Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 546
Na az én karácsonyi ajándékom az egy bejelentés lesz !Ja. Most már mennie kell AJ-nek. De sztem az még bőven benne van a levegőben, hogy Norv maradhat. Bár tegnap a coaching staff is óriási verést kapott Feketééktől.
kicsi ajándékot AJ adja
nagy ajándékot a tulaj!Helmut Zimmer
több mint 12 éve
Na az én karácsonyi ajándékom az egy bejelentés lesz !kicsi ajándékot AJ adja
nagy ajándékot a tulaj!
több mint 12 éve
TE Antonio Gates now has 586 career catches, passing Charlie Joiner for No. 1 on the all-time Chargers list.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
szaba
10 546
Majdnem. 😀 Na mind1, legalább érdekes lesz az offseason. Csak azt bánom, hogy nem kaptunk ki végig akkor már, mert így most pont egy jó drafthelyet szúrtunk el. 😕
több mint 12 éve
szaba
10 546
Csak szíve mélyén. 😛Tudom,hogy ő nem Chargers fan. 😉BazzaniEgy bajjal kevesebb.vigyázz, Ulpi nagyon megsértődik még a végén, ha Chargers vagy Rivers fannak nézed 😀
Lesz gondunk így is bőven.
Bár én a helyetekben csak futnék és futnék és futnék, főleg a védelmünk bal oldala felé.
Na jó pár screenpass belefér.Bazzani
elátkozza a karácsonyod, aztán lesz grincsStez
több mint 12 éve
Tudom,hogy ő nem Chargers fan. 😉vigyázz, Ulpi nagyon megsértődik még a végén, ha Chargers vagy Rivers fannak nézed 😀VJ egész héten nem edzett, valószínű nem játszik a meccsen. Ellenben Gates és Floyd igen, ami elég kell legyen.ulpianusEgy bajjal kevesebb.
Bár én a helyetekben csak futnék és futnék és futnék, főleg a védelmünk bal oldala felé.
elátkozza a karácsonyod, aztán lesz grincsStez
több mint 12 éve
vigyázz, Ulpi nagyon megsértődik még a végén, ha Chargers vagy Rivers fannak nézed 😀VJ egész héten nem edzett, valószínű nem játszik a meccsen. Ellenben Gates és Floyd igen, ami elég kell legyen.ulpianusEgy bajjal kevesebb.
elátkozza a karácsonyod, aztán lesz grincs
több mint 12 éve
VJ egész héten nem edzett, valószínű nem játszik a meccsen. Ellenben Gates és Floyd igen, ami elég kell legyen.ulpianusEgy bajjal kevesebb.
Na jó pár screenpass belefér.
több mint 12 éve
VJ egész héten nem edzett, valószínű nem játszik a meccsen. Ellenben Gates és Floyd igen, ami elég kell legyen.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Antwan Barnes lett az AFC heti védőjátékosa.
több mint 12 éve
Rolni!Igen tudom én, h top LT volt Ravens falván és azt is, h egészség és mentális kérdések vannak körülötte...
Gaither nem most lett jó. A Baltimoreból mikor eljött (előző FA piac) is jó volt. Mindenki tudta. Mégsem szerződtette le a Raiders meg senki normális pénzért, ahol orvos is jelen volt. A Chiefs próbálkozott vele egy majdnem teljes szezonon át, de ők is minimum pénzért csereként párszor. Viszont folyamatosan sérült volt. Bobzilla mellé illik.
Inkább kellett azonnal egy OL ember olcsón, akármi defektje van. Meglátjuk valóban hosszútávon marad-e és ez megéri-e? Egyelőre bírja.ulpianus
Amit Szaba ír érdekes, mert McNeil helyére maradna akkor LTnek vszeg megfizetve...onnan már csak az a kérdés megmarad-e a motiváció a szerződés után, illetve mennyire bírja egészséggel...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Gaither nem azért ment Baltimore-ból,mert rossz,hanem ,mert top LT fizetést kért,de ehhez nem párosult tartósság,sokat hagyott,ki és csak az edzői stáb tudja,mennyit kellett vele küszködni,mire megmozdította a s*ggét.A holtszezonról 20-25fonttal a versenysúlya alatt! érkezett,míg a másik véglet,a nála gyengébb Oher,tökéletes fizikai állapotban érkezett az edzőtáborokba.
Sokat sérült és amikor nem kapta meg a nagy pénzt,egész idényre lesérült vagy "lesérült".
Sajnos,mert top5 környéke,mikor motivált és egészséges.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 12 éve
Bell szerintem szerződést kap, annyira nem jó ő amúgy. Szerintem nálunk senki nem kap taget, mert az drága!St Johnson, meg mehet égbe világba, nem kellenek az O playmakerek!
több mint 12 éve
Rolni!Gaither nem most lett jó. A Baltimoreból mikor eljött (előző FA piac) is jó volt. Mindenki tudta. Mégsem szerződtette le a Raiders meg senki normális pénzért, ahol orvos is jelen volt. A Chiefs próbálkozott vele egy majdnem teljes szezonon át, de ők is minimum pénzért csereként párszor. Viszont folyamatosan sérült volt. Bobzilla mellé illik.
