Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 15 éve
😊Ennek a Ras-I Dowling gyereknek kicsit utána néztem.Jó atléta, jó futásoknál, és a Raiders Def sémába is illene.Lehet nagyon jól járnánk vele.1.88 m magas és 95kg.Azok a méretei mint Aso-nak.Lehet ő lesz a következő Aso-nk? 😮FaDowling 6'2 210. CB aki úgy szerel mint egy S...eddig Aso klón a srác 😊 ...kicsit kezdek majd utána nézni neki is...RolniVégre valamit úgy látok mint Rolni 😊Fa
Na ki az egyetlen csapat akinek nincs HCje????
Persze,h mi...
Amúgy a Denveri róka felbérlés engem nem igazán ilyeszt meg...titeket??
Gondolom jön egy visszaállás 4-3ra...Tebow mellé kiváncsi leszek ki jön OCnak, mert Fox nem épp Tebow miatt jött sztem az tuti...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 15 éve
Ennek a Ras-I Dowling gyereknek kicsit utána néztem.Jó atléta, jó futásoknál, és a Raiders Def sémába is illene.Lehet nagyon jól járnánk vele.1.88 m magas és 95kg.Azok a méretei mint Aso-nak.Lehet ő lesz a következő Aso-nk? 😮Fa
Dowling 6'2 210. CB aki úgy szerel mint egy S...eddig Aso klón a srác 😊 ...kicsit kezdek majd utána nézni neki is...RolniVégre valamit úgy látok mint Rolni 😊
több mint 15 éve
HC ügyben én azt olvastam legutoljára, hogy nincs semmi 😊Hue a favorit, aki állítólag már saját staff-jába toboroz embereket telefonon...
Az, hogy senkit nem interjúvoltatnak azért azt vetíti előre, hogy Hue lesz a befutó...
több mint 15 éve
Al-t ez soha nem zavarta, sőt! tipikus Raider pick 😊 akkor ezek szerint 3-4 kör környékén is bent lehet kis szerencsével...
több mint 15 éve
Igaz nem láttam minden NE meccset,de párhoz volt szerencsém és nekem az volt a benyomásom, h Logan-nal magasan jobb volt a futás. Nem is akarok azon vitatkozni, hogy amíg nem volt, megfelelő volt-e a helyettesítése. Amúgy jobb is lenne ha meglenne az utódja, mert így könnyebben elengedi majd a Pats! 😀Mankins k*rva jó G és valóban jobb lett a falunk a visszatértével. Arra szerettem volna rámutatni, hogy míg nem volt sem volt a gond. Ha van cap /márpedig van nálatok van ahogy olvasgattam/ mindenképp megéri szerződtetni persze jutányos áron. Ahogy mondtam remek futásblokkoló és pass protection terén is jól működik a csávó.
Van valami újabb hír HC ügyben? Én most keresgettem, de semmi konkrétra nem találtam. Olyan mintha Al kivárna, h lesz-e CBA, mert ha nem akkor ő hagyja az egészet a francba, és ő ugyan nem költ senkire! De komolyra fordítva a szót, se arról nem találtam hírt, h Hue-val lenne megbeszélése, vagy esetleg felhívott volna bárkit. Lehet GM-et keres??? Na jó ez csak poén volt! De mi lehet a terve az öregnek? Lehet egy még PO-ban küzdő csapat egyik edzőjét szeretné, aki úgysem jönne míg a csapata versenyben van a gyűrűért? Mondjuk ez sem vallana Al-re. Szeret(ett) ő az újságokban szerepelni.peterbadbone
több mint 15 éve
Ezt írta róla Höri most előbb amikor rákérdeztem:Dowling egész évben sérült volt.
jó atléta, rosszabb focista.
a felmérőkön felküzdheti magát 2. körig, de jelenleg ez szinte esélytelenHöri
több mint 15 éve
Dowling 6'2 210. CB aki úgy szerel mint egy S...eddig Aso klón a srác 😊 ...kicsit kezdek majd utána nézni neki is...RolniAz nfldraftscout-prospect leírásban úgy is szerepel h POS1: CB, POS2 FS. Amúgy is szerettem volna, ha Aso pótlására valami fizikális CB jönne, azt hiszem ő pont ilyen lehet.
