Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 9 éve
Végre lehet nemsokára látnia srácokat mozogni. Az a jó, hogy sok újoncunk van, akik kaphatnak komoly játékidőt most is, így van miért élvezni az előszezont is. Várom a teljesítményeket.Hillre is kíváncsi vagyok milyen Offense-t futtat (nem azért, hogy szezonban nézhessük, de vele az alatta játszók is juthatnak értelmes játékidőhöz) , valószínűleg Pruit, Diggs, Patteson, Thielen is többet játszik, valamint McKinnon, Asiata is a backfielden, a sok újonc falemberrel..
Illetve a védelem is tartogat eg két egyénileg érdekes játékost.
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 880
Hetfo hajnalban lesz valami linkunk, kollegak?...ZoliMióta vártam már egy ilyen kérdést!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Újabb Pete Prisco által írt cikk a Vikingsról. Ezúttal Teddy van a fókuszban. www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/25260694/the-eyes-have-it-vikings-bridgewater-showing-improvement-in-year-2
több mint 9 éve
sport tv közvetíti tudomásom szerint.Érdekes ez az előszezon, ilyenkor már annyira ki van éhezve az ember, hogy azt is elfelejtjük milyen meccsek ezek egy éleshez képest. De hiánypótlásnak a semminél már ez is jobb.
több mint 9 éve
Hetfo hajnalban lesz valami linkunk, kollegak?...
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 9 éve
Blokkolni kéne: pro32.ap.org/article/vikings-running-backs-even-peterson-must-work-blocking
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Vikings Training Camp - 1. heti összefoglaló:vikingscountry.wordpress.com/2015/08/03/vikings-training-camp-1-heti-osszefoglalo/
több mint 9 éve
Jó dolgokat lehet hallani a felkészülésről, de ez nagyrészt mindenhol így van gondolom. Mindenki bajnok lesz, még ilyenkor, és mindenhol csupa optimizmus minden. Szerintem sokat lépünk előre idén minden téren, de a puding próbája az evés. Arra meg csak a szezonban kerül sor.Viszont az tény, hogy sikerre éhes a társaság, és jelenleg úgy tűnik mindenki ott van sorban, hogy ez minél szebb lehessen. Az edzők jó munkát végeznek. Zimmer és Norv is bizakodásra ad okot, erre épülnek rá a tehetséges fiatalok, és a rutinosabb játékosok aki látszólag nem különcködnek, hanem igyekeznek a legkeményebben dolgozni elöl állva munkában is. Tényleg találgatni lehet ez mire lesz elég, de bizakodásra van azért ok jelenleg.
több mint 9 éve
Pete Prisco nálatok járt, és nagyon tetszett neki, amit ott látott-hallott, főleg ami Mike Wallacet illeti:Már vártam mikor kapja fel ezt a sajtó. miután Wallace nagyon teper. Rhodes-sal állítólag jól el vannak a szélen.
www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/25254672/mike-wallace-label-me-what-you-want-but-dont-call-me-a-quitteriktriad
Teddy felszedett pár kg-ot. Nem tudni pontosan mennyit, Zimmerék kb plusz 5kg kértek tőle mert hogy vékonyka.
több mint 9 éve
Pete Prisco nálatok járt, és nagyon tetszett neki, amit ott látott-hallott, főleg ami Mike Wallacet illeti:www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/25254672/mike-wallace-label-me-what-you-want-but-dont-call-me-a-quitter
több mint 9 éve
Mert egyre durvabb a csapatunk!!!Skoooool
több mint 9 éve
Pyrrus
717
nem is értem miért várom évről évre jobban a szezon startot.De ez a kicsivel több mint egy hónap is áááááá kezdődjön már 😀
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk az ilyen jegyeknél mindig óvatosan osztogatnám meg az összes elérhető számot róla, volt már ebből kavar... 😊
több mint 9 éve
Pyrrus
717
KöszönömSziasztok!www.wiz1.net/schedulebaggio
Lenne egy kérdésem felétek így a szezon felé:
Sajnos pár előre nem láthatott okok miatt nincs már jó minőségű stream hozzáférésem hogy élőben nézhessem a meccseket viszont továbbra is élőben szeretném nézni amerikai kommentátorokkal a mecseket. esetleg van valakinek olyan linkje amin majd ezt megtehetem? minden lehetőség érdekel.
Köszönöm szépenPyrrus
több mint 9 éve
Sziasztok!www.wiz1.net/schedule
Lenne egy kérdésem felétek így a szezon felé:
Sajnos pár előre nem láthatott okok miatt nincs már jó minőségű stream hozzáférésem hogy élőben nézhessem a meccseket viszont továbbra is élőben szeretném nézni amerikai kommentátorokkal a mecseket. esetleg van valakinek olyan linkje amin majd ezt megtehetem? minden lehetőség érdekel.
Köszönöm szépenPyrrus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Pyrrus
717
Sziasztok!Lenne egy kérdésem felétek így a szezon felé:
Köszönöm szépen
több mint 9 éve
Ket nagyon fontos csomagot kaptam par nap alatt... 😊Valaki engem is meglephetne egy ilyen csomaggal 😀
BF04
több mint 9 éve
Blair Walsh signs 4-yr extension worth up to $14 million with $5.25 guaranteed. Makes him one of the top 5 highest paid kickers in the NFLRemélem ha már jól keres így is teljesít, nem úgy mint tavaly...
RG poszton Harris kezdett ami sokak számára meglepő, mondjuk kb az egyetlen O pozició ahol harc lesz az 1. keret tagságért.
T.J Clemingset nem nagyon akarja berakni Zimmer Guardba, szóval egyelőre RT-ben fog a 2. csapattal edzeni egyelőre
több mint 9 éve
Kezdődik nálunk a camp. Úgy tűnik a 3 sérült is egész jó állapotban van Barr , Captain és Robison is harcra kész valamilyen szinten.Ja és mindenki élete formájában van szóval... 😀
több mint 9 éve
Na most mar tenyleg tiszta lehet...
több mint 9 éve
A téma is megvan, AP belement a szerződés módosításába. Szép lassan megnyugszik mindenki, épül a stadion és a csapat 😊 Skol!
több mint 9 éve
Hozzászólok már, hogy ne a miénk legyen az utolsó topic a sorban.
több mint 9 éve
Ez jó érzéssel tölt el!Büszkeség Vikingnek lenni! 😀 (no de nem csak a cikk miatt)
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
A Nemzeti Sport első hellyel tüntette ki a csapatot - a draft alapján!Sőt, kettőből ketten voltunk ezek szerint ezen a véleményen (én korábban már említettem, mennyire tetszik, most Steznél is elsők lettetek 😊 )
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-mariotaek-a-dobogo-aljara-repitettek-a-titanokat-2421991Zoli
több mint 9 éve
A Nemzeti Sport első hellyel tüntette ki a csapatot - a draft alapján!www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-mariotaek-a-dobogo-aljara-repitettek-a-titanokat-2421991