Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 441 — Dolphins fan
alig várom a keretszűkítéseket, na nem magunk miatt, mert majdnem mindegy ki marad, de remélem keresünk 2-3 WR-t aki upgrade (mert ezekhez képest bőven tudunk majd találni...)kristof
Ajánlanám figyelmedbe a mi keretünket.
Edwards, Stovall, Hughes stb mind-mind olyanok akik valószinűleg nem élik meg (nem mind) az 53as rostert, de máshol 2.-3.-4. WR-ek lehetnek.Bazzani
mégis melyik lenne 2.számú WR bárhol is? Miamit kivéve, mert ez a WR sor nem NFL szint. de még itt sem lennének kezdőek, rosteren...
pat edwards? 1db ps elkapással?!
nate hughes? legutóbb 2009ben volt rosteren...
maurice stovall? az ő karrierje siekrtörténet.
annyira de annyira elfogult vagy a lionsszal h hietetlen 😊 no offense.braxa88
Na jó a másodikkal túloztam valóban.
De itt a Dolphinsnál símán lehet mondjuk Stovall 3. számú.
De mondok Neked rögtön másik csapatot is ahol símán rosteren lehetnének: Rams, Vikings, Browns, Raiders, Broncos így hasból. Semmivel nem jobb elkapók lesznek 53ban sztem.
Persze ez az én SZIGORÚAN ELFOGULT véleményem.Bazzani
Hát tényleg elfogult vagy.... Jók az elkapóink ( bár nincs köztük elit ), csak nincsenek formában. Még van 2 hetük...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Elolvastam a WR sorotokat, engem a sírógörcs kerülgetne ha bármelyikük is nálunk lenne mondjuk 3.WR.Bazzani
azért Besst én a helyedben duzzogva, de elfogadnám 😉

am én is a Lionsból, Giantsből meg a Phillyből várok leginkább érkezőt, majd meglátjuk, hogy gondolkodnak Philbinék (a tavalyi kapcsolat miatt a Packerstől sem elképzelhetetlen vki)
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 230 — Axel Foley
alig várom a keretszűkítéseket, na nem magunk miatt, mert majdnem mindegy ki marad, de remélem keresünk 2-3 WR-t aki upgrade (mert ezekhez képest bőven tudunk majd találni...)kristof
Edwards, Stovall, Hughes stb mind-mind olyanok akik valószinűleg nem élik meg (nem mind) az 53as rostert, de máshol 2.-3.-4. WR-ek lehetnek.Bazzani
Erre azt mondaná Ford Fairlane :
"Én meg ajánlom a Smith&Wesson-T..."DM13
Minden baszogatás nélkül:
Elolvastam a WR sorotokat, engem a sírógörcs kerülgetne ha bármelyikük is nálunk lenne mondjuk 3.WR.
De annyiban igazatok van, hogy ezen a részlegen az általam ajánlott játékosok sem lendítenének semmit.

több mint 13 éve
mégis melyik lenne 2.számú WR bárhol is? Miamit kivéve, mert ez a WR sor nem NFL szint. de még itt sem lennének kezdőek, rosteren...
annyira de annyira elfogult vagy a lionsszal h hietetlen 😊 no offense.braxa88
Na jó a másodikkal túloztam valóban.
De itt a Dolphinsnál símán lehet mondjuk Stovall 3. számú.
De mondok Neked rögtön másik csapatot is ahol símán rosteren lehetnének: Rams, Vikings, Browns, Raiders, Broncos így hasból. Semmivel nem jobb elkapók lesznek 53ban sztem.
Persze ez az én SZIGORÚAN ELFOGULT véleményem.