több mint 15 éve
Igaz nem láttam minden NE meccset,de párhoz volt szerencsém és nekem az volt a benyomásom, h Logan-nal magasan jobb volt a futás. Nem is akarok azon vitatkozni, hogy amíg nem volt, megfelelő volt-e a helyettesítése. Amúgy jobb is lenne ha meglenne az utódja, mert így könnyebben elengedi majd a Pats! 😀Van valami újabb hír HC ügyben? Én most keresgettem, de semmi konkrétra nem találtam. Olyan mintha Al kivárna, h lesz-e CBA, mert ha nem akkor ő hagyja az egészet a francba, és ő ugyan nem költ senkire! De komolyra fordítva a szót, se arról nem találtam hírt, h Hue-val lenne megbeszélése, vagy esetleg felhívott volna bárkit. Lehet GM-et keres??? Na jó ez csak poén volt! De mi lehet a terve az öregnek? Lehet egy még PO-ban küzdő csapat egyik edzőjét szeretné, aki úgysem jönne míg a csapata versenyben van a gyűrűért? Mondjuk ez sem vallana Al-re. Szeret(ett) ő az újságokban szerepelni.
több mint 15 éve
Dowling 6'2 210. CB aki úgy szerel mint egy S...eddig Aso klón a srác 😊 ...kicsit kezdek majd utána nézni neki is...
több mint 15 éve
Aso elvesztése sztem nagyon nagy érvágás lesz. Ha ez a Dowling gyerek tényleg olyan jó és bent lesz akkor egy 2. kört megérne egy CB pick, feltéve ha FA-n szerzünk egy C-G-t. Anno mondtam, h jó lenne Mankins-t elhozni a Pats-től, akár még Gallery helyére is, mert annak ellenére, h ő az egyik kedvenc játékosom, nagyon porcelán. Mankins meg ahogy beállt a Pats-be magasan jobb lett az OL teljesítménye, kb azóta van futás NE-ben. Gallery sztem csak akkor maradhat, ha olyan szerződést fogad el ami csak akkor garantál nagyobb összeget, ha pályán is van. Ha Aso el is hagyja a Raiders-t remélem a pályafutása végén még visszaigazol és innen vonul vissza, mert a 2000-es évek lagnagyobb Raider-e! Az Ijalana pick is tetszene, mert őt is hasonlóan elismeri az összes elemző, h nagyon jó kis playa lesz egy kis tanulóidő után, mint anno Vleldheer-t. DHB fizuja... durva, h már zsebrevágta a teljes összeg 70%-át! Most aztán küzdhet az újabb nagy lóvéért! Van 1 éve h sztárrá váljon és még 2 h tartsa a szintet és akkor jön az újabb pénzeszsák a zsebbe! 😀peterbadboneEz nem igaz így ebben a formában. Míg Mankins távol volt Neal játszott RG-t és Conolly játszott LG-t és tökéletesen pótolta, sőt még csak sack-et sem kaptunk róla. Jól lehet futásblokkolásban nem olyan erős, de ilyen téren is tökéletesen megállta a helyét. Neal valószínűleg visszavonul, ha Mankins távozik, amire azért bőven meg van az esély, akkor Conolly marad az egyetlen kezdő szintű G-unk. Mikor Conolly is sérült volt Ryan Wendell helyettesítette, ő sem játszott rosszul, de azért ő még elég nagy lutri.
több mint 15 éve
Aso elvesztése sztem nagyon nagy érvágás lesz. Ha ez a Dowling gyerek tényleg olyan jó és bent lesz akkor egy 2. kört megérne egy CB pick, feltéve ha FA-n szerzünk egy C-G-t. Anno mondtam, h jó lenne Mankins-t elhozni a Pats-től, akár még Gallery helyére is, mert annak ellenére, h ő az egyik kedvenc játékosom, nagyon porcelán. Mankins meg ahogy beállt a Pats-be magasan jobb lett az OL teljesítménye, kb azóta van futás NE-ben. Gallery sztem csak akkor maradhat, ha olyan szerződést fogad el ami csak akkor garantál nagyobb összeget, ha pályán is van. Ha Aso el is hagyja a Raiders-t remélem a pályafutása végén még visszaigazol és innen vonul vissza, mert a 2000-es évek lagnagyobb Raider-e! Az Ijalana pick is tetszene, mert őt is hasonlóan elismeri az összes elemző, h nagyon jó kis playa lesz egy kis tanulóidő után, mint anno Vleldheer-t. DHB fizuja... durva, h már zsebrevágta a teljes összeg 70%-át! Most aztán küzdhet az újabb nagy lóvéért! Van 1 éve h sztárrá váljon és még 2 h tartsa a szintet és akkor jön az újabb pénzeszsák a zsebbe! 😀
több mint 15 éve
Csak mi rendszeresen szopunk az első köröseinkkel.Nem kis pénzért.Na akkor ide jegyzem meg.McClain más rendszerbe jobb évet zárt volna,vagy ez a Def rendszer inkább csak a DB-ekkel van nagyobb kihatással?(Woodson stat)
Ha a mi egyszerű rendszerünket Davis szablya meg,(sokkal jobban beleszól,mint az offense-be)akkor Marshall mit tud hozzá tenni a csapathoz?
több mint 15 éve
Az első körös játékosoknak miért ilyen nagy a fizetésük,mikor még semmit se tettek le az NFL-ben?Az ilyenekből lesz aztán a lockoutFaSztenderd válasz: Mer' buzik!!!
több mint 15 éve
Az első körös játékosoknak miért ilyen nagy a fizetésük,mikor még semmit se tettek le az NFL-ben?Az ilyenekből lesz aztán a lockout2. körtől sokat várok, elmúlt évek:Houston,Mike és Miller
több mint 15 éve
Ez a Ras-i Dowling kölök nem lenne rossz húzás..

