Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez mondjuk ránézésre akkor is jó eséllyel INT lett volna, ha Lee nem tud beleütni. Mindenesetre bámulatos, hogy ti is mennyi féle módot tudtok találni, hogy ne nyerjen a csapat.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Legalább valamiben mi vagyunk a legjobbak a ligában...valaki összedobhatna egy It's always something feliratú mintát egy lábról felpattanó labdával mint logó. alul pedig: jaguars football 2016. hordanám pólón (komolyan)twitter.com/BigCatCountry/status/800447166078664704
ma is azt éreztem, hogy tök jó lenne a csapat, de mindig elhasalnak valamin, amikor komolyra fordulnak a dolgok.
winston
két meccsen egymás után, bravó!
baggio
több mint 9 éve
szó szerint értelmezték az önmaguk lábon lövését..valaki összedobhatna egy It's always something feliratú mintát egy lábról felpattanó labdával mint logó. alul pedig: jaguars football 2016. hordanám pólón (komolyan)twitter.com/BigCatCountry/status/800447166078664704
ma is azt éreztem, hogy tök jó lenne a csapat, de mindig elhasalnak valamin, amikor komolyra fordulnak a dolgok.
winston
baggio
több mint 9 éve
valaki összedobhatna egy It's always something feliratú mintát egy lábról felpattanó labdával mint logó. alul pedig: jaguars football 2016. hordanám pólón (komolyan)twitter.com/BigCatCountry/status/800447166078664704
winston

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Az év meccsbeharangozója:twitter.com/BigCatCountry/status/800345526491291648
Ez meg Gus Bradley mérlege, mint Jags HC.
twitter.com/BigCatCountry/status/800460763584466944
több mint 9 éve
szerintem ez az egész már nem a tehetséggel, hanem a fejjel van kapcsolatban. Teljesen indokolatlan fasságokon kúrunk el meccseket. Marks? Most komolyan? Hogy a picsában lehet ilyen esetben az első kikúrt hard countra ugrani? a nyolcadikra, még talán, talán talán. De amikor 24 kib*tt másodperc van még a playtimeból, akkor az anyád. Azt reméltem, hogy Bradley letépi róla a sisakot és elkezdi majd felpofozni, mint egy taknyos kölyköt.Gus nagyon csiunyán nézett rá a bünti után. Ez nála már elég komoly kritika. 😊
phylos
(goes out and cry)
több mint 9 éve
szerintem ez az egész már nem a tehetséggel, hanem a fejjel van kapcsolatban. Teljesen indokolatlan fasságokon kúrunk el meccseket. Marks? Most komolyan? Hogy a picsában lehet ilyen esetben az első kikúrt hard countra ugrani? a nyolcadikra, még talán, talán talán. De amikor 24 kib*tt másodperc van még a playtimeból, akkor az anyád. Azt reméltem, hogy Bradley letépi róla a sisakot és elkezdi majd felpofozni, mint egy taknyos kölyköt.
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
valaki összedobhatna egy It's always something feliratú mintát egy lábról felpattanó labdával mint logó. alul pedig: jaguars football 2016. hordanám pólón (komolyan)ma is azt éreztem, hogy tök jó lenne a csapat, de mindig elhasalnak valamin, amikor komolyra fordulnak a dolgok.
több mint 9 éve
It's always something...Legalább volt 2 labdaszerzésünk végre, plusz a védelem kitette a lelkét a meccs 80%-án(ők csak 10 pontot engedtek a bekapott 24-ből..). Marqise Leenek összejött az első TD-je, nagyon megérdemelte, ahogy Telvin is a labdaszerzést a hete után.
Zsinórban 9. alkalommal biztos, hogy nem végzünk 50% fölött. Lesérüöült egy csomó emberünk (Colvin, Marcedes, Yeldon, Omameh és még rajtuk kivül páran).
Összeségében ez 3 korbácsütést ér a skálán.
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Telvin aktív, Skuta viszont nem. Myles Jack tehát kezd. Igaz sokat nem fog majd játszani, hisz a Lions nagyon fogja nyomni a 3 WR-es felállást, és olyanbkor csak 2 LB van a pályán.Ha már újoncok, Ramsey cipője elég beteg
twitter.com/Jaguars/status/800389682072813568
több mint 9 éve
Telvin Smith visszatért a csapathoz és nem szerepel a sérültlistán sem, szóval elméletileg nincs akadálya, hogy játsszon vasárnap.Chris Smith viszont biztosan kihagyja a Detroit elleni találkozót. Neal Sterling, Walters és Skuta játéka kérdéses.
