Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
sose volt HC matéria, DChez is kevés volt, egy nagy 0. vicc h eddig lehetett NFLben HC.
braxa88
Szerintem jövőre valahol (egész jó) DC lesz. Akit kirúgnak Jacksonvilleből, az utána mindig sikeres lesz - lásd Coughlin, JDR, Mularkey.
iktriad
Mule rohadtul nem kapta meg közel semazt az infrastruktúrát, mint Gus. Én anno írtam róla, ma semaz ő hibájának tartom az idényt. Örülök, hogy elindult jó irányba.
TGA
Az lehet, de Mularkey a szezon második felére elvesztette az öltözőt 1 szezon alatt, és ezt több forrás is megerősítette anno. Gus még most is népszerű a játékosai körében.
 twitter.com/JayMy_31/status/810686195072167936
Myers ezzel nincs egyedül Mike Kaye szerint.
 twitter.com/mike_e_kaye/status/810721067245457408

3) The locker room is torn by this move. The team loves Bradley universally as a person. His coaching prowess was of genuine concern at times. Multiple players questioned their roles on the team throughout the year. Some players admittedly didn't feel accountability was in place for those that let the team down at times. Regardless, there is no one who will criticize Bradley as a person or a defensive coordinator. However, some players were puzzled by some of his decisions and his defensive scheme.
 www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/five-thoughts-gus-bradley-firing-week-15-future-jaguars-moves-search/372593141

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
sose volt HC matéria, DChez is kevés volt, egy nagy 0. vicc h eddig lehetett NFLben HC.
braxa88
Szerintem jövőre valahol (egész jó) DC lesz. Akit kirúgnak Jacksonvilleből, az utána mindig sikeres lesz - lásd Coughlin, JDR, Mularkey.
iktriad
Mule rohadtul nem kapta meg közel semazt az infrastruktúrát, mint Gus. Én anno írtam róla, ma semaz ő hibájának tartom az idényt. Örülök, hogy elindult jó irányba.

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Nem, Braxa nekm ezzel nincs dolgom, nekem a pc enforcer fórumozókkal van dolgom.
Shermant meg majd elintézi a liga egyik legjobb vezetőedzője.

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
braxa88
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Már miért menne vissza Seattlebe DC nek?
Richardsot akarjátok HC-nak??
TGA
Bevell lehet megy máshova HC-nek (nem ide) és Pete Caroll szereti a kopasz DC-ket. 😊 Meg Gusszal is jó a kapcsolata még mindig.
Ki az a Richards?
iktriad
(Kris+Sherman) másnéven Richard and Co. - Kris Richard szépen lassan az egyetlen csávó, aki ki tudja venni az elemet Shermanból. Együtt mozognak.
Sherman legfeljebb büntiből jön ide, ha Carrollnak végképp tele lesz vele a fasza.

Bradleynél fényévekkel jobb DC volt Quinn, és eredményesebb Richard is.
Bevell meg elmondta, hogy nem akar HC lenni - OC akar maradni, de nem feltétlenül Seattle-ben.

Poénkodunk ezzel a Carroll dologgal, de ha tetszik, ha nem a GM John Carroll product, és ez a kör elég erős -ha megnézed megint van kit választani.
TGA
nem tudod elengedni ezt a Shermanes dolgot?

- . -

Bradleyhez: a csávó sose volt HC matéria, DChez is kevés volt, egy nagy 0. vicc h eddig lehetett NFLben HC.
több mint 9 éve
TGA
Bevell lehet megy máshova HC-nek (nem ide) és Pete Caroll szereti a kopasz DC-ket. 😊 Meg Gusszal is jó a kapcsolata még mindig.
Ki az a Richards?
iktriad
(Kris+Sherman) másnéven Richard and Co. - Kris Richard szépen lassan az egyetlen csávó, aki ki tudja venni az elemet Shermanból. Együtt mozognak.
Sherman legfeljebb büntiből jön ide, ha Carrollnak végképp tele lesz vele a fasza.

Bradleynél fényévekkel jobb DC volt Quinn, és eredményesebb Richard is.
Bevell meg elmondta, hogy nem akar HC lenni - OC akar maradni, de nem feltétlenül Seattle-ben.

Poénkodunk ezzel a Carroll dologgal, de ha tetszik, ha nem a GM John Carroll product, és ez a kör elég erős -ha megnézed megint van kit választani.

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
És ha JMD Garoppoloval a jobbján jönne? Szerintem az érdekes is lehetne akár.
winston
Szerintem nem fog idejönni, és Jimmyt pláne nem fogják elengedni. Utóbbi amúgy nem lenne ellenemre, főleg ahogy Blake mostanában "játszik".
iktriad
Eléggé megoszlanak a vélemények Garoppolo elengedéséről, de sokak szerint nem akar még 2-3-4 évig padozni. Ha neg hozna QB-t, nem olyan rossz meló a Jags, sok tehetség, jó draftpozíció, nem annyira veretes csoport. Persze én sem adok nagy esélyt erre, csak kíváncsi voltam mit szólnàl hozzá.

