always next year ... with a ton of money 😊szf61
Akiket visszakapunk:
Powers, Nevis,Moala, D.Brown, Collie, Chapman, Ijalana..
Nem lesz ezrossz 😊

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
kikaptunk, de nem érdekel.

jövőre végre nem lesz ekkora Luck-mánia, nyugodtan tudunk készülni a holtszezonban, és Andrew nekiláthat a 10 éves tervnek, 5 super bowl győzelem, 5 MVP cím, nem tudom melyikkel kezdi.