Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
... és valahol Tebownak is el kell kezdenie edzői karrierjét. 😉
Sobri Jóska
Szerintem örömmel fogadnák a helyi baseball csapatnál, ha csatlakozna az edzői stábhoz.
iktriad
Fogsz még neki te is örülni, ha vele lesz egy nem a top5-ben draftoló csapatotok. 😉
Persze ez még lehet 10-12 év, de ti türelmes fanok vagytok.
Sobri Jóska
majd ha megjön coach Tebow 15 év múlva, iktriadnál betelik a pohár és elmegy szurkolni valami szarfos csapatnak, akik tíz évig top5-ben draftolnak. Mondjuk a Belichick utáni Patriots ideális jelöltnek tűnik.
Höri
Belichick után Urban Meyer lesz a Pats HC-je. És Tebow az OC. 😊
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Sobri Jóska
Szerintem örömmel fogadnák a helyi baseball csapatnál, ha csatlakozna az edzői stábhoz.
iktriad
Fogsz még neki te is örülni, ha vele lesz egy nem a top5-ben draftoló csapatotok. 😉
Sobri Jóska
majd ha megjön coach Tebow 15 év múlva, iktriadnál betelik a pohár és elmegy szurkolni valami szarfos csapatnak, akik tíz évig top5-ben draftolnak. Mondjuk a Belichick utáni Patriots ideális jelöltnek tűnik.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
Olyan már jövőre is lehet, ha megnyerjük a hátralévő 4 meccset letradelünk. 😊 Amúgy lehet Josh McDanels elhozná mondjuk vizes fiúnak, ha már ő draftolta anno. Csak ő meg nem fog idejönni HC-nek.

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 436 — #NoStress
Sobri Jóska
iktriad

több mint 9 éve
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 436 — #NoStress

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 486 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sajnálom a D-t. Kvázi egy rossz drivejuk volt, a Broncos 11-szer puntolt, 1/12-n tartották a Denvert és így is kikaptunk 10-el. A csapat meccsei most már tényleg csak a mazochistáknak valóak. Egy átlagos offense, amely vigyáz labdára lazán hozta volna ezt a meccset.
A Jags 1 éve nem nyert az Everbank Fielden tétmeccset, 7 meccs óta nyeretlen és az offense a tavalyi kvázi tündöklésből átváltott a már-már megszokott(?) teljesen kilátástalan formájába.
De hé, megint kinéz egy Top 3-as pick | amiből húzunk egy újabb megabustot | .

Ez a mai szenvedés 3 korbácsütést ért az ötös skálán.
iktriad
Gratulálnék a küzdelmes meccshez, de inkább drukkolok, hogy egy szöget a Denver is bevert ma abba a Gus koporsóba. Még ha a következő edző sem váltja meg a világot (én mindig szkeptikus vagyok a stábváltogatásokkal, nagyobb lutri mint a draft), akkor kell a váltás, már a lelkek miatt is. Ez a csapat elfelejtett nyerni, és kell a friss vér, hogy nulláról lehessen indulni, ne a mínusz végtelenből kimászni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
NFL on ESPN ‏@ESPNNFL
The Jacksonville Jaguars have been officially eliminated from playoff contention.

Ha eddig lett volna bármilyen kérdés.
Beki
Most már ki lehetne rakni Gus szűrét, de mivel még nem elég frusztrált a csapat szurkolótábora, a hátralévő 4 meccsen továbbra is kínoz vele Shao minket.

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
NFL on ESPN ‏@ESPNNFL
The Jacksonville Jaguars have been officially eliminated from playoff contention.

Ha eddig lett volna bármilyen kérdés.
több mint 9 éve
Sajnálom a D-t. Kvázi egy rossz drivejuk volt, a Broncos 11-szer puntolt, 1/12-n tartották a Denvert 3rd downon és így is kikaptunk 10-el. A csapat meccsei most már tényleg csak a mazochistáknak valóak. Egy átlagos offense, amely vigyáz labdára lazán hozta volna ezt a meccset.
A Jags 1 éve nem nyert az Everbank Fielden tétmeccset, 7 meccs óta nyeretlen és az offense a tavalyi kvázi tündöklésből átváltott a már-már megszokott(?) teljesen kilátástalan formájába.
De hé, megint kinéz egy Top 3-as pick | amiből húzunk egy újabb megabustot | .

