Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 772
Kell kihagynia meccset TeddyBearnek?
steelwolf
Sok teszt van ilyenkor de hivatalos bejelentés alapján Teddy átment az első teszteken így nő az esélye a Raiders elleni visszatérésnek!

Más: A D-re baormi büszkék lehetünk nagyon ott vannak :S
SKOL!
több mint 10 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 635 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Kell kihagynia meccset TeddyBearnek?
több mint 10 éve
Zoli Minnesota Vikings 198 — VIKING
Köszönöm azoknak, akik segítettek nyomon követni tegnap a meccs állást! Hálás vagyok...

Teddybe belement egy őrült, megvadult kos... Hogy legyen itt feljegyezve: "Örök tanúságúl: / Habár fölűl a gálya, / S alúl a víznek árja, / Azért a víz az úr!"

www.youtube.com/watch?v=rGFmv5CMtzU

"Valhalla, I am coming!"

SKOL !

Szerkesztette: Zoli

SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 321 — Vikings fan
Elég sok volt a hiba az O-tól. Azért ismét ők fizetik a vacsorát a D-nek minimum.
Teddy végig félt futni aztán ő is észrevette a lyukakat és ez döntött.
Ahogy letaglózták undorító volt, én nem egy meccsre meszelném el a Rams-est.
De ami a védelem csinált az egyszerűen félelmetes. Gurley-t azért elég keményen megfogtuk.
Newman amíg meg nem sérült kilógott kicsit lefele viszont Waynes egész magabiztosan szállt be. College faultjain fogunk még szörnyülkődni, de jól felvette az iramot.
A D-Line meg amit művelt zseniális már a Williams Wallos éra jutott eszembe.
Következő meccs remek felkészülés lesz a GB ellen, remélem Teddy is Kendricks is rendbe lesz.
Vezetjük a csoportot oh yeah!!!
több mint 10 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 578 — Bowl Winner
18-15-nél a 4. negyed elején kiütik Teddy-t, akkor azt hittem elment a meccs. A védelem nagyon odatette magát, egy FG-t engedhettek max, mert Hill-lel esély sem volt pontot feltenni (persze nem lehet érte hibáztatni), és végül kibrusztolták... Második félidőben 3 pontot engedtünk a Rams-nek, úgy, hogy nyugisan játszhattak azzal a tudattal, hogy a rúgójuk 60+ ról is bevágja, ergó nem kell olyan sokat haladniuk, mégse jutottak közel - a sors iróniája, hogy egyszer azért mégis, és akkor kimaradt a mezőnygól.😊 Zimmer is nagyot húzott azzal, hogy OT-ban átadtuk nekik a kezdés lehetőségét, és a védelem 3 & out-tal tolta le a Rams #O-t a pályáról... L. Joseph élete meccsét tolta, és Greenway a sok sérülés miatt szinte végig pályán volt, és parádésan játszott, régi önmagát idézte, esküszöm, még könnycseppet is csalt a szemembe, kár, hogy már nem képes konzisztensen erre a teljesítményre, de azért jó az öreg a háznál.😊 Ja, és Newman agyrázkódása után Waynes jól szállt be a meccsbe, bár volt 1-2 rookie hiba, de azért mutatott elképesztően jó védőjátékokat is.

Szerkesztette: Go Vikings!

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 10 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Nem véletlenül írtam a meccs előtt hogy sérülésektől mentes találkozót szeretnék, nézzétek meg ki a Rams defensive coordinator-a. Nocsak, nem tán ugyanaz a Greg Williams aki a bounty botrány idején a Saints-nél tevékenykedett? Debizony hogy ő az, így én nem lennék meglepve ha komolyabban is megnéznék az esetet, és el is tiltanám a védőt. Ez nem nekem jutott eszembe, számos hozzászólást láttam a témában amerikai oldalakon és kapásból ezzel kezdték...

vsanyi132
Tisztán látszik, hogy direkt fejre ment a védő, ami még normál esetben is elfogadhatatlan lenne, de tekintve, hogy a QB-csúszás volt, még durvább. A védőt elmeszelném, és ismét a körmére néznék Williamsnek, mert bár nagy defenziív elme, de a módszerei...
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
H Smith nem játszott?
Janek
Mért ne játszott volna ?
Toca
Fantasy kérdés 0 tackle 😊

több mint 10 éve
H Smith nem játszott?
Janek
Mért ne játszott volna ?
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
H Smith nem játszott?

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
hat az elozo ket meccsunkon az ellenfel 3 QB-a is megserult
több mint 10 éve
végigizgultuk,végigszenvedtük, sajnos láttuk milyen a dirty play
Zimmer kellően ki volt akadva a végén de az öltőzőben büszkébb volt mint valaha.
Kívánom hoyg Teddy mielőbb talpra álljon és hogy a rams védő megkapja a kellő büntetést a sunyi def coordinátorával együtt.
ettől függetlenül megvan az idei 6dik győzelem 😀
A Raiders a következő és remélem win 😀
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Ezt rendesen kiszurkoltuk este! 😀
Ez a Rams D# már eddig is többször bizonyította,hogy egy alattomos,sunyi,c....ny banda!

