Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
It's Always Something
iktriad
pólóban lesz?
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 156 — Lájkold a zsűrit!
Azt már csak mellékesen jegyzem meg, ha nincs a picksix, vagy csak 3 pont van belőle, nyerünk. Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy a jövő évi szokásos Top 5-ös pickünket egy új QB-ra kéne beruházni. De ha Dave marad GM, akkor ez nem fog megtörténni, és jön egy 2012-es szezon. Bár lassan ez a mostani is hasonlít arra a borzalmas évre. (Azt már meg sem említem, mit csinál Mularkey Nashvilleben idén - Top 5 offense - azt hiszem a mi készülékünkben volt a hiba...)

iktriad
Egyébként is olyan érzésem van, hogy ehhez a csapathoz most egy BB vagy Coughlin-szerű vasszigor kellene, nem pedig egy players' coach.
empty taxi
Nem véletlen, hogy a kinti Haley/JMD imádat ellenében én Tomot akarom vissza. Ha van egy kis szerencsénk és Caldwell nem automatikusan Greg Romant hozza Gus hellyére (Ha Shao nem pucol ki mindenkit persze januárban), akkor még szerintem rá elég komoly esély is lenne.

iktriad
Azért Coughlin utolsó évében már nagyon sok meccset menedzselt el, nem hinném h áttörést hord még magában az öreg.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
No offense, de igazabol Bortles socceres pickje kb. jellemezte az idei Jaxet.
Elkepeszto, micsoda balfaszkodas megy, hol vedelem, hol tamadok, mindekozben edzoi stabban…
Stez
Egyetértünk, sőt Halloren is.
 twitter.com/ryanohalloran/status/797957470987513856

Azt már csak mellékesen jegyzem meg, ha nincs a picksix, vagy csak 3 pont van belőle, nyerünk. Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy a jövő évi szokásos Top 5-ös pickünket egy új QB-ra kéne beruházni. De ha Dave marad GM, akkor ez nem fog megtörténni, és jön egy 2012-es szezon. Bár lassan ez a mostani is hasonlít arra a borzalmas évre. (Azt már meg sem említem, mit csinál Mularkey Nashvilleben idén - Top 5 offense - azt hiszem a mi készülékünkben volt a hiba...)

iktriad
Egyébként is olyan érzésem van, hogy ehhez a csapathoz most egy BB vagy Coughlin-szerű vasszigor kellene, nem pedig egy players' coach.
empty taxi
Nem véletlen, hogy a kinti Haley/JMD imádat ellenében én Tomot akarom vissza. Ha van egy kis szerencsénk és Caldwell nem automatikusan Greg Romant hozza Gus hellyére (Ha Shao nem pucol ki mindenkit persze januárban), akkor még szerintem rá elég komoly esély is lenne.

Bortlest még mindig nem cserélném le egy rookie QB-ra, ahogy a kommentátor is mondta, azért ez ugyan az a csávó, aki tavaly elég jó volt, csak valami nagyon nem klappol körülötte/benne.
winston
Én is ezen a véleményen vagyok. Ha egyszer összeállt a mozgása már, akkor azt egy jó QB-edző újra össze tudja rakni.
Persze az ellenoldal érveit is értem. Eddig Blake nem tűnik egy workaholicnak, ami QB-k esetében szvsz alapkövetelmény.
empty taxi
Halloranék azt mondják, hogy nincs ilyen gond vele, sőt az offseasonban gyakran szervezett dobóedzéseket az elkapókkal. Más kérdés, hogy azt hitte, minden rendbe jött a dobómozdulatával a tavalyi év alapján, ami hatalmas hibának bizonyult. Úgy tűnik minden évben baromi sokat kell majd melóznia Kaliforniában Tom Houseéknál hogy a dobómozdulata ne essen darabokra, amire ezek szerint hajlamos.
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 053 — Whoops, looks like something went wrong.
Totál olyan volt mint a Chiefs elleni meccs, szenvedő ellenfél, jó driveok, de a végén (vagy a közepén) valami elromlik, aztán egyszer csak meglép az ellen 7+ ponttal, amit már csak megközelíteni sikerül.
Robinson legalább jó volt. Bortles tényleg homályokat dobált a hosszú passzoknál, de még a labda is nagyon csúnyán ment, valami nagyon nem oké azzal a dobómozdulattal. Amikor sackelték is látszott, hogy már dobni készülne, épp a háta mögött volt a labda, lent a derekánál. Azért valami előrelépés van mióta új az OC.. de nem sok.
Bortlest még mindig nem cserélném le egy rookie QB-ra, ahogy a kommentátor is mondta, azért ez ugyan az a csávó, aki tavaly elég jó volt, csak valami nagyon nem klappol körülötte/benne.
winston
Fejben vannak vele gondok, de szerintem ezen egy uj, nemileg talpraesettebb stab tud segiteni. A HC es a QB-coach szemelyen eleg nagy hangsuly lesz. Ebben a szezonban azert mar nagy valtozast nem varok tole, Bortles nem a Brady, Manning, Luck-fele eros mentalitassal rendelkezik, hogy egyik playben hibazik egy oriasit, ket perccel kesobb meg mar kiraly es azt latod, hogy kb. rogton tovabblepett.

