Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 15 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 638 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amúgy miben mutatkozik meg, hogy MJD-nek gyengébb éve van? Persze, nincs annyi futott touchdownja, mint tavaly, de ez inkább Garrard "hibája", hiszen végre passzolni is tudunk touchdownt.

MJD jelenleg a top15-ben van futott yardok tekintetében, úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott mindenkinél, ma egy 100 yardos meccsel az ötödik helyre lép elő. Ez lenne "fáradt", meg "közepes"?

Persze, a yards/carry idén eddig kicsit gyengébb, de az egy szar statisztika, mert ha meg elszalad 60 yardra, akkor az is hirtelen a normálisra billen majd.Maka
Nehéz megfogalmazni. Nem érezni benne azt az átütő erőt ami tavaly az első 10 meccsen és a 2. Colts meccsen jellemezte. Nem 1 olyan play-t láttam tőle idén; amiből a tavaly év eleji MJD hatalmas play-t(20-30+ yardos futást; vagy TD-t) csinált volna; az idei meg kiharcolt belőle 10-15 yardot max! A leghosszabb futása a Bills meccsig 18 yardos volt; a liga leggyengébb Rush D-je ellen futott egy 23-ast. Ez tőle kicsit kevés.
Amúggy mindent elárul az; hogy a leghosszabb futott play-t nem ő hanem Thomas (aki mégiscsak WR) hozta össze 33 yarddal...Plus látszik rajta hogy nem 100%-os egészségileg; már 1. hét óta; és azóta összeszedett 2 újat (boka; és múlt héten csukló!)
Persze ha ma rám cáfol és fut 170 yardot; én leszek a legboldogabb. 😊

Köszi a képet Maka,zseniális 😀

Nem csak a Statokról szól..Amit láttam tőle idén,írtam is nemegyszer eredménykövetőbe,a mozgása is fura..Mintha csípőficamos lenne...

Egyébként Karim - valamelyikőtök írta - tényleg Fred mozgására/stílusára emlékeztet,és ha már 3 (Jenningset Ik istenítette) kiváló RB-nk van,és inkább passzjáték felé orientálódik a csapat akkor fölösleges ennyi spíler 1 posztraarmando83
Jennings képes elkapni. Rashadnak több kinti szaki szerint kitünő érzéke van az elkapáshoz. Többfukciós fegyver. Akárcsak MJD vagy Karim.
több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
http://espn.go.com/video/clip?id=5697080
több mint 15 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 374 — Jaguars fan
Órákon keresztül nyugtatgattam magam, hogy ne küldjek el a jó büdös p***** egy olyan jags drukkert, aki el akarja cserélni Mojot, úgyhogy most csak finoman annyit kérnék, hogy armando fejezd be ezt a baromságot...

több mint 15 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 794
Jobb lett volna, ha az egész mondatot idézed, így most erre nem is reagálnék. :cool:

Azért abban megállapodhatunk, hogy aki egy pozitív győzelmi mérlegnél a csapat arcát szeretné elcserélni pár pickért, az nem teljesen normális. 😊

you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
armando83 Cleveland Browns 804
MJD jelenleg a top15-ben van futott yardok tekintetében
MJD-től nem kevés a Top 15???? 😀

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 15 éve
Köszi a képet Maka,zseniális 😀

Nem csak a Statokról szól..Amit láttam tőle idén,írtam is nemegyszer eredménykövetőbe,a mozgása is fura..Mintha csípőficamos lenne...

Egyébként Karim - valamelyikőtök írta - tényleg Fred mozgására/stílusára emlékeztet,és ha már 3 (Jenningset Ik istenítette) kiváló RB-nk van,és inkább passzjáték felé orientálódik a csapat akkor fölösleges ennyi spíler 1 posztra.És a futók általában pár szezon után kipukkadnak,tehát a trade egyáltalán nem ésszerűtlen (lásd Lynch esetét) ,és egy MJD -ért aztán kaphatnánk mindenféle jóságot játékosokat,pickeket meg ki tudja még mit 😀

több mint 15 éve
Amúgy miben mutatkozik meg, hogy MJD-nek gyengébb éve van? Persze, nincs annyi futott touchdownja, mint tavaly, de ez inkább Garrard "hibája", hiszen végre passzolni is tudunk touchdownt.

