Bowldog Hálaadást!

Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Chase Daniel kezd a Chiefsnél.
Lehet elkiabálni a PO-t.Bazzani
Jobb, mint Smith. Én nem örülök annyira, tavaly is szívózott ellenünk a Q-ban.szaba
Nem már haver.
Daniel szörnyű.

több mint 9 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Lehet elkiabálni a PO-t.Bazzani
Jobb, mint Smith. Én nem örülök annyira, tavaly is szívózott ellenünk a Q-ban.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Lehet elkiabálni a PO-t.

több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Egy kis statisztika:

POINTS SCORED
Chargers: 16th (22.7)
Broncos: 4th (29.0)
Chiefs: 17th (22.3)
Raiders: 31st (15.9)

POINTS AGAINST
Chargers: 13th (21.9)
Broncos: 18th (22.7)
Chiefs: 3rd (18.3)
Raiders: 30th (27.0)

THIRD-DOWN OFFENSE
Chargers: 3rd (95-of-204, 46.6 percent)
Broncos: 8th (87-of-198, 43.9 percent)
Chiefs: 15th (78-of-189, 41.3 percent)
Raiders: 28th (75-of-221, 33.9 percent)

THIRD-DOWN DEFENSE
Chargers: 29th (87-of-195, 44.6 percent)
Broncos: 6th (76-of-207, 36.7 percent)
Chiefs: 10th (77-of-205, 37.6 percent)
Raiders: 12th (78-of-206, 37.9 percent)

TURNOVER DIFFERENTIAL
Chargers: tied-20th (minus-2, 18 takeaways, 20 giveaways)
Broncos: tied-10th (plus-4, 23 takeaways, 19 giveaways)
Chiefs: tied-22nd (minus-6, 11 takeaways, 17 giveaways)
Raiders: 32nd (minus-14, 13 takeaways, 27 giveaways)

RED ZONE OFFENSE (based on TD percentage)
Chargers: 13th (25-of-45, 55.6 percent)
Broncos: 4th (36-of-56, 64.3 percent)
Chiefs: 7th (27-of-44, 61.4 percent)
Raiders: 1st (20-of-28, 71.4 percent)

RED ZONE DEFENSE (based on TD percentage)
Chargers: 15th (26-of-48, 54.2 percent)
Broncos: 22nd (29-of-51, 56.9 percent)
Chiefs: 1st (20-of-51, 39.2 percent)
Raiders: 12th (27-of-51, 52.9 percent)

TIME OF POSSESSION (OFFENSE)
Chargers: 9th (30:57)
Broncos: 12th (30:36)
Chiefs: 19th (30:04)
Raiders: 28th (28:25)

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Most olvasom, hogy anno 2012-es év végén ti is felkértétek Ron Wolf-ot consultant-nak a GM és HC kereséshez. Hány consultant segített nektek anno GM és HC keresésben és mennyire vette figyelembe a tulajotok a javaslatukat? 😊Beki
Én egyedül a Farkasról tudok. Én úgy tudom, hogy ő is Telescot javasolta, de lényegében annyira megnyerő és meggyőző volt Telesco az interjún, hogy bár első körben saját házból akartak GM-et (már nem is emlékszem a néger tag nevére... shame on me), de végül abszolút egyértelmű volt, hogy Telescot kell kinevezni. Ő meg McCoyt nagyon akarta, az front office is amellett volt, hogy támadó háttérből kell HC, és így állt össze a kép.szaba
Jimmy Raye-nek hívják az arcot, konkrétan ő vette át Teleszkóp munkakörét a Coltsnál.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Olvasgattam külföldi fórumokon PB témában. Sok név felmerült aki ott lehetett volna a csapatból , de ugye csak Weddle van benne az alap keretben. Gates úgy gondolom, hogy vitathatatlanul ott lett volna a helye, bár ő ha jól tudom első számú csere és nagy esély van , hogy ott lesz, perpill nehéz elképzelni, hogy AFC-ből ne mi vagy a Pats vagy Broncos kerüljön SB-be. Gronk akinek jobb szezonja volt a TE-ek közül. Szerintem kb amúgy ennyi. Akiket mondanak és tényleg jót tolt Liuget, de hát olyan poszton játszik ahol azért sok olyan játékos volt aki megérdemelte. Dunlap kb ugyanaz, retek nagy volt ,de nagy a konkurencia. Rivers szerintem korrekt , hogy nincs ott, sok homály meccse volt, bár mondjuk ha csak a passer rating-et nézzük akkor azt hittem, hogy pont a 6. a kezdő QB-t közül. Sokan Luck helyén látnák szívesen, de szerintem tényleg nem érdemelt idén PB-t Fülöp, bár könnyen ott lehet, 2. csere ha jól emlékszem. Akiket még mondogatnak Flowers, akinél szerintem az a gond, hogy volt 3-4 meccse a szezonban, amit teljesen vagy közel teljesen kihagyott illetve a Pats meg Broncos ellen nagyon homály volt. Bár Patrick Peterson helyett ott lehetett volna a helye egyesek szerint, hát nem tudom. Illetve Novak neve merült még fel , ha nem lenne ilyen gyenge lába és nem szopnánk emiatt a kickoff-oknál.

több mint 9 éve
Most olvasom, hogy anno 2012-es év végén ti is felkértétek Ron Wolf-ot consultant-nak a GM és HC kereséshez. Hány consultant segített nektek anno GM és HC keresésben és mennyire vette figyelembe a tulajotok a javaslatukat? 😊Beki
Én egyedül a Farkasról tudok. Én úgy tudom, hogy ő is Telescot javasolta, de lényegében annyira megnyerő és meggyőző volt Telesco az interjún, hogy bár első körben saját házból akartak GM-et (már nem is emlékszem a néger tag nevére... shame on me), de végül abszolút egyértelmű volt, hogy Telescot kell kinevezni. Ő meg McCoyt nagyon akarta, az front office is amellett volt, hogy támadó háttérből kell HC, és így állt össze a kép.
több mint 9 éve
Beki bakker, te már le sem tudsz úgy írni egy mondatot, hogy ne legyen benne Ano :p .