Ez a mai szenvedés 3 korbácsütést ért az ötös skálán.

több mint 9 éve
Inaktívak listája. Ngakoue játszik, remélem ő és Fowler összeszedik párszor Lynchet,
 twitter.com/Jaguars/status/805450474937720832
több mint 9 éve
Rashad Greene IR-en, a WR Shane Wynn került be a helyére az 53-ba. Ed Wasielewski most biztos boldog. #Úgynők

A Jags 9. alkalommal fogadja a regnáló Superbowl győztest ma, a mérlegünk ezeken a meccseken 2-6. Íme az eddigi 8 ilyen találkozó rövid krónikája.
 jacksonville.com/sports/2016-12-03/history-lesson-jaguars-against-defending-super-bowl-champions
több mint 9 éve
| Upsetszagot érzek |
mustaine
1. Nincs Hurns
2. Nincs Ivory, Yelddon meg nem 100%-os, tehát a futójáték nem lesz túl jó, hacsak Bortles nem fut megint közel 100 yardot, (és itt most nem azokra a yardokra gondolok, amikor majd az életéért menekül Von Miller elöl)
3. Von Miller egymaga kb 3-4 sacket fog majd csinálni Parnell ellen
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
| Upsetszagot érzek |

több mint 9 éve
Azt hiszem nem lesz vasárnap upset W Jacksonvilleben.
 twitter.com/mike_e_kaye/status/804717592669782016
Nem kell nagyon sokat gondolkodni az eheti inaktívokon...
több mint 9 éve
Mai sérültlista, továbbra sem tud edzeni 4 kezdő, Ngakoue azonban már edzett.

DNP: RB Chris Ivory (hamstring), TE Julius Thomas (back), WR Allen Hurns (hamstring), WR Rashad Greene (Achilles), DE Jared Odrick (shoulder)

Limited: RB T.J. Yeldon (ankle), DE Yannick Ngakoue (ankle), FS Peyton Thompson (ankle), DE Malik Jackson (back), DT Abry Jones (ankle)

Full: OT Kelvin Beachum (knee), DE Chris Smith (eye), LB Dan Skuta (back), C Brandon Linder (ankle), DE Dante Fowler (shoulder), OL Luke Bowanko (hip), QB Blake Bortles (shoulder)

Ivory bár javulgat, de egyelőre több, mint kétséges, hogy játszani tud. Yeldon játékára jobbak az esélyek, Bradley szerint szépen javul az ő bokája.

Bryan Walters esélyes ismét arra, hogyvalami szokásos marhaságot csináljonvalamit alkosson vasárnap PR poszton.
több mint 9 éve
Szóval vasárnap sanszosan Lynchelés lesz Jacksonvilleben. 😊
 twitter.com/bylindsayhjones/status/804061414449172481

Halloren pikírt reakciója priceless volt a hírre. 😊
 twitter.com/ryanohalloran/status/804061670876315648
több mint 9 éve
Szerdán volt 23 éve, hogy Jacksonville megkapta az NFL franchise alapítás jogát
 twitter.com/Jaguars/status/803951844271722496

Egyre hosszabb a sérültek listája nálunk. Ma 5 kezdő nem edzett.
DNP: RB Chris Ivory (hamstring), TE Julius Thomas (back), WR Allen Hurns (hamstring), DE Yannick Ngakoue (ankle), WR Rashad Greene (Achilles), RB T.J. Yeldon (ankle), DE Jared Odrick (shoulder)

Limited: OT Kelvin Beachum (knee), FS Peyton Thompson (ankle), DE Malik Jackson (back), DT Abry Jones (ankle)

Full: DE Chris Smith (eye), LB Dan Skuta (back), C Brandon Linder (ankle), DE Dante Fowler (shoulder), OL Luke Bowanko (hip), QB Blake Bortles (shoulder)

Sen'Derrick Marks lett az idei Ed Block Courage díj győztese a jagsnél.

