Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 546
Az a baj, hogy Rivers is fog sírni, mert Peppers lehet megöli Dombot. Bár a srácnak nem a Pepp stílusú játékosokkal vannak inkább gondjai, szóval legyen meglepően jó, én azt mondom.Ha nem akk csalunk 😂empty taxiNem Floydot, Claryt 😊empty taxiJajjj ne is mondd... Chicagoi OL egyenlőre így néz ki: Domb, Green, Hard, Mrucz, Clary... Nem tudom, sírni ér?szaba
több mint 13 éve
Ha nem akk csalunk 😂Jajjj ne is mondd... Chicagoi OL egyenlőre így néz ki: Domb, Green, Hard, Mrucz, Clary... Nem tudom, sírni ér?szabaTegyük gyorsan hozzá, szar passzokat kapott. A Giordano int is legalább annyira volt Rivers hibája. Sproleshoz nem kellett volna paycut, csak Floydot kellett volna hagyni menni. Laurent Robinsont meg pl. megtartani.szabaNem Floydot, Claryt 😊empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
szaba
10 546
Jajjj ne is mondd... Chicagoi OL egyenlőre így néz ki: Domb, Green, Hard, Mrucz, Clary... Nem tudom, sírni ér?Nem Floydot, Claryt 😊empty taxiNem tudom, hogy Jackson-t megtartottuk-e... És nem tudom, hogy a Raiders elleni hozzáállásával meg kell-e tartanunk... és itt nem csak az utolsó playről beszélek, én már az első félidőben is nagyon komolyan felhúztam magam rajta pár playen, sima cross route-nál is lazára vette a figurát és nem akart futni, de akkor ott még csak incomplete lett a passz felé.jvicTegyük gyorsan hozzá, szar passzokat kapott. A Giordano int is legalább annyira volt Rivers hibája. Sproleshoz nem kellett volna paycut, csak Floydot kellett volna hagyni menni. Laurent Robinsont meg pl. megtartani.szaba
több mint 13 éve
Nem Floydot, Claryt 😊Tegyük gyorsan hozzá, szar passzokat kapott. A Giordano int is legalább annyira volt Rivers hibája. Sproleshoz nem kellett volna paycut, csak Floydot kellett volna hagyni menni. Laurent Robinsont meg pl. megtartani.szabaLehet ráment a tavalyi évünk, de 2 franchise playert tartott úgy a csapatban, h nem fizette túl őket... Sproles meg nem tom belement volna-e a paycutba, ami a nálunk mutatott tavalyi, tavalyelőtti teljesítménye alapján jogos lett volna.empty taxiNem tudom, hogy Jackson-t megtartottuk-e... És nem tudom, hogy a Raiders elleni hozzáállásával meg kell-e tartanunk... és itt nem csak az utolsó playről beszélek, én már az első félidőben is nagyon komolyan felhúztam magam rajta pár playen, sima cross route-nál is lazára vette a figurát és nem akart futni, de akkor ott még csak incomplete lett a passz felé.jvic
Madden hates me.
több mint 13 éve
jvic
115
Sprolesnek jelenleg egy négy éves 14 millás szerződése van. Ennyiért mi is megtarthattuk volna...
több mint 13 éve
szaba
10 546
Tegyük gyorsan hozzá, szar passzokat kapott. A Giordano int is legalább annyira volt Rivers hibája. Sproleshoz nem kellett volna paycut, csak Floydot kellett volna hagyni menni. Laurent Robinsont meg pl. megtartani.Nem tudom, hogy Jackson-t megtartottuk-e... És nem tudom, hogy a Raiders elleni hozzáállásával meg kell-e tartanunk... és itt nem csak az utolsó playről beszélek, én már az első félidőben is nagyon komolyan felhúztam magam rajta pár playen, sima cross route-nál is lazára vette a figurát és nem akart futni, de akkor ott még csak incomplete lett a passz felé.jvicJól jött ki? Hát nemtom, a tavalyi évünk ráment. Idén pedig elengedte pl. Sprolest. Goodman, mint punt returner??? (bár ez Norv hibája is)Lehet ráment a tavalyi évünk, de 2 franchise playert tartott úgy a csapatban, h nem fizette túl őket... Sproles meg nem tom belement volna-e a paycutba, ami a nálunk mutatott tavalyi, tavalyelőtti teljesítménye alapján jogos lett volna.empty taxi
jvic
több mint 13 éve
jvic
115
Nem tudom, hogy Jackson-t megtartottuk-e... És nem tudom, hogy a Raiders elleni hozzáállásával meg kell-e tartanunk... és itt nem csak az utolsó playről beszélek, én már az első félidőben is nagyon komolyan felhúztam magam rajta pár playen, sima cross route-nál is lazára vette a figurát és nem akart futni, de akkor ott még csak incomplete lett a passz felé.Lehet ráment a tavalyi évünk, de 2 franchise playert tartott úgy a csapatban, h nem fizette túl őket... Sproles meg nem tom belement volna-e a paycutba, ami a nálunk mutatott tavalyi, tavalyelőtti teljesítménye alapján jogos lett volna.empty taxiHát azért ennyire ne sarkítsunk, jól jött ki a McNeill-V-JAX bérvitából, empty taxiJól jött ki? Hát nemtom, a tavalyi évünk ráment. Idén pedig elengedte pl. Sprolest. Goodman, mint punt returner??? (bár ez Norv hibája is)
jvic
több mint 13 éve
Lehet ráment a tavalyi évünk, de 2 franchise playert tartott úgy a csapatban, h nem fizette túl őket... Sproles meg nem tom belement volna-e a paycutba, ami a nálunk mutatott tavalyi, tavalyelőtti teljesítménye alapján jogos lett volna.Hát azért ennyire ne sarkítsunk, jól jött ki a McNeill-V-JAX bérvitából, empty taxiJól jött ki? Hát nemtom, a tavalyi évünk ráment. Idén pedig elengedte pl. Sprolest. Goodman, mint punt returner??? (bár ez Norv hibája is)
jvic
Madden hates me.