És hosszú idő után változás az 53-as keretben. Bryce Harris helyére a szintén támadófalember Jeremiah Poutasi jött fel a practice squadból.
több mint 9 éve
Ma nem edzett a 2 Smith, limitált volt - Beachum, Sterling, Walters és Skuta.Gus azt mondta, meg tudjuk oldani, ha Telvin nem játszik, több LBk aktív most, mint korábban.
Boselli örül, hogy megint bekerült az elődöntőbe a Hall of Fame kapcsán, míg Allen Robinson haza készül, hisz Detroitba való
www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-news-and-notes-tony-boselli-hall-of-fame-allen-robinson-homecoming-lions-defense-offense/353399640
több mint 9 éve
Tony Boselli megint bekerült a 26 jelölt közé, akik idén bejuthatnak a Hall of Famebe. Gil Brandt az előkelő 6. helyre rakta az esélylatolgatásában azok közé sorolva, akiknek a legtöbb esélyt adja a bejutásra!Lynch es Boselli szerintem picit magasan van, lasd a tobbi S/OT-t, hol vannak... es mondjuk Woodson/Mawae a 20-ban nincs, ez azert mutatja a lista melyseget.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000741132/article/ladainian-tomlinson-leads-hall-of-fames-2017-semifinalists
Torry Holt, aki 2009-ben nálunk is játszott egy szezont az 5. ezen a listán.
iktriad
Szerintem kb. csak az elso harom es Coryell az, akinek garantalt a helye dontoben / jo eselye van bejutni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Tony Boselli megint bekerült a 26 jelölt közé, akik idén bejuthatnak a Hall of Famebe. Gil Brandt az előkelő 6. helyre rakta az esélylatolgatásában azok közé sorolva, akiknek a legtöbb esélyt adja a bejutásra!Torry Holt, aki 2009-ben nálunk is játszott egy szezont az 5. ezen a listán.
A Varjú pedig górcső alá vette Dave Caldwell eddigi tevékenységét, mint GM. Szerinte egy újabb Shaq Harris szintű ember van nálunk (első körös bustok/bustjelöltek dögivel, később van -olykor remek- pár találat, free agencyben volt pár jó húzás, de mellényúlás is bőven) a general manager székben. És bár van ennél is lejjebb (khm Gene Smith khm), nem biztos, hogy be kéne érni a középszarral szerinte.
www.bigcatcountry.com/2016/11/16/13650556/jaguars-general-manager-dave-caldwell-hot-seat-fired
Nekem alapvetően nincs bajom Davevel, de ha Bortles nem mutat jeleket az utolsó 7 meccsen, hogy ő mégiscsak franchise QB, akkor lehet neki is mennie kéne Gusszal együtt, mert különben az új HC-nek úgy kell idejönnie, hogy majd ő rendbe hozza Bortlest (ismerős a forgatókönyv Gabberttel 2012-ből?...), amit szerintem nem sokan vállalnának be. Dave ugyanis biztos nem fog lemondani Blakeről, ha maradhat a helyén.
több mint 9 éve
Limitált volt Beachum és Walters. Nem edzett ma Chris Smith és Telvin. Utóbbi családi tragédiája kihat a csapatra is egy kicsit, Todd Wash a könnyeivel küszködve mondta azt, hogy a család sokkal fontosabb most Telvin számára ennél a meccsnél. Amúgy Telvinnek ma született gyereke is! Micsoda érzelmi hullámvasút ez a pár nap a számára. Még kiderül, hogy a héten akar/tud-e játszani. www.jaguars.com/media-gallery/videos/Wash-Whatevers-best-for-Telvin/999f742e-bebc-4fdc-967f-410e027bed6b
Sen'Derrick kifakadására Wash azt mondta, van tervünk a héten használni Marksot, csak múlt héten nem úgy alakultak a dolgok, hogy sokat használjuk. Wash szerint 4 éve ismerik egymást, előfordul néha, hogy az egyik haragszik a másikra. És persze beszélt a remek Lions támadósorról, és hogy mire kell ügyelni a Marvin Jones, Golden Tate, Eric Ebron, Matthew Stafford kvartett kapcsán.
több mint 9 éve
Tony Washington jött (vissza) Rashod Hill megüresedett practice squad helyére. A Jags még tesztelte a WR Jamal Robinsont, a WR Antwan Goodleyt és az OT Rob Crispet is a helyért. Julius Thomasnak 2 intő jel,, hogy kicsit össze kéne kapnia magát (a TD-i ellenére): Vasárnap Marcedes kezdett a helyén, és a szezon kevés kellemes meglepetéseinek egyike, Ben Koyack is kezd egyre több snapet elvenni tőle!
www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-te-ben-koyack-receiving-targets-julius-thomas/352780388
Koyackból még akér kinvelhetünk egy igen hasznos 2. számú TE-t is.
