Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 15 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bcf50b/article/former-riaders-qb-russell-works-out-for-redskins Russell meg workouton van a Redskinsnél... no comment. 😂
több mint 15 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bc550f/article/cable-gradkowski-to-return-as-raiders-starter-when-healthyGradko nemsokára visszatérhet kezdőként.
több mint 15 éve
Lehet hogy néha fakezűek az elkaóink de hozzáállásban nem egy kategória egyik sem Randyvel...Plusz van még lehetőségük fejlődni, főleg ha senki nem tőlük várja a megváltást mert működik a runO

több mint 15 éve
Nem mondtam hogy annyira kedveltük, csak arra utaltam hogy 1-2 wrünknél még úgy is jobb hogy beleszarik.
több mint 15 éve
Ja, azert engedtuk el szinte semmiert es volt nyilvanos mezegetes is mert annyira kedveltuk.Nem mellesleg egy 500 es egy 1000 yardos szezonja volt itt.
több mint 15 éve
Hát azért 1500 yardot összehozott 11 TD-t és 2005be az átlaga több volt mint a Patsel 4 év alatt.
több mint 15 éve
Miert o el tudott szakadni mikor itt volt?Mossal meg egy esetleges tv-s chiefs gyalázással mennyi bandwagon lenne ?! 😀 amugy viccen kívül legyen ép Murphy és DHB, Moss meg menjen gyűrűt nyerni Denverbe Josh-hoz 😊BarbAkkor milyen jó lenne amikor a köv meccsen megint panaszkodunk hogy nem tudnak ezek a balfaszok elszakadni az emberüktől meg droppolnak és gyökerek...Na mindegy, ne így legyen!Bay Area
Szabotalta a jatekot. Nem is ertem hogy merul fel...
több mint 15 éve
Mossal meg egy esetleges tv-s chiefs gyalázással mennyi bandwagon lenne ?! 😀 amugy viccen kívül legyen ép Murphy és DHB, Moss meg menjen gyűrűt nyerni Denverbe Josh-hoz 😊BarbAkkor milyen jó lenne amikor a köv meccsen megint panaszkodunk hogy nem tudnak ezek a balfaszok elszakadni az emberüktől meg droppolnak és gyökerek...Na mindegy, ne így legyen!
több mint 15 éve
Mossal meg egy esetleges tv-s chiefs gyalázással mennyi bandwagon lenne ?! 😀 amugy viccen kívül legyen ép Murphy és DHB, Moss meg menjen gyűrűt nyerni Denverbe Josh-hoz 😊

több mint 15 éve
Al Papa!!!!! Hozd vissza Moss-t lécci! Úgyis foghíjas a WR corpunk! Lécci naaaaaa...! 😊TSTCsak ot ne, mikor itt volt is utaltam, van nelkule is eleg baj.
több mint 15 éve
Al Papa!!!!! Hozd vissza Moss-t lécci! Úgyis foghíjas a WR corpunk! Lécci naaaaaa...! 😊
több mint 15 éve
"The Raiders gained 545 yards in their win over the Seahawks after gaining 508 yards in last week's rout of the Broncos. Oakland has recorded 21 games of 500 or more yards of total offense, but this is the first time in team history that the Raiders recorded back-to-back 500-yard games."SzablerAzért ez hihetetlen, tekintve a Mad Bomber éveket. Nem hittem volna, hogy ez a csapat fog először back to back 500 yardos meccseket hozni.
Más:
Rolando azt mondta, abban az esetben hajlandó beszélni a médiával, ha teltházat csinált végre a Raiders Nation. 😊 Tényleg gáz, hogy egy 45 pontos győzelem után i csak félház van a következő héten...
több mint 15 éve
"In a reminder of Raiders quarterbacks of old, Jason Campbell threw touchdown passes of 69 and 30 yards in a 33-3 rout of the Seahawks. No Raiders QB had thrown two TD passes of 30 or more yards in the same game since Kerry Collins did it twice in December 2004. Tom Flores had 10 such games for Oakland and Daryle Lamonica nine back in the day.""The Raiders gained 545 yards in their win over the Seahawks after gaining 508 yards in last week's rout of the Broncos. Oakland has recorded 21 games of 500 or more yards of total offense, but this is the first time in team history that the Raiders recorded back-to-back 500-yard games."
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 15 éve
Csak hogy még komolyabb legyen a probléma:Raiders coach Tom Cable revealed Monday that Darrius Heyward-Bey emerged from Sunday's win with a "shoulder problem."
Cable indicated that the injury isn't serious, and shouldn't keep Heyward-Bey out of the lineup in Week 9 against the Chiefs. Still, Heyward-Bey has a history of playing poorly when even slightly less than 100 percent. Despite his big Week 8 (5/105/1), we'd hesitate to consider him a quality WR3.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
énis remélem hogy ezentúl picit komolyabban veszik a Raiderst, mert az elmúlt 2 meccsen megmutatta a csapat h éledezik a dolog, nem kicsit. rájuk fért már. (sőt a Chargers meccset is idevehetjük nyugodtan)
több mint 15 éve
Aso sérülésével előtérbe kerülhet-e W.McFadden? nem nagyon értem h Ware miért van előtte a DCn...braxa88Remélem előbbre kerül.
Sérült volt eddig és sérülés miatt ha jól emlékszem már TCből is hiányzott.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 15 éve
Aso sérülésével előtérbe kerülhet-e W.McFadden? nem nagyon értem h Ware miért van előtte a DCn...
több mint 15 éve
Szopacs :SBruceJa ez szívás...
Zach is sérült...nem jó ez így...
több mint 15 éve
Készüljetek a bandwagon pats fan hordára... 😛 😀 😀 😀Hat mondjuk a sok divat nem kell ide, azok jo helyen vannak patsfoldjenDelonso_BMG
(Szerintem a jövő évi első körös picketekre figyelemmel elég sokan fognak Mo.-n a Chiefs-nek szurkolni vasárnap! 😉 )

