Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Mindennek sokat emelkedett az értéke, de most spec nem a csapatra gondoltam, hanem a szakemberekre. Viccből mondtam, hogy wheeler dealaer.Figyelj Khan autókereskedő. Eladni lehet, hogy tud.Azt is. A Jags piaci értéke baromi sokat emelkedett, mióta itt van. És nem autókereskedő, hanem autóalkatrész készítő gyára van.
Venni????
TGA
iktriad
Nagyon jó csóka amúgy, rendszeresen tart előadásokat műszaki manager kurzusokon.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Bennem egyáltalán nincsenek rossz érzések (most még) Marrone kinevezésével kapcsolatban. A vezetőség nem akart Bortles-ről lemondani, Marrone meg mellette rakta le a voksát, ennyi.(Ami szerintem annyira nem para, hogy egy nagyon rossz év után nem mondtak le a franchise QB-nak kinevezett emberkéről) Lehet, hogy csak naiv vagyok, de el tudom képzelni, hogy az idei Bortles volt a véletlen és nem a tavalyi. Ha Hackett marad az OC, akkor legalább Bortles-nek olyan edzője lesz aki valamennyire ismeri, és nem 4ik évére jön a 4ik OC. Az viszont zavarna, hogyha a defense edzők is mind visszajönnének, főleg azok után, hogy a játékosok nyíltan kritizálták őket. Továbbra is Bortles-re van felhúzva a franchise, ha ő becsődöl akkor jöhet újra a gyalulás és az újrakezdés. A Coughlin kinevezés egyelőre sztem értékelhetetlen, majd a nyár után kiderül, hogy pontosan hogyan vannak leosztva a szerepek és kinek mekkora beleszólása van a dolgokba.
több mint 9 éve
Figyelj Khan autókereskedő. Eladni lehet, hogy tud.Azt is. A Jags piaci értéke baromi sokat emelkedett, mióta itt van. És nem autókereskedő, hanem autóalkatrész készítő gyára van.
Venni????
TGA
több mint 9 éve
Figyelj Khan autókereskedő. Eladni lehet, hogy tud.Venni????
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Mindegy is. Hát én azért a legjobbakat kívánom.Itt Marrone személye a legkisebb probléma.
Szerintem Marrone amúgy nem szar, Whaley-el nem lehetett könnyű dolga nálunk.
Remélem itt megtalálja a számítását.
Ennyi 😊
TGA
Amúgy gratula a front officenak, hogy felbéreltek egy konzultáns céget segíteni megtalálni egy olyan embert, aki már eddig is nálunk volt.

Ez egy megtörhetetlen átok.Timmy mióta tud átkot törni? Vajákos asszony lett belőle a baseballozástól
Pedig csak ennyi kellett volna:
cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2013/05/6875310.jpg
Sobri Jóska
Tebow, Tebow....várjunk, mintha ezt a bevet már hallottam volna.Róla van szó. Sobrinál egyenesen örökzöld rangban van a pasas.
Ok megvan, a Google kiadta
TGA
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Tebow, Tebow....várjunk, mintha ezt a nevet már hallottam volna.Ok megvan, a Google kiadta
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Ez egy megtörhetetlen átok.Pedig csak ennyi kellett volna:
több mint 9 éve
Mindegy is. Hát én azért a legjobbakat kívánom. Szerintem Marrone amúgy nem szar, Whaley-el nem lehetett könnyű dolga nálunk.
Remélem itt megtalálja a számítását.
Ennyi 😊
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Vedd ki a kezed a biliből.Csoporton belül 6 is !Ér röhögni?Persze. És egy győzelme biztos lesz a Chargersnek 2017-ben is...
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 9 éve
Csoporton belül 6 is !Ér röhögni?Persze. És egy győzelme biztos lesz a Chargersnek 2017-ben is...
Sixo
iktriad
több mint 9 éve
Ha ez tényleg így van/volt, akkor tudjuk mostantól ki lesz nálunk az igazi főnök. Nem Dave. Ideje lenne csapatot váltani, nem gondolod? Szerintem senki nem szólna egy szót se miatta.Hűséges és kitartó típus vagyok. | (= ideális balek matéria) |
Adirotor
több mint 9 éve
A huga.Mivel lehetne ezt még súlyosbítani? Jön Tebow is az edzői stábba?És lesz repeta is...Nah most lehet benyomni a pánikgombot.Megjött a foshab a szartortára.
twitter.com/AlbertBreer/status/818586751178575872
empty taxi
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
több mint 9 éve
Mivel lehetne ezt még súlyosbítani? Jön Tebow is az edzői stábba?Qb coachnak dobómozdulatot rendbehozni 😊 egyébként fejben lehet, hogy sokat tudna segíteni Blakenek..
iktriad
több mint 9 éve
Jaguars 'liked the direction' Marrone took the offense in, as well as his 'belief' in Blake Bortles, per @RapSheet.Amúgy csak nekem nem tiszta, hogy Coughlin mi a retket fog itt csinálni? Mibe szól(hat?) majd bele, mi lesz a feladata, stb... ez a "executive vice president of football operations" szépen hangzik, biztos van ilyen pozíció, de nekem ez olyan, mintha csak azért találták volna ki, hogy Couglint alkalmazzák, oszt neki jó lesz...😀Na ez az. A baj, hogy Tom csinálni AKAR majd valamit, ha tetszik ez, ha nem. Mibe lesz pl. beleszólása? Ki fogja kimondani a döntő szót a végső 53-ra? Simán kinézem, hogy két frakcióra fog bomlani az FO, egyik oldalon Caldwell és a spanjai (Idzik, Lil' Polian - ő pl. teljesen feleslegessé vált, tehát gondolom marad nálunk...), másik oldalon a 2 Syracuse-os (Marrone és Coughlin).
