Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
A hétfői "győzni fogunk"-ot leredukálom egy "győzni kéne!" felszólításra. 😀
több mint 12 éve
szaba
10 546
Hmm Butler se edzett egész héten és Q. San Diego Hospitals...empty taxiPedig azért benne van kurázsi. Mind1, majd Diggs. 😀
több mint 12 éve
Hmm Butler se edzett egész héten és Q. San Diego Hospitals...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
szaba
10 546
Tudom nem mai de azért még mindig jóféle: http://www.youtube.com/watch?v=AR8SFbnxqu4&feature=g-vrecempty taxiNa, végre megtudtam miért adtak érte ennyit AJ-ék.
több mint 12 éve
Tudom nem mai de azért még mindig jóféle: http://www.youtube.com/watch?v=AR8SFbnxqu4&feature=g-vrec
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Hétvégi meccs előtt Kayslee Collins előadásában hallhatjuk a himnuszt. Ő sem ronda amúgy. 😛
több mint 12 éve
szaba
10 546
Jó hogy Castillot már játszatjuk hétvégén, mert Norv szerint lehet IR lesz...
több mint 12 éve
szaba
10 546
Phillips nem az a típusú játékos, aki meghatározza a védelem arcát. Nagyon jó játékos, sztem az egyik legkomplettebb OLB az egész ligában, nagyon nincs gyenge pontja, de nem az a domináns "force of nature", aki a meccseket eldöntheti. Ez volt Merriman, aki mondjuk tudott egy valamit, de abban ő volt a top. Ilyen killer kell ide.
több mint 12 éve
Ja. Amúgy elvileg Castillo még 2 hete megcélozta a BUF elleni meccset, mint lehetséges visszatérési pont, de én nem sietném el, sztem ha jól működik az offense, a Bills nélküle is verhető. Martin szép csendben azért használható játékos lett, Camet is próbálják beépíteni, és úgy fest, hogy ő sem elveszett ember. Az LB sort kéne a drafton felturbózni, kéne egy vaddisznó OLB, aki darál egész meccsen, Barnest bírom, jó rusher meg ügyes, de azért hosszútávon nem megoldás. Phillips se lesz már fiatalabb, English még egy IR szezonra jó, aztán kész. Ha tudnánk szerezni egy olyan OLBt, aki a védelem vezére is tud lenni, főleg játékával (lásd Von Miller), azzal az egész védelem elő tudna lépni. Egy SS fog még kelleni, de azt lehet találni hátsó körökben is. Gaithert én tolnám, szerintem jobb mint Clary, ha MM visszatér jövőre, tegyük be RT-nek, és cutoljuk Claryt. Hardwick idén sztem all-pro szezont nyom, csak nincs körülötte akkora hype, hogy az is legyen. Az a jó, hogy bár szar is idén a csapat, de azért ha egyben tudna maradni pár fontos ember, és kerülne mögéjük DEPTH, akkor jó a csapat. Szóval total rebuilding nem kell.szabaIgen, a DL nem tűnik elveszettnek így, főleg ha már Castillo is lesz, ő majd segíthet a döcögő futás elleni védekezésen is. Liuget viszont csalódás egyelőre, tőle többet vártam, főleg úgy, hogy a PS alatt bíztató volt. Mondjuk a rookie DL embereknek pont nem jött jól, hogy ilyen kevés idejük volt a szezon előtt, a Suh-féle állatokat leszámítva nem nagyon szoktak tündökölni az első évükben, remélhetőleg Liuget is jelentősen javul majd.
A szezon elején Phillips kihagyása előtt meglepően jól működött a pass rush, de azóta tényleg látszik, hogy kellene valaki kiemelkedő, sajnos Phillips nem az, ő is Merriman fénykorában produkálta a legjobb idényét.
Claryt inkább hagyjuk, kíváncsi vagyok mit látnak benne. Örömünnep lesz nekem, amikor végre odébáll, vagy legalább a kezdőből kiderül.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Jammer öregszik, 10. éve van a ligában, ez corneren már meg szokott látszani. Lehet Gilchristet az ő helyére (is) draftolták. A csapat valóban nagyrészt egyben van, Gaither simán tényleg jó megoldás lehet (mondjuk kb. Bobzilla vszínűséggel nyom végig egy teljes szezont). A DL tényleg jónak tűnik, mondjuk Garay szerződése ugye lejár én nagyon bírom a csávót szal sztem meg kéne tartani. SS meg tényleg nem ártana, de ott évek óta nincs impact player. Az LB-sorba tényleg kéne egy beast OLB (mondjuk ezt jelenleg én nem látom az idei draft classban) vmint Butler mellé egy hasonló képességű ILB (ez viszont van gazdagon, Moutonban izééé nem hiszek még).empty taxiMondjuk ha AJ lelép, akkor lehet számolni komoly FA mozgással is. Mondjuk nagy nevű FA OLB nem lesz, Anthony Spencer a legjobb talán, de hát ő nem az, ami nekünk kéne. Takeo még jövőre is lesz, szóval ő még elkocog - Burnettet jó volt elengedni amúgy. Garayt én 2, max 3 évig tartanám már meg, azért ok, hogy nem játszott még sokat, de ő se fiatal. Gilchrist meg nagyon sokat kell még tanuljon, hogy Jammer örökébe lépjen. SS pl. Laron Landry lesz FA, ő óriási játékos, de elég kehés mostanában. Szóval nem tűnik ő sem életbiztosításnak. Elsősorban azonban a drafton kell agyalni, hiszen tradicionálisan az a prioritás nálunk a FA-val szemben.
