Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 546
Igazából én már telibe szarom a szezont, bármi is lesz a vége.How/can Kaeding win his job back? Cross that bridge when they come to it? [Acee] > Well yes, and he won't.
több mint 13 éve
szaba
10 546
This is unreal. The Chargers are pumping crowd noise during practice -- for a home game.I'm told the crowd noise was for defense. Still. Haven't heard that for a home game. Ever.
😂
több mint 13 éve
szaba
10 546
Tolbert tuti játszik. Brinkley Q, Mathews D.Tolbert-ről lehet tudni valamit?sLyNzBiztosabb a játéka, mint Mathewsé :/empty taxi
több mint 13 éve
Tolbert-ről lehet tudni valamit?sLyNzBiztosabb a játéka, mint Mathewsé :/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
De gáz, ne nyerjenek már állandóan 😀 Nem csak miattatok szurkolok majd nektek 😀Lesz itt nagy öröm a Packers elleni siker után nyugi 😊WyattÚgy legyen! De az se gáz ha kikapunk, mert tudom, hogy Tebow lealázza a Raiderst, úgy, hogy egyedül fog blokkolni, dobni, elkapni és futni is. Szóval aggodalomra semmi ok. 😀Gabesz92
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Lesz itt nagy öröm a Packers elleni siker után nyugi 😊WyattÚgy legyen! De az se gáz ha kikapunk, mert tudom, hogy Tebow lealázza a Raiderst, úgy, hogy egyedül fog blokkolni, dobni, elkapni és futni is. Szóval aggodalomra semmi ok. 😀
több mint 13 éve
szaba
10 546
Philip Rivers has been spotted wincing on film while throwing this season, according to an NFL personnel man.Rivers' throwing motion has always been unconventional, but this personnel man says it's "particularly grotesque" this season. Whether Rivers is hurt or not, he's clearly missing throws he normally makes and appears to be lacking zip on his ball. He's on pace to throw just 16 touchdown passes this season after throwing at least 28 in each of the last three years. Along the way, he's crippled the fantasy value of Vincent Jackson.
Akkor nem csak én vettem észre, hogy valami nem olyan abban a mozdulatban.
több mint 13 éve
Gilchrist milyen volt?
több mint 13 éve
Azért legalább 5-6 győzelem még könnyedén meglehet,annyival meg nyerni kell ezt a csoportot.
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Persze, hogy biztos volt csak nem ilyen formában. Jobb lett volna egy sima L, mint ez, mert ezen simán felbassza az ember agyát. Bár igazából már annyi mindent láttunk szerintem tőlük, hogy ez "csak" hab a tortán. 😀Úriember biztosra nem fogad. 😊 Vagy a zakó biztos volt? 😀somoskovigés én még fogadtam arra hogy lenyomjátok a KC-t....Chargersre úriember nem fogad. 😀szaba
Ezt a hibát többet nem követem el 😉ParadSEC
több mint 13 éve
Úriember biztosra nem fogad. 😊 Vagy a zakó biztos volt? 😀és én még fogadtam arra hogy lenyomjátok a KC-t....Chargersre úriember nem fogad. 😀szaba
több mint 13 éve
szaba
10 546
és én még fogadtam arra hogy lenyomjátok a KC-t....Chargersre úriember nem fogad. 😀
több mint 13 éve
és én még fogadtam arra hogy lenyomjátok a KC-t....Ezt a hibát többet nem követem el 😉
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Optimista vagyok, na 😀 Csak a csoportra értettem, még semmi sincs veszve, de igazából az egész AFC vicces eddig, ha Rivers összeszedné magát, az még sokat jelenthetne ebben a mezőnyben.Kérdem én, ha most nincs baj, akkor mikor van? Ha 0-7el állnánk?szabaKöszönjük Rivers, csak a TD-k hiányoznak, amúgy minden ok.szabaRivers összeszedhetné magát lassan, mert ez már nem olyan vicces. No mindegy, nincs még baj (na de majd jövő héten amikor a TOP 5 pass D-t fogják szopatni 😂 )Pocs
több mint 13 éve
Annyi hiba volt ezen a emccsen ,hogy nem is tudom hányszor nyerhetett volna akármelyik csapat. Csak mindkettő nem veszíthet.Az tény, hogy Rivers sokkal reménytelenebb, mint én leírtam. Ebben szabának igaza van! Voltak jó driveok, de az neki nem kunszt. Viszont mindkét pickben benne volt. Nem scak ezen múlt. De ilyen szoros meccsen mindenen múlik.
Annyiban volt igazságos, hogy előző meccsen is nyerhetett volna akármelyik csapat. Így 1-1 ez van, ez lett.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
szaba
10 546
Kérdem én, ha most nincs baj, akkor mikor van? Ha 0-7el állnánk?Köszönjük Rivers, csak a TD-k hiányoznak, amúgy minden ok.szabaRivers összeszedhetné magát lassan, mert ez már nem olyan vicces. No mindegy, nincs még baj (na de majd jövő héten amikor a TOP 5 pass D-t fogják szopatni 😂 )Pocs
több mint 13 éve
Köszönjük Rivers, csak a TD-k hiányoznak, amúgy minden ok.szabaRivers összeszedhetné magát lassan, mert ez már nem olyan vicces. No mindegy, nincs még baj (na de majd jövő héten amikor a TOP 5 pass D-t fogják szopatni 😂 )
több mint 13 éve
szaba
10 546
Köszönjük Rivers, csak a TD-k hiányoznak, amúgy minden ok.add: If nothing else, fumbled snap cements Philip Rivers' runaway lead for most turnovers by a QB this season.
több mint 13 éve
Twitteren Bolts edzésről:Floyd was limited ... Gates just resting, should play ... Norv's optimism re: S. Phillips is waning ... Also "not hopeful" re: Tolbert.
több mint 13 éve
Akkor félreértettem, azt hittem nekem írod, nem magadnak. Elnézést!Riversről tudom mit írnak. És értem is csak nekem nem logikus. Mert ha vesztene meccseket, akkor lehet mondani ,hogy felelős. De egy győztesnek miért kell magyarázkodni?
Másik a HB passzok. A rossz HB passz, mint mondtam az Cassel. dobál 3.5ös yardátlaggal. De főleg 3rd&long 2&long 1&10 szituban. Vagyis amikor semmit nem érünk 3 yarddal meg néggyel.
Rivers mint mondod 8 és 12(!) átlaggal dob. Tehát sztem rossz azért hibáztatni, hogy átlag 10es yardátlaggal amit játszik azt miért erőlteti? Ez miért nem jó?
De nem ez a gondom. Rivers eddig évek óta sosem volt a legjobb ligában. Olyan 3-5. legjobb volt. Most teljesít úgy, hogy 6-7. legjobb. Ennyit eset vissza. Ennyit mindenki ingadozik, csak ő nem szokott. Most megtette, és akkor mi van? Hosszú a szezon. ÉS még így is kiválóak a számai. Kivéve a dobott TDt. De abból tud ő két meccsen 7-et, és máris ott van, ahol kell.
Ha ezen a meccsen valamelyik tábor sírhat az irányítójáról, akkor azok mi lehetünk. Cassel aztán tényleg nyerhető meccseket veszít. Például ellenetek ugye hogy is ért véget a FG drive (20-17nél)? Cassel dobott SCREENBŐL! egy picket. Facepalm QB, nem franchise QB.