Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 9 éve
Azért hosszú passzra ne nagyon számítsatok (max play actionből), top3 a pass rusha a Broncosnak jelenleg a ligában, az OL-etek nem sűrűn fogja tudni megtartani addig a zsebet Teddynek amíg beleáll egy hosszú dobásba.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Azert remelem nem a Musgrave klon playbook lesz...mert ez az egysiku futunk-futunk rovid passz...ez nem lesz nagy taktika.Minden meccsen 100%-ot kell nyomni!
Wild Card meg lesz!
több mint 9 éve
Biztos, hogy nagyon kemény csata várható. Mi talána futásban bízhatunk. Nagyon agresszívnak kell lenni, bár Manning jól szokott játszani blitzek ellen, de az első fordulóban azért sikerült őt meglepni. Akkor van esély ha megy a kőkemény védelmünk. A SF ellen látott lágy védekezéssel megesznek minket. Az nem a mi játékunk. Ők pedig támadni fogják a backfieldet keményen és ott hideg fejjel kell maradni, mert szétkapják az offenset. Otthon ők az esélyesek, de remélem sikerül meglepni őket. Egy biztos, nem szeretnék hasonló játékot mint a Frisco ellen. Ha meg kell hallni állva tegyük azt, harcolva. Nem itt dől el számunkra a bajnokság, itt mi csak nyerhetünk, ha meglepetést okozunk.
több mint 9 éve
Most az O-nak kell majd nagyon osszekapnia magat,mert a Pacik D-je kutya jo!A futás elleni D-jük közel sem erős, szóval AP-vel szétkell futni őket.
D pedi,igy van;megolik PM-eket! 8-)
ZoliZoltán
Én O részéről annyit várnék, hogy a beszari playeket a meccse elején csökentsük/ töröljük, mert amint ezeket levetkőzzük sokkal jobb az összkép.
Mondjuk a falunk, hogy fogja tartani a Bronco D-Line-t az számomra rejtély...
több mint 9 éve
Most az O-nak kell majd nagyon osszekapnia magat,mert a Pacik D-je kutya jo!D pedi,igy van;megolik PM-eket! 8-)
több mint 9 éve
49ers meccs... hát igen... Lehet megtévesztésnek használtuk, hogy azt higgye az ellenél, lehet ellenünk futni könnyedén.😊 Lions és Chargers ellen rendben volt a #D, ez a "variálgatunk az LB-sorral" taktika működik és eredményes (lásd Greenway TD), és a DL-t is jól rotáljuk, frissen mozognak és izomból verik az ellenfél falembereit. Bár hozzá kell tenni, két elég gyászos OL ellen mentünk, de erről mi nem tehetünk, nem a mi hibánk ha pl. a San Diego backup RB-t draftol 1. körben OL helyett, aztán meg lesérülnek a kezdők.Hétvégén nagy meccs Denverben, mi és ők vagyunk a két csapat, akik ellen idén még nem írtak fel pontokat az első negyedben... PM jól tolta a Lions ellen, de nagyon nem mobilis már, Griffen-ék könnyedén levadászhatják őt is.
több mint 9 éve
Egyre jobban idegesít hogy a 49ers ellen mit műveltünk, most 3-0 lehetne. Denverben lesz egy komoly erőfelmérő a D-nek is. Skol!
több mint 9 éve
Azert O reszrol az 1. felido eleg gaz volt.A D nagyot jatszott.
több mint 9 éve
Pyrrus
717
Gameday a javából!A válogatott meccs után örömmámorban néztem végig a chargers elleni meccset!
Egyszerüen jók voltunk Skol! csak íg tovább! 😀
több mint 9 éve
Simán nyerünk ma!!!
több mint 9 éve
Game Day! Most elválik melyik heti teljesítmény áll közelebb a valósághoz. Sajnos két teljesen ellentétes pólust láttunk, de remélem a Sárkányhajók jó vizeken eveznek, és a támadó sebességre gyorsulva érnek partokat. A Vikingek rohamát pedig nem tudják megállítani. Thor áldása segítsen bennünket, neki a Chargers játékszer csupán 😊
több mint 9 éve
Szellemileg leépített... Fél vár XDLions cikk a meccsről:nehol mar a fejemet fogtam (nem vagyok egy szorszalhasogato),helyesiras -1.
lionsfan.blog.hu/2015/09/22/mi_lesz_veled_detroit
Zoli
ZoliZoltán
több mint 9 éve
Lions cikk a meccsről:nehol mar a fejemet fogtam (nem vagyok egy szorszalhasogato),helyesiras -1.
