Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 10 éve
A lényeg, hogy idáig követtél. Ez a topic ugyanis neked lett kitalálva. Barátkozzál, ismerkedjél bátran!Kérlek fejtsd ki, mert már nem tudlak követni.szabaSzerencsére Sherm rájött, h hibázott. 😊 Bocsánatot kért. 😊szabaNagy mázli, akkor már cask azt kell tisztázni; Diego mikor vált már vissza reverse-ből?12
több mint 10 éve
szaba
10 553
Kérlek fejtsd ki, mert már nem tudlak követni.Szerencsére Sherm rájött, h hibázott. 😊 Bocsánatot kért. 😊szabaNagy mázli, akkor már cask azt kell tisztázni; Diego mikor vált már vissza reverse-ből?12
több mint 10 éve
Szerencsére Sherm rájött, h hibázott. 😊 Bocsánatot kért. 😊szabaNagy mázli, akkor már cask azt kell tisztázni; Diego mikor vált már vissza reverse-ből?
több mint 10 éve
Sokat mondták a védelemről, hogy ilyen rossz, olyan rossz...ami kívülről így is volt, de az idény vége felé mindig védtem őket, mert látszott, hogy összességében mégis stabil. Nem szereztek labdákat, nem csináltak sokszor "semmi" különlegeset, de egy nagyon fontosat igen, ami elsikkad sokszor: több alkalommal is megállították a csapatokat azelőtt a pályán, mielőtt pontokat szerezhettek volna. Sok drive-nak megálljt parancsoltak a félpálya környékén. És épp ezért mindenkitől jóformán kevés pontot kaptunk, abszolút vállalható mennyiségűt, ami mellett meccseket lehetett nyerni.
A Denvertől a Pats-on kívül mindenki 30, de inkább 40-50 pontokat kapott, de mi 3 meccsen átlagban 24-et.
A statisztika igenis számít, ebből is látszik, hogy top12-14-es védelmünk volt, ami teljesen ok.
Ha csak a fele peches meccset nyerjük (Titans, Houston, Redskins, stb.) akkor kb 11-5 a mérleg. De nem baj, jobban örülök annak, hogy több erősebbre tartott csapatot is vertünk.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Nézegettem az idei FA-eket, bár helyünk nincs, de tudunk csinálni pl Clary McClain Cox , esetleg Royal Johnson kirúgásával és akkor lenne egy hely nagyobb FAnek.Sixo67Háát... Cox kirúgásával nyernétek 1.6 millát, és bent ragadna 3.9 milla dead cap. Ez nem bisznisz. Johnsson kirúgása se az a bomba üzlet, 3 millió ragadna bent, és 2.5 miliót nyernétek. Egyedül Royal tűnik biznisz szempontból megfelelőnek, vele 4.5 millát nyernétek, 1.5 milla dead cap mellett. Ez már vállalható.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Idén sok remek CB van terítéken, jó lenne egyet összeszedni...Thurmod, Grimes, Talib, stb.....muszáj keríteni hátra 1, de inkább 2 embertNézegettem az idei FA-eket, bár helyünk nincs, de tudunk csinálni pl Clary McClain Cox , esetleg Royal Johnson kirúgásával és akkor lenne egy hely nagyobb FAnek. Akinek leginkább örülnék : TJ Ward vagy BJ Raji, talán Grimes bár tőle tartok.Sixo67Nem híve Telesco a fázásnak. Inkább az okos, sunyi olcsó embereket nyomatta tavaly is. Cox meg pont elég volt pórul járni. Én amúgy Orakpót is elviselném. 😊szaba
És bizony T.J. Wardnak én is örülnék, de jöhetne Bennett, Raji, Orakpo, Houston, ...😊
több mint 10 éve
www.boltsfromtheblue.com/2014/1/18/5321120/the-2013-san-diego-chargers-team-awardsRemek díjak és nagyon találóak a díjazottak is 😀
Ezen mennyit röhögtem xDSixo67
több mint 10 éve
www.boltsfromtheblue.com/2014/1/18/5321120/the-2013-san-diego-chargers-team-awardsEzen mennyit röhögtem xD
több mint 10 éve
szaba
10 553
Nézegettem az idei FA-eket, bár helyünk nincs, de tudunk csinálni pl Clary McClain Cox , esetleg Royal Johnson kirúgásával és akkor lenne egy hely nagyobb FAnek. Akinek leginkább örülnék : TJ Ward vagy BJ Raji, talán Grimes bár tőle tartok.Sixo67Nem híve Telesco a fázásnak. Inkább az okos, sunyi olcsó embereket nyomatta tavaly is. Cox meg pont elég volt pórul járni. Én amúgy Orakpót is elviselném. 😊
több mint 10 éve
Nézegettem az idei FA-eket, bár helyünk nincs, de tudunk csinálni pl Clary McClain Cox , esetleg Royal Johnson kirúgásával és akkor lenne egy hely nagyobb FAnek. Akinek leginkább örülnék : TJ Ward vagy BJ Raji, talán Grimes bár tőle tartok.