Bortlesrol tovabbra is ugy latom, hogy jo jatekos, tulajdonsagait tekintve nincsenek korlatoltsagai, fejben a baj.

több mint 9 éve
winston
Én is ezen a véleményen vagyok. Ha egyszer összeállt a mozgása már, akkor azt egy jó QB-edző újra össze tudja rakni.
Persze az ellenoldal érveit is értem. Eddig Blake nem tűnik egy workaholicnak, ami QB-k esetében szvsz alapkövetelmény.

Madden hates me.
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Totál olyan volt mint a Chiefs elleni meccs, szenvedő ellenfél, jó driveok, de a végén (vagy a közepén) valami elromlik, aztán egyszer csak meglép az ellen 7+ ponttal, amit már csak megközelíteni sikerül.
Robinson legalább jó volt. Bortles tényleg homályokat dobált a hosszú passzoknál, de még a labda is nagyon csúnyán ment, valami nagyon nem oké azzal a dobómozdulattal. Amikor sackelték is látszott, hogy már dobni készülne, épp a háta mögött volt a labda, lent a derekánál. Azért valami előrelépés van mióta új az OC.. de nem sok.
több mint 9 éve
No offense, de igazabol Bortles socceres pickje kb. jellemezte az idei Jaxet.
Elkepeszto, micsoda balfaszkodas megy, hol vedelem, hol tamadok, mindekozben edzoi stabban…

több mint 9 éve

iktriad
A 2012-es rosterrel Belichick is nyert volna vagy 6 meccset. Más kérdés, hogy a legtöbb edző Mularkeyval ellentétben nem is vállalta volna megmérettetést azzal a kerettel.

Madden hates me.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Halloren és Carlyon (a Steelers - Cowboys megtekintése mellett 😊 ) értekezett egy jót a Texans meccsről és a Jags helyzetéről:
 www.facebook.com/FLTimesUnion/videos/vb.6244094789/10154245170219790/?type=2&theater¬if_t=live_video¬if_id=1479083185540445
több mint 9 éve
Újabb riasztó jel került elő Bortlesszel kapcsolatban az elmúlt 2 meccsen. Tavaly és tavalyelőtt remek volt a hosszú passzokkal, ezzel szemben az elmúlt 2 meccsen rendszeresen nem sikerült eltalálnia az üresen lévő elkapóit. Tegnap 3 hosszú TDnk is lehetett volna - nem lett egy se.
 jacksonville.com/sports/2016-11-13/jaguars-extra-points-turnover-drought-continues-bortles-downfield-misfires

Az ilyen elszólások után szokott az jönni, hogy kikap a Lions, vagy ha nyer is, vért pisálva, kínkeservesen.
Stez
Komoly sansz van rá, hogy idén mi már nem nyerünk 1 meccset se.

A mai meccs 3 korbács a 5-ös skálán. Alig várom, hogy jövő héten a Lions szarrá verjen minket Detroitban...
iktriad
Jags meccsről nekem már szinte elég a "korbács jelentést" elolvasnom. 😊 Ez a huncut Lions vezeti a csoportját, nem volna fair, ha a Jags beleszólna a csoportgyőzelembe azzal, hogy nyer! 😉
Húsrágó
Nem fogunk.

