Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ouch. Nem csak Blakeben van a hiba(lásd múlt vasárnap 1. INT) a passzjátékkal kapcsolatban.
 twitter.com/PFF_Mike/status/806937478657622016

Mai sérültlista - Linder ma sem edzett, lehet Shatley kezd majd vasárnap C-ben. Ivory javulgat.
DNP: TE Julius Thomas (back), DE Jared Odrick (shoulder), RB Denard Robinson (ankle), C Brandon Linder (ankle), WR Allen Hurns (hamstring)

LIMITED: OT Kelvin Beachum (knee), RB Chris Ivory (hamstring), OLB Dan Skuta (elbow), FS Peyton Thompson (ankle)

FULL: QB Blake Bortles (right shoulder), OL Luke Bowanko (hip), DE Dante Fowler (shoulder), DE Yannick Ngakoue (ankle), TE Neal Sterling (hip), RB T.J. Yeldon (ankle)

A keret tagjai Telvint és Pozt küldenék a Pro Bowlra a rosterről.
 www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-locker-room-pro-bowl-vote-telvin-smith-paul-posluszny-brandon-linder-malik-jackson/366396049
Remélem az egyikük eljut oda idén | (a lemondások miatt) | .

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A hétvégén lesz Jimmy Smith beiktatása a Jaguars Pride-ba. Ennek örömére több mint 60 ex-jaguár érkezik majd vasárnap az Everbank Fieldre.
 twitter.com/Tdickman89/status/806864672808980480
Nagyon komoly lista(Reggie Williams!, MSW! Joey Zelenka! CHRIS LUZAR!!!) Ki hányat ismer közülük? Én 39-et...

iktriad
Blackmon nélkül nem fajin a buli.
empty taxi
Ő Matt Jonesszal közösen bulizik Oklahomában vagy Arkansasban. Lehet R. Jay Soward és Jerry Porter is benéz oda. 😊

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 156 — Lájkold a zsűrit!
A hétvégén lesz Jimmy Smith beiktatása a Jaguars Pride-ba. Ennek örömére több mint 60 ex-jaguár érkezik majd vasárnap az Everbank Fieldre.
Nagyon komoly lista(Reggie Williams!, MSW! Joey Zelenka! CHRIS LUZAR!!!) Ki hányat ismer közülük? Én 39-et...

iktriad
Blackmon nélkül nem fajin a buli.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve

Shad Jimmy Smithről.
 twitter.com/Tdickman89/status/806862025481748481

A legaranyosabb mém/irónikus anyag, amit hosszú ideje láttam 😊

No comment. 😊 😊 😊
 twitter.com/ColeFartley/status/806657678961426433
iktriad
peterk2005
Idén a memegyártásban vagyunk a legerősebbek.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 486 — The only discipline that lasts, is self discipline
A legaranyosabb mém/irónikus anyag, amit hosszú ideje láttam 😊

No comment. 😊 😊 😊
iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Deal done | (a Texas A&M-es Top 3-as pickjeink ugyis mind beváltak a múltban...Oh wait) | . 😊
 twitter.com/nflcharlie/status/806640709616930817

több mint 9 éve
No comment. 😊 😊 😊
több mint 9 éve
Ma nem edzettek: TE Julius Thomas (back), WR Allen Hurns (hamstring), C Brandon Linder (ankle), RB Denard Robinson (ankle), CB Peyton Thompson (ankle) and DE Jared Odrick (shoulder).

Gus szerint Julius sérülése nem úgy javul, ahogy várták könnyen lehet, hogy többet már nem játszik a Jaguarsban idén. Ivory game time dedision lesz vasárnap.
több mint 9 éve
Most mikor már csak a draftpozició kérdéses? Okos...
 twitter.com/ryanohalloran/status/806545658173935618
Nem úgy volt, hogy ezek ketten agyon gyakoroltak egymással az offseasonban. Úgy tűnik inkább egymás agyára mentek.

több mint 9 éve
Sean Porter helyére a TE E. J. Bibbs jött vissza a practie squadba..
több mint 9 éve
Arthur Brown nálunk se váltotta meg a világot, ma elküldtük az NFL-be egykor nagy reményekkel érkező LB-t. Sean Porter (szintén LB) jött fel a helyére a gyakorló csapatból.
több mint 9 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 074 — Jaguars fan
Fowlert ne temessük még, (bár én már nem vagyok hajlandó nézni a Jags meccseket egy ideje, szóval szart se ér a véleményem a kérdésben), de ne gyilkolják már le az önbizalmát azzal, hogy folyton szarozzák. Volt pár kitünő DE, aki első szezonjában még harmatos volt, aztán belejött.