MJD jelenleg a top15-ben van futott yardok tekintetében, úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott mindenkinél, ma egy 100 yardos meccsel az ötödik helyre lép elő. Ez lenne "fáradt", meg "közepes"?

Persze, a yards/carry idén eddig kicsit gyengébb, de az egy szar statisztika, mert ha meg elszalad 60 yardra, akkor az is hirtelen a normálisra billen majd.

több mint 15 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 638 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem nagyon értem a Smith Trade-et, hacsak nem hozunk valami tényleg komoly Safety-t,mert ez a csapatrész iszonyat gyenge..

Lehet hogy MJD-n is kiütközik az elfáradás,és lehet hogy nem lesz jobb mint egy közepes RB.Még most lehetne jó játékosokért,meg pickekért Tradelni.armando83
Még több pick(munició egyesetleges feltradehez)- ezért volt a trade. Plusz nagyon elégedettek Greene és Carey munkájával- különben nem engedték volna el.
Az új safety meg már a csapatban van - Hamlin. Szerintem amint a trade ténylegesen megtörténik; ő jön fel az 53-ba. És ki tudja pár hét; és máris kezdő lesz.

MJD-nek meg csak idén van -eddig- gyengébb éve- ne mondj le még róla. És van most mellette 2 egyész jónak tűnő fiatal RB tehermentesíteni.

Amúgy ha már MJD szóba került; ime RB coachunk Earnest Byner véleménye Chris Johnsonról és Maurice-ról. Ne feletjtsük el ő edzette mindkettőjüket!:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2010-10-18/story/jaguars-earnest-byner-has-rare-insight-maurice-jones-drew

2 párharcot még lehagytam ami fontos lehet ma:
Scobee vs. Bironas
Marc Mariani vs Deji Karim - a rookie returnerek csatája
több mint 15 éve
Lehet hogy MJD-n is kiütközik az elfáradás,és lehet hogy nem lesz jobb mint egy közepes RB.Még most lehetne jó játékosokért,meg pickekért Tradelni.armando83

😊

több mint 15 éve
Nem nagyon értem a Smith Trade-et, hacsak nem hozunk valami tényleg komoly Safety-t,mert ez a csapatrész iszonyat gyenge..

Lehet hogy MJD-n is kiütközik az elfáradás,és lehet hogy nem lesz jobb mint egy közepes RB.Még most lehetne jó játékosokért,meg pickekért Tradelni.

több mint 15 éve
A Packers már egy ideje szerette volna Smith-t megszerezni; ezt Gerald Alexander mondta; aki volt a Packersnél próbajátékon a 3 hét alatt amig FA volt(mik ki nem derülnek?).
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2010-10-17/story/jaguars-trade-safety-anthony-smith
Smith 120 snap-et játszott az utóbbi két meccsén; mióta visszajött a sérüléséből. Az új helyettesjelöltjei közül közül Carey 28; Greene 2(!) snap erejéig volt pályán a múlt héten...(Igaz Greene két meccsen kezdett helyette)

Amúgy nem tartom logikusnak; hogy -az utóbbi időben csak szerencsétlenkedő- Nelsonért játékost+picket kaptunk; Groves-ért (Aki szintén ordas nagy bust; ahogy tudom Oaklandben is...) 5. körös picket kaptunk (amiből Gene csinált egy 4.-et a draft alatt); ezzel szemben a viszonylag legjobbért-legkevesebbet hibázóért- kapjuk a legkevesebbet... Bár igaz ha sokat és jól játszik; amire van esély- lehet az magasabb (6. körös) pick is még.

Az FTU meccs előzetese:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2010-10-17/story/titans-jaguars-breaking-down-monday-night-game
Szerintük Babin vs Garrard a key matchup... Szerintem lesz 4 fontosabb is (Babin-t és Ball-t szerintem Monroe és Britton megoldja. Nem jobbak Freeney-nél és Mathis-nél; és őket emlékeim szerint elég jól megfogták 2 hete-1 sack össz-vissz...)

