Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Nagyjából jól leírta Eric Williams, ami már kb. 1 hete motoszkált a fejemben:

So with the last game of the 2013 season over, it’s time for the rest of the league to begin figuring out how to build a team that can compete with Seattle for a Super Bowl -- and the San Diego Chargers might be closer than you think.

Carroll and Seahawks general manager John Schneider developed an offense with balance, built around an efficient, play-making quarterback in Russell Wilson who limits mistakes and depends on a strong running game, led by Marshawn Lynch.

The Chargers have a physical runner in Ryan Mathews and a good decision-maker in Philip Rivers. San Diego’s offensive line is big and physical in the run game and adept at protecting Rivers. The Chargers have a No. 1 receiver in Keenan Allen and two talented tight ends in Antonio Gates and Ladarius Green.

The only thing Wilson can do that Rivers cannot is consistently escape the pocket and pick up a critical first down to move the chains.

But it’s on defense where San Diego falls short. The Chargers are not as stout up front as the Seahawks, do not have the depth and overall speed Seattle possesses at linebacker to rush the passer and need more physical, dynamic playmakers in the back end.

But that’s what the offseason is for, and I’m sure general manager Tom Telesco and head coach Mike McCoy took notes on Sunday, and have already started the process of putting together a team that make a push for a Super Bowl run.

Plusz még jött egy Freeney interjú is a héten, ami egybe vág ezzel. Szerinte a Chargers arra van felépítve, hogy nyerjenek most. És szerintem is van benne valami, 1-2 év alatt oda lehet érni az AFC top 2-be.
több mint 10 éve
 www.chargers.com/schedule/2014-Opponent-Schedule.html
ettől nehezebb sorsolást elképzelni nehéz épp most...újabb csoda kell a csapattól majdChargers LT
5 győzelem kelleni fog a divízióból. Szerintem - tudom, hogy rohadt korai - 10 győzelmet ki lehet hozni ebből. 😊
több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
 www.chargers.com/schedule/2014-Opponent-Schedule.html
ettől nehezebb sorsolást elképzelni nehéz épp most...újabb csoda kell a csapattól majd

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Azért, hogy ne panaszkodjatok túlzottan 😛

Pepsi Next Rookie of the Year: Keenan Allen, WR, San Diego Chargersdande
A nézők többet látták, mint a hivatalos szavazók. Nem mondom, hogy Lacy nem érdemelte meg, de biztos vagyok benne, hogy a szavazók többsége néhány meccset látott csak Allenből.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért, hogy ne panaszkodjatok túlzottan 😛

Pepsi Next Rookie of the Year: Keenan Allen, WR, San Diego Chargers
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
egyenlőre ez látszik:

www.feed2all.eu/watch/49037/1/watch-nfl-network.html
több mint 10 éve
Fülöpötök viszont megkapta a maga díját: Philip Rivers wins Comeback Player of the Yeardande
Vicces. 😊 Nyilatkozta korábban, hogy neki igazából nem volt szó szerint miből visszajönnie, mint pl. Revisnek vagy Grimes-nak, szóval nem érezné jogosnak, ha megkapná a díjat. Amúgy megy már az átadógála?
több mint 10 éve
Fülöpötök viszont megkapta a maga díját: Philip Rivers wins Comeback Player of the Year
több mint 10 éve
Does Lacy win if he plays for the Chargers? Seriously. - Nick Canepa
Nick minden idők legnagyobbjai között van, annyira érzi a dolgokat. 😊 Amúgy grat Lacinak, engem nem zavar, ha Allen nem nyer díjakat, csak legyen 10+ évre nálunk, és játsszon jól.
több mint 10 éve
 instagram.com/p/j41kjoMcVA/#

Allen öltönye mennyibe kerülhet? @) Kéne egy ilyen nekem is...szaba
csak telik valamire az újonc fizuból 😀 meg kell hagyni, jó fog mutatni a színpadon a RoY díjjal 😊

több mint 10 éve
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/1741606_447252262069834_1694019173_n.jpg?stp=c128.0.384.384a_dst-jpg_s640x640&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=WsM5eVSPjx0Q7kNvgGU7-5Q&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AYCd1NLQShP6m2t4CX6dfqJute_BH5HlYKbIlYH-FgmcGA&oe=674A096F
KA13 on Instagram: "#gucci #louis NFL Honors! @keezygotit"
2,862 likes, 75 comments - keenan13allen on September 4, 2015: "#gucci #louis NFL Honors! @keezygotit".