Dave Caldwell helye biztos, még egy HC-t választhat, ha nem jön be, akkor repül. Khan türelme rá is kihat.

Jacksonville-ben egy pozitív mérleg ritkább, mint a teljes napfogyatkozás, ezért az új HC szerintem dönthet a QB kérdésben. Dave csak akkor tartja meg az állását, ha az új HC sikeres. Mindegy, hogy ki a kezdő QB, az Ő 1/3-a, vagy valaki a 100. választás környékéről, vagy egy ide cserélt QB, vagy Donald Kacsa, vagy Tebow, vagy akárki. Dave-nek nem azt kell bizonyítania, hogy Bortles jó választás volt-e vagy sem, hanem hogy képes győztes csapatot építeni. Végy egy jó HC-t és bízd rá, hogy mit csinál ebből az amúgy tehetséges gárdából. Fiatal és jól játszani képes játékosból van elég a keretben egy pozitív mérleghez. Egy kemény edző kell, aki nem kedveskedik a játékosokkal, szórakoztatja őket a kortárs szerelmi lírájával, ami a "sok pozitívumot láttam" sokszor ismételt felcsapással indít és egy vereség után nem csapdossák őt a gyönyőr tajtékos hullámai a 4. negyedben elért rengeteg pont láttán. Jöjjön egy vadállat, aki a Fogtündért is egy tongai rabszolgagályára küldi, ha nem hoz neki egy 10+ sackes DE-t a megroppant örlőfogért cserébe, amit egy elvágyódva tekintgető játékos szájából tépett ki aznap délután.
több mint 9 éve
Egy kérdés. Ha bajusz most kirúgná Bradley-t, és interimet nevezne ki, akkor mikortól interjúztathatna? Azonnal, vagy meg kellene várni az alapszakasz végét? Mert ha azonnal, akkor lehet értelme egy interimnek, mert be lehetne előzni a többi csapatot a keresgélésben.
peterk2005
2013-ban a Texans trüközött vmi ilyet, hogy Kubiak kivágása utána ugye Phillips lett az interim vezetőedző, azt vhogy ők előbb kezdhették az edzőkeresgélést, így került hozzájuk BOB. A pontos forgatókönyvre ill. indokokra már nem emlékszem.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Mit szolnal ahhoz, ha Shao Kahn odaadna a top picket Fisherert a Ramsnek? Ugy is azert sirsz, hogy Caldwell bustokat huz a top pickekkel. xD

Es lenne vegre egy igazan kiraly edzotok, akinek a bajusza tokeletes szinkronban van az ownerevel.

„A stilus maga az ember” – Georges-Louis Leclerc.
Stez
Bajusz hamarosan a legtöbb meccset vesztő NFL edző lesz. Köszi nem. Már csak 1999 miatt is persona non grata az illető.

Yeldon oké?
ha 6-7.körben jött volna elmegy, de 2.kör elejéről?
Fowlerről sztem még ne mondj le, lehet még belőle egy Derrick Morgan jellegű edge
braxa88
Fowler sajnos az új Harvey lesz, már csak egy karatés videó meg pár voodoo baba és tű (és folyamatos sérülések DE poszton) hiányzik, hogy teljesen azzá váljon.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
A hónap első jó Jaguars híre(?) - érdeklődtünk Coughlin iránt és hajlik rá, hogy visszajöjjön!
 www.cbssports.com/nfl/news/jaguars-expected-to-reach-out-to-tom-coughlin-who-has-mutual-interest/

Egy kérdés. Ha bajusz most kirúgná Bradley-t, és interimet nevezne ki, akkor mikortól interjúztathatna? Azonnal, vagy meg kellene várni az alapszakasz végét? Mert ha azonnal, akkor lehet értelme egy interimnek, mert be lehetne előzni a többi csapatot a keresgélésben. Egyrészt a college szezonnak mindjárt vége, onnan nem sokára már el lehetne hívni 1-2 jelöltet (ha akad), Másrészt lehet, hogy most az alapszakaszban még könnyebb kikérni 1-1 NFL-es OC-t, DC-t, mint a playoffban. (Tekintettel arra, hogy a HC esélyes OC/DC-k jellemzően playoffos csapatokban vannak.)

Amúgy nekem az elmúlt 2 év draftja még mindig tetszik. Az idén draftolt játékosok még rookie-k, egyszerűen nem lehet rájuk húzni a lepedőt. A legtöbb játékosnak kell azért minimum 1 év, hogy belerázódjon, a Marcus Peters félék a ritkák. Sokszor még 2 év is kell, hogy valakiből kijöjjön a benne levő lehetőség. És még Fowler is gyakorlatilag rookienak számít, mert kihagyta a tavalyi évet. Persze az is igaz, hogy ennyi top5-ös pickkel, amennyi a Jagsnek volt, ennyi év alatt illett volna behúzni legalább 1 Bosa-t, Von Miller-t. Legalább 1-et....
peterk2005
Akinek nincs állása, azzal már most is lehet beszélni.