Chargers LT
Ki a főnök, mi a terv fiúk?
lol. hát hajrá Bortles, valamennyire még én is bízom benne. azért a következő szerződést már csak nem kapja meg, ha nem lesz jó. szóval ha rossz idők jönnek vele, ott a fény az alagút végén 😀Hamarosan dönteni kell, hogy felvesszük-e az 5. éves opcióját. Akkor derül ki igazán, hogy mennyire komolyan számolunk vele. De ezzel a kinevezéssel kvázi szinte biztos, hogy ő lesz idén a kezdő QB a nyitónapon, ha nincs sérülése. Ennyit a versenyhelyzetről...
winston
iktriad
ouch
több mint 9 éve
Tannenbaumnak pl. sokak szerint nagyobb hatalma van Miamiban, mint a GM Chris Griernek.Grier egy bábú. De Fenyőfa most egész jó kis draftot, FA-t hozott össze.
empty taxi
iktriadIdeje lenne csapatot váltani, nem gondolod? Szerintem senki nem szólna egy szót se miatta.
Szerkesztette: Adirotor
több mint 9 éve
Jaguars 2017Mivel lehetne ezt még súlyosbítani? Jön Tebow is az edzői stábba?És lesz repeta is...Nah most lehet benyomni a pánikgombot.Megjött a foshab a szartortára.
empty taxi
iktriad
Sobri Jóska
több mint 9 éve
És lesz repeta is...Nah most lehet benyomni a pánikgombot.Megjött a foshab a szartortára.
empty taxi
iktriad
több mint 9 éve
Nah most lehet benyomni a pánikgombot.Megjött a foshab a szartortára.
empty taxi
több mint 9 éve
Nah most lehet benyomni a pánikgombot.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Amúgy csak nekem nem tiszta, hogy Coughlin mi a retket fog itt csinálni? Mibe szól(hat?) majd bele, mi lesz a feladata, stb... ez a "executive vice president of football operations" szépen hangzik, biztos van ilyen pozíció, de nekem ez olyan, mintha csak azért találták volna ki, hogy Couglint alkalmazzák, oszt neki jó lesz...😀Na ez az. A baj, hogy Tom csinálni AKAR majd valamit, ha tetszik ez, ha nem. Mibe lesz pl. beleszólása? Ki fogja kimondani a döntő szót a végső 53-ra? Simán kinézem, hogy két frakcióra fog bomlani az FO, egyik oldalon Caldwell és a spanjai (Idzik, Lil' Polian - ő pl. teljesen feleslegessé vált, tehát gondolom marad nálunk...), másik oldalon a 2 Syracuse-os (Marrone és Coughlin).
Chargers LT
Ki a főnök, mi a terv fiúk?
lol. hát hajrá Bortles, valamennyire még én is bízom benne. azért a következő szerződést már csak nem kapja meg, ha nem lesz jó. szóval ha rossz idők jönnek vele, ott a fény az alagút végén 😀Hamarosan dönteni kell, hogy felvesszük-e az 5. éves opcióját. Akkor derül ki igazán, hogy mennyire komolyan számolunk vele. De ezzel a kinevezéssel kvázi szinte biztos, hogy ő lesz idén a kezdő QB a nyitónapon, ha nincs sérülése. Ennyit a versenyhelyzetről...
winston
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Amúgy csak nekem nem tiszta, hogy Coughlin mi a retket fog itt csinálni? Mibe szól(hat?) majd bele, mi lesz a feladata, stb... ez a "executive vice president of football operations" szépen hangzik, biztos van ilyen pozíció, de nekem ez olyan, mintha csak azért találták volna ki, hogy Couglint alkalmazzák, oszt neki jó lesz...😀Ilyen munkakörben dolgozik a ligában Mike Tannenbaum (Dolphins) vagy Rob Brzenski (Vikings) vagy Kevin Demoff (Rams) is.
Chargers LT
Tannenbaumnak pl. sokak szerint nagyobb hatalma van Miamiban, mint a GM Chris Griernek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Amúgy csak nekem nem tiszta, hogy Coughlin mi a retket fog itt csinálni? Mibe szól(hat?) majd bele, mi lesz a feladata, stb... ez a "executive vice president of football operations" szépen hangzik, biztos van ilyen pozíció, de nekem ez olyan, mintha csak azért találták volna ki, hogy Couglint alkalmazzák, oszt neki jó lesz...😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
lol. hát hajrá Bortles, valamennyire még én is bízom benne. azért a következő szerződést már csak nem kapja meg, ha nem lesz jó. szóval ha rossz idők jönnek vele, ott a fény az alagút végén 😀Ha Wash marad a sok negatív komment után a játékosoktól, az lenne az igazi facepalm, mert az a teljes öltözők hangulatot lehúzhatja, btw így hogy Coughlin jött Amukamara is marad valószínűleg, és JPP is szabadügynök, veterán pass rusher meg ugye nem nagyon van keretén, valamint a Drafton is nagy segítséget nyújthat.Ez a jaguars, itt bármilyen ostobának tűnő lépés megtörténhet.
D#
Pl. hogy az összes interjú alapján (pl. kis Shanny, JMD, Smithey) az az ember volt a legmeggyőzőbb, aki kvázi annak köszönheti, hogy egyáltalán volt esélye, mert a Rams kirúgta Jeff Fishert...Perdig ÁLLÍTÓLAG ez történt.
twitter.com/MikeSilver/status/818572488733028352?ref_src=twsrc%5Etfw
És persze Bortles is "pici" faktor volt a kinevezésben. Kb mint 5 éve Gabbert Mularkeyéban..
twitter.com/MarcSesslerNFL/status/818565365944840193
iktriad