Jacksonville Jaguars
Conley-val nekem is. Biztos félrenéztem, mikor rajta ment el meccs, simán a mellőzése tűnt fel. Na de Dede?Ok, hogy szerinted Marvin Jones >> Keelan Cole, de nekem Cole mezem van a szekrényben... meg ugye Jones életkora >>>> Keelan Cole kora. Mire Trevor belejön, addigra Jones pont "túlérett" lesz.Conleynak van 3-4 jó meccse/év, de volt olyan is, amikor rajta (is) elment meccs. Nem véletlenül csúfolták őt All Pro WR Chris Conleynak a Bold Take Podban. Mint leader jobban fog hiányozni az öltözőből, mint a pályáról.Én sem látom az upgradet a Cole + Conley <> Jones + Dorsett + Agnew cserében, de rosszabb nem lett a helyzet. Remélem így drafton is még jön valaki. Dede mellőzése is érdekes, kíváncsi lennék, mi áll a nagy zuhanás hátterében.Conleyval mi volt gond? Lassú? Mondjuk Cole jobban fájt.Gondolom túl sok a wr a roosteren... mondjuk én nem látom, hogy 1-2 "hozott anyag" nagyobb hozzáadott érték lenne, mint pl Cole volt. Kicsit túl van már megint tolva a frissítés, pont mint a hype szöszi2 körül. Nálunk ilyenkor szokott érkezni a bukta szezon, bukta emberekkel a kettes vágányra. Mondjuk nekem mindegy, ha idén is láthatom bajuszt jaguáros otthonkában 😊
Húsrágó
Ppistike
winston
WR poszton szerintem fog jönni valaki még korán a drafton (pl. Rondale Moore a Purdueról?). Amúgy Marvin Jones >> Keelan Cole. És én nagyon bírom Keelant. Főleg, hogy Marvin és Agnew jobban ismeri Bevell rendszerét, mint bárki a keretből.
iktriad
Conley kapcsán meg valahogy akkor a jobb meccsei maradtak meg nekem.
Húsrágó
Ok, hogy szerinted Marvin Jones >> Keelan Cole, de nekem Cole mezem van a szekrényben... meg ugye Jones életkora >>>> Keelan Cole kora. Mire Trevor belejön, addigra Jones pont "túlérett" lesz.Conleynak van 3-4 jó meccse/év, de volt olyan is, amikor rajta (is) elment meccs. Nem véletlenül csúfolták őt All Pro WR Chris Conleynak a Bold Take Podban. Mint leader jobban fog hiányozni az öltözőből, mint a pályáról.Én sem látom az upgradet a Cole + Conley <> Jones + Dorsett + Agnew cserében, de rosszabb nem lett a helyzet. Remélem így drafton is még jön valaki. Dede mellőzése is érdekes, kíváncsi lennék, mi áll a nagy zuhanás hátterében.Conleyval mi volt gond? Lassú? Mondjuk Cole jobban fájt.Gondolom túl sok a wr a roosteren... mondjuk én nem látom, hogy 1-2 "hozott anyag" nagyobb hozzáadott érték lenne, mint pl Cole volt. Kicsit túl van már megint tolva a frissítés, pont mint a hype szöszi2 körül. Nálunk ilyenkor szokott érkezni a bukta szezon, bukta emberekkel a kettes vágányra. Mondjuk nekem mindegy, ha idén is láthatom bajuszt jaguáros otthonkában 😊
Húsrágó
Ppistike
winston
WR poszton szerintem fog jönni valaki még korán a drafton (pl. Rondale Moore a Purdueról?). Amúgy Marvin Jones >> Keelan Cole. És én nagyon bírom Keelant. Főleg, hogy Marvin és Agnew jobban ismeri Bevell rendszerét, mint bárki a keretből.
iktriad
Conley kapcsán meg valahogy akkor a jobb meccsei maradtak meg nekem.