több mint 12 éve
Jammer öregszik, 10. éve van a ligában, ez corneren már meg szokott látszani. Lehet Gilchristet az ő helyére (is) draftolták. A csapat valóban nagyrészt egyben van, Gaither simán tényleg jó megoldás lehet (mondjuk kb. Bobzilla vszínűséggel nyom végig egy teljes szezont). A DL tényleg jónak tűnik, mondjuk Garay szerződése ugye lejár én nagyon bírom a csávót szal sztem meg kéne tartani. SS meg tényleg nem ártana, de ott évek óta nincs impact player. Az LB-sorba tényleg kéne egy beast OLB (mondjuk ezt jelenleg én nem látom az idei draft classban) vmint Butler mellé egy hasonló képességű ILB (ez viszont van gazdagon, Moutonban izééé nem hiszek még).
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Ja. Amúgy elvileg Castillo még 2 hete megcélozta a BUF elleni meccset, mint lehetséges visszatérési pont, de én nem sietném el, sztem ha jól működik az offense, a Bills nélküle is verhető. Martin szép csendben azért használható játékos lett, Camet is próbálják beépíteni, és úgy fest, hogy ő sem elveszett ember. Az LB sort kéne a drafton felturbózni, kéne egy vaddisznó OLB, aki darál egész meccsen, Barnest bírom, jó rusher meg ügyes, de azért hosszútávon nem megoldás. Phillips se lesz már fiatalabb, English még egy IR szezonra jó, aztán kész. Ha tudnánk szerezni egy olyan OLBt, aki a védelem vezére is tud lenni, főleg játékával (lásd Von Miller), azzal az egész védelem elő tudna lépni. Egy SS fog még kelleni, de azt lehet találni hátsó körökben is. Gaithert én tolnám, szerintem jobb mint Clary, ha MM visszatér jövőre, tegyük be RT-nek, és cutoljuk Claryt. Hardwick idén sztem all-pro szezont nyom, csak nincs körülötte akkora hype, hogy az is legyen. Az a jó, hogy bár szar is idén a csapat, de azért ha egyben tudna maradni pár fontos ember, és kerülne mögéjük DEPTH, akkor jó a csapat. Szóval total rebuilding nem kell.Kár volt Jammert visszaszereznem GM játékban, az utóbbi 5 évben tuti, hogy nem volt ilyen szar, mint idén... Tommie Harris viszont kezd hozzászokni a légkörhöz, ami nem rossz, bírom a barmot. Gaither tegnap nagyon jó volt, de sztem ha én lettem volna a DE, akkor se lett volna sokkal könnyebb a dolga...szabaAz a baj, hogy Weddlet leszámítva mindenki rossz idén összességében a secondaryben, Casonnak és Jammernek is csak pár jó meccse volt. Ráadásul az ILB depth is siralmas, főleg úgy, hogy még Diggs sem volt. Amikor Butler lesérült 2 drivera, akkor tudott a Jags kétszer is úgy végigmenni a pályán, hogy kb az összes play Bird irányába ment.Pocs
több mint 12 éve
Kár volt Jammert visszaszereznem GM játékban, az utóbbi 5 évben tuti, hogy nem volt ilyen szar, mint idén... Tommie Harris viszont kezd hozzászokni a légkörhöz, ami nem rossz, bírom a barmot. Gaither tegnap nagyon jó volt, de sztem ha én lettem volna a DE, akkor se lett volna sokkal könnyebb a dolga...szabaAz a baj, hogy Weddlet leszámítva mindenki rossz idén összességében a secondaryben, Casonnak és Jammernek is csak pár jó meccse volt. Ráadásul az ILB depth is siralmas, főleg úgy, hogy még Diggs sem volt. Amikor Butler lesérült 2 drivera, akkor tudott a Jags kétszer is úgy végigmenni a pályán, hogy kb az összes play Bird irányába ment.