több mint 10 éve
szaba
10 553
Special teamK: Novák 37 kísérletből 34-et értékesített, beállította John Carney alapszakaszra vonatkozó franchise rekordját. A három kihagyott közül ráadásul kettő blokkolt volt. A denveri rájátszás meccset hibázott, bár abban ahogy láttam közrejátszott a gyep minősége is, mert a támasztója eléggé csúszott, miközben rúgott. Kickoffoknál annyira nem bika, de szerintem örülhetünk, hogy ő a rúgónk!
10/10
P: Air Mike idén sem okozott csalódást. A 43.2-es átlag azért csalóka, mert idén elég sokszor kellett a saját 40 és az ellenfél 40 yardosa közötti részről rúgnia. 56 puntból 30 az ellenfél 20-asán belül esett le, tehát a rúgások 50%-nál is nagyobb részéről beszélhetünk. Egyetlen egyszer rúgott csak touchback-et, a nettó átlaga pedig telibe 40 yard lett. Franchise player!
10/10
Coverage: elsőnek azt emelném ki, hogy visszahordott TD-t nem engedtek a fiúk. Ezen kívül elég kevés hosszú return jött, szerintem bőven a ligaátlag felett volt idén ez az egység. Stuckey konkrétan a liga legjobb speciális játékosa, és erről nem nyitok vitát. Rajta kívül Green, Walker, Weddle és Ajirotutu és remek munkát végeztek. Az egyetlen gyengébb teljesítmény a legrosszabbkor jött, a Denver otthonában múlt héten. De összességében kifogástalan munkát végeztek a fiúk!
10/10
Kick return/punt return: tudom, hogy örülnek egyesek annak, hogy nem Goodman a returner, de nem történt javulás ezen a téren. Royal még denveri évei során rendkívül jókat vágtázott ellenünk, itt bezzeg semmi. Csak egy muff a Raiders otthonában, amikor ki is kaptunk. Woodhead és Ronnie Brown és próbálkoztak még a kick returnnel, nem sok sikerrel. Emlékeim szerint Allennek volt egy-két villanása még puntok után, de a visszahordók terén eléggé gyengén állunk. Kell egy RS a holtszezonban, mert sokat jelenthet.
3/10
ST coach: Kevin Spencer bizonyította, hogy jó anyagból képes jó speciális részleget alakítani. Meg merte húzni a KC ellen, hogy Weddle áthívhassa a puntnál futásra a játékot, ergo van benne vagányság is, és bízik a játékosokban. Szeretnek neki játszani, reméljük, marad még jó ideig.
10/10
A special team sokak szemében nem fontos csapatrész, de mi tudjuk, hogy #1 offense és #1 defense is lehet olyan ST munkát végezni, hogy egy csapat ne jusson rájátszásba. Szerencsére azok a borzalmas idők elmúltak, szerintem az idei volt hosszú évek óta a legjobb ST, egyedül a pengés return játék hiányzott.
Special team összesen: 86%
több mint 10 éve
Itt egy mai cikk arról, hogy mit tanultunk a 2013-as szezonból (5 lecke):www.chargers.com/news/article-1/Five-Lessons-from-the-2013-Season/a1bc7dc9-7517-45e8-a081-322f500a15e3
Nagyon érdekes, hogy mennyi és milyen játékosaink vannak, akik 25 évnél fiatalabbak...nagyon sok húzó ember. 😊
több mint 10 éve
szaba
10 553
Reichről mit lehet tudni? Mert nem bánnám, ha tudná "folytatni" a megkezdett munkát, ami nagy meló lesz, mivel hipp-hopp top offense lettünk idén. (a sok sérült ellenére!)Chargers LTRivers mondta, hogy príma OC lehet Reich, én hiszek neki. Kérdés, hogy a játékhívást rábízza-e McCoy.