És Mike Kaye 7 indoka arra, hogy miért érdemes odafigyelni az idei mazochista maraton utolsó 7 etapjára:
www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/kayes-take-7-reasons-to-care-about-the-jaguars-final-7-games/351734725
több mint 9 éve
Viszlát pontos, mély passzok, köszi, hogy tavaly itt voltatok..."Missing some deep balls like that, it can happen” said Jaguars coach Gus Bradley.
twitter.com/ryanohalloran/status/798287495775535104
iktriad
több mint 9 éve
Rashod Hillt elvitte a practice squadból a Vikings. Zimmer biztos annyira tart tőlünk, hogy kellett egy ember, akinek leszívhatják az agyát. | Nem | 😊
több mint 9 éve
Telvinnek lelőttek a testvérét hétfőn, aki belehalt a sérüléseibe. A Jags elengedte a családjához gyászolni, és rajta múlik mikor tér majd vissza a csapathoz.www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-linebacker-telvin-smith-granted-leave-of-absence-following-death-of-brother/351862023
RIP. 😕((
több mint 9 éve
Láttam vele egy friss sajtótájékoztatót. Az ember konkrétan vigyorgott és boldogan, kedélyesen válaszolgatott a kérdezőknek. Ez mi? Mintha most hosszabbították volna meg a szerződését. Feldobva újságolta, hogy sokkal kevesebb büntetést kaptatok, és rengeteg más, "tök szuper" dolgot látott a meccsen. Lol...Pozitív életszemléletű manus. Ezért is szeretik sokan, mint embert. Fantasztikus DC lesz jövőre valahol.
undisputedly
A Ramsnél Jeff Fisher miatt automatikusan jön az 50% körüli mérleg, ő erre van beállítva, mindegy ki a a QB-ja.Viszlát pontos, mély passzok, köszi, hogy tavaly itt voltatok...LA Rams 4 győzelemnél jár egy cseppet sem jobb QB-val. Értem én, hogy Bortles most elég fos, de Gus mégis mi a fenétt csinál még Jacksonville-ben?
iktriad
Ekézik az ergya Blake-et, akit megvéd Gus ( ! ), de engem Blake játékánál jobban aggaszt, hogy Gus állandó eposzi jelzője még nem "former Jaguars HC".
Ha már itt tartunk, a stábból nem tűnt fel senkinek az, amit a tv-s elemzők már kb előszezon meccsen is kiemeltek, hogy Blake dobómozdulata úgy szét van esve, mint egy aktív alkoholistákból verbuvált társulat kortárs mozgásszínházi előadása? Nem kellenek a mítoszirtók tesztjei,hogy vajon melyik mozdulat a hatékonyabb. Vazze, egész kibebaszott nap ott dobál az orruk előtt, Ezek meg csak dédelgetik, hogy szar-szar, de a miénk, Ő a mi QB-k...
Egyetértünk Ik, kell ide olyan kőkemény edző, aki pandacsontnyelű bugylibicskájával piszkálja ki a szűzlányhúscafatokat a fogai közül már a reggeli edzés bemelegítése alatt és pudvás marharépát tömköd a seggébe minden játékosnak, aki nem azt csinálja amit mond neki!!!
Húsrágó
Ami meg Gust illeti, még 7 meccset kell vele kibírni, aztán majd jön valaki új. Csak nem Greg Romannek hívják az illetőt...
több mint 9 éve
Láttam vele egy friss sajtótájékoztatót. Az ember konkrétan vigyorgott és boldogan, kedélyesen válaszolgatott a kérdezőknek. Ez mi? Mintha most hosszabbították volna meg a szerződését. Feldobva újságolta, hogy sokkal kevesebb büntetést kaptatok, és rengeteg más, "tök szuper" dolgot látott a meccsen. Lol...
több mint 9 éve
Viszlát pontos, mély passzok, köszi, hogy tavaly itt voltatok...LA Rams 4 győzelemnél jár egy cseppet sem jobb QB-val. Értem én, hogy Bortles most elég fos, de Gus mégis mi a fenétt csinál még Jacksonville-ben?
iktriad
Ekézik az ergya Blake-et, akit megvéd Gus ( ! ), de engem Blake játékánál jobban aggaszt, hogy Gus állandó eposzi jelzője még nem "former Jaguars HC".