Malik Jackson nagyon bizonyítani akar volt csapat ellen vasárnap. , miközben mindenki odákat zengett Von Millerről
 www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-news-and-notes-malik-jackson-denver-broncos-week-13-injury-report-von-miller/359578225
több mint 9 éve
Mekale McKay kapott egy helyet a practice sqadban. Ide tért vissza Richard Ash is, akit elküldtünk az 53-ból, hogy a rookie TE Alex Ellis játszhasson vasárnap.

A Ravens lehet a londoni ellenfele a Jaguarsnak jövőre.
 twitter.com/jamisonhensley/status/803683611140558850

több mint 9 éve
Ma volt nálunk 3 tryoutos WR, akik gondolom UDFA rookiek mind:
DeAndre Carter (Sacramento State), Cayleb Jones (Arizona) és Mekale McKay (Cincinnati)
Max a practice squadra pályázhatnak.
több mint 9 éve
ennyire rossz Bortles híre? ezt nem tudtam. ha HC lennék nekem vonzó lenne ez a keret ezzel a jó képességű, de gondban lévő qb-val és a többi fiatallal. tisztán látszik az is, hova kell erősítés, nem olyan sok posztra, hogy évekig kelljen építkezni. szvsz szerintem jó meló. Bortles ennyire negatív híréről nem tudtam.
winston
Ha a szaksajtót olvasod, akkor igen, ennyire. Sajnos.
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
A következő HC úgyis Carrolltól jön 😊
TGA
Kizártnak tartom.

Én biztos nem adnám Bortlest. Fura nekem is a csávó, de én még bízom benne, hogy más edzőkkel újra jó lenne. Tegnap sem volt rossz, sőt. Aztán lehet, hogy kuka lesz, de még nem látom benne. Nálam tök egyértelmű Gus első helye, nem csak, hogy közel nem jön ki a tehetség a csapatból, de konkrétan meccseken is nagyokat hibázik.

Draft nagyon fura, látszólag az utóbbi években vagy majdnem mindenki kuka, vagy nagyon jó a cláss. A 2014-es tartja el kb a csapatot (vagyük ide Blaket is), 2015 valóban felejtős, 2016-os eddig jónak tűnik, a top 3 játékos legalábbis mindenképp.
winston
Nem akarom mindenáron, hogy Blake elmenjen, de ha az ő személye miatt a lehetséges HC jelöltek nagy része köszöni nem kér belőlünk, akkor sajna feláldozható státuszba kell tenni.

Ami meg a felőlsség kérdését illeti, ok hogy Dave hozott pár jó döntést, de Ramsey kivételével az összes első köröse bust szagú, a nagy pénzért hozott szabadügynökei inkább nem váltak be, mint igen és annak tükrében, hogy kvázi azt csinálhatott ezzel a rosterrel, amit akart, még 4 év után is bőven van tennivaló a kerettel kapcsolatban (O-line, QB, RB, domináns pass rusher), ami igencsak fejcsóválásra ad okot. Azt meg sem említem, hogy kikről mondott le könnyű szívvel az 1. évében még nehezebbé téve az újraépítkezést (Daryl, Rashean, Jennings, Brandon II Marshall, kis idő után Lowery) és kikkel próbálta őket pótolni(Gerhart, Dekoda Watson, a CB FAk és draft pickek, Sergio Brown és Josh Evans). Szóval sajnos ő is erősen benne van abban, hogy ott tartunk ahol.
iktriad
Félreérthető voltam John Carroll 😊

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
TGA
Kizártnak tartom.

Én biztos nem adnám Bortlest. Fura nekem is a csávó, de én még bízom benne, hogy más edzőkkel újra jó lenne. Tegnap sem volt rossz, sőt. Aztán lehet, hogy kuka lesz, de még nem látom benne. Nálam tök egyértelmű Gus első helye, nem csak, hogy közel nem jön ki a tehetség a csapatból, de konkrétan meccseken is nagyokat hibázik.