több mint 10 éve
Reichről mit lehet tudni? Mert nem bánnám, ha tudná "folytatni" a megkezdett munkát, ami nagy meló lesz, mivel hipp-hopp top offense lettünk idén. (a sok sérült ellenére!)
több mint 10 éve
Reich -> OC hivatalos.Paganoval pedig hosszabbítottatok.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
szaba
10 553
DefenseDL: Nem fogom külön venni a NT és a DE posztot, mert felesleges. Elég nagy reménnyel vártuk, hogy majd ez a csapatrész lehet a defense motorja, sajnos csalódnunk kellett. Számomra mondjuk alapból nagy kérdés volt, hogy Thomas elég jó-e kezdőnek, nem lett az. Egy jó rotációs ember, annál nem több. Futás ellen elég hektikus a teljesítménye, passz ellen azért általában jól operál. Lissemore nagyon jó szerzemény volt, ő inkább a futójátékoknál tudott hozzátenni a játékhoz, illetve nála az is kiemelhető, hogy DE-ben is használható. Liugettől én személy szerint jobb szezont vártam, mint tavaly, de nem jött. A meccsek többségében helyt állt, de ennél mindenképp több kell tőle. Reyes újoncként nagyon villogott, teljes idejű kezdőként már kevésbé. Ő is inkább passzjátéknál értékes, futásnál sokszor tűnt súlytalannak. Valószínűleg ide érdemi erősítés nem fog érkezni a holtszezonban, szóval a meglévő játékosok, főleg Reyes és Liuget fejlődésében kell bízni.
5/10
ILB: Elég nehéz összképet alkotni, hiszen rengeteg sérülés bomlasztotta a posztot. Te'o újonc éve többnyire negatív kritikát érdemel, de hozzá kell tenni, hogy valamelyest tudott javulni a szezon előrehaladtával. Azért nagyon fontos lesz neki, hogy megtanulja megcsinálni a szerelést, miután a LOS mögött már odaér a labdáshoz. Ha ez sikerül neki, óriási játékos lesz. Butler ismét több sérüléssel küzdött, igazán csak az utolsó 3-4 meccsre lendült be. Mikor képes a pályán maradni, és hozni magát, akkor nagyon fontos eleme a védelemnek. Viszont lejárt a szerződése, és eddig mindig voltak sérüléssel problémái, kíváncsian várom a jövőt vele kapcsolatosan. Bird és Gachkar jó esetben nem kellene, hogy sokat pályán legyenek, ez bizonyosodott, cserék és ennyi. Reggie Walkert kiemelném még, aki mind OLB-ként, mind ILB-ként fantasztikusan túlteljesített. Ezen kívül a ST-ben is az egyik legnagyobb penge, őt meg kell tartani, ilyen sokoldalú játékos aranyat ér a csapatnak.
5/10
OLB: Megint ott járunk, hogy sérülések. Ingram az edzőtáborban ACL-t szakított, ezek után jött Freeney, aki sajnos csak két hetet bírt. Pedig Freeney játéka olyan volt, amilyen a csúcson lévő Merriman óta nem volt látható a Chargersnél. English viszonylag életképes volt, erre persze ő is megsérült. Kár, neki ennyi volt alighanem. Johnson az elején bekezdett, erre megsérült... Sérülése után már annyira nem ment neki, bár felé még mindig nem érdemes futni. Keiser pass rushernek jó, rotációba, hogy expert barátomat idézzem, egy Antwan Barnes pótlásnak megteszi. Ingram orvosi csoda, hogy idén pályára léphetett, és a végére nem is volt rossz. Én továbbra is várom azt, hogy robbantson, a következő az ő éve lehet. Viszont a summa az, hogy szinte semmi nyomást nem tudtak generálni a srácok, ami elég rossz fényt vet az egységre.