És sajna a 2015-ös draft eléggé gyngusnak tűnik. Fowler jó a futás ellen, Yeldon oké, Cann visszaesett, Sample sérült, Greene az új Ace Sanders, Bennettnek nemigen lesz helye jövőre, még a 2 7. körös pick, Koyack és Sterling játszik mind közül a legjobban...
iktriad
Yeldon oké?
ha 6-7.körben jött volna elmegy, de 2.kör elejéről?
Fowlerről sztem még ne mondj le, lehet még belőle egy Derrick Morgan jellegű edge
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 053 — Whoops, looks like something went wrong.
A hónap első jó Jaguars híre(?) - érdeklődünk Coughlin iránt és hajlik rá, hogy visszajöjjön!
 www.cbssports.com/nfl/news/jaguars-expected-to-reach-out-to-tom-coughlin-who-has-mutual-interest/

Egy kérdés. Ha bajusz most kirúgná Bradley-t, és interimet nevezne ki, akkor mikortól interjúztathatna? Azonnal, vagy meg kellene várni az alapszakasz végét? Mert ha azonnal, akkor lehet értelme egy interimnek, mert be lehetne előzni a többi csapatot a keresgélésben. Egyrészt a college szezonnak mindjárt vége, onnan nem sokára már el lehetne hívni 1-2 jelöltet (ha akad), Másrészt lehet, hogy most az alapszakaszban még könnyebb kikérni 1-1 NFL-es OC-t, DC-t, mint a playoffban. (Tekintettel arra, hogy a HC esélyes OC/DC-k jellemzően playoffos csapatokban vannak.)

Amúgy nekem az elmúlt 2 év draftja még mindig tetszik. Az idén draftolt játékosok még rookie-k, egyszerűen nem lehet rájuk húzni a lepedőt. A legtöbb játékosnak kell azért minimum 1 év, hogy belerázódjon, a Marcus Peters félék a ritkák. Sokszor még 2 év is kell, hogy valakiből kijöjjön a benne levő lehetőség. És még Fowler is gyakorlatilag rookienak számít, mert kihagyta a tavalyi évet. Persze az is igaz, hogy ennyi top5-ös pickkel, amennyi a Jagsnek volt, ennyi év alatt illett volna behúzni legalább 1 Bosa-t, Von Miller-t. Legalább 1-et....
peterk2005

És sajna a 2015-ös draft eléggé gyngusnak tűnik. Fowler jó a futás ellen, Yeldon oké, Cann visszaesett, Sample sérült, Greene az új Ace Sanders, Bennettnek nemigen lesz helye jövőre, még a 2 7. körös pick, Koyack és Sterling játszik mind közül a legjobban...
iktriad
Mit szolnal ahhoz, ha Shao Kahn odaadna a top picket Fisherert a Ramsnek? Ugy is azert sirsz, hogy Caldwell bustokat huz a top pickekkel. xD

Es lenne vegre egy igazan kiraly edzotok, akinek a bajusza tokeletes szinkronban van az ownerevel.

„A stilus maga az ember” – Georges-Louis Leclerc.

több mint 9 éve
A hónap első jó Jaguars híre(?) - érdeklődünk Coughlin iránt és hajlik rá, hogy visszajöjjön!

peterk2005

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 486 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Egyébként ha a Saintsnél kirúgják Paytont, ideális ember lenne ide. Ha ő nem tud mit kezdeni Bortles-szel, akk ki lehet adni az útját.
empty taxi
Na őt pl. NAGYON szívesen látnám itt.
iktriad
Hozzátartozik h sztem Payton idejövetelének előfeltétele Caldwell kirúgása, New Orleansban is kvázi co-GM-ként működik most SP, draftokra, roster managementre nagyobb ráhatása van van, mint az átlag NFL HC-nak, kvázi csak a szerződések, cap management az a terület, amibe nem folyik bele tudtommal.
empty taxi
Ahhhhh, akkor nagy valószínűséggel erről is lemaradunk. Sajna Shao türelmessége miatt eléggé valószinű, hogy Dave marad a nyakunkon.
több mint 9 éve
Egyébként ha a Saintsnél kirúgják Paytont, ideális ember lenne ide. Ha ő nem tud mit kezdeni Bortles-szel, akk ki lehet adni az útját.
empty taxi
iktriad
Hozzátartozik h sztem Payton idejövetelének előfeltétele Caldwell kirúgása, New Orleansban is kvázi co-GM-ként működik most SP, draftokra, roster managementre nagyobb ráhatása van van, mint az átlag NFL HC-nak, kvázi csak a szerződések, cap management az a terület, amibe nem folyik bele tudtommal.