Az én 4 nagy párharcom:

DT Jason Jones (na tőle tartok nagyon a Titans D-lineból) vs. Brad Meester
Marcedes Lewis vs. LB Stephen Tulloch
Aaron Kampman vs LT Michael Roos
Vince Young vs David Garrard - két kiszámíthatalan formájú QB-akiknek tradicionálisan NEM megy a mostani ellenfél ellen; vajon ki melyik arcát mutatja meg az MNF alatt? Ez lehet az igazán meccseldöntő tényező
(Az MJD vs Chris Johnson párharc-amiért ez a meccs MNF-t kapott- szerintem CJ javára billen. Többször is írtam már; MJD nincs olyan állapotban hogy sokat segítsen -eddig is sérült volt; a új csuklósérülése pedig csak rosszabít a helyzetén- ; plusz a Titans mindent meg fog tenni hogy kiszedje a játékból. )

És Gene Frenette irása arról; hogy az egész franchise-t(nem csak a csapat; de a hanem fanbase; stadion- az egész Everbank filed ki lett díszítve az új sponzor logóival az elmúlt 2 hétben- stb.) jellemző rebuilding most kap egy esélyt hogy nagy nyilvánosság előtt pozitiv összképet mutasson magáról.
http://jacksonville.com/opinion/blog/400617/gene-frenette/2010-10-17/jaguars-get-chance-tell-their-story-prime-time

És a legfontosabbat a végére- ma éjjel lesz egy franchise rekord döntés:
Brad Meester 151.-szer lesz kezdő megdöntve Jimmy Smith csapatcsúcsát!
több mint 15 éve
Az FTU-s Vito Stellino-tól:

Jags got a conditional 7th for Anthony Smith and will play Courtney Greene and Don Carey at safety. Considine is a game time decision.

Igy valószinű Greene lesz a kezdő SS(és rotálni fogják egymást Carey-vel); és Alexander kezd FS-ben.
5. különböző kezdő safetypáros a 6. meccsen...

Amúgy igy a múlt heti; Michael Hamlin -> P squad igazolás is értelmet nyer. Mibe hogy ő jön fel onnan; és jöhet vissza Null- Már 3.szor...

Egyébként összesen már 9 pickünk van jövőre.iktriad
csalódott lennék ha Hamlin nem lenne kezdő maximum 3 hét múlvaHöri
Mondjuk pont 3 hét múlva nehezen lehet az- akkor lesz a bye-unk. 😀 (amúgy nálunk secondaryben minden sanszos....)
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Jags got a conditional 7th for Anthony Smith and will play Courtney Greene and Don Carey at safety. Considine is a game time decision.

Igy valószinű Greene lesz a kezdő SS(és rotálni fogják egymást Carey-vel); és Alexander kezd FS-ben.

Amúgy igy a múlt heti; Michael Hamlin -> P squad igazolás is értelmet nyer. Mibe hogy ő jön fel onnan; és jöhet vissza Null- Már 3.szor...

Egyébként összesen már 9 pickünk van jövőre.iktriad
csalódott lennék ha Hamlin nem lenne kezdő maximum 3 hét múlva

több mint 15 éve

Egyébként összesen már 9 pickünk van jövőre.
több mint 15 éve
Ez igen- Gene 2-szor tradelt el játékost a toronymagasan leggyengébb posztunkról idén....:
We have a trade: Jacksonville traded safety Anthony Smith to Green Bay. Via Schefter

Úgy látszik Courtney Greene és Don Carey jól mozog az edzéseken...
Még nem tudni mit kaptunk érte