5/10
CB: Derek Cox volt az idei Meachem. Remélem egy életre ellőttük a puskaport szar FA-igazolások terén. Nem is érdemel ennél több betűt, mint ember sajnálom, de c'mon... Wright brutális kezdés után elkezdett feljavulni, nem tartom kizártnak, hogy maradjon, mint kezdő CB. Patrick nickelben nem volt rossz, azonban ő is többször megsérült, majd IR-en végezte. Inkább itt írok Gilchristről is, mert ő nem safety, ez kiderült idén. Ő nickelben jó, ott egy ligaátlag szinten képes játszani, ami ebben a védelemben – sajnos – már kincsnek számít. Egy kezdő CB mindenképpen kell jövőre, mert a legbeszédesebb az egységről, hogy többek között Terrell Pryor széthajigált minket. Botrány a köbön.
3/10
S: Eric Weddle és szakálla volt a két pozitívum. Nem merek belegondolni, milyen lenne Weddle, ha "csak" annyi lenne egy dolga, mint bármely játékosnak a posztján. Ha nem kéne állandóan blitzekre futnia, mert nincs sehogy nyomás az irányítón. Ha nem kéne rengetegszer a nála kétszer nagyobb TE-ket egy az egyben fognia. Addae meglepően ráérzett a dolgokra, miután egyre több lehetőséget kapott. Egy normális rotációs ember lehet, akinek van orra a labdához, jó ösztönei vannak. Brandon Taylor úgy látszik megmarad örök ígéretnek, kár érte. Stuckey is elég sokat volt pályán, azért az előszezon alatt kiderült már, hogy belőle NFL szinten használható safety nem lesz, viszont megemelem a kalapom előtte, mert mikor kellett, többször is odatette magát, és csinált nagy játékot. Speciális játékos, ott majd bővebben lesz róla szó. Ez a csapatrész se vált legendává, ráfér majd a kozmetikai kezelés.
5/10
DC: Paganot szezon elején szidtam. Megkövetem magam, bár azt tartom, hogy akkor eléggé mellényúlt egy-két dolognál. De az, hogy ilyen emberanyagból ki tudott hozni három olyan meccset a Denver ellen, ahol csak jónak, és nem rekorddöntő szuperlatívuszokban emlegetettnek nézett ki a Manning-brigád, az magáért beszél. Ezen kívül nagyon inspiráló személy, nagyon érti az "X és O"-t is. Szerencsére breaking news, hogy hosszabított! Normális emberanyaggal megnézném, mire menne. A segítői is megérdemlik a dicséretet, hiszen ahogy haladt a szezon, úgy sikerült minden poszton javulást felmutatni. Ha azt nézzük, hogy bottom 5 emberanyagból sikerült playoff-meccsen győzni tudó védelmet, és Manning-stopot összehozni, nem lehet más, mint:
10/10
Kicsit irónikus, hogy tavaly rengetegszer a védelem tartotta meccsben a csapatot, idén meg rengetegszer képtelen volt konstans teljesítményre. A Cox igazolás nagyon besült, és rengeteg sérülés is nehezítette a dolgot, viszont valamennyire sikerült kohéziót kihozni a szezon végére. Szerencsére Pags marad, szóval kis tulzással bárki is lesz itt játszani jövőre, remény van. De én bízom benne, hogy a FA és Draft a védelem felpumpálásáról fog szólni elsősorban.
Védelem összesen: 55%
több mint 10 éve
Bréking (éjfél van, és)...Ken Whisenhunt a Titans HC-a lett.....(sajnos elment tőlünk, de amilyen munkát végzett, nem csoda)
több mint 10 éve
szaba
10 553
OffenseQB: Rivers visszatért oda, ahová való. Az elmúlt
10/10
RB: Bevallom, én már kicsit lemondtam Mathewsról. De szerencsére sikerült rácáfolnia mindenkire, és olyan erősen zárta az alapszakaszt, hogy nem kérdés, maradnia kell-e. Sikerült elfelejtenie a fumblizásokat, lát a pályán, berobban a lyukba, tudatossá vált a játéka. Sajnos a bokasérülése a végén elég sokba került, látszik, mennyire fontos eleme ő az offense-nek, ha egészséges. Woodhead rendkívül jó igazolás volt, passzoknál kiemelkedő hatékonysággal dolgozik, ő az egyik előre mozdítója a 3&short játékok általános sikerességének. Kicsit sajnálom, hogy csak 2 évre írt alá, de bízom benne, hogy még tovább is maradni fog. Brown annyit hozott, amit elvárhattunk tőle, kivéve a Bengals otthonában, ahol extra-extra volt. Nem bánnám, ha maradna még 1 évre veteránminimummal, de az üzlet mocskos dolog. McClain kisebb szerepet kapott az offenseben, ST-ben dolgozgatott, de kétlem, hogy ne vágnák ki, értelmetlen ennyi pénzért tartani egy ilyen használatlan játékost.