lionsfan.blog.hu/2015/09/22/mi_lesz_veled_detroit
Zoli
Szerkesztette: ZoliZoltán
több mint 9 éve
Egy felido alatt(masfel ora) ,azert rendesen be lehet makkanni!
több mint 9 éve
"Állítólag a San Francisco 49ers stadionjában, a Levis Stadiumban azt fontolgatják, hogy a hazai Frisco-meccsek második félidejére egyszerűen leállítják az alkoholárusítást. Minderre az agresszorkodó Frisco-drukkerek miatt van szükség, mert így talán a meccs végére kijózanodnak egy kicsit, és nem lesz olyasfajta hirig, mint a múltkori, Vikings elleni meccs után."Sajnos a hülyékkel nem lehet mit kezdeni. Ezt mindenki tudja, aki valaha is próbált részeg emberrel "vitázni".
(120 yard)
Zoli
több mint 9 éve
Lions cikk a meccsről:lionsfan.blog.hu/2015/09/22/mi_lesz_veled_detroit
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 9 éve
"Állítólag a San Francisco 49ers stadionjában, a Levis Stadiumban azt fontolgatják, hogy a hazai Frisco-meccsek második félidejére egyszerűen leállítják az alkoholárusítást. Minderre az agresszorkodó Frisco-drukkerek miatt van szükség, mert így talán a meccs végére kijózanodnak egy kicsit, és nem lesz olyasfajta hirig, mint a múltkori, Vikings elleni meccs után." (120 yard)
több mint 9 éve
Azért van egy-két jó ember abban a front 7-ben, Ansah-t simán elfogadnám nálunk.😊Bár most mi is okosan taktikáztunk, Zimmer biztos olvasta, amit a múltkor írtam a Barr - Hodges - Greenway sorról!!😊 Most nem voltak így együtt, Kendricks és Cole váltogatta őket, és végig frissen és üdén mozogtak a fiúk. A DL rotáció is király volt, bakker, Trattou még picket is fogott, Stephen meg felszedett egy fumblit, még T. Johnson is jól szállt be, na így kell a front 7-t játszatni!!
több mint 9 éve
Azért az sem mindegy,hogy az a Lions front7 milyen is volt....
több mint 9 éve
Passzjáték hiányát így (Peterson játéka) sem értem. 😕Ha 200 yardot futsz egy meccsen, felesleges passzolnod.😊
ZoliZoltán
Az offense-re egy rossz szavunk nem lehetett most, Kalil a büntit nem számítva oktatott, Fusco-val párban remekeltek. A jobb oldal döcögött, de érezni a fejlődést (nekik még össze kell szokni). Teddy-től semmi extra sem kellett, dobott egy bűn könnyű TD-t Rudi-nak, ami valszeg még Pondernek is ment volna, emellett rendre jól mozgott a zsebben, és ha kellett, futott is. Tetszett, hogy végre voltak előre megtervezett QB futások, Teddy-re igenis lehet ilyeneket építeni. A futásokkal amúgyis jól haladtunk, AP is back. Az külön állat volt, amikor egy 3 TE-s felállásban hívtuk tökre ugyanazt a play-t, amit a 49ers is hívott ellenünk az MNF-en - trolling by Norv Turner -, és a Lions megette.😊
A védelem meg karcolt, gyakorlatilag legyalultuk Staffordot, öröm volt nézni.
több mint 9 éve
Passzjáték hiányát így (Peterson játéka) sem értem. 😕
több mint 9 éve
Én továbbra is várom, hogy kiszakadjon a csapatból ami benne van. Ezt a meccset is inkább az út közepének mintsem végénnek éreztem. Viszont a W meg van, lehet erőt és magabiztosságot gyűjteni belőle.Chargers jövő héten befog árazni minket, hogy végülis mit remélhetünk idén.
több mint 9 éve
Pyrrus
717
Na ahogy a cikkben is volt a múlt héten láthattunk egy nagyon rosz Vikingset és most egy nagyon jót. szereteném ha az útóbbi maradna.A srácok kellően összeszedték magukat és ez nagyon tetszett! Szép győzelem volt.
Személy szerint Walsh játéka még mindig nem megbízható és hiányoltam a passzjátékot, de AP szépen dolgozott(hiszen mint top rusher és mint top reciever volt nálunk ) 😀
csoportban ez az első győzelem és ez jó.
Jó volt hallani Zimmer kis beszédét az öltözőben, főleg a vége: I love You ********** (gondolom a vége srácok lehetett 😀 )
SKOL
több mint 9 éve
Szerintem kemény meccs volt! Megharcoltunk érte... Ez részben pozitív, de negatív is...
több mint 9 éve
Sima volt, védelem jól karcolt.