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Viszont a fal bal oldala elég jól mozgott.
Jerry pedig legalább már villant egyszer, talán nem reménytelen. Blokkolt egy szépet Bushnak.
több mint 13 éve
Erre azt mondaná Ford Fairlane :
"Én meg ajánlom a Smith&Wesson-T..."

több mint 13 éve
Én sajna nem láttam a meccset, de az összefoglalóból nagyon kitűnt az INT előtti "remek" jobb oldali OL munka. J. Martin-t úgy felborította az OLB Nicholas, hogy csak úgy csattant a földön. És utána odaért Tannehill-hez, aki így el is kúrta a dobást.+ Jerry-t is majdnem megkerülte Biermann (sikerült is volna neki,de addigra eldobta a QB a lasztit).
Tanny-nek pedig van még mit fejlődni (hiszen rookie😊), mert ha kicsit jobban szét néz a pályán a bal szélen teljesen üresen futhatott volna el D. Thomas. Erre bedobta a sűrűjébe.danyly
Alapvetően elb....tt döntés volt, mert nem vette észre a zónázó #56 LB-t, aki bele tudott kapni a labdába, ezért lett magas Bess-nek. Martin eddig hatalmas csalódás, még a végén visszasirjuk Colombo-t vagy visszahozzuk Carey-t.....
Martin = kelj fel Jancsi
Alapszakasz = Saving privat Ryan 2.0

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
annyira de annyira elfogult vagy a lionsszal h hietetlen 😊 no offense.
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
Én sajna nem láttam a meccset, de az összefoglalóból nagyon kitűnt az INT előtti "remek" jobb oldali OL munka. J. Martin-t úgy felborította az OLB Nicholas, hogy csak úgy csattant a földön. És utána odaért Tannehill-hez, aki így el is kúrta a dobást.+ Jerry-t is majdnem megkerülte Biermann (sikerült is volna neki,de addigra eldobta a QB a lasztit).
Tanny-nek pedig van még mit fejlődni (hiszen rookie😊), mert ha kicsit jobban szét néz a pályán a bal szélen teljesen üresen futhatott volna el D. Thomas. Erre bedobta a sűrűjébe.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Edwards, Stovall, Hughes stb mind-mind olyanok akik valószinűleg nem élik meg (nem mind) az 53as rostert, de máshol 2.-3.-4. WR-ek lehetnek.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
alig várom a keretszűkítéseket, na nem magunk miatt, mert majdnem mindegy ki marad, de remélem keresünk 2-3 WR-t aki upgrade (mert ezekhez képest bőven tudunk majd találni...)
több mint 13 éve
Gigamennyiségű drop volt, pedig T'hill nem volt rossz. Nanee, Fasano, de még Bess is dobott el könnyű labdákat. Fasano meg TD-t konkrétan.
több mint 13 éve
Látta valaki a meccset ? Nekem a statokból úgy tűnik, h a kezdő def nem sokat volt a pályán és az elkapóknak remegett a keze... Lehet, h sokan vannak, de majd mindjárt jön a nyirbálás 😀

több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
 www.miamidolphins.com/team/statistics.html
DM13
Ez tetszett, jó kis stat! Már csak azt nem tudom, hogy miért nem működik ennyire a futó játék! Ilyen gyenge lenne hozzá a falunk, vagy nem erőltetjük, hogy altassunk az alapszakaszra? Félek hogy az első inkább!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Egyenlőre 53 roster tekintetében így fest a helyzet:
Locks (26)

QB Ryan Tannehill; WRs Davone Bess, Brian Hartline, Legedu Naanee; RB Reggie Bush; OL Artis Hicks, Richie Incognito, Jake Long, Jonathan Martin, Mike Pouncey; TE Anthony Fasano; DEs Jared Odrick, Cameron Wake; DTs Paul Soliai, Randy Starks; LBs Kevin Burnett, Karlos Dansby, Koa Misi; DBs Chris Clemons, Vontae Davis, Reshad Jones, Richard Marshall, Sean Smith; K Dan Carpenter; P Brandon Fields; LS John Denney.

In good shape (16)

QB Matt Moore; WRs Marlon Moore; RBs Lamar Miller, Daniel Thomas; TEs Charles Clay, Michael Egnew; OL John Jerry, Josh Samuda; DEs Derrick Shelby, Olivier Vernon; DT Tony McDaniel; LBs Gary Guyton, Jason Trusnik; DBs Nolan Carroll, Tyrone Culver, Jimmy Wilson.