UPDATE: Ha Anthony Smith átmegy a Packers fizikai-án holnap; kaptunk egy kondicionális 7. körös picket.
Valószinű Greene fog kezdeni helyette holnap.
több mint 15 éve
Látszik hogy hétfő este játszunk,egy árva hsz sincs.Tippek??Én úgy érzem nyerünk,28-10-re.A nagy kérdés az lesz,hogy a támadófal meg tudja-e tartani a titánokat,illetve Garrard melyik "énjét" hozza.Ezenkívül nem ártana MJD-nek is csinálni valamit,mert a statjai alapján nem lehet ráismerni.Védelem részéről,a Sec-re leszek kíváncsi,illetve várom az ST további remek játékát,plusz a nagykedvenc Karim játékosunk megmozdulásait!!-ja és felőlem ha Lane egészséges,akkor kezdhet egyarc Harvey helyett végre!armando83
Iszonyú szoros meccs lesz. Ne legyen igazam; de MJD-ből nem fogunk sokat látni! Sérült volt egész szezonban; múlt héten összeszedett egy vadiújat is. Fisherék ki fogják venni a játékból(persze én leszek a legboldogabb ha Maurice rámcáfol).
Ez a meccs David Garrardon áll vagy bukik! Sajnos a Titans általában úgy játszik ellenünk; hogy David-nek kell megnyernie a meccseket- és a múltban ez nagyon nem jött össze neki. (3-6 a mérlege kezdőként; 11 TD és 11 pick a mutatója a Titans ellen). Ha "szerencsénk van Fisher megpróbálja kiiktatni Thomas-t is; igy Marcedes és MSW marad Davidnek (esetleg Osgood&Underwood; és a "nekünk is titkos fegyver" Miller. Karim és/vagy Jennings kaja össze magát szükség lesz rájuk.
Lane jöhet; De Harvey most kell. Ugyanis mindenre szükség lesz CJ megállításához; és futás ellen azért jó. Szóval most kivételesen Harvey-t akarom látni.
Tipp? Remélem VY úgy játszik mint ahogy ellenünk szokott; (-Rosszul-kivéve tavaly) és igy nagy nehezen behúzzuk 23-21-re...

Vic mai cikke arról mennyire fontos a holnapi meccs a két csapatnak:
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9385

És az FTU cikke a két Hawaii srácról Manuwairól és Tysonról
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2010-10-17/story/island-roots-run-deep-jaguars-teammates-tyson-alualu-vince
A cikkhez készült kép nagyon nem kicsit húzós -Mivel 😀 sérült; holnap mindketten nagy szerephez juthatnak. Tyson esetében remélem pozitív MNF-es bemutatkozása lesz...
több mint 15 éve
m-bryo Jacksonville Jaguars 1 017 — Jaguars fan
Látszik hogy hétfő este játszunk,egy árva hsz sincs.Tippek??Én úgy érzem nyerünk,28-10-re.A nagy kérdés az lesz,hogy a támadófal meg tudja-e tartani a titánokat,illetve Garrard melyik "énjét" hozza.Ezenkívül nem ártana MJD-nek is csinálni valamit,mert a statjai alapján nem lehet ráismerni.Védelem részéről,a Sec-re leszek kíváncsi,illetve várom az ST további remek játékát,plusz a nagykedvenc Karim játékosunk megmozdulásait!!-ja és felőlem ha Lane egészséges,akkor kezdhet egyarc Harvey helyett végre!armando83
Picit merész tipp 😐 bárcsak igazad lenne 😀 én is nagyon remélem és szurkolok majd Dejinek 😊 Kénytelen leszek megnézni felvételrol, de orulok hogy végre a TV-ben is adják!!!!
több mint 15 éve
Látszik hogy hétfő este játszunk,egy árva hsz sincs.Tippek??Én úgy érzem nyerünk,28-10-re.A nagy kérdés az lesz,hogy a támadófal meg tudja-e tartani a titánokat,illetve Garrard melyik "énjét" hozza.Ezenkívül nem ártana MJD-nek is csinálni valamit,mert a statjai alapján nem lehet ráismerni.Védelem részéről,a Sec-re leszek kíváncsi,illetve várom az ST további remek játékát,plusz a nagykedvenc Karim játékosunk megmozdulásait!!-ja és felőlem ha Lane egészséges,akkor kezdhet egyarc Harvey helyett végre!

több mint 15 éve
Gabbert a múlt héten sérülés miatt kihagyta a meccs végét. Most kezdeni fog, játszik is, de nem 100%-os, és elképzelhető, hogy kevesebbet játszik (legfrisseb Tigers hírek szerint). Tehát nem biztos, hogy jó meccsen figyelik 😀deny79
Kösszi az infót. Egyébként nem biztos; hogy nézünk valakit is onna; lehet csak Miler-t akarjuk még egyszer látni.iktriad
Lehet tévedtem, ha ő volt a célpont, akkor jó meccsét látáttok: 3 TD, 361 passzolt yard, 30-9-es győzelem 😊deny79
Ja; Ponder viszont nem volt élete formájában és igy is nyert az FSU...