Just Win Baby!
több mint 15 éve
De most akkor ilyenkor már ne basszuk ki,mert már úgyse kap olyan sok zsét?Mert a lé nagy részét akkor már ezek szerint megkaptaFaNa jó, akkor maradhat, megengedem neki! 😉
több mint 15 éve
De most akkor ilyenkor már ne basszuk ki,mert már úgyse kap olyan sok zsét?Mert a lé nagy részét akkor már ezek szerint megkapta
több mint 15 éve
Most nézem a szerződését, azért nem is olyan durva:Signed a five-year, $38.250 million contract.
The deal includes $23.5 million guaranteed.
Another $15.75 million is available through incentives. (Na ez az amit soha nem fog elérni 😀 )
2011: $1 million, 2012: $1.605 million, 2013: $2.21 million, 2014: Free Agent
De sztem 2010-ben ő sokat keresett mert valahol fel is volt írva, hogy neki 2010-re rakták a nagy lóvét, pont az uccsó év miatt!
több mint 15 éve
Miért nem tudtuk helyette húzni Crabtree-t nem értem még mindig 😀Jó de JMR legalább érthető volt.Csak aztán lehúzta Davist lével azt csá
80 körül ennyi pénzt kibaszkod feleslegesen JMR-re meg DHB-re és nem kap szívinfartust... minden tiszteletem az övé 😊
több mint 15 éve
ha anno jamarcus helyett Megatront választjátok, vagy DHB helyett Crabtreet akkor más dimenzióban lenne a támadó játékotok. Sokat elmond, h Zach Millernek 60 és runDMCnek 47 az nagyon jó, csak nincs előttük egy első számú WR 70-80 elkapással. Kb az hiányzott a divíziógyőzelmetekhez...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Egyedül DHB-nek durva a fizetése, viszont neki ezzel szemben kurvára nagyon az! Egyedül annyit keres mint az összes többi elkapó jóformán 😀Azért ezt nem kéne 😀
több mint 15 éve
Köszi Black Adder,pont most jutottam el a fizetésekig én is 😊 Máskor inkább csöndbe összegyűjtöm az adatokat és leírom,ne okozzak másnak fejtörést az ötleteimmel.Még egyszer nagyon köszönöm.kieg.: DHB-nek 25M a garantált.
több mint 15 éve
Lehet csak 4. lesz,Chaz,Murphy,Ford után 😊 Nekem se tetszik a szerződése.Most hogy a nagy értékű embereink mennek el,szerintem DHB jövőjén is nekiállnak gondolkodni.Vagyis nagyon remélem.Kéne egy ilyen stat a WR játékosainkról,hogy idei keresetük/elkapott labdáik száma.Elég vicces dolgokat látnánk azt hiszem.FaLouis Murphy: 4év $2,198m / 41 elkapás 609 yard 2TD //14G 9GS
DHB: 5év $38,250m / 26 elkapás 366 yard 1TD //15G 14GS
Nick Miller: 2év $395e / 3 elkapás 40 yard 0TD //9G 0GS
Johnnie Lee Higgins: ? / 10 elkapás 103 yard 0TD //13G 1GS
Chaz Schilens: 4év $1,755m / 5 elkpás 40yard 1 TD //5G 0GS
Jacoby Ford: 4év 2.225m / 25 elkapás 470 yard 2TD //16G 9GS
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Lehet csak 4. lesz,Chaz,Murphy,Ford után 😊 Nekem se tetszik a szerződése.Most hogy a nagy értékű embereink mennek el,szerintem DHB jövőjén is nekiállnak gondolkodni.Vagyis nagyon remélem.Kéne egy ilyen stat a WR játékosainkról,hogy idei keresetük/elkapott labdáik száma.Elég vicces dolgokat látnánk azt hiszem.Miller 60
DMC 47
Murphy 41
DHB 26
Ford 25
Reece 25
Ford pedig a szezon első felébe alig volt fenn WR-nek.Reece-szel idén nem tudom mit etettünk 😊
több mint 15 éve
Salas is fehér, de legalábbis világos 😛DHB-nak szerintem módosítani kéne a szerződését, mert 3. WR-nek kicsit sokat keres. Idén azért, ha mindent nem is kapott el, voltak szép megoldásai.
Barnes meg a legjobb elkapónk, 100%-os teljesítménnyel 😀