több mint 12 éve
Kár volt Jammert visszaszereznem GM játékban, az utóbbi 5 évben tuti, hogy nem volt ilyen szar, mint idén... Tommie Harris viszont kezd hozzászokni a légkörhöz, ami nem rossz, bírom a barmot. Gaither tegnap nagyon jó volt, de sztem ha én lettem volna a DE, akkor se lett volna sokkal könnyebb a dolga...szabamég mindig nem értem minek vágtuk ki amikor egy barry richardson szaladgál a fedélzeten
nála gaither még IR-en is jobb
több mint 12 éve
szaba
10 546
Kár volt Jammert visszaszereznem GM játékban, az utóbbi 5 évben tuti, hogy nem volt ilyen szar, mint idén... Tommie Harris viszont kezd hozzászokni a légkörhöz, ami nem rossz, bírom a barmot. Gaither tegnap nagyon jó volt, de sztem ha én lettem volna a DE, akkor se lett volna sokkal könnyebb a dolga...
több mint 12 éve
szaba
10 546
Ezzel az ol-el én nem mernék reménykedni, főleg pl egy ravens ellen. Ez most így szép volt de nem minden héten van ilyen jó lehetőség...
több mint 12 éve
Csak realista. Szép W volt, minden tekinteteben felülmúltatok bennünket, gratula. Lehet hogy még nincs minden veszve a playoff kapcsán? Elvégre december van(Rivers fő vadászidénye).Győzni fogunk! 😀Gabesz92Nagyképű vagy.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 546
Amúgy a Gruden mániam se volt alaptalan, vmelyik nflcomos szaki kijelentette, hogy ő lesz a head jövőre. 😀
több mint 12 éve
Persze, de istenem ez a Chargers 😀 Mindenesetre ha tényleg Spanos jr. lenne a GM akk való igaz nem lenne okos dolog egy rookie HC. Mondjuk az öregek közül eddig akikről olvastam idevonatkozó pletykákat az Cowher, Fisher és Reid (feltéve ha repül az Eaglestől <-képzavar rulez 😀). Közülük legjobban Cowhernek örülnék.😊 Ha elmegy, nyilván már nem fog senkinek szerződést adni. Spanos nem engedné.szabaSztem tuti, hogy a kis Spanos lesz a GM ha AJ lelép. És van ő akkor köcsög, hogy a Raidershez menjen. 😀szabaJaja mondjuk a legnagyobb az lenne ha összehozna a távozása előtti napon egy igazi capgyilkos extensiont Garay-jel 😀empty taxi
Madden hates me.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem értek a képszerkesztéshez, 2 perc alatt összedobtam...Címe: Ajjaj, itt a DECEMBER!!!
több mint 12 éve
szaba
10 546
😊 Ha elmegy, nyilván már nem fog senkinek szerződést adni. Spanos nem engedné.Jaja mondjuk a legnagyobb az lenne ha összehozna a távozása előtti napon egy igazi capgyilkos extensiont Garay-jel 😀empty taxiÁllítólag a Raiders és a Rams is vinné AJ-t GM-nek, ha kirúgnánk. A poén az h Spanos meg állítólag a Ramsnél kirúgás szélére sodródott Devaney-vel szemez. Nah nála AJ klasszisokkal jobb megoldás.empty taxiSztem tuti, hogy a kis Spanos lesz a GM ha AJ lelép. És van ő akkor köcsög, hogy a Raidershez menjen. 😀szaba
több mint 12 éve
Jaja mondjuk a legnagyobb az lenne ha összehozna a távozása előtti napon egy igazi capgyilkos extensiont Garay-jel 😀Állítólag a Raiders és a Rams is vinné AJ-t GM-nek, ha kirúgnánk. A poén az h Spanos meg állítólag a Ramsnél kirúgás szélére sodródott Devaney-vel szemez. Nah nála AJ klasszisokkal jobb megoldás.empty taxiSztem tuti, hogy a kis Spanos lesz a GM ha AJ lelép. És van ő akkor köcsög, hogy a Raidershez menjen. 😀szaba
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Állítólag a Raiders és a Rams is vinné AJ-t GM-nek, ha kirúgnánk. A poén az h Spanos meg állítólag a Ramsnél kirúgás szélére sodródott Devaney-vel szemez. Nah nála AJ klasszisokkal jobb megoldás.empty taxiSztem tuti, hogy a kis Spanos lesz a GM ha AJ lelép. És van ő akkor köcsög, hogy a Raidershez menjen. 😀
több mint 12 éve
Állítólag a Raiders és a Rams is vinné AJ-t GM-nek, ha kirúgnánk. A poén az h Spanos meg állítólag a Ramsnél kirúgás szélére sodródott Devaney-vel szemez. Nah nála AJ klasszisokkal jobb megoldás.
Madden hates me.