9/10
WR: Szezon előtt még írtam, hogy DX és Floyd ha egészséges marad, akkor... Floyd bírta tovább, egészen a 2. hétig. Viszont jött egy 21 éves srác, aki azon agyalt, hogy abbahagyja a focit, mert nem fér csapatba, és robbantott. Allen egy szörny, a következő 10 év meghatározó playmakerévé avanzsálhat, ha folytatja útját azon az ösvényen, amin elindult. Brown óriási csalódás volt számomra, Rivers abszolút mellőzte, miután több INT is jött miatta, nem lepne meg, ha jövőre keretben sem lenne... Royal viszonylag hatékony volt a slotból, illetve screeneknél, és a futójátéknál sem elhanyagolható módon segített. Viszont ő is elég nagy capszámmal néz a következő idény elébe, meglátjuk... Seyi óriási közönségkedvenc, mikor kellett, jött és hozta a KC elleni meccs legnagyobb momentumát az Arrowheaden. Ezen kívül nagyon hasznos a speciális egységben, emiatt nem lepne meg, ha maradna.
8/10
A jövőbe tekintve kérdés, mi lesz Floyddal, DX-el, és a többiekkel, viszont Allen itt van, mint szegletköve az egységnek, így nagy aggodalomra nincsen ok.
TE: Gates szépen kezdte a szezont, de nagyon belassult a végére. Hiába, kezd rajta látszani a kor. Ettől függetlenül top 10 még mindig, de egy elit TE óriási különbséget jelent a ligában jelenleg, és ő már az nem lesz. Viszont Green sokat villant a szezonban, óriási igéret a srác. Jó kéz, jó futósebesség, és egész szépen odateszi magát a blokkoknál is! Nem kérdés, övé a jövő. Phillips annyit tett hozzá a játékhoz, amennyi tőle várható volt, semmi extra.
7/10
Gates kivágása sem lepne meg, ha a draft 1-4. körében jönne egy normális TE... Persze Gates-eket nem szokás kivágni, de Green egy jó holtszezonnal berobbanhat a ligába.
OT: Mikor Fluker jött a drafton, azt mondtam, elég merész dolog lenne Dunlappal a vakoldalon elkezdeni a szezont. Tévedtem, Dunlap játéka nagyon meggyőző volt. Ennek leginkább akkor láthattuk fontosságát, mikor nem játszott. Remélhetőleg el fogják kerülni a sérülések, mert amúgy hozzáállásban egy nagyon profi játékos, aki mindig odateszi magát. Fluker hatalmas csalódás volt, pozitív irányban. Én azt vártam, hogy nagyon égni fog első évében, de nem. Persze ehhez kellett a remek támadórendszer is. De Fluker a méreteihez képest remekül végzi a dolgát, nagyon lelkes, a futásnál ellenállhatatlan. Egy-két komoly képzés után szerintem a liga legjobb RT-jévé válhat.
Mike Harrist még megemlíteném, sajnos őt is gyorsan elragadta a sérülés, de mikor be kellett ugrani, meglepően jól játszott több ízben is. Remek swing tackle lehet, akinek nagy hasznát lehet venni.
8/10
OG: Rinehart és Clary voltak alapból a kezdők, sérülések miatt azonban Troutman is viszonylag sok lehetőséget kapott. Rinehart a baloldalon elég jól operált, viszont mikor megsérült, és Troutman került a helyére, sokkal fizikálisabb lett az OL. Troutman gyakorlatilag újonc volt idén, és fejben sajnos nagyon gyenge volt időnként, de én látom benne a kezdő guardot, ha képes lesz normálisan dolgozni. Clary hozta a szokott keménységet, és egy fokkal jobb volt belül, mint kívül. Sőt, két fokkal, Flukerrel párban jól működtek. Viszont rengeteget keres jövőre, nem tudom, megéri-e megtartani, én biztos elzavarnám. Ettől függetlenül tavalyhoz képest előrelépés történt ezen a poszton is, pedig Vasquez denveri szerződése után nem ezt sejtettem...
