Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 9 éve
Pyrrus
717
Hát nem ez volt az a meccs amiéfenn akartam maradni. Nem tudok olyan részét a csapatnak aki a várt teljesítményt hozta volna. Nem volt rosz a 49ers de azt hiszem az Ő gyözelmük a mi hihetelen gyengeségünknek volt köszönhető. Gratula nekik és remélem a fiúk tanulnak ebből mert itt minden szerepelt amit legközelebb ne csináljunk!Gyerünk tovább! SKOL!
több mint 9 éve
Ezt nehéz szavakba szedni. Lélektelen gyenge játék volt, minimális tűz nélkül ez a legfájóbb. A védelem direkt nem küldött sok blitzet tartva Kap mozgékonyságától, ez még talán be is jöhetett volna, ha a támadók hozzátesznek valamit is a találkozóhoz. De azért sok hiba volta védekezésben.Egy nagy momentum lehetett volna, ah Teddy dobása megtalálja Wallace-t ami ordas nagy szabálytalanság miatt nem valósult meg, de ezen kívül semmit nem tudtunk az asztalra lerakni. A fal szar sajnos. Ami az előszezonban jellemző volt az most még inkább. Futásblokkolásban nullák, mindegy ki lenne a futó mögöttük az csak szenvedne, mint ahogy szenvedett is, Ellenben a passzvédés is kritikán aluli volt, legalább ne középpen tépne be a blitz érintés nélkül, de sajnos ez történt, bele a QB arcába. Teddy egy drive-ban mutatott életjeleket, de amúgy pontatlan volt.
A spec team mutatott életjeleket, szép dolgokat, de Walsh sajnos beárnyékol mindent, teljesen kiszámíthatatlan mit rúg be meg mit nem. A Puntok is gyengék..
Nagy munka kell innen felállni, de a játékosok nem rosszabbak mint eddig, csak fejben rendet kell rakni.
több mint 9 éve
Aki látta majd írja le mi történt, valahogy olyan érzésem van hogy elhittük hogy ez a meccs a pályán kívül megvan....erre jött a 49ers védelem és megmutatta hogy mit érünk, ráadásul szépen elvertek minket mert offense-ben annyit hoztak amivel már lehet nyerni. Szóval ébresztő az öltözőben, Zimmer mester kezdheti a rendcsinálást a fejekben. NIncs fal, AP sehol, Teddy a legfontosabb pillanatban int-et dob.... Jó reggelt, legalább itt már nem hétfő van...
több mint 9 éve
Lesz ez jobb is! (Sokkal rosszabb mondjuk már nem igen lehet ez tény.)Az OL mind runblock mind passprot terén nagyon gyenge volt. Loadholt és Sullivan hiánya rettentően meglátszott.
A tavalyi év végi D se volt sehol. Floyd nagyon szürke volt, Griffen-re is csak azért emlékszem, mert többször mentek el mellette mintha csak az utcán sétálna. Hyde nagyon megette a front7-t. Greenway is csak a füvet ette. Ericnek minél hamarabb bele kellene tanulnia a rendszerbe és mehetne a Barr-Kendricks-Hodges LB sor, mert Chad már tavaly is csak egyre rosszabb volt.
Sec szvsz nagyjából rendben volt, de ők is játszottak már jobban, de 165engedett yard TD nélkül jónak mondható, nagy játékot nem engedtek.
Teddy-nek AP-nek fel kell magát szívnia, és az OL-el kezdeni valamit. Sok sikert a cicusok ellen!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Ezért kár volt korán kelni, 3 pont... az szép. Nagyon gyengék voltunk, ilyen játékkal ez 1/1. közeli.még hogy korán kellni, le sem feküdni. Katasztrófa volt ma ez az egész. Kezdve Walsh bénázásával, Teddy homályain át egészen a béna futójátékkal bezárólag. Jövő héten Lions.
Go
több mint 9 éve
Sajnos ez szánalmasan gyenge volt... Minden részről. Mint ha csak a mezeket rakták volna ki a pályára. Na mindegy, ennél csak feljebb lehet az út, mert ez lélektelen játék volt. Tűz nélküli.
több mint 9 éve
Ezért kár volt korán kelni, 3 pont... az szép. Nagyon gyengék voltunk, ilyen játékkal ez 1/1. közeli.
több mint 9 éve
Hát persze, hogy nézem élőben. Alszom előtte egy jót, és felkelek a kezdés előtt. Ki nem hagynám.Sokat várok a csapattól, bizakodó vagyok. Végre újra Vikingek a pályán, éles meccsen. Ünnepnap!