Draft nagyon fura, látszólag az utóbbi években vagy majdnem mindenki kuka, vagy nagyon jó a cláss. A 2014-es tartja el kb a csapatot (vagyük ide Blaket is), 2015 valóban felejtős, 2016-os eddig jónak tűnik, a top 3 játékos legalábbis mindenképp.
winston
Nem akarom mindenáron, hogy Blake elmenjen, de ha az ő személye miatt a lehetséges HC jelöltek nagy része köszöni nem kér belőlünk, akkor sajna feláldozható státuszba kell tenni.

Ami meg a felőlsség kérdését illeti, ok hogy Dave hozott pár jó döntést, de Ramsey kivételével az összes első köröse bust szagú, a nagy pénzért hozott szabadügynökei inkább nem váltak be, mint igen és annak tükrében, hogy kvázi azt csinálhatott ezzel a rosterrel, amit akart, még 4 év után is bőven van tennivaló a kerettel kapcsolatban (O-line, QB, RB, domináns pass rusher), ami igencsak fejcsóválásra ad okot. Azt meg sem említem, hogy kikről mondott le könnyű szívvel az 1. évében még nehezebbé téve az újraépítkezést (Daryl, Rashean, Jennings, Brandon II Marshall, kis idő után Lowery) és kikkel próbálta őket pótolni(Gerhart, Dekoda Watson, a CB FAk és draft pickek, Sergio Brown és Josh Evans). Szóval sajnos ő is erősen benne van abban, hogy ott tartunk ahol.
iktriad
ennyire rossz Bortles híre? ezt nem tudtam. ha HC lennék nekem vonzó lenne ez a keret ezzel a jó képességű, de gondban lévő qb-val és a többi fiatallal. tisztán látszik az is, hova kell erősítés, nem olyan sok posztra, hogy évekig kelljen építkezni. szvsz szerintem jó meló. Bortles ennyire negatív híréről nem tudtam.
több mint 9 éve
TGA
Kizártnak tartom.

winston

több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Épp elgondolkodtam, hogy az alapszakasz végére kinek lesz több W-je: a Dak Prescott-Zeke Elliott duónak (jelenleg 11 W -12 meccsen) vagy Gus Bradleynek (14 W - 59 meccsen)? Valahogy az az érzésem, hogy a 2 rookie tehenész minimum egálra kihozza ezt a meccset.
iktriad
nekem az jutott még eszembe, hasonló témában, hogy a raiders mennyire jól megcsinálta amit a jags-nek is kellett volna. ott a jó példa Shao előtt, a két csapat egyszerre kezdett el újraépítkezni kb.
winston
Csak a kedves GM-ünk pár jó pick mellett egy baromi rendes pasast, de ultraszar HC-t nevezett ki, és a franchise QB-ja most inkább tendál Gabbert, mint Brady felé. Azt már meg sem jegyzem, hogy vihettük volna Carrt, akivel Bradleyék egy hetet melóztak közösen a Seniorbowlban, de inkább Blake mellett tettük le a garast.

Múlt héten a BCC-n volt egy cikk és alatta pár száz hsz, hogy állítsuk rangsorba, ki a leginkább felelős a mostani helyzetért a Caldwell-Bradley-Bortles trióból. Temérdek variáció született, és valaki beírta, hogy az az igazán szomorú, hogy mind a 3 úriember 1. helyezése mellett nagyon komoly érveket lehet felsorakoztatni...

Nagyon érdekes lesz, hogy Khan mekkora takarítást fog végezni. Sajnos nem biztos, hogy Bradley menesztése önmagában elég lesz/lenne. Plusz Caldwellt, ha marad, meg is kell hosszabbítani, mert csak 2017-re van szerződése, és egy épeszű HC jelölt sem fog aláírni egy béna kacsa GM-nek. Hacsak nem Greg Romannek hívják az illetőt.

Sajnos egyre inkább a nagytakarítás mellett vagyok a front office (GM+ HC) és a játékosok között is (mehet pl a levesbe a teljes 2015 FA class, talán Davon Houset leszámítva). Ha ez lesz, akkor ha tud az új HC kezdeni valamit Bortlesszel, akkor maradjon, ha nem, akkor sózzuk rá az Arizonára vagy a Friscora egy kondíciós 4. körösért, és jöjjön a QB draft a "szokásos" Top 5/3-as pickünkkel.
iktriad

Sending out an S.O.S