Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 8 éve
van, amit nem lehet tanítani...twitter.com/ClayWendler/status/903433048431218690

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Maradt 4 pick a draftra... érdekes lesz így.Elég lesz. Látod, QB és OL már nem is kell. Meg LB sem. 😁
Janek
Így már sok is a négy pick... 😛
több mint 8 éve
Maradt 4 pick a draftra... érdekes lesz így.
több mint 8 éve
Erwing mostanra multipozicios OLer lett leginkabb. Huzasokra jó, de nem eleg eros guard poszthoz, nem eleg gyors OTnek. Reid (is) ert a tamadofalhoz, kukabol is osszerak egyet, ha van eleg ideje. Egyelore maradjon rosteren Erwing.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Ez valahogy találó megjegyzés:"Chiefs philosophy seems to be: Acquire former high draft picks for pennies on the dollar and try to rehab them."
😁
több mint 8 éve
Király.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
The #Browns have traded OL Cam Erving to the #Chiefs for a 2018 fifth round pick. More Cleveland movement.
több mint 8 éve
Chiefs acquired Cameron Erving from Browns in exchange for 2018 5th round pick.
több mint 8 éve
Nem hiszem, hogy kellene még RB Hunt és West mögött ott van még Spiller is. Szvsz kb mindegy ki a futónk, működik a rendszer.
több mint 8 éve
Ulpi, azért ennyire nem vagyok lemaradva...! 😀Nem a csapattulaj Hunt! Hanem az uj HB.Ja, akkor minden oké.Már csak egy RB kéne.Hunt azt mondta, o kesz megfelelni kihivasnak.
mirdal
ulpianus
Majd esetleg Santos néha beugrik RB-nek...
mirdal
ulpianus
több mint 8 éve
ez mondjuk aranyköpés gyanús 😀Nem a csapattulaj Hunt! Hanem az uj HB.Ja, akkor minden oké.Már csak egy RB kéne.Hunt azt mondta, o kesz megfelelni kihivasnak.
mirdal
ulpianus
mirdal
ulpianus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Nem a csapattulaj Hunt! Hanem az uj HB.Ja, akkor minden oké.Már csak egy RB kéne.Hunt azt mondta, o kesz megfelelni kihivasnak.
mirdal
ulpianus
mirdal

több mint 8 éve
Ja, akkor minden oké.Már csak egy RB kéne.Hunt azt mondta, o kesz megfelelni kihivasnak.
mirdal
ulpianus
több mint 8 éve
Már csak egy RB kéne.Hunt azt mondta, o kesz megfelelni kihivasnak.
mirdal

több mint 8 éve
www.chiefs.com/news/article-2/Chiefs-Acquire-LB-Reggie-Ragland-via-Trade-with-Bills/64a93175-973c-4f76-aa7d-c7e117f9229aMauga-t meg kivágtuk.
ulpianus
Reggie srácnak meg futások ellen illene jónak lennie. A tavalyi draft kiemelt ILB-jei között tartották számon. A 41-ik választott volt a Bills-nél, aztán egy faja térdsérülés miatt végigkispadozta a tavalyi szezont.
Már csak egy RB kéne.
több mint 8 éve
www.chiefs.com/news/article-2/Chiefs-Acquire-LB-Reggie-Ragland-via-Trade-with-Bills/64a93175-973c-4f76-aa7d-c7e117f9229a

több mint 8 éve
Ha ennyivel megusszuk, az kiraly lenne.

több mint 8 éve
És ráadásul a miénk is...
több mint 8 éve
De az biztos, hogy elodeivel szemben o tenyleg iranyitonak fest jelen korulmenyek koztPont vmi ilyen fogalmazódott meg bennem. Mondjuk én Casselekhez meg Palkokhoz vagyok szokva, lehet ezért volt feltűnő a különbség 😀
ulpianus
több mint 8 éve
Nem kockaztat, egyszeruen jo formaban van. Es tehetseges. Mas o mint Alexejevicske, gunslinger kontra tutira dobo game manager. Ahhoz kepest igazabol visszafogottan kockaztat, mar ha ezt nezzuk most.Ez eloszezon, a masodik csapattal tolja, egy masodik csapat ellen. De az biztos, hogy elodeivel szemben o tenyleg iranyitonak fest jelen korulmenyek kozt, pedig nem alap jatekokkal jatszatjak.

több mint 8 éve
Mahomes 10/14 88yard 2TD Nekem eddig pozitív meglepetés amit láttam tőle. Nem tudom, hogy csak kockáztat és eddig bejön minden , annyira nem értek hozzá sajnos, de pl 2. tdje előtt volt egy play ahol kb érintés nélkül értek oda hozzá mégis 1st down lett 😀 Kommentátorok is csak annyit tudtak hozzáfűzni, hogy WOW 😀
több mint 8 éve
A meccsen Alex elso felido utan, terv szerint Mahomes jatszik a cserekkel, es csak utolso negyedben jon Bray. A multheti teljesitmenyeket figyelembe veve ez tejlesen ertheto valtoztatas.