Idén csak vért pisálva kínkeservesen nyertünk.
valakis
De legalább ti nyertek, velünk ellentétben.

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Ettől függetlenül remélem ma sikerül levernetek Osziékat. 😊 És Bortlesnek is szurkolok, hogy legyen végre egy jó meccse, hátha az átlendíti a holtponton. (No, és Robinson is nyomhatna egy tavaly megszokott Robinsonosat, mert lassan Beasley-k helyett is félek betenni fantasyban 😀 )

Ja, és Wilfork sem aktív. Talán ma sikerül futni is egy jót 😉
peterk2005
A-Rob legalább jó volt fantasyban (gondolom). A többii? Hagyjuk.

Vajon melyik lesz előbb? Turnover (az utolsót Maka is látta Londonban), vagy W (4 meccses losing streak )?...

A mai meccs 3 korbács a 5-ös skálán. Alig várom, hogy jövő héten a Lions szarrá verjen minket Detroitban...
iktriad
Az ilyen elszólások után szokott az jönni, hogy kikap a Lions, vagy ha nyer is, vért pisálva, kínkeservesen.
Stez
Idén csak vért pisálva kínkeservesen nyertünk.

We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Ettől függetlenül remélem ma sikerül levernetek Osziékat. 😊 És Bortlesnek is szurkolok, hogy legyen végre egy jó meccse, hátha az átlendíti a holtponton. (No, és Robinson is nyomhatna egy tavaly megszokott Robinsonosat, mert lassan Beasley-k helyett is félek betenni fantasyban 😀 )

peterk2005

Vajon melyik lesz előbb? Turnover (az utolsót Maka is látta Londonban), vagy W (4 meccses losing streak )?...

iktriad

több mint 9 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 074 — Jaguars fan
iktriad
Jags meccsről nekem már szinte elég a "korbács jelentést" elolvasnom. 😊 Ez a huncut Lions vezeti a csoportját, nem volna fair, ha a Jags beleszólna a csoportgyőzelembe azzal, hogy nyer! 😉
több mint 9 éve

peterk2005

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 486 — The only discipline that lasts, is self discipline
Es hogy ez a Jaguars elorebb lenne Paganoval?Stez
Állított ilyent a fene. Sem a többit nem állítottam, amit odaköltöttél. Csak azon az állításon akadtam fenn, hogy Luck-al Gus 13-3-as szezont futna, és komoly tényező lenne a playoffban. Nanevicc.... Tavaly Bortles kiváló évet futott, bőven többet, mint amit nálunk Hasselbeck tudott nyújtani ennyi évesen (talán az első meccse kivételével, amikor még teljesen friss volt). És azzal a Hasselbecknél jobb Bortlessel sikerült 5-öt nyernie Gusnak.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Allen Hurns természetesen aktív. Ma átment az utolsó fázisán is az agyrázkódástesztnek. Na ilyenek miatt sem sokkalom tőle az idén kapott 40 milláját.

Akik pihennek:
QB Brandon Allen WR Bryan Walters DE Chris Smith OT Bryce Harris CB Josh Johnson DT Richard Ash RB Corey Grant

Will Fuller inaktív, szóval az egész secondary figyelhet Hopkinsra és a tight endekre.
több mint 9 éve
Visszatekerném a fókuszt Paganóról és a Coltsról a Jagsre. Halloren szerint a hátralévő 8 meccs kiemelten fontos lesz abból a szempontból, hogy kikkel hosszabbítsunk a 2014-es blockbuster draftt classból
 jacksonville.com/sports/2016-11-12/decision-2017-which-players-will-jaguars-extend
A-Rob, Telvin és Linder újraigazolása szerintem és Ryan szerit is no brainer, bár A-Rob a héten is beszólt szurkolóknak ("nem jár azért serleg, mert jegyet vettetek a meccsre"), szóval kérdés mennyire akar jelenleg itt maradni jelenleg. Az más kérdés, hogy itt kapná a legtöbb pénzt valószínűleg, ha marad.
Halloren Colvint is lekötné, mondván valószínű nem kérhet túl sokat, ahhoz képest remek nickel CB, Bortles esetében pedig lehívná az 5. éves opcióját.
Érdekes lesz, hogy mi lesz Leevel. Idén elkezdett úgy játszani, mint akit Jags remélt, hogy ledraftolt a 2. körben. Szerintem nem lenne ő se túl drága jelenleg, kérdés, beérné-e kevéssel.
(Amúgy az eggyel korábbi draft classból én újra igazolnám Cypet. Szintén nem hiszem, hogy sokba kerülné, és idén Gipson érkezésével sokkal stabillabb lett a játéka, kifejezetten erőssége a csapatnak)

