Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 9 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Végre lehet nemsokára látnia srácokat mozogni. Az a jó, hogy sok újoncunk van, akik kaphatnak komoly játékidőt most is, így van miért élvezni az előszezont is. Várom a teljesítményeket.

Hillre is kíváncsi vagyok milyen Offense-t futtat (nem azért, hogy szezonban nézhessük, de vele az alatta játszók is juthatnak értelmes játékidőhöz) , valószínűleg Pruit, Diggs, Patteson, Thielen is többet játszik, valamint McKinnon, Asiata is a backfielden, a sok újonc falemberrel..
Illetve a védelem is tartogat eg két egyénileg érdekes játékost.
több mint 9 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 880
Hetfo hajnalban lesz valami linkunk, kollegak?...Zoli
Mióta vártam már egy ilyen kérdést!

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 846 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Újabb Pete Prisco által írt cikk a Vikingsról. Ezúttal Teddy van a fókuszban.
 www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/25260694/the-eyes-have-it-vikings-bridgewater-showing-improvement-in-year-2
több mint 9 éve
sport tv közvetíti tudomásom szerint.

Érdekes ez az előszezon, ilyenkor már annyira ki van éhezve az ember, hogy azt is elfelejtjük milyen meccsek ezek egy éleshez képest. De hiánypótlásnak a semminél már ez is jobb.
több mint 9 éve
Zoli Minnesota Vikings 198 — VIKING
Hetfo hajnalban lesz valami linkunk, kollegak?...

SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Blokkolni kéne:  pro32.ap.org/article/vikings-running-backs-even-peterson-must-work-blocking

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Vikings Training Camp - 1. heti összefoglaló:

vikingscountry.wordpress.com/2015/08/03/vikings-training-camp-1-heti-osszefoglalo/

több mint 9 éve
Jó dolgokat lehet hallani a felkészülésről, de ez nagyrészt mindenhol így van gondolom. Mindenki bajnok lesz, még ilyenkor, és mindenhol csupa optimizmus minden. Szerintem sokat lépünk előre idén minden téren, de a puding próbája az evés. Arra meg csak a szezonban kerül sor.

Viszont az tény, hogy sikerre éhes a társaság, és jelenleg úgy tűnik mindenki ott van sorban, hogy ez minél szebb lehessen. Az edzők jó munkát végeznek. Zimmer és Norv is bizakodásra ad okot, erre épülnek rá a tehetséges fiatalok, és a rutinosabb játékosok aki látszólag nem különcködnek, hanem igyekeznek a legkeményebben dolgozni elöl állva munkában is. Tényleg találgatni lehet ez mire lesz elég, de bizakodásra van azért ok jelenleg.
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Pete Prisco nálatok járt, és nagyon tetszett neki, amit ott látott-hallott, főleg ami Mike Wallacet illeti:
 www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/25254672/mike-wallace-label-me-what-you-want-but-dont-call-me-a-quitteriktriad
Már vártam mikor kapja fel ezt a sajtó. miután Wallace nagyon teper. Rhodes-sal állítólag jól el vannak a szélen.

Teddy felszedett pár kg-ot. Nem tudni pontosan mennyit, Zimmerék kb plusz 5kg kértek tőle mert hogy vékonyka.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 846 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Pete Prisco nálatok járt, és nagyon tetszett neki, amit ott látott-hallott, főleg ami Mike Wallacet illeti:
 www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/25254672/mike-wallace-label-me-what-you-want-but-dont-call-me-a-quitter
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 315 — E/1
Mert egyre durvabb a csapatunk!!!Skoooool
több mint 9 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 717
nem is értem miért várom évről évre jobban a szezon startot.
De ez a kicsivel több mint egy hónap is áááááá kezdődjön már 😀
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk az ilyen jegyeknél mindig óvatosan osztogatnám meg az összes elérhető számot róla, volt már ebből kavar... 😊

több mint 9 éve
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem felétek így a szezon felé:
Sajnos pár előre nem láthatott okok miatt nincs már jó minőségű stream hozzáférésem hogy élőben nézhessem a meccseket viszont továbbra is élőben szeretném nézni amerikai kommentátorokkal a mecseket. esetleg van valakinek olyan linkje amin majd ezt megtehetem? minden lehetőség érdekel.
Köszönöm szépenPyrrus
 www.wiz1.net/schedulebaggio
Köszönöm
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Sziasztok!

Sajnos pár előre nem láthatott okok miatt nincs már jó minőségű stream hozzáférésem hogy élőben nézhessem a meccseket viszont továbbra is élőben szeretném nézni amerikai kommentátorokkal a mecseket. esetleg van valakinek olyan linkje amin majd ezt megtehetem? minden lehetőség érdekel.
Köszönöm szépenPyrrus
 www.wiz1.net/schedule

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Sziasztok!

Köszönöm szépen
több mint 9 éve
Ket nagyon fontos csomagot kaptam par nap alatt... 😊

BF04
Valaki engem is meglephetne egy ilyen csomaggal 😀
több mint 9 éve
Blair Walsh signs 4-yr extension worth up to $14 million with $5.25 guaranteed. Makes him one of the top 5 highest paid kickers in the NFL
Remélem ha már jól keres így is teljesít, nem úgy mint tavaly...

RG poszton Harris kezdett ami sokak számára meglepő, mondjuk kb az egyetlen O pozició ahol harc lesz az 1. keret tagságért.
T.J Clemingset nem nagyon akarja berakni Zimmer Guardba, szóval egyelőre RT-ben fog a 2. csapattal edzeni egyelőre
több mint 9 éve
Kezdődik nálunk a camp. Úgy tűnik a 3 sérült is egész jó állapotban van Barr , Captain és Robison is harcra kész valamilyen szinten.
Ja és mindenki élete formájában van szóval... 😀
több mint 9 éve
Na most mar tenyleg tiszta lehet...
több mint 9 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/m9hhfqgy3idwqvitreae
Adrian Peterson, Vikings agree to restructure contract
After a lengthy hiatus, Adrian Peterson and the Vikings are back together. The team and its star running back have restructured the last three years of his contract.

A téma is megvan, AP belement a szerződés módosításába. Szép lassan megnyugszik mindenki, épül a stadion és a csapat 😊 Skol!

több mint 9 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Hozzászólok már, hogy ne a miénk legyen az utolsó topic a sorban.
több mint 9 éve
Ez jó érzéssel tölt el!Büszkeség Vikingnek lenni! 😀 (no de nem csak a cikk miatt)
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Nemzeti Sport első hellyel tüntette ki a csapatot - a draft alapján!

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-mariotaek-a-dobogo-aljara-repitettek-a-titanokat-2421991Zoli
Sőt, kettőből ketten voltunk ezek szerint ezen a véleményen (én korábban már említettem, mennyire tetszik, most Steznél is elsők lettetek 😊 )

több mint 9 éve
A Nemzeti Sport első hellyel tüntette ki a csapatot - a draft alapján!

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-mariotaek-a-dobogo-aljara-repitettek-a-titanokat-2421991