Allen öltönye mennyibe kerülhet? @) Kéne egy ilyen nekem is...
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
De ha nem éri meg a 6.15Met és 1.75M-be kerülne ha el küldenénk akkor miért tartanánk meg? Telesco nem hinném, hogy emocionálisan ragaszkodna hozzá mert már 10+ éve a klubnál van. Azt tudom akkor elképzelni, hogy kibasszák majd olcsóbbért visszajön, persze ha nem vonul vissza ami nagyon a levegőbe van.Sixo67
Ez nem emocionalitásról szól. Hardwick az OL legrutinosabb tagja, nagyon jó teljesítményt nyújtott. A játékosok is megválasztották a leginspirálóbb személynek. Ezen kívül nincs senki, aki pótolhatná jelenleg. Csak azért kivágni, hogy egy kevés hely legyen a capben, de ezáltal egy nagy needet csinálni - nem éri meg. Az meg, hogy vágjuk ki, és hozzuk vissza olcsóbban azért nem működne, mert ha kivágnánk, egyrészt szerintem visszavonulna, másrészt ha nem, máshol biztos kapna 4-5 M-t. Attól, hogy gazdaságilag nem racionális megtartani, még a futball szempontok alapján egyértelmű, hogy nem szabad kivágni.szaba
De akkor valahol mégiscsak megéri azt a 6 misit.

több mint 10 éve
De ha nem éri meg a 6.15Met és 1.75M-be kerülne ha el küldenénk akkor miért tartanánk meg? Telesco nem hinném, hogy emocionálisan ragaszkodna hozzá mert már 10+ éve a klubnál van. Azt tudom akkor elképzelni, hogy kibasszák majd olcsóbbért visszajön, persze ha nem vonul vissza ami nagyon a levegőbe van.Sixo67
Ez nem emocionalitásról szól. Hardwick az OL legrutinosabb tagja, nagyon jó teljesítményt nyújtott. A játékosok is megválasztották a leginspirálóbb személynek. Ezen kívül nincs senki, aki pótolhatná jelenleg. Csak azért kivágni, hogy egy kevés hely legyen a capben, de ezáltal egy nagy needet csinálni - nem éri meg. Az meg, hogy vágjuk ki, és hozzuk vissza olcsóbban azért nem működne, mert ha kivágnánk, egyrészt szerintem visszavonulna, másrészt ha nem, máshol biztos kapna 4-5 M-t. Attól, hogy gazdaságilag nem racionális megtartani, még a futball szempontok alapján egyértelmű, hogy nem szabad kivágni.
több mint 10 éve
Micsoda? Hardwick nem ér meg 6 misit? 😥Sixo67
Egyrészt nem, másrészt ez most hogy jött!? 😛szaba
Én meg azt hittem , hogy all-pro szezont blokkolt .
Bolts from the blue-n olvastam egy cikket amin azokról írtak akiket szinte biztos, hogy kirúgunk jelenlegi szerződési mellett, és az egyik 100% az pont Nick volt 😕Sixo67
Ha nem vonul vissza, aligha cutoljuk.szaba
De ha nem éri meg a 6.15Met és 1.75M-be kerülne ha el küldenénk akkor miért tartanánk meg? Telesco nem hinném, hogy emocionálisan ragaszkodna hozzá mert már 10+ éve a klubnál van. Azt tudom akkor elképzelni, hogy kibasszák majd olcsóbbért visszajön, persze ha nem vonul vissza ami nagyon a levegőbe van.

több mint 10 éve
Bolts from the blue-n olvastam egy cikket amin azokról írtak akiket szinte biztos, hogy kirúgunk jelenlegi szerződési mellett, és az egyik 100% az pont Nick volt 😕Sixo67
Ha nem vonul vissza, aligha cutoljuk.szaba
szerintem sem...azért ott még nem tartunk, hogy megengedhessük magunknak a kirúgását

több mint 10 éve
Ha nem vonul vissza, aligha cutoljuk.
több mint 10 éve
Bolts from the blue-n olvastam egy cikket amin azokról írtak akiket szinte biztos, hogy kirúgunk jelenlegi szerződési mellett, és az egyik 100% az pont Nick volt 😕