És stat oarádé a szezon első feléről:
 jacksonville.com/sports/2016-11-12/jaguars-insider-statistical-look-season-s-first-half
több mint 9 éve
No offense, bírom Bortlest, és szerintem nem rossz, ha fejben összepakolják végre, de ez a Jax Paganóval maximum ugyanezt hozná jelenleg, amit Gusszal, viszont Gusszal úgy, hogy Luck lenne a kúbé, röhögve 13-3-as csapat lenne, ami a PO-ban is komoly tényező.Stez
Wow.
peterk2005
Jah, kukim kette allt, hogy Chuck bacsi azzal a kerettel, amelyre a nyaron rakoltottek tizcsilliardot, raadasul javareszt egy ligaszinten kifejezetten jo – ha nem a legjobb – csereiranyitoval elvert egy tavalyi Falconsot, egy Bucsot, egy Miamit es egy Tennessee-t.

Az adott hetekben ezek a csapatok kb. a liga legrosszabb formaban levo csapatai voltak, de igen: wow.

Teszem hozza, egyik merkozesen sem volt momentuma a nagy Paganonak, szinte az osszes kinkeservesen, szinte szo szerint vert pisalva kiizzadt W volt. Ja de, a Jax ellen benyelte a franchise kb. legnagyobb pofonjat, minden tiszteletem az ove.

Szoval tisztazzuk: neked lehet, hogy a tavalyi Colts szezonjanak masodik fele pozitiv volt, nekem nem. Ecsetelgethetjuk Paganot egyszer, ketszer, szazszor, ismered az allanspontom, velemenyem vele kapcsolatosan, es ketlem, hogy Csakk hirtelen aloallna valami olyannal, amivel megvaltoztathatna.

Egyebkent ha mar azok a W-k, jelenleg affele hajlok, hogy Chudzinskinek ismennie kene, es teljes nagytakaritas, am ezeket a W-ket en inkabb neki tulajdonitom, mintsem Paganonak. A semmibol beallo Hasselbeckre egy kifejezetten fit playbookot szabott ra, tudott varialni Luck serulese utan. O volt az, akinek – Paganoval ellentetben – voltak nagyszeru momentumai, es voltak belenyulasai a meccsekbe offense teren, akkor is, amikor Hassie kidolt.

Es hogy ez a Jaguars elorebb lenne Paganoval? Ketlem. Ennel a csapatnal az asztalra kell csapni, rendetrakni a fejekben, felrazni egytol egyig mindenkit, valljuk be, egyszeruen oda kell baszni. Mint tudjuk, ez a karakter nem Pagano. Az o mentalitasa, stilusa nem rantana ki a franchise-t a godorbol, hiaba imadnak a jatekosai. Minden masodik ilyen HC-t imadjak a jatekosai, megsem tud igazan jo lenni az adott csapat.