több mint 13 éve
szaba
10 546
Két szó: same old. De tökmindegy, szopóágon vagyunk all-time, szóval nem kell meglepődni semmin. Amúgy van jó PR a csapatban, Cason. Csak ő most kegyvesztett sajnos. És amúgy se Goodman az, hanem Crayton, de az se jobb. A két pozitívum nekem az utóbbi pár zakóból Barnes és Brown.Hát azért ennyire ne sarkítsunk, jól jött ki a McNeill-V-JAX bérvitából, empty taxiJól jött ki? Hát nemtom, a tavalyi évünk ráment. Idén pedig elengedte pl. Sprolest. Goodman, mint punt returner??? (bár ez Norv hibája is)
Nagyon sok elemzőtől olvastam már, hogy elolvad az a "tehetségelőny", ami pár évvel ezelőtt megvolt a Chargersben a csoportriválisokkal szemben. Valahogy igaznak érzem. Sokkal erősebb volt a csapat pár éve. Hol van az az idő, amikor nekünk volt a legtöbb sackünk és int-ünk? Örülünk, ha nem futnak szarrá minket.
Vannak olyan lépések, amik viszont tetszenek, végre megint sok a fiatal, kérdés, hogy ki marad, ki megy...jvic
több mint 13 éve
jvic
115
Hát azért ennyire ne sarkítsunk, jól jött ki a McNeill-V-JAX bérvitából, empty taxiJól jött ki? Hát nemtom, a tavalyi évünk ráment. Idén pedig elengedte pl. Sprolest. Goodman, mint punt returner??? (bár ez Norv hibája is)
Nagyon sok elemzőtől olvastam már, hogy elolvad az a "tehetségelőny", ami pár évvel ezelőtt megvolt a Chargersben a csoportriválisokkal szemben. Valahogy igaznak érzem. Sokkal erősebb volt a csapat pár éve. Hol van az az idő, amikor nekünk volt a legtöbb sackünk és int-ünk? Örülünk, ha nem futnak szarrá minket.
Vannak olyan lépések, amik viszont tetszenek, végre megint sok a fiatal, kérdés, hogy ki marad, ki megy...
több mint 13 éve
Hát azért ennyire ne sarkítsunk, jól jött ki a McNeill-V-JAX bérvitából, Mathews, Butler, Vasquez is absz OK az elmúlt évek draftjaiból, az idei draftból is azért Liuget és Brown jól néz ki, Burnett is, TKO is jól teljesít(ett) az FA-igazolások közül, Manusky se tűnik rossz DC-nek, a capet is rendben tartja, a Cro- és a Crayton trade is sztem korrekt deal volt, ezzel szemben kritikaként csupán English ugrik be mint komolyabb bust és az h lehetne aggresszívabb FA-n, bár ugye small market team vagyunk, szal nehezebb idecsábítani a szabad ügynököket.Vitaindító kérdés: Ha nem lesz PO repül Norv?empty taxiSzerintem AJ nagyobb kérdés, és kritikusabb sarokkő. Norv abból tud dolgozni, amit ad neki AJ, és az elmúlt pár évben nem igazán emlékszem jó húzásokra. 😕jvic
Madden hates me.
több mint 13 éve
jvic
115
Vitaindító kérdés: Ha nem lesz PO repül Norv?empty taxiSzerintem AJ nagyobb kérdés, és kritikusabb sarokkő. Norv abból tud dolgozni, amit ad neki AJ, és az elmúlt pár évben nem igazán emlékszem jó húzásokra. 😕
több mint 13 éve
Igen!
több mint 13 éve
Vitaindító kérdés: Ha nem lesz PO repül Norv?empty taxinem sajnálnám, ahogy otthagyott minket is...
több mint 13 éve
Vitaindító kérdés: Ha nem lesz PO repül Norv?