több mint 10 éve
Egyrészt nem, másrészt ez most hogy jött!? 😛
több mint 10 éve
Micsoda? Hardwick nem ér meg 6 misit? 😥

több mint 10 éve
Weddle tuti hülye. 😀
 www.chargers.com/multimedia/videos/1-on-1-with-Weddles-Beard/07e75fac-02e5-4c27-a81f-064e30fde2e6
több mint 10 éve
Új TE edzőnk van Pete Metzelaars személyében. Sokáig Coltsnál , tavaly Billsnél edzősködött.
 www.boltsfromtheblue.com/2014/1/24/5342716/san-diego-chargers-hire-pete-metzelaars-tight-ends-coach

több mint 10 éve
 www.chargers.com/multimedia/videos/Pro_Bowlers_on_Eric_Weddle/62877f65-86a8-40ec-8fef-b603d0639bf1

😀 Orakpo kemény orgánummal bír.
több mint 10 éve
...12
Így már mindent értek. 😊 Illetve mindent mégsem, hiszen ha baj, hogy a Seahawks topikba írnék, akkor egy csapat topik csak és kizárólag annak a csapatnak a szurkolói számára kellene, hogy legyen. Viszont nem így van. Na mindegy, remélem megnyeritek a meccset, és boldoggá válsz. 😉
több mint 10 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
A lényeg, hogy idáig követtél. Ez a topic ugyanis neked lett kitalálva. Barátkozzál, ismerkedjél bátran!12
Elég szép képet festettél magadról. Nem tudom, mit élhet át egy olyan ember, aki átcsap személyeskedésbe, ahelyett, hogy észérvekkel megpróbálná meggyőzni a másikat. Mindenesetre remélem, jól érezted magad itt, és nyugodtan írhatsz amikor csak akarsz. 😊 És remélem nem baj, ha én is leírom a véleményem a Seahawksról a Seahawks topikba. 😉szaba
Köszönöm a dícséretet, bár nem emlékszem mikor készítettem, vagy készítettem-e egyáltalán önarcképet, ráadásul nekem elég rossz a kézügyességem, például egy freskót semmi esetre sem bíznék magamra, néha még a billentyűzeten is mellé ütök, viszont szobafestésnek már bátran nekiállok. Ha engem kérdezel, arról, hogy mit élhet át egy olyan ember, aki átcsap személyeskedésbe, ahelyett, hogy észérvekkel megpróbálná meggyőzni a másikat, arról elsősorban meg kell állapítanunk, hogy egy szélcsap - persze ezt nem úgy kell érteni, hogy szélből készített csap, mert olyan nem létezik a valóságben, jól is néznénk ki ha létezne... - de az is elképzelhető, hogy nem érdekli a másik, vagy nem tapintja ki jól a másik virtuális felületen történő kinyilatkozatásaiból az ész érvekkel történő meggyőzés lehetőségét. Én nagyon jól érzem itt magam (egyébként te is itt vagy?, csak mert nem látlak, kérlek integess párat, hogy észrevegyelek). Köszönöm a felajánlást, egészen biztosan élek a meghívással, csak egy kicsit később... nem vagyok biztos benne, hogy tudsz róla, de van egy olyan rendezvény, hogy SuperBowl és arról szeretnék beszélgetni (annak apropóján, hogy a Seahawks bejutott rá, második alkalommal), azokkal, akik már legalább olyan izgalommal várják, mint én. Ezért bizony baj, hogy a véleményedet éppen most akarod beírni a Seahawks topikba, és ezért kellett idetereljelek, mert ebbe a topicba már két napja nem írt senki...

Remélem nem találsz semmi bántót az irományomban és attól hogy nem a seahawks topikba írod a véleményedet nem áll meg a fejlődésed félúton, mint ama leány Földvár felé az út jobb oldalán!

több mint 10 éve
A lényeg, hogy idáig követtél. Ez a topic ugyanis neked lett kitalálva. Barátkozzál, ismerkedjél bátran!12
Elég szép képet festettél magadról. Nem tudom, mit élhet át egy olyan ember, aki átcsap személyeskedésbe, ahelyett, hogy észérvekkel megpróbálná meggyőzni a másikat. Mindenesetre remélem, jól érezted magad itt, és nyugodtan írhatsz amikor csak akarsz. 😊 És remélem nem baj, ha én is leírom a véleményem a Seahawksról a Seahawks topikba. 😉