több mint 9 éve
Hurns olyan kemény, hogy agyrázkódás de vagy oda, egyre inkább úgy tűnik pályán lesz vasárnap!
iktriad
Hurns olyan kemény hülye, hogy agyrázkódás ide vagy oda, egyre inkább úgy tűnik pályán lesz vasárnap!
A Hogyan csináljunk egy 12 éves karrierből 7 éves karriert c. könyv, első fejezet első bekezdése kezdődik így. Laurent Robinsonnal beszéljen már telefonon egy keveset.
Húsrágó
Már ki van fizetve, plusz ezt a fajta mentalistást azért kedvelem, hogy kvázi csak akkor nem játszik, ha járni se tud. Egyébként kérdéses besorolást kapott, és ma is előrébb lépett a az agyrázkódás protokoll folyamatában.
Rajta kívül kérdéses még Gipson, Arthur Brown, és Chris Smith játéka.
Bryan Walters biztos nem játszik.
Rashad Greene igen, és úgy tűnik újra bizonyíthatja, hogy nem felejtette el puntokat visszahordani.
több mint 9 éve
No offense, bírom Bortlest, és szerintem nem rossz, ha fejben összepakolják végre, de ez a Jax Paganóval maximum ugyanezt hozná jelenleg, amit Gusszal, viszont Gusszal úgy, hogy Luck lenne a kúbé, röhögve 13-3-as csapat lenne, ami a PO-ban is komoly tényező.Stez
Wow. Ugye ugyanarról a Gus-ról beszélünk, aki a tavalyi Jaguars-al (mínusz Malik Jackson és 2 rookie, plusz egy klasszissal jobb Bortles) 5-11-et ért el, és arról a Paganoról aki Luck nélkül 8-8-at csinált? Ugyanabban a divízióban? Úgy, hogy - az előző évi eredmény miatt - a Jags 4. helyezett schedule-t játszott, a Colts pedig div győztes schedule-t?

Amúgy most néztem meg a meccset, és feltűnt valami amire eddig nem figyeltem. Akármikor mutatta a kamera a Jags sideline-t, Bortles vagy dumcsizott és röhögcsélt a szomszédjával, vagy a labdát pörgette a kezében, vagy ivott, vagy a levegőbe bámult. Brees-t, Brady-t, Wilson-t, Luck-ot, Rivers-t - és ide lehet tenni még legalább 10 QB-t - lényegében sose látom így. Mindegyik amikor lemegy a pályáról, max. iszik egyet, megtörölközik, és már veszi is a kezébe a tabletet, és elemez. Elég nagy volt a kontraszt. Nem akarom túlgondolni, de látva, hogy a srác milyen szinten esett szét minden tekintetben egy offseason alatt, felmerült bennem, hogy vajon a motivációval minden rendben lehet nála?
peterk2005
Nekem is feltűnt a fesztelen röhögcsélés, ami elé azért illene bepakolni egy TD drive-ot!

Amúgy azon a 3 playen, amiből egyik futás volt, nincs sok elemeznivaló, sajnos emlékszik pontosan mindenre...
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 486 — The only discipline that lasts, is self discipline
Wow. Ugye ugyanarról a Gus-ról beszélünk, aki a tavalyi Jaguars-al (mínusz Malik Jackson és 2 rookie, plusz egy klasszissal jobb Bortles) 5-11-et ért el, és arról a Paganoról aki Luck nélkül 8-8-at csinált? Ugyanabban a divízióban? Úgy, hogy - az előző évi eredmény miatt - a Jags 4. (vagy 3.? már nem is emlékszem 😊 ) helyezett schedule-t játszott, a Colts pedig div győztes schedule-t?

Amúgy most néztem meg a meccset, és feltűnt valami amire eddig nem figyeltem. Akármikor mutatta a kamera a Jags sideline-t, Bortles vagy dumcsizott és röhögcsélt a szomszédjával, vagy a labdát pörgette a kezében, vagy ivott, vagy a levegőbe bámult. Brees-t, Brady-t, Wilson-t, Luck-ot, Rivers-t - és ide lehet tenni még legalább 10 QB-t - lényegében sose látom így. Mindegyik amikor lemegy a pályáról, max. iszik egyet, megtörölközik, és már veszi is a kezébe a tabletet, és elemez. Elég nagy volt a kontraszt. Nem akarom túlgondolni, de látva, hogy a srác milyen szinten esett szét minden tekintetben egy offseason alatt, felmerült bennem, hogy vajon a motivációval minden rendben lehet nála?