több mint 15 éve
Szopacs :S
több mint 15 éve
Hat .... ez nagyon nem okeCiting a league source, Profootballtalk.com reports that Nnamdi Asomugha has been diagnosed with a high ankle sprain.
Asomugha could put no weight on his right ankle while being carried off the field Sunday, so it's not surprising that the injury has proven serious. The usual timetable for high ankle sprains is 4-6 weeks. Asomugha almost certainly is out until after the Raiders' Week 10 bye. Oakland will have to roll with Stanford Routt, rookie Jeremy Ware, and Chris Johnson as its top three corners in the meantime. It's a significant downgrade.
több mint 15 éve
Szerintem az lesz a kulcs, ha minél előbb vezetést szerzünk és nem hagyjuk visszatámadni őket / megszerezzük a labdát. És onnantól ugyanaz, mint a Denver ellen 😀BMGPersze...remélem a játékosok még viccelni se viccelnek ilyennel és kurva komolyan veszik a felkészülést
több mint 15 éve
Szerintem az lesz a kulcs, ha minél előbb vezetést szerzünk és nem hagyjuk visszatámadni őket / megszerezzük a labdát. És onnantól ugyanaz, mint a Denver ellen 😀
több mint 15 éve
Na pár gondolat a Chiefs ellen így a hét elején.Aso kiesése fájó veszteség lesz, de nem ezen fog elmenni a meccs, ha elmegy. Tavalyi Eagles meccsen láthattuk, hogy Aso nélkül sokkal CB barátabb D-t használunk(akkor így tettünk remélem most is így teszünk). Routt és CJ ha mentálisan rendben vannak és odateszik magukat megoldhatják a feladatot McFadden és Huff segítségével. Azért emelném ki Huff-ot, mert ahogy hallottam ő jött be meccs közben is CB-t tolni...Branch és Mitchell eddigi játéka szerencsére megengedi, hogy Huff CB poszton is elidőzzön majd.
Passz játékuk nem félelmetes, bár azért Bowe, Dexter(játszik v. sérült?) sok figyelmet igényel majd. Van egy ügyes fiatal TEük is, de remélhetőleg Mitchell leveszi majd.
A kulcs természetesen az lesz, hogy mit tudunk kezeni a futássukkal és azért az is fontos lehet, hogy tudunk-e Cassellre nyomást, ütést helyezni.
Sajnos nagyon jó a Chiefs OL, de azért egy-egy jól elhelyezett blitz eredményes lehet sztem.
Futás ellen ugyebár Jones és Charles megfogása a cél, de nagyon sok fog a Dline-on múlni. Ha a falukat nem tudjuk kicsit se megbontani, megzavarni akkor szétfutkároznak majd vszeg.
A különbség ami reméljük nem jön ki majd ott van, hogy a liga legjobb futóegységét a mi 26 run Dnk "fogja" majd, míg a mi liga 2. futóegységünket a liga 7. run Dje fogja majd. Persze az is igaz, hogy a mostani meccs előtt a Seatlle volt a 2. run D cím birtokosa...
Nagyon agy csata lesz a földön és bár fontos lesz, hogy mi passzoljunk is, de nem szabad turn overeket csinálni, mert akkor vége lesz a dalnak...
Annak azért örülök, hogy jó meccs van kilátásban.
több mint 15 éve
Hat mondjuk a sok divat nem kell ide, azok jo helyen vannak patsfoldjenDelonso_Ebben igazad van
A Chargers ellen sem nyertünk már egy ideje... 😀A hazai pálya ismét mellettünk szól.pont nem
DBMG
isten tudja mikor nyertetek ellenünk otthon utoljára
talán még 2002-ben
😊ehh