Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 546
Az örök optimizmus topikja vagyunk régóta a "majd jövőre" szlogen miatt, szal nem lep meg. 😀Vagy örök optimista 😛 Bocs ezt most nem hagyhattam ki de Eagles fanok hasonlót (mármint örök optimizmust) élünk meg.dandeGyőzni fogunk! 😀Gabesz92Nagyképű vagy.szaba
több mint 12 éve
Vagy örök optimista 😛 Bocs ezt most nem hagyhattam ki de Eagles fanok hasonlót (mármint örök optimizmust) élünk meg.Győzni fogunk! 😀Gabesz92Nagyképű vagy.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 546
Ja. És nem is írtam még le. 😊
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Schefter: "San Diego Union-Tribune reports Chargers HC Norv Turner will be fired at end of season and GM A.J. Smith could join him."
több mint 12 éve
szaba
10 546
Hé Helmut! Úgy fest év végén AJ is lelép. 😊
több mint 12 éve
szaba
10 546
szegény TKO 😕Bakker, akkor miatta nem megy most... Mind1, jövőre is velünk lesz, szóval még 1 lövése van.
http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/don_banks/12/01/playoff.luck/index.html?sct=nfl_t11_a1petey
több mint 12 éve
szegény TKO 😕http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/don_banks/12/01/playoff.luck/index.html?sct=nfl_t11_a1
több mint 12 éve
szaba
10 546
Ja, értem. Idén már nem hinném, hogy arra tévedünk. 😀 Jags verhető, talán a Bills is, utána viszont Baltimore, @Detroit, @Oakland - szopó. Ennyit várj.Nem én, csak drukkolok egy kicsit ennek a csapatnak, aztán várom, hogy mikor lépnek már a győzelmi ösvényre.prokiSzaba, idén várható-e a szokásos decemberi feltámadás?prokiTippmixelni akarsz?szaba
több mint 12 éve
Nem én, csak drukkolok egy kicsit ennek a csapatnak, aztán várom, hogy mikor lépnek már a győzelmi ösvényre.Szaba, idén várható-e a szokásos decemberi feltámadás?prokiTippmixelni akarsz?szaba
több mint 12 éve
szaba
10 546
Szaba, idén várható-e a szokásos decemberi feltámadás?prokiTippmixelni akarsz?
több mint 12 éve
Szaba, idén várható-e a szokásos decemberi feltámadás?
több mint 12 éve
szaba
10 546
Engem aggaszt bigmac nyaka. Már sokadik sérülése. Kéne egy 1-3. körös T, aki jó és akkor jc cut, meg ha kell beugrik LTnek.
több mint 12 éve
McNeill IR, Jared Gaither a helyénHöriAz OL Bob Sanderse is a fedélzeten.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A Tebowing már lejárt, új őrület van: Peebowinghttp://www.peebowing.com/
/pē/ - /bō/ - /iNG/
Verb: Randomly peeing on things in public. Like Nick Novak does. It helps if a friend holds a towel for you.
Original Video: Nick Novak Peebowing
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Nem gondoltam volna, hogy ilyenkor már draftról és edzőváltásról lesz ebben a topicban szó :/PocsMajd jövőre 😀
több mint 12 éve
szaba
10 546
Na ha most nem verjük a Jaxet akkor soha 😀
több mint 13 éve
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/elo-adasban-a-palya-mellett-konnyitett-magan-az-nfl-jatekos-video-2106907Tebow átka.
több mint 13 éve
Claryvel igazán kezdhetnénk valamit végre, szégyen. Bár nyáron kapott új szerződést, de ha jól emlékszem simán belefér egy cut is, annyira nem vészes a cap szempontjából.Nem kizárt h ez lesz. Szvsz a legnagyobb needünk jelenleg az ILB meg az RT, 1ik se klasszik TOP10-ben megoldandó kérdés.empty taxiKi érti ezt? 😀Gabesz92Mondjuk ha top10-ben draftolunk, akkor azt bírni fogom 😊 Lesz need rendesen. 😀szaba
Egy safety is kellene Weddle mellé, és igazatok volt szezon előtt, egy OLB is elfért volna, annak ellenére, hogy Barnes hozza, amit vártam tőle.
Nem gondoltam volna, hogy ilyenkor már draftról és edzőváltásról lesz ebben a topicban szó :/
több mint 13 éve
Nem kizárt h ez lesz. Szvsz a legnagyobb needünk jelenleg az ILB meg az RT, 1ik se klasszik TOP10-ben megoldandó kérdés.Mondjuk ha top10-ben draftolunk, akkor azt bírni fogom 😊 Lesz need rendesen. 😀szabaEgész kihalt lett a topik 😀szabaKi érti ezt? 😀Gabesz92
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...