Hogy a Jags-el is foglalkozzunk- végső injury report:
Cutrera és Bolen -out; a többiek (MJD; Kampman; Cox-aki ma se edzett...- 😀; Considine ; Jennings (utóbbi 2 limitáltan edzedt) mind proable státuszt kaptak hétfőre.

A Titansnél nem játszik Gage; A DT Sen'Derrick Marks és Jason McCourty játéka kérdéses.
több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Gabbert a múlt héten sérülés miatt kihagyta a meccs végét. Most kezdeni fog, játszik is, de nem 100%-os, és elképzelhető, hogy kevesebbet játszik (legfrisseb Tigers hírek szerint). Tehát nem biztos, hogy jó meccsen figyelik 😀deny79
Kösszi az infót. Egyébként nem biztos; hogy nézünk valakit is onna; lehet csak Miler-t akarjuk még egyszer látni.iktriad
Lehet tévedtem, ha ő volt a célpont, akkor jó meccsét látáttok: 3 TD, 361 passzolt yard, 30-9-es győzelem 😊
több mint 15 éve
A Jags egyik embere továbbá ott volt a héten a Florida Athlethic edzésen isiktriad
Florida Atlantic 😀Höri
Ja; pedig Rusty Smith is onnan jött tavaly - akit a Jags is figyelt anno; plusz Jacksonvillebelii a srác; tehát nem kellene ismeretlennek lennie. Facepalm a részemről....

.. A Missouriból a QB Blaine Gabbert lehet célpont.
iktriad
Kösszi az infót. Egyébként nem biztos; hogy nézünk valakit is onna; lehet csak Miler-t akarjuk még egyszer látni.
több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
.. A Missouriból a QB Blaine Gabbert lehet célpont.
iktriad
Gabbert a múlt héten sérülés miatt kihagyta a meccs végét. Most kezdeni fog, játszik is, de nem 100%-os, és elképzelhető, hogy kevesebbet játszik (legfrisseb Tigers hírek szerint). Tehát nem biztos, hogy jó meccsen figyelik 😀
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A Jags egyik embere továbbá ott volt a héten a Florida Athlethic edzésen isiktriad
Florida Atlantic 😀

több mint 15 éve
Eheti Scout jelentés:
http://www.bigcatcountry.com/2010/10/16/1753653/jacksonville-jaguars-scouting-locations-week-7
Gene megfigyelőket (vagy magát - ki tudja) küldött a Missouri - Texas A&M és a Boston College- Florida State meccsre. Utóbbi 3 csapat meccsén már volt Jags scout küldve legalább 1-szer (tippek; hogy kiket figyelünk- Ponder- FSU; Herzlich- BC; és a DE Von Miller a Texan A&M-ből. ) A Missouriból a QB Blaine Gabbert lehet célpont.

A Jags egyik embere továbbá ott volt a héten a Florida Athlethic edzésen is

És az FTU ma reggeli cikke:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2010-10-16/story/jaguars-notebook-jaguars-dance-around-dirty-issue-titans
Derek Cox sérüléséről; a blackout feloldásáról; és arról; hogy Jags igyekszik semmi sértő megjegyzést mondani a Titans-re (ellenben a Titans -Britt és CJ- küldtek 1-2 szúrós megjegyzést. Britt megjegyzése a defense-ről "It makes everybody smile, especially the wide receiver room." elég olcsó húzás volt; hétfő éjjel remélem Mathisék bebüntetik rendesen érte...
több mint 15 éve
Ahogy várható volt - a blackout-ot feloldották az MNF alól. 6/10 hazai meccs megúszta tehát idén!
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9383

Injury report: http://www.jaguars.com/news/injuryreport.aspx
Bolen; 😀; Cutrera és (ami aggaszt) Derek Cox sem edzett ma; Jenning és Considine limitáltam edtzett ez Seannál kis előrelépés. MJD; Kampman és Durant teljes értékű edzésmunkát végzett. Holnap még lesz edzés; és akkor derül ki; ki milyen státuszt kap a mérközésre.
(A Titansnál Gage és a punter Kern kivételével mindenki edzett)