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Hurns olyan kemény, hogy agyrázkódás de vagy oda, egyre inkább úgy tűnik pályán lesz vasárnap!
iktriad
Hurns olyan kemény hülye, hogy agyrázkódás ide vagy oda, egyre inkább úgy tűnik pályán lesz vasárnap!
A Hogyan csináljunk egy 12 éves karrierből 7 éves karriert c. könyv, első fejezet első bekezdése kezdődik így. Laurent Robinsonnal beszéljen már telefonon egy keveset.
több mint 9 éve
Nem edzett : DE Chris Smith (szemsérülés), WR Bryan Walters (agyrázkódás)

Limitált volt: FS Tashaun Gipson (hamstring), LB Myles Jack (csipő), LB Arthur Brown (boka), C Brandon Linder (kéz), LT Kelvin Beachum (térd), DE Jared Odrick (láb), OT Jermey Parnell (térd), WR Allen Hurns(agyrázkódás/térd)

Teljes értéküen edzett: SS Johnathan Cyprien (láb)
több mint 9 éve
Szerintem meg nem. Pagano mindig rossz emberekkel veszi magat korbe. Szeretik a jatekosai, de nagy pluszt o nem sokaig tud adni, hamar kifullad, es nem tud igazan egyrol a kettore lenditeni egy csapatot.

Nem is egy nagy motivator, alig van ra pelda, hogy a meccsekbe jol nyulna bele. Halftime adjustmentben is gyenge.

Jó ember, ennyi. Ennek a csapatnak szerintem pont nem ez kene jelenleg.
Stez
Ez kb. Gus profilja is lehetne. Ehhez képest csak elmentetek vele az AFC döntőig. Míg nekünk a legjobb eredményünk Gusszal egy 5-11-es mérleg. Jobb helyeken ilyen szezon után kirakják a HC-t, nálunk meg hosszabbítottak vele 1 évvel utána. De hát ez a Jaguars, a mazochisták kedvenc franchise-a. Paganot rocksztárként ünnepelnék nálunk kb Gus után.
iktriad
Igen, elmentünk, mert a Colts névsora úgy kezdődik, hogy Andrew Luck.
Pagano? Ne szórakozzunk, az ő és Grigson állását is évek óta Luck zsenialitása menti meg. Már a tavalyi elején is érezhető volt, de az idei szezonban vált egyértelművé, hogy az FO már visszahúzza Luckot és a franchise-t is, nem fel.

No offense, bírom Bortlest, és szerintem nem rossz, ha fejben összepakolják végre, de ez a Jax Paganóval maximum ugyanezt hozná jelenleg, amit Gusszal, viszont Gusszal úgy, hogy Luck lenne a kúbé, röhögve 13-3-as csapat lenne, ami a PO-ban is komoly tényező.

Gus ugyanúgy fos, csak Luck őt is jó színben tüntetné fel, illetve a Jaxnél több olyan playmaker van offense-ben, defense-ben, akiknek köszönhetően alázna ez a csapat. A Coltsban ilyet tudsz mondani kettőt. Hilton és Davis.

De ezért ugyanolyan Gus, mint Pagano, mindketten visszafogjak a csapatukat, es igazábol kifújtak, ötletuk sincs, mit kellene tenniük. Max annyi különbség van, hogy Caldwell alapvetően jó munkát végez Gus mögött, míg Grigson szart, a Jaxnél csapat az van, csak a kúbé nem egy Luck-féle zseni, és jól fejbe kéne kúrni egytől egyig az összes játékost, hogy elhiggyék végre, nem lúzerfranchise ez, igenis tudnak nyerni, igenis PO-ba juthatnak.

Sok csapat van, amely kifejezetten nehezen tanulja meg, hogy kell „nyerni”, és évekig szenved, bármilyen jól is építkezik papíron, a Jax ezek közé tartozik.

több mint 9 éve
Szerintem meg nem. Pagano mindig rossz emberekkel veszi magat korbe. Szeretik a jatekosai, de nagy pluszt o nem sokaig tud adni, hamar kifullad, es nem tud igazan egyrol a kettore lenditeni egy csapatot.

Nem is egy nagy motivator, alig van ra pelda, hogy a meccsekbe jol nyulna bele. Halftime adjustmentben is gyenge.

Jó ember, ennyi. Ennek a csapatnak szerintem pont nem ez kene jelenleg.
Stez
Ez kb. Gus profilja is lehetne. Ehhez képest csak elmentetek vele az AFC döntőig. Míg nekünk a legjobb eredményünk Gusszal egy 5-11-es mérleg. Jobb helyeken ilyen szezon után kirakják a HC-t, nálunk meg hosszabbítottak vele 1 évvel utána. De hát ez a Jaguars, a mazochisták kedvenc franchise-a. Paganot rocksztárként ünnepelnék nálunk kb Gus után.