Conleynak van 3-4 jó meccse/év, de volt olyan is, amikor rajta (is) elment meccs. Nem véletlenül csúfolták őt All Pro WR Chris Conleynak a Bold Take Podban. Mint leader jobban fog hiányozni az öltözőből, mint a pályáról.Én sem látom az upgradet a Cole + Conley <> Jones + Dorsett + Agnew cserében, de rosszabb nem lett a helyzet. Remélem így drafton is még jön valaki. Dede mellőzése is érdekes, kíváncsi lennék, mi áll a nagy zuhanás hátterében.Conleyval mi volt gond? Lassú? Mondjuk Cole jobban fájt.Gondolom túl sok a wr a roosteren... mondjuk én nem látom, hogy 1-2 "hozott anyag" nagyobb hozzáadott érték lenne, mint pl Cole volt. Kicsit túl van már megint tolva a frissítés, pont mint a hype szöszi2 körül. Nálunk ilyenkor szokott érkezni a bukta szezon, bukta emberekkel a kettes vágányra. Mondjuk nekem mindegy, ha idén is láthatom bajuszt jaguáros otthonkában 😊
Húsrágó
Ppistike
winston
Én sem látom az upgradet a Cole + Conley <> Jones + Dorsett + Agnew cserében, de rosszabb nem lett a helyzet. Remélem így drafton is még jön valaki. Dede mellőzése is érdekes, kíváncsi lennék, mi áll a nagy zuhanás hátterében.Conleyval mi volt gond? Lassú? Mondjuk Cole jobban fájt.Gondolom túl sok a wr a roosteren... mondjuk én nem látom, hogy 1-2 "hozott anyag" nagyobb hozzáadott érték lenne, mint pl Cole volt. Kicsit túl van már megint tolva a frissítés, pont mint a hype szöszi2 körül. Nálunk ilyenkor szokott érkezni a bukta szezon, bukta emberekkel a kettes vágányra. Mondjuk nekem mindegy, ha idén is láthatom bajuszt jaguáros otthonkában 😊
Húsrágó
Ppistike
Conleyval mi volt gond? Lassú? Mondjuk Cole jobban fájt.Gondolom túl sok a wr a roosteren... mondjuk én nem látom, hogy 1-2 "hozott anyag" nagyobb hozzáadott érték lenne, mint pl Cole volt. Kicsit túl van már megint tolva a frissítés, pont mint a hype szöszi2 körül. Nálunk ilyenkor szokott érkezni a bukta szezon, bukta emberekkel a kettes vágányra. Mondjuk nekem mindegy, ha idén is láthatom bajuszt jaguáros otthonkában 😊
Húsrágó
Új mezszámok:
Marvin Jones: #11
Phillip Dorsett: #13
Carlos Hyde: #34
Roy Robertson-Harris: #95
(Régi-) új fiúk interjúi.
Carlos Hyde
Phillip Dorsett
Marvin Jones
Jamal Agnew
Rudy Ford
Szerkesztette: iktriad
www.genjag.com/jacksonville-jaguars-news/analysis-jaguars-extend-logan-cooke-claim-jonvea-johnson
twitter.com/RapSheet/status/1373357111212716033
Tényleg ha már rúgó... mi a helyzet Lamboval? Egészséges?Remélem, bár Rosast is újraigazoltuk a napokban. De jó eséllyel csak camp bodynak.
Ppistike
💥BOOM💥
— #DUUUVAL (@Jaguars) March 20, 2021
We have extended P @LoganCooke2!

Remélem Chark új szerződése is meglesz hamarosan.
www.si.com/nfl/jaguars/draft/2021-nfl-draft-which-prospects-have-experience-with-the-jaguars-staff
A pénteki új igazolások sajtótájékoztatói.
A nap embere, Jihad Ward
Malcom Brown
Chris Manhertz
The #Jaguars are hosting free agent QB CJ Beathard on a tryout, per the wire. A possible new QB for depth.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 19, 2021
A Dilla által belengetett Hollistert is elvitte a Bills. Kb Marcedes Lewis meg Tyler Eifert a legjobb elérhető TEk lassan a piacon...
🥴🥴🥴 pic.twitter.com/47iZJ4yQ0l
— Dilla (@E_Dilla) March 19, 2021
Ő meg Smoot jól ismerik egymást, Jenkins és Griffin gyerekkori barátok. Tetszik ez a csapatépítés.
És ha már csapatépítés. Tetszik ez a koncepció.
— Dilla (@E_Dilla) March 19, 2021
Bocsi a 2 tweetért 1 hszben.
Meyer reggeli sajtótájékoztatója a helyi médiával.
5 észrevétel erről a sajtótájékoztatóról.
www.genjag.com/jacksonville-jaguars-news/takeaways-from-urban-meyers-post-free-agency-press-conference
És utána beszélt a Good Morning Football stábjával.
"I care deeply for players & people. There's greatness in everyone and it's my job as a leader to find that greatness."@Jaguars HC Urban Meyer joined #GMFB!
— GMFB (@gmfb) March 19, 2021
We talk about why he chose the NFL, the @NFLDraft, the difference between managing college players & NFL players & more! pic.twitter.com/V1GV9me6kC
A jaguars már választott, Jets on the clock.