Blake másodvirágzásában valóban egyre nehezebb hinni.
winston
És ez utóbbi nagy probléma, mert Dave nem fog könnyen lemondani róla. És akkor úgy járhatunk, mint 2012-ben. Ezért lett volna jobb a teljes takarítás, mint ez a félmegoldás.
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
winston
Szerintem nem fog idejönni, és Jimmyt pláne nem fogják elengedni. Utóbbi amúgy nem lenne ellenemre, főleg ahogy Blake mostanában "játszik".
iktriad
Eléggé megoszlanak a vélemények Garoppolo elengedéséről, de sokak szerint nem akar még 2-3-4 évig padozni. Ha neg hozna QB-t, nem olyan rossz meló a Jags, sok tehetség, jó draftpozíció, nem annyira veretes csoport. Persze én sem adok nagy esélyt erre, csak kíváncsi voltam mit szólnàl hozzá.

Blake másodvirágzásában valóban egyre nehezebb hinni.
több mint 9 éve
winston
több mint 9 éve
Iktriad, ha erre sem iszol alkoholt, én nem is tudom milyen jelzővel illesselek 😀
Kampman
Miért? Van okom rá? Azzal, hogy Gus ment, még nem oldódott meg semmilyen probléma. És legalább az is kiderült, hogy Caldwell marad, és neki kell megtalálnia az új HC-t. Tudod, az a csávó, aki elcseszte a HC és QB pickjét is.

Halloren pár jelöltje új HC-nek:
 jacksonville.com/sports/2016-12-18/jaguars-coaching-hot-board-candidates-they-should-call
Jöjjön Smithey vagy Coughlin erről a listáról. JMD nem jön ide(ami nem biztos, hogy baj...), a többieket inkább passzolnám. Igen, Haleyt is.

Bevell tökéletes lenne! 😛
TGA
Ha hozza Richard Sharmant, Chancellort, Wilsont és Earl Thomast, felőlem jöhet. De ha egyiket se tudja, akkor maradjon csak Seattleben,
iktriad
több mint 9 éve
TGA
Ki az a Richards?
iktriad
Kris Richard Hox DC, Bevell a Hox OC-je 😉
empty taxi
Na ennyire vagyok képben a Seahawksszal. 😊 Akkor Richards kaphat HC ajánlatot és lehet Gus a régi-új Seattle DC. És mondom, szinte biztos, hogy jó munkát fog újra ott végezni.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 159 — Lájkold a zsűrit!
TGA
Ki az a Richards?
iktriad
Kris Richard Hox DC, Bevell a Hox OC-je 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
TGA
Ki az a Richards?
több mint 9 éve

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Dave ma este 8-kor nevezi meg, hogy ki lesz az interim HC (gondolom Marrone, nem mintha megérdemelné. Jerry Sullivan kivételével mindenki mehet a picsába a támadó edzői stábból). Őszintén megmondom, Caldwellnek is menni kéne, mert egyre inkább úgy tűnik, nem csak a vezetőedző választást baszta el, hanem a QB-t is. Ehhez képest ő dönt majd a következő HC személyéről...
Ha fel tudja áldozni Bortlest(beismerve ezzel, hogy elbaszta a HC és a QB picket is elsőre, tehát a munkája lényegi részét...), akkor van esélyünk, hogy ne szaladjunk egy újabb totális csőd felé. De ha nem, akkor a mazochista maraton jövő szeptembertől újra folytatódik.

Oh, az irónia...
 twitter.com/blythebrum/status/810645225689513984

Na ezért nem lesz a szememben Gus Mularkey szintű persona non grata. Valamennyire sajnálom a fickót.
 twitter.com/Ballou1010xl/status/810670666437578757
Lefogadom, hogy visszamegy DC-nek Seattlebe, és újra sikeres lesz. | Mert a hiba mindig a mi készülékünkben van. |

több mint 9 éve
Iktriad, ha erre sem iszol alkoholt, én nem is tudom milyen jelzővel illesselek 😀
Kampman
Miért? Van okom rá? Azzal, hogy Gus ment, még nem oldódott meg semmilyen probléma. És legalább az is kiderült, hogy Caldwell marad, és neki kell megtalálnia az új HC-t. Tudod, az a csávó, aki elcseszte a HC és QB pickjét is.

Halloren pár jelöltje új HC-nek:
 jacksonville.com/sports/2016-12-18/jaguars-coaching-hot-board-candidates-they-should-call
Jöjjön Smithey vagy Coughlin erről a listáról. JMD nem jön ide(ami nem biztos, hogy baj...), a többieket inkább passzolnám. Igen, Haleyt is.

TGA
Ha hozza Richard Sharmant, Chancellort, Wilsont és Earl Thomast, felőlem jöhet. De ha egyiket se tudja, akkor maradjon csak Seattleben,

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 342

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 643 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Fiatal csapatotok van, lebegtetik a költözést, Londonba akarnak előbb utóbb NFL csapatot... Kezd tisztulni a kép:

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
 www.reactiongifs.com/r/com.gif

több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Lépni kellett mert még valaki elhappolja előlük Fishert😉
gordon
Elhalássza?

több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 522 — LIGHTS OUT!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee , miért uram , mond miééééééééééééééééééért.

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Lépni kellett mert még valaki elhappolja előlük Fishert😉
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
😕 hát milyen világot élünk? A legjobb edzőket ok nélkül kirúgják? Holnap Belichick következik, vagy mi?

több mint 9 éve
ideje volt. kíváncsi vagyok bortlessel mi lesz. bírom ,de ha rá gondolok az első kép ami bevillan, hogy 3&20-ra nézi az elkapókat majd megdobja a checkdown passzt 0 yardért.
több mint 9 éve

Sending out an S.O.S