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Most olvasom, hogy anno 2012-es év végén ti is felkértétek Ron Wolf-ot consultant-nak a GM és HC kereséshez. Hány consultant segített nektek anno GM és HC keresésben és mennyire vette figyelembe a tulajotok a javaslatukat? 😊
több mint 9 éve
"Ryan Mathews, Keenan Allen, Chris Watt and Mike Scifres only Chargers not to practice today. Everyone else a full participant."
"Philip Rivers named AFC Offensive Player of Week. Had 152 yards, 2 TDs in final two possessions of regulation in overtime win."
"Antonio Gates is 4th player in NFL history to catch 12-plus TDs at age 34 (Marvin Harrison, Terrell Owens, Cris Carter). "

több mint 9 éve
Italban gazdag kellemes ünnepeket mindenkinek.

több mint 9 éve
Kellemes Ünnepeket!

Madden hates me.
több mint 9 éve
16. heti PFF osztályzatok:

Offense:

Fluker ??? Troutman is élete meccsén kerül IR-re xD

Defense:

Itt valamit nagyon elszámolhattak az uccsó 3nál.

ST:

16 hét után összesítés:

Offense:

Sirles 1 negyednyi játék után a 7. xD

Defense:

ST:

több mint 9 éve
Kiváncsi vagyok h a Watt-Robinson kettős hogy osztja le a C-RG posztokat.empty taxi
Watt felépült?Sixo67
Itt az írják h opció h Watt lesz az Rg így sztem jah, nem kizárt.
 www.wptz.com/sports/chargers-place-rg-troutman-on-ir-resign-ol-wiggins/30359020empty taxi
Watt C, Sirles RG? 😛
több mint 9 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Ha nem haragszotok, inkább nekik drukkolokdande
De.

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tavaly nem volt tétje a KC számára, most van. Ezért nem lehet egyszerűbb. Ugyanakkor gyengébb formában vannak, főleg támadó oldalon. Látszatra érzésre legalábbis!!! Tavaly ilyenkor a hosszabb passzjáték kezdett beindulni már náluk, idén azért jobban döcög, és csak futással nehéz lesz. Ebben van esélyetek. Ha nem haragszotok, inkább nekik drukkolok Reid miatt is, mivel már mi kizúgtunk 😉.
több mint 9 éve
Kiváncsi vagyok h a Watt-Robinson kettős hogy osztja le a C-RG posztokat.empty taxi
Watt felépült?Sixo67
Itt az írják h opció h Watt lesz az Rg így sztem jah, nem kizárt.
 www.wptz.com/sports/chargers-place-rg-troutman-on-ir-resign-ol-wiggins/30359020

Madden hates me.
több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Na jelenleg úgy van, hogy akár a tavalyi két meccsünk is megismétlődhet...Kansasban kell továbbjutni, aztán talán mehetünk a Bengalshoz...aminek én örülnék, de a Steelers fogja nyerni a meccsüket.
Ez KC meccs meg legalább olyan nehéz és agyvérzős meccs lesz, mint a tavalyi...a kevesebbet hibázó csapat fog nyerni

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Watt felépült?

több mint 9 éve
Kiváncsi vagyok h a Watt-Robinson kettős hogy osztja le a C-RG posztokat.

Madden hates me.
több mint 9 éve
"If this man @CoreyLiuget doesn't earn Pro Bowl honors somethin is wrong "
 pbs.twimg.com/tweet_video/B5gYmUeCYAAAWgE.mp4

több mint 9 éve
"Chargers announce G Johnnie Troutman placed on season-ending IR with knee injury. Team brings back OL Kenny Wiggins, who was w/ Bolts in '13"

több mint 9 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Elég börleszk, hogy a Chiefs és a Broncos győzelme nekünk aranyat ér most. Attól nem félek, hogy a Texans nyerni fog, ha csak a Ravens nem csinál valami embertelen baromságot. Ennek a győzelemnek akkor lesz értéke, ha tudunk nyerni a Nyílhegyben, ami nagyjából a szezon legjobb meccsét igényli mindegyik csapatrésztől. Mindenesetre ahhoz képest, mennyire döglött az állomány, egész jól állunk.szaba
Inman az új Allen !Sixo67
Az a 4 and 10-nél történő elkapása nagyjából a W-teket jelentette, azóta is fáj. 😊
Amúgy gratulálok, mégha mi balfaszok is voltunk. Sok sikert a PO-hoz

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Team sources tell ESPN that Rivers is playing with a bulging disk in his lower back that doctors fear is on the brink of being herniated.
Rivers has taken epidural injection to reeduce swelling, according to sources. He hopes to avoid offseason surgery, but it is an option, according to sources.
Ha ez igaz, akkor menjetek már valamerre...szaba
Ha ez igaz, akkor az az orvos aki ezt bevállalta és nevét adta az menjen vmerre, de diplomat vissza.ez nem has taken, hanem was administered, és aki epiduralokat adogat mecss előtt.... Primum non nocere, et salus aegroti, suprema lex esto.Még az USA-ban is.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P