SKOL VIKES!
több mint 9 éve
En iden minden meccs elott be fogom irni,hogy sima W lesz!!!Jo a csapat!!!Optimista leszek veluk!!!SKOL!!!
több mint 9 éve
"A jég és a hó birodalmából jövünkAz éjféli naptól, ahol forró források folynak
Az istenek kalapácsa vezeti hajónkat új földekre
Hogy harcoljunk a hordákkal, énekelve és kiáltva: Valhalla, jövök!
És tovább evezünk lapátjainkkal,
Az egyetlen célunk a nyugati part."
SKOL! SKOL!
www.youtube.com/watch?v=hC-T0rC6m7I
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 9 éve
Szerintem is kemény meccs lesz... Fel kell készülni mindenre... Az első mérkőzésnek komoly mentális hatásai vannak a szezon további részét tekintve... Lásd: Bills... Jó, hogy nem adjuk oda nekik már az SB gyűrűket...
Fenn az égben, máskor lent - a pokolban... Vigyázó szemetek nyugatra vessétek! S bizakodjunk!!!...
SKOL!
Szerkesztette: Zoli
több mint 9 éve
Ezt a gyenge Friscot simán vernünk kell!!!O-t szétszedjük!!!Első forduló, ilyenkor minden hazai csapat vért iszik (kivéve a Raiders-t), nehéz mérkőzésre számítok.
ZoliZoltán
több mint 9 éve
Én csak holnap délután... 😕
több mint 9 éve
Valaki nézi élőben az első meccsünket? 😀 Ez a 04:30 nem baráti... 😀szabadságot vettem ki, így kötelező darab lesz.
Zoli
több mint 9 éve
Csak ismételni tudom önmagam:Emberek nyugalom.
Mindenki parázik, hogy mi lesz a mai meccsen. Mindenkinek elmondom, hogy az idei szezonban az első meccsünket Santa Clara-ban a Levi's Stadium-ban játsszuk, na de az utolsót is. Hinnetek kell nekem.
több mint 9 éve
Valaki nézi élőben az első meccsünket? 😀 Ez a 04:30 nem baráti... 😀Én tervezem, de nem biztos, hogy összejön.
Zoli
több mint 9 éve
Valaki nézi élőben az első meccsünket? 😀 Ez a 04:30 nem baráti... 😀
több mint 9 éve
Szerintem szoros meccs lesz. A falunk azért korántsem a legjobb állapotban van.Ezt a gyenge Friscot simán vernünk kell!!!O-t szétszedjük!!!baszki nem is játszottak még éles meccset *facepalm* lol
ZoliZoltán
de ti sem
petey
AP-t se láttuk. Egyébként én Waynestől félek a legjobban nagyon nem volt eddig meggyőző számomra.
Hyde-tól meg kicsit tartok, én nem tartom jó RB-nek, de nagyon megakarja mutatni.
több mint 9 éve
Ezt a gyenge Friscot simán vernünk kell!!!O-t szétszedjük!!!baszki nem is játszottak még éles meccset *facepalm* lol
ZoliZoltán
de ti sem
több mint 9 éve
Ezt a gyenge Friscot simán vernünk kell!!!O-t szétszedjük!!!
több mint 9 éve
Wright-nak örülök, így tuti nem kell 1-2. körben WR-re pazarolni a picket jövőre. Ott elég jól állunk most.
több mint 9 éve
Sullivan,bassza meg...
több mint 9 éve
Sullivan a visszatérős IR-re került, vagyis 8 hétig nem lesz, meg kellett műteni, ez nagyon nem jó hír. Berger vagy Kerin pótolhatja, persze nem ugyanaz a szint, mondjuk Kerin nagyon jó volt preseasonben. Hát, a kezdő OL 2/5-e kidőlt, és még 1. meccset se toltuk le...Majd meglátjuk.
Go
Más.
Jarius Wright meghosszabbította szerződését a csapattal. 4 évre írt újra alá, ami idő alatt 14,8 millió dollárt kaphat. 7 millió a garantált összeg.
több mint 9 éve
Sullivan a visszatérős IR-re került, vagyis 8 hétig nem lesz, meg kellett műteni, ez nagyon nem jó hír. Berger vagy Kerin pótolhatja, persze nem ugyanaz a szint, mondjuk Kerin nagyon jó volt preseasonben. Hát, a kezdő OL 2/5-e kidőlt, és még 1. meccset se toltuk le...