Jihard Ward 2 évre írt alá, de idén lesz kifizetve az összes garantáltja. Joe Cullen nagyon akarta őt. Meyer azt mondta, sose látott még edzőt ennyire verni az asztalt valakiért!
twitter.com/ESPNdirocco/status/1372926382305591297
Urban a
TE helyzetről és a Josh Oliver traderől (Baalke akció volt, Meyernek nem volt köze hozzá.)
twitter.com/Demetrius82/status/1372882904041291776
Malcom Brownról
twitter.com/_John_Shipley/status/1372883422956380162
Minshewról
twitter.com/Demetrius82/status/1372884439513059332
Ex játékosai (Hyde, Samule- sajna ez nem sikerült) begyűjtéséről
twitter.com/Demetrius82/status/1372885592770510861
A WR szobáról és Marvin Jonesról
twitter.com/_John_Shipley/status/1372884283522748421
Rayshawn Jenkinsról
twitter.com/jordandelugo/status/1372886397581938691
A CB helyzetről
twitter.com/jordandelugo/status/1372885981943193603
Jihad Wardról
twitter.com/jordandelugo/status/1372885705974808592
Dorsettről
twitter.com/jordandelugo/status/1372883263728070667
A DL depthünkről
twitter.com/jordandelugo/status/1372884072905723908
By the way, #Jaguars OT Cam Robinson has also accepted his franchise tag, source said. Now guaranteed, as well. https://t.co/PfsaqSow0g
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 19, 2021
Az a távozás fáj, ennek az érkezésnek örülök. Shaq Griffin és az ügynöke beavatta Albert Breert, hogy miért döntött a Jacksonvillebe igazolás mellett.
Shaquill Griffin and his agent walk us through the process that led to his becoming a Jaguar in @AlbertBreer's GamePlan: https://t.co/eopfUxIjo5
— The MMQB (@theMMQB) March 18, 2021
Shaq Griffin
Rayshawn Jenkins
Roy Robertson Harris
Az új emberkék szerződéseinek részletei:
Jihad Ward (1 év 2,5 millió - azt hiszem ez is új infó)
twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1372173214986686467
Malcom Brown
twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1372167841009532928
Roy Robertson-Harris
twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1371977992629542913
Alualu
twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1371925852263419909
Manhertz
twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1371924990707257345
Shaq Griffin
twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1371895452136828934
Rudy Ford
twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1371701133874491394
Hyde
twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1371700888457375744
Jenkins
twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1371697777760202754
És Smoot új szerződése
twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1371898932431880203
Finally 𝗵𝗼𝗺𝗲! @ShaquillG | #DUUUVAL pic.twitter.com/GM77oA9vxE
— #DUUUVAL (@Jaguars) March 18, 2021
Hollywood, FL ➡ #DUUUVAL@Jenkz_26 and DC Joe Cullen are ready to get to work! pic.twitter.com/3AKSgHow5f
— #DUUUVAL (@Jaguars) March 18, 2021
Shaquill Griffin, Rayshawn Jenkins, Roy Robertson-Harris és Jihad Ward kora este fog is beszélni a helyi médiával.
Chase Daniel vagy Blaine Gabbert mit keres még a ligában? Elég sokat, bár utóbbi FA - Baalke őt ne hozza vissza, ha lehet. Ismeri, tradelt érte.) 😉Megvan az első eligazoló az FA-ink közül. QB Zsiráfnyak... Elment leváltani Daniel Jonest a Giants QB posztján.Ez a fickó egy örök túlélő. Nem tudom, hogy csinálja, de számomra rejtély, miért nem kopott még ki az NFL-ből...
iktriad
dioadam
Amúgy Marcedes Lewis is FA. Ha Alualu hazajött, talán őt is haza lehet csábítani. Jobb, mint a piacon maradt TE-k nagy többsége...
Megvan az első eligazoló az FA-ink közül. QB Zsiráfnyak... Elment leváltani Daniel Jonest a Giants QB posztján.Ez a fickó egy örök túlélő. Nem tudom, hogy csinálja, de számomra rejtély, miért nem kopott még ki az NFL-ből...
iktriad
NBII-es futballisták a f@szomat már
Viszont Malcom-ért 2021-es 7- kört adtunk, ha minden igaz. Az úgy teljesen rendben van.Igen, Mark Long in megírta. Akkor 10 pick maradt idénre. Dilla szerint a Jags 7-el is beéri idén, ha az első 4-hez nem kell nyúlni.
winston
Just to be clear: Jaguars gave the Saints a 7th in 2021 for Malcom Brown, according to my AP colleague @brettmartel in New Orleans.
— Mark Long (@APMarkLong) March 18, 2021
Great trade value for Jax. https://t.co/PqBPc6caoG