Bubble (25)

QBs Pat Devlin, David Garrard; WRs B.J. Cunningham, Clyde Gates, Rishard Matthews, Julius Pruitt, Roberto Wallace; RB: Steve Slaton, Marcus Thigpen; FB Jorvorskie Lane; OL Ryan Cook, Nate Garner, Andrew McDonald, Lydon Murtha; DE Jamaal Westerman; DT Isaako Aaitui, Ryan Baker, Kheeston Randall; LBs Cameron Collins, Jonathan Freeny, Josh Kaddu, Austin Spitler; DBs Quinten Lawrence, Anderson Russell, Jonathan Wade.

Long shots (21)

WRs Chris Hogan, Jeff Fuller; RB Jonas Gray; FB Jerome Messam; TEs Jeron Mastrud, Les Brown; OL Will Barker, Chandler Burden, Ray Feinga, Will Yeatman; DEs Jarrell Root, Jacquies Smith; DT Chas Alecxih; LBs Josh Linam, Shelly Lyons; DBs Kevyn Scott, Vincent Agnew, Kelcie McCray, Trenton Hughes, Marcus Brown, Tyrell Johnson.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
"Jerry 360 fonttal kezdte a TC-t, most 345 font. " Most néztem a hivatalos versenysúlya 328 font volt és mondjuk én még azt is sokalltam egy kicsit .... egy OG-nak sokkal mozgékonyabbnak kell lennie, főleg előre. Még a végén kivágják és mehet Ocho-val a munkanélkülibe😀DM13
Az a súly már megfelelő lenne szerintem egy G-nek. 300-330 font között már jó versenysúlynak számít ezen a poszton, bár valahol még többet írnak.

több mint 13 éve
 www.miamiherald.com/2012/08/24/2965838/several-miami-dolphins-players.html
Hétfőn elköszönünk 13 játékostól, majd 31-ig jön a final cuts... 26 játékosnak van eddig fix helye az 53-as rosterre.

több mint 13 éve
 www.miamidolphins.com/team/statistics.html

Avatott szemeknek beszédes statisztika, a meccsek utáni PDF-es statisztikával együtt.

több mint 13 éve
"Jerry 360 fonttal kezdte a TC-t, most 345 font. " Most néztem a hivatalos versenysúlya 328 font volt és mondjuk én még azt is sokalltam egy kicsit .... egy OG-nak sokkal mozgékonyabbnak kell lennie, főleg előre. Még a végén kivágják és mehet Ocho-val a munkanélkülibe😀

több mint 13 éve
Tökéletesen osztom a véleményeteket.
Stein is ezért jött volna, nagy kár érte, de legalább nem hitegetett minket.
több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
-- "He's moving better, finishing blocks better. Played relatively well in the games the other night," Philbin said of John Jerry.

Amúgy tényleg látszott rajta a túlsúly, úgy kapkodta a levegőt mint aki most van először életében edzésen! Egy sportember akinek ez a szakmája, meg az élete a jövője, miért engedi el magát ennyire?! De hátha gatyába rázzák kezdésig!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Jerry szemre is nagyon túlsúlyos. Örülhet hogy türelmesek vele. Látható mennyire könnyen billentik ki, hamar elfárad. Buta dolog.Delonso_
Sportemberek, mi ????

több mint 13 éve
Jerry szemre is nagyon túlsúlyos. Örülhet hogy türelmesek vele. Látható mennyire könnyen billentik ki, hamar elfárad. Buta dolog.
több mint 13 éve
Ha minden igaz már csak Gurode, Kemoeatu és Scott van minőségi és drága OG a piacon. Kérdés mit akarunk ? Megvárjuk, h valahol kivágjanak egy nálunk használható OG-t, akiben látnak fantáziát vagy az újakkal kísérletezünk? Hát lehet, h Tanny szezonja rövid lesz és fájdalmas ?

több mint 13 éve
Samuda és Feinga... ők milyenek eddig ?
Yeatman meg ment TE-ből OT-be. Mondjuk eredeti posztján csak blokkolásra használták, úgyhogy lehet benne fantázia, csak egy kis plusz súly kell és sok gyakorlás.