Madden hates me.
több mint 13 éve
QB az lenne csak OL az nukuSajnos két dolog hiányzik most a csapatból. Felelősség és felelősségrevonás... 😕((jvicJa, meg OL és QB.ulpianus
McNeilről van már vmi nagyon xarul nézett ki...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Sajnos két dolog hiányzik most a csapatból. Felelősség és felelősségrevonás... 😕((jvicJa, meg OL és QB.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Én egy olyan hírre várok (3 éve) ,aminek még mindig zéró esélyét látom, ez pedig úgy kezdődne, hogy ...time is up for AJ!!!SOHA az életben nem fog domináns csapatot építeni, sem ő, sem Norv 😕
Nagyon szomorú vagyok!
több mint 13 éve
jvic
115
Sajnos két dolog hiányzik most a csapatból. Felelősség és felelősségrevonás... 😕((
több mint 13 éve
Már megint fogadtam rátok, remélem nem gond 😀Persze, hogy biztos volt csak nem ilyen formában. Jobb lett volna egy sima L, mint ez, mert ezen simán felbassza az ember agyát. Bár igazából már annyi mindent láttunk szerintem tőlük, hogy ez "csak" hab a tortán. 😀Gabesz92Chargersre úriember nem fogad. 😀szabaÚriember biztosra nem fogad. 😊 Vagy a zakó biztos volt? 😀somoskovig
Most az Okland-et csak elveritek!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
szaba
10 546
Mióta szajkózom, hogy nem az a tajparaszt, akinek menő beállítani :rolleyes:(On if he's injured) "No, I appreciate everybody trying to come up with a theory and a reason but I'm not hurt. I've thrown a handful of picks that I normally don't throw and I'll probably throw some more throughout my career and there won't always be a reason why. I prepare, I give everything I've got, give our guys everything I've got, and they fooled me once today and the other one got tipped. The one at the end, I wish I would've thrown it up high and deep and given Vincent a chance but I didn't. Health is not an issue, it's never been an issue on any interception I've ever thrown in 18 years of football."kíváncsi vagyok az igazságra, de nagyon szimpatikus ez a nyilatkozatSzobi22
több mint 13 éve
(On if he's injured) "No, I appreciate everybody trying to come up with a theory and a reason but I'm not hurt. I've thrown a handful of picks that I normally don't throw and I'll probably throw some more throughout my career and there won't always be a reason why. I prepare, I give everything I've got, give our guys everything I've got, and they fooled me once today and the other one got tipped. The one at the end, I wish I would've thrown it up high and deep and given Vincent a chance but I didn't. Health is not an issue, it's never been an issue on any interception I've ever thrown in 18 years of football."kíváncsi vagyok az igazságra, de nagyon szimpatikus ez a nyilatkozat
több mint 13 éve
Igazából én már telibe szarom a szezont, bármi is lesz a vége.
How/can Kaeding win his job back? Cross that bridge when they come to it? [Acee] > Well yes, and he won't.szaba
+1
több mint 13 éve
szaba
10 546
Ellenben Casont vissza lehetne tenni 😊empty taxiThe Chargers were forced to bench rookie CB Marcus Gilchrist after Jordy Nelson burned him relentlessly in Week 9.
Gilchrist was also torched in Week 8 by Jonathan Baldwin and Steve Breaston. "Obviously, Marcus was having a tough game," Turner said. "We decided to put (Antoine) Cason in." Gilchrist's confidence may be shot. He looked quite promising early in the season, but has now had back-to-back very bad games.
több mint 13 éve
A liga legjobb csapatától kaptunk 1 TD-vel úgy h az jól játszott, ez így igencsak respect. (Itt a november látszik 😀)Manuskyval és a védelmével egyre inkább megbarátkozok, ha ilyen pass rushunk lesz minden meccsen, mint ami volt tegnap akk ez a csapat vígan PO-esélyes, pláne ha kevesebb lesz a bünti.
Riversnek is a pickhalom ellenére tegnap a legtöbb a tavalyira emlékeztető dobása, a célpontok között relatíve jól megoszlottak a labdák, ez dicséri őt is Norvot is.
Idővel a sérültek is visszatérnek.
Szal én most egész optimista vagyok, persze csoportmeccs következik, ami az AFC Westben sose egyértelmű, viszont mindig vicces 😀
Ha a play calling hozza a Packers elleni szintet jók lehetünk ezen a TNF-en, ami a csoportelsőség szempontjából nagyon fontos.
Jah és Barnest ki ne merjék venni a kezdőből, óriásit játszott. Ellenben Casont vissza lehetne tenni 😊
Madden hates me.