Ha már itt tartunk, a stábból nem tűnt fel senkinek az, amit a tv-s elemzők már kb előszezon meccsen is kiemeltek, hogy Blake dobómozdulata úgy szét van esve, mint egy aktív alkoholistákból verbuvált társulat kortárs mozgásszínházi előadása? Nem kellenek a mítoszirtók tesztjei,hogy vajon melyik mozdulat a hatékonyabb. Vazze, egész kibebaszott nap ott dobál az orruk előtt, Ezek meg csak dédelgetik, hogy szar-szar, de a miénk, Ő a mi QB-k...
Egyetértünk Ik, kell ide olyan kőkemény edző, aki pandacsontnyelű bugylibicskájával piszkálja ki a szűzlányhúscafatokat a fogai közül már a reggeli edzés bemelegítése alatt és pudvás marharépát tömköd a seggébe minden játékosnak, aki nem azt csinálja amit mond neki!!!
Szerkesztette: Húsrágó
több mint 9 éve
Viszlát pontos, mély passzok, köszi, hogy tavaly itt voltatok... twitter.com/ryanohalloran/status/798287495775535104
több mint 9 éve
Walters és Chris Smith továbbra is maródi, Lee összeszedett egy lábsérülést, de rendben lesz, tegnap végigjátszotta a találkozót. Gus pedig teljes mellszéleséggel kiállt Bortles mellett
twitter.com/ESPNdirocco/status/798235888194985984
És ha már Bortles, az FTU-ban már kezdik egy lapon emlegetni az elődjével (és most nem Hennere gondolok itt)
jacksonville.com/sports/2016-11-13/gene-frenette-blake-bortles-another-blaine-gabbert-making
több mint 9 éve
Még egy érdekes gondolat a facebookos videóból. Carlyon fejtegette, hogy a mostani turnover aszálynak (5 meccse nem volt 1 se, ligautolsók vagyunk 5 labdaszerzéssel, abból is 3 egy negyedben(!) jött a Ravens ellen...) a séma a problémája. Gyakorlatilag a LEO és az FS posztoknak kéne labdákat szerezni, de az egyiknél 2 kvázi rookie van(mostanában Yannick is el van tűnve, Dante meg olyan unnesseary roughness büntikkel vetetti magát észre, hogy az facepalm memekért kiállt), Gipson meg, noha Cypre jó hatással van(a PFF-nél Top 10-es SS-ként jegyzik 😮) , az egy picken kívül, amit kvázi Ramsey hozott neki össze, sok dolgot nem tett hozzá a meccshez. Carlyon szerint noha a Ramsey - Amukamara - Colvin trió jól játszik, ideje lenne Houset pályára engedni, mert ő tavaly legalább összehozott pár picket Az mellékes megjegyzés Sen'Derricktől, hogy nem akar önzőnek tűnni, de a Kansas meccs után sokkal több játéklehetőségre számított volna, szintén problémás(Idén nem először történik meg, hogy az előző meccsen jól játszó játékosok a következő meccsen alig kapnak lehetőséget a D-ben...).
Őszintén megmondom, nagyon várom, hogy a Seattle D másolási kísérlet nemsokára befejeződjön, és jöjjön újra egy tradicionálisabb 4-3-as D, mert ez a rendszer itt egyszerűen nem működik.vCoughlin mellé még egy érv, hogy valószínűleg egy ilyen D jönne a visszatérésével.
Azért Coughlin utolsó évében már nagyon sok meccset menedzselt el, nem hinném h áttörést hord még magában az öreg.Ez igaz, de a jelenléte + egy jó OC(2 meccs kevés még komolyabb véleményhez, de az eddigiek alapján én lehet megtartanám Hackettet) talán elég lenne ahhoz, hogy sokkal többet kihozzon magából a csapat. Most masszívan alulteljesítünk, mint a Bradley érában az első évet leszámítva bármikor. Kicsit csodálkozom is, hogy a túróba nyert Gus 4 meccset 2013-ban a papíron leggyengébb rendelkezésre álló keretével?
empty taxi
Ha nem, akkor majd készíttettünk. 😊It's Always Somethingpólóban lesz?
iktriad
winston