Madden hates me.
több mint 9 éve
empty taxi
több mint 9 éve

Madden hates me.
több mint 9 éve
Bortles? Ez 2 kurva kemény érv Caldwell menesztése mellett.
Bortles. Én is szeretném látni, hogy egy másik Jax HC mit hoz ki belőle, de egyelőre nagyon a Josh Freeman-i életpályát futja. És ha egy top HC idejövetelét meggátolja a jelenléte, akkor én bizony habozás nélkül lemondanék róla. Nem beszélve arról, hogy az új rezsimnek egy igen kitűnő lehetősége lesz arra, hogy franchise QB-t találjon az 1/3(?) pickkel.
iktriad
ki(k)re gondolsz mint top HC jelölt(ek)?
braxa88
A szokásos nevek: Haley (aki a kintiek között nagyon népszerű, mert "helyi hülye"), McDanels, Coughlin stb

Bortles 11 TD passza, amire egyáltalán nem lehet büszke. Több mint 500 yard kijön belőlük. 😊
 twitter.com/ryanohalloran/status/805536211876069376

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Bortles? Ez 2 kurva kemény érv Caldwell menesztése mellett.
Bortles. Én is szeretném látni, hogy egy másik Jax HC mit hoz ki belőle, de egyelőre nagyon a Josh Freeman-i életpályát futja. És ha egy top HC idejövetelét meggátolja a jelenléte, akkor én bizony habozás nélkül lemondanék róla. Nem beszélve arról, hogy az új rezsimnek egy igen kitűnő lehetősége lesz arra, hogy franchise QB-t találjon az 1/3(?) pickkel.
iktriad
ki(k)re gondolsz mint top HC jelölt(ek)?
több mint 9 éve
egy elkapó aki max átlagos
Cuchulain82
Melyikre gondolsz? Leere vagy A-Robra? 😊
iktriad
Leere gondoltam, A-Rob remélem visszatalál a tavalyi formájához
jó hogy felhívtad rá a figyelmem valahogy elfeledkeztem róla hogy akkor ti nagyon rámentetek a Wr draftokra 😊
egyébként ha csak meglátom hogy megemlíted valahol Derrick Harvey nevét mindig az jut eszembe hogy szóljak próbáld ki a "NFL Head Coach 09" játékot, ott nagy király a csávó, meg a Jax se ennyire gyenge 😊
Cuchulain82
Én is, de idén Marqise sokkal jobb és megbízhatóbb, mint A-Rob. Tegnap a 3. olyan dropját hozta össze, amiből pick lett. Tavaly Robinsonnak egy évi 15-16 milliós szerződés nézett ki. Most kb annyit kaphatna, mint amit Hurns kapott idén...

2009-ben még azt hittem, hogy Gene Smith egy zseni. 😊 😊 És akkor 7-9 volt a mérlegünk, az utolsó 3 meccs előtt 7-6. 😊 😊 Szóval a mostanihoz képest egész jó volt az a Jags, pedig valójában már az se volt az. A Gus Bradley vezette védelem pl. lenullázta a Jagst abban az évben(41-0), pedig akkor még Jim Mora Jr. volt a Seahawks vezetőedzője, nem Caroll....
iktriad
Lehet hogy idén Lee a jobb kettejük közül, de a tavalyi Robinsonhoz nem ér fel /persze Bortles is szarabb mint tavaly/ 😊 én egyébként sem szeretem a USC játékosokat 😕

a játék a neve ellenére a 2008as előszezonnal indul /vagy a '08as drafttal ez választható/, a Jaxnek meg az első évben szinte mindig megvan a csoportmásodik hely és a wild card /hiába Del Rio király edző 😊/

amúgy a játékot PS3on mindenkinek ajánlom, szerintem sokkal szórakoztatóbb /meg persze néha idegesítőbb mint a Madden😊/
Cuchulain82
Coming out: én nem játszottam a Maddennel se.
És 2008-ban még Peter King is a Jaguarst tippelte a Superbowlba a 2007-es szezon alapján, aztán jött minden idők egyik legelbaszottabb offseasonja és Jaguars szezonja...

És persze, hogy megvolt a csoportmásodik hely, a 2000-es évek közepén szinte mindig így végzett az AFC South
1. Colts
2. Jaguars
3. Titans
4. Texans
#goodolddays