Inkább kellett azonnal egy OL ember olcsón, akármi defektje van. Meglátjuk valóban hosszútávon marad-e és ez megéri-e? Egyelőre bírja.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Még jó hogy nemrég linkeltem egy cikket Mac szerződéséről. Az is lehet, hogy kivágjuk, mert van egy pont a szerződésben, hogy csak akkor kap lóvét, ill él a szerződése ha átmegy egy vizsgálaton márciusban. Azonban most olyan hír kering hogy a teljes jövő évet is ki kéne hagynia. Szóval lehet, épp Gaither marad majd kettőjük közül.
több mint 12 éve
Jah FA-n 2 korrekt LT lehet: Bell és Gaither. Gyanítom nálunk ráadásul ha megmaradna csak RT lehetne és Big Mac lenne az LT. Plusz Bellt ha máshogy nem akk taggel illene megtartania a Billsnek.Tudom, h nálatok se kapott semmit, meg most itt se kap, de az elmúlt 3 meccsen igen jó. Ha még két meccset így lehoz sztem mint kezdő LT lehet kinn az FA piacon és azért akkor már kaphat nagyobb pénzt. Persze a vele és a pénzzel kapcsolatos kérdőjelek miatt lehet nem kap annyit mint amennyit a játéka indokolna...RolniMcNeil miatt nem lesz pénzetek megtartani Gaithert ugye??RolniGaither jövőre itt mit kap nemtom. De nálunk 685k$ pénzt kapott 2011re. Gyakorlatilag annál olcsóbban már nem lehet (nem UDFA rookie) bevethető LOT-t igazolni. Főleg nem Gaither szintűt.ulpianus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Tudom, h nálatok se kapott semmit, meg most itt se kap, de az elmúlt 3 meccsen igen jó. Ha még két meccset így lehoz sztem mint kezdő LT lehet kinn az FA piacon és azért akkor már kaphat nagyobb pénzt. Persze a vele és a pénzzel kapcsolatos kérdőjelek miatt lehet nem kap annyit mint amennyit a játéka indokolna...McNeil miatt nem lesz pénzetek megtartani Gaithert ugye??RolniGaither jövőre itt mit kap nemtom. De nálunk 685k$ pénzt kapott 2011re. Gyakorlatilag annál olcsóbban már nem lehet (nem UDFA rookie) bevethető LOT-t igazolni. Főleg nem Gaither szintűt.ulpianus
több mint 12 éve
McNeil miatt nem lesz pénzetek megtartani Gaithert ugye??RolniGaither jövőre itt mit kap nemtom. De nálunk 685k$ pénzt kapott 2011re. Gyakorlatilag annál olcsóbban már nem lehet (nem UDFA rookie) bevethető LOT-t igazolni. Főleg nem Gaither szintűt.
több mint 12 éve
McNeil miatt nem lesz pénzetek megtartani Gaithert ugye??
több mint 12 éve
szaba
10 546
New Chargers LT Jared Gaither has yet to allow a sack in three starts.In fact, he's yet to allow pressure of any kind, according to Pro Football Focus. Gaither shut out a red-hot Terrell Suggs, getting a bit of vengeance against his former team Sunday night. Freely available on waivers after riding the pine in Kansas City, Gaither's insertion on Philip Rivers' blindside has helped spark the Bolts' recent resurgence.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Jólvigyázz, mert időzónákon át suhanok tegnap (vagy ma óta) becenevem timeman, egyész nap tudok válaszoln!😀 Ok.
Szaba, hogyúgyvan! És tényleg a Billsnek semmiféle passrusha nincs! Az egyik OLB-nk donkrétan DT volt DJ alatt 😊
Amúgy örülök G -nek, meg amúgy a jó teljesítménynek is.
Szégyen kimondani a Bills meccset nem néztem, de nem a Billsnek szurkoltam, mondván úgyis mindegy! 😕Helmut Zimmer
több mint 12 éve
Jólvigyázz, mert időzónákon át suhanok tegnap (vagy ma óta) becenevem timeman, egyész nap tudok válaszoln!Szaba, hogyúgyvan! És tényleg a Billsnek semmiféle passrusha nincs! Az egyik OLB-nk donkrétan DT volt DJ alatt 😊
Amúgy örülök G -nek, meg amúgy a jó teljesítménynek is.
Szégyen kimondani a Bills meccset nem néztem, de nem a Billsnek szurkoltam, mondván úgyis mindegy! 😕
több mint 12 éve
szaba
10 546
Mert buzik, kérem a belépőt 😀WyattNa bakker. 😀 +1. 😀
Decemberben már sok a sérült azoknál a csapatoknál, amelyek hajtottak eddig 😛Nem tudom Helm. Azért Suggs idén sztem sokat fejlődött, ahhoz képest, amilyen volt, mikor pl. Gaither még felállhatott vele szemben Baltimoreban. Sőt, mint írtam, mikor lett volna alkalma utcsó évévben is felállni ellene, akkor is inkább otthon pihent, várva a nagy lóvét. A Jags meg a Bills játékosait nem ismerte annyira sem, de tudom, hogy ők meg szarok, és azért volt jó Jared. 😀
Azért vannak olyan pályák, ahol helyre kerülne a kicsi sötét lelkivilágotok.😊
Gaither jó játéka ritka kincs, mert szálirányba törik a pali, de ott határozottan! Ja hogy ő elég jól ösmeri ám azt az embertömeget, aki próbált rajta áthaladi, mert anno sokat gyakoroltak. Ez nem lehet, hogy hozzájárult a jó játékához?
Mindegy is én örülök a győzelemnek! Az okokat nem keresem!Helmut Zimmer
több mint 12 éve
Mondjuk erre az évre még tán van is magyarázat: Ugye a 3. héten volt az a bizonyos Wake-Rivers találkozó, ahol arról ment a pletyka h Rivers bordája megsérült. Az azóta eltelt időben ez nyugodtan rendbe jöhetett.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...