Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 9 éve
Véget ért az előszezon is. 😊 Nemsokára végre éles meccsek jönnek. AP-vel a fedélzeten nézzük mire megy az O. A D pedig tényleg tovább javult-e a tavalyihoz képest. Minden szempontból előrelépést várok. Jó lesz végre.SKOL VIkes!
több mint 9 éve
Gameday van emberek! Nem mintha extra izgalmak várnának ránk, a kezdők valószínűleg nem lépnek már pályára, de az hogy ki marad a csapatnál a kezdéskor valószínűleg ma dől el. Ne legyen sérülés, és ez a lényeg. Eredmény? Az mindegy, de ha lehet kívánni akkor legyen ez a pre-season 5-0. Skol!
több mint 9 éve
Mi a szosz?Corda 108 yardos kickoff ret TD???!!!Banyard....sajnos tenyleg varhato volt!Asiata bruszt TD-k...Meki tehetmentesites AD-nek....AD meg AD! 😀
több mint 9 éve
5 yardos átlagot fut , TD-t csinál erre elküldik, há nooormális ? 😀Amikor megláttam, hogy Banyardot kivágták, rögtön feljöttem ide, mert emlékeztem, hogy valakinek ilyen kép van az aláírásában. Nem csalódtam! 😀
Várható volt, azt hittem még a 4.meccsen állatkodhat, na majd valahol máshol.
#inkopetensbanda
#kellegyujsig
#mindenkimondjonle
Toca
több mint 9 éve
5 yardos átlagot fut , TD-t csinál erre elküldik, há nooormális ? 😀Várható volt, azt hittem még a 4.meccsen állatkodhat, na majd valahol máshol.
#inkopetensbanda
#kellegyujsig
#mindenkimondjonle
több mint 9 éve
Az este folyamán további 7 játékos lett elküldve a csapattól: CB Jalil Carter, CB Justin Coleman, WR DaVaris Daniels, T Stephen Goodin, LB Josh Kaddu, DE Caesar Rayford, DT Chrishon Rose.Jelenleg 78 főből áll a hivatalos keret, még három játékostól holnap délutánig elköszönünk.
több mint 9 éve
Jók vagyunk! 😛
több mint 9 éve
Újabb győzelem, ezúttal Dallasban 😊 A meccset nem láttam, a statisztikák alapján sokkal jobbak voltunk. Biztató, nagyon biztató 😊 Skol!
több mint 9 éve
Sajnálom én is,tök megszoktam már,hogy Őt látom ott....jó is volt!Teddyvel SB győztesek leszünk pár éven belül! 8-) 😀
több mint 9 éve
Sajnálom Loeffler-t, a fiatalitás áldozatául esett.Teddy meg elég jól tolta eddig az edzőmeccseken, bizakodó vagyok.
több mint 9 éve
Sajnos itt az anyagiak rengeteget nyomtak a latba. kb 500.000 Dollár a különbség. remélem talál magának csapatot, mert kiválóan teljesített ennyi éven át. Mi meg bízzunk benne, hogy a fiatalítás beválik,és hosszú évekre van LS-ünk megint.
több mint 9 éve
Cullen Loeffler released by Vikings 😕12 év után küldtük el, kb mikor idekerült szerettem meg a csapatot.
több mint 9 éve
Ha valamiért nem kell aggódni az az, hogy a negyedik negyedben nem szerzünk pontot. Ez semmit nem jelent eloszezonban. Akik ott játszanak azok nagy valószínűséggel az első keretszukitest sem élik meg, de az 53-hoz is csoda kell nekik. Amit ők művelnek a pályán az a tényleges jatekeronk szempontjából teljesen mindegy. Akkor is az lenne ha 50 pontot termelnének. E miatt nem kell aggódni.
több mint 9 éve
Örülök a győzelemnek, bár tudom az eredmény ezeken a meccseken másodlagos. Ami kicsit aggaszt hogy ez már a második meccs ahol nem szerzünk pontot a 4. negyedben. A kimaradt FG-k is szemet szúrnak, de remélem időben jött a pofon és az éles helyzetekben nem lesz gond. A legfontosabb hogy most nem szenvedett súlyos sérülést senki, és épülget a csapatunk. SKOL! 😊
több mint 9 éve
Es ismet nyertunk!Meg ha ennyivel is...de ,akkor milyen a Pittsburgh,Bucs,Raiders O# ha meg ilyen hibak ellenere sem tudnak megverni.
több mint 9 éve
Talán vissza terhetunk a játékra is. Hajnalban a vihar szünet miatt csak az elejét néztem a találkozonak. De azért az jól nézett ki összességében. Még akkor is ha sok szokatlan egyéni hibát is láthattunk. 3 drop a kezdő csapat 3 különböző elkapotol. 3 kézből kijött laszti kettő egymás után ami egy driveot kinyirt. De Teddy hihetetlen pontos és magabiztos. A fal szépen tartja a zsebet amiben jól lepked fel. A futás viszont szar eddig. Remélem az igaz blokk sémát nem mutatjuk mert így APnak is nehéz lesz. A D négy drive alatt hármat kinyirtegyben több mint kérdéses volt a hosszú passz de azt benyeltuk volna mint ahogy egyszer a drop miatt nem. De ez a védelem négy kemény lesz.
A rugasokra most viszont nem találok szavakat 10 pont mínusz egy meccsen az főszezonban ez már 13. Ez megengedhetetlen. Remélem a vihar miatt volt.
több mint 9 éve
Samsungon most nézem, az új oldallal már nem lehet elméletileg probléma, külön figyelmet fordítottunk a mobilos olvashatóságra.Mar jobb az igaz...
A vulgaritásból pedig kérlek te vegyél vissza, a cikkek teljes bemásolása pedig szerző és forrásmegjelölés nélkül nem igazán ildomos.
baggio
Es elnezest kerek nem szerettem volna almatlan ejszakakat senkinek. 😉
Koszonjuk az ujabb intelmet Janek.Epp kertuk volna.
több mint 9 éve
Jojjen a lajkolok....
több mint 9 éve
Samsungon most nézem, az új oldallal már nem lehet elméletileg probléma, külön figyelmet fordítottunk a mobilos olvashatóságra.A vulgaritásból pedig kérlek te vegyél vissza, a cikkek teljes bemásolása pedig szerző és forrásmegjelölés nélkül nem igazán ildomos.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Normálisan válaszolni nehéz?Nehéz igen,mert már kurvára unom ezt a sok kötekedő faszt.Ennyi.
Janek
Samsung.Hatha van aki csak a forumra jon...nekem pl telefonon tok szarul tolti be a hireket.Milyen telefonon, milyen böngészővel?
ZoliZoltán
baggio
több mint 9 éve
Hatha van aki csak a forumra jon...nekem pl telefonon tok szarul tolti be a hireket.Milyen telefonon, milyen böngészővel?
ZoliZoltán
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hatha van aki csak a forumra jon...nekem pl telefonon tok szarul tolti be a hireket.ZoliZoltánén komolyan nem akarok megint beszólni Neked, de ezt miért másoltad be?
mustaine
Amugy meg nem mindegy neked?Meg az osszes szorszalhasogato kis majomparadenak?