7/10
C: Hardwick nagyon magára talált az új sémában, futásoknál sokkal hasznosabb volt, mint az elmúlt
9/10
OC: Whisenhunt ráérzett arra, hogy miben lehet a siker kulcsa, és szezon végére sikerült is ezt összehozni: egy fizikális támadóegységet. Ezzel a fallal, ilyen futóval, egy Keenan Allennel erre kellett építeni. A playcall is elfogadható szinten volt, bár számomra néha nagyon konzerv dolgok jöttek elő a fejéből... Ami a legjobban fáj, az a tegnapi denveri playcall. Mathews kiválásával meghalt a futójáték, hátrányban volt a csapat, és erőltette. Illetve ami még nagyon fájt volna, ha nem jön össze a PO,
az a Redskins elleni 1 yardnál is rövidebb szituáció, amit háromszori próbálkozással nem sikerült bevinni. Az összkép nagyon jó lett Whizzel, de aki akar, az bele is tud kötni dolgokba. Frank Reich lesz szerintem - is - az utódja, én nem félek tőle. Szerintem valamivel kreatívabb elme ő, mint Whiz, és egy kicsit bevállalósabb hívás nem árthat a csapatnak, ha sikerül megőrizni mindemellett a fizikalitást. Joe D'Alessandris nálam kb. az év ember díjat érdemelné, amit ő képes kihozni egy OL-ből, az nem normális.
9/10
Az offense összképe nagyon pozitív. Ahogy ment az idény, úgy sikerült identitást adni a csapatrésznek, és ez az identitás, ahogy láthatjuk sikerre vezethet napjaink NFL-jében. Ettől függetlenül a játékosállományra ráfér még a javítás, hiszen tehetség szempontjából bőven van hová felnőni. Viszont Rivers és Mathews, illetve Allen képesek meccseket hozni, ami nagyon jó. Óriási fejlődésen ment keresztül a támadóegység, és a potenciál megvan bennük, hogy még jobbá váljanak. McCoy és Whiz, Reich és Joe D számára kijár a köszönet, csak így tovább.
Offense összesen: 83.75%
több mint 10 éve
darthmushroom
219
Sajnálom h nem jött össze a Pats-Chargers főcsoport döntő, de legalább újra látni lehetett titeket a playoffba is (nem is 1szer) 😊
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 10 éve
szaba
10 553
Ma évértékelőbe kezdek tisztelt hölgyeim és uraim, magyarok, polgártársak.
több mint 10 éve
Gratulálok az idényhez! Nem akarom kitalálni a lelkiállapototokat, de úgy érzem azzal együtt, hogy a mai nap nem jött össze, erről az idényről mégis szép emlékeket lehet elraktározni. Az idei csapatnak meg voltak a korlátai, de határozottan azt az érzést keltette, hogy tudja mit akar és hogyan akarja elérni. Ez impresszív volt számomra, külső szemlélőként is. Igazság szerint évekig nagyon kedveltem a Bolts-ot, még Ladanian idején, de bevallom férfiasan, Riverset nagyon nem bírom. Meg Turnert se bírtam. 😊 Így a valamikor egyik legszimpatikusabb csapatból pár évig az egyik legkevésbé szimpatikus lett számomra a Bolts. Rivers-et még mindig nem bírtam megkedvelni 😊, de idén mégis nagyon változott a helyzet. McCoy, Woodhead, az ifjú Allen semlegesként is nagyon szerethető játékosok. Úgy az egész csapat az. Szimpatikus egy társaság. Tudom, hogy az eredményesség a minden, de azért valahol szerintem nem csak az. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Gabesz92
1 453
Nem volt egy jó meccs finoman szólva sem, -a jobb csapat nyert-, de a szezon annál inkább jó volt. Ilyen mértékű fejlődésre nem számítottam az új stábtól. Ha Whiz helyére sikerül alkalmas embert találni (már ha elmegy) akkor remélhetőleg jövőre legalább ugyaneddig eljutunk, de inkább tovább. 😊
több mint 10 éve
szaba
10 553
McCoy azt mondta, ez Whiz műve.
több mint 10 éve
És ha Whizz elmegy, akkor mennyire fog visszaesni a O, nyilvan attól is függ, hogy ki jön helyette, de mekkora szerepe van a mostani Oban neki és mekkora McCoynak?