Teddynek mielőbbi gyógyulást!Remélem már a hétvégén vissza is tér,mert nélküle homály az O#,sajnos. 😕

(továbbra sem értem,hogy ilyen Hilleknek,hogy lehet egyáltalán csapata?Hiáéba padról jön be...nem egy fiatalka már....és ennyire reménytelen...)

Vezetjük a csoportot! 😀 8)
több mint 10 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Nem véletlenül írtam a meccs előtt hogy sérülésektől mentes találkozót szeretnék, nézzétek meg ki a Rams defensive coordinator-a. Nocsak, nem tán ugyanaz a Greg Williams aki a bounty botrány idején a Saints-nél tevékenykedett? Debizony hogy ő az, így én nem lennék meglepve ha komolyabban is megnéznék az esetet, és el is tiltanám a védőt. Ez nem nekem jutott eszembe, számos hozzászólást láttam a témában amerikai oldalakon és kapásból ezzel kezdték...
A win nagyon fontos, így hogy kikapott a Packers vezetjük a csoportot 😊 jövő héten megyünk Oakland-be, nem tudom ki fog irányítani de az sem lesz ennél könnyebb. Tartok tőle hogy a hazai pálya nélkül ott még nehezebb dolgunk lesz, kellene hogy Teddy és a védelemből Floyd és Kendricks is felépüljön addigra. Skol!

Szerkesztette: vsanyi132

több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Sajnos a győzelem ellenére nem teljesen örülhetünk, mert Mike Zimmer megerősítette a hírt, hogy a Vikings LB-jének, Audie Cole-nak, sajnos eltört a bokája. Idén már nem játszik.
több mint 10 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
2 ilyen dirty play-t..
Go Vikings!
Lehet keverem már a dolgokat de Colera nem a saját falembere esett rá?
több mint 10 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 578 — Bowl Winner
Brutál meccs volt, mi is agresszívek voltunk, de sztem a Rams egy fokkal már túltolta... Nagyon értékes győzelem, és jól látszik Teddy-vel mennyivel jobban halad az #O, még ha néha homályokat is dob, ő legalább értelmes drive-okra is képes... Nem szidom én Hill-t, hisz padról beállva sose könnyű, de vele a támadások egyszerűen reménytelenek voltak, az OT-ban is Sherels visszahordása kellett ahhoz, hogy halvány remény legyen az FG-re... De 6-2 és boldogság, ez azért dícsérendő win volt. Teddy-nek és Cole-nak jobbulást, 2 ilyen dirty play-t... na mindegy, get over it.

Szerkesztette: Go Vikings!

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 10 éve
Barr és Kendrics sem játszanak? 😕
Ez nagyon nem jó hír....
több mint 10 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Ma előrehozott PO meccset játszunk, már ami a fontosságát illeti. Akárhogy is, de nyerjük meg 1 ponttal, és ne legyen komoly sérülés egyik oldalon sem. A többi nem számít. Skol! 😊

több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Simán nyerünk ma !!!
ZoliZoltán
a kötelező írás 😀
több mint 10 éve
Simán nyerünk ma !!!
több mint 10 éve
ha az emlékeim nem csalnak a mi kezdő O falunkból első mecs után 5 ből 3 sérült lett/volt 😕
De mikor lesz már vasárnap? 😀
több mint 10 éve
Szerintem a nagyképűsködés annak szólt, hogy néhányan egyenesen azzal jöttetek, hogy síma W volt stb... Aki látta a meccset az tudja hogy ez nagyon messze volt a símától... Abban viszont igazatok van, hogy mind 1 ki mennyire érdemel vagy nem érdemel győzelmet, az nyer aki neve melett több pont van a végén és azok most ti voltatok...Én pl. sose mondtam hogy szar csapat lennétek, sajnos szépen épültök Zimmer kezei alatt, a védelmetek tán mondható, hogy elit... Támadó oldalon viszont vannak gondok dögivel és a jobb védelmek ellen nem lesz sok esélyetek, főleg az O fal miatt...
A mi O szerintem erősebb ha éppen hem tizedelik sérülések, de hát ilyen a foci. Remélem hogy az új rezsim alatt elindulunk mi is felfelé és a vasárnapihoz hasonló izgalmas derbiket játszunk majd. Ez a 2 nagyon szoros utolsó percekben elveszített meccs főleg csoport riválisok ellen nagyon fájó tud lenni...
Tomcsik
Ezt 1 meccs alapján azért meredek kijelenteni. Főleg hogy pl. a Broncos ellen is volt, igaz akkor Teddyben maradt.
Nekünk a falunkból sérült sajna már mindenki.
A ti O-tok meg akkor erősebb ha megfelelően van használva. Pl. 2.féldiőben már egész jó volt, de 1. félidő elején ezekkel a screenekkel, hát az én agyam ledobta a láncot, hát még a tietek ...
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Szerintem a nagyképűsködés annak szólt, hogy néhányan egyenesen azzal jöttetek, hogy síma W volt stb... Aki látta a meccset az tudja hogy ez nagyon messze volt a símától... Abban viszont igazatok van, hogy mind 1 ki mennyire érdemel vagy nem érdemel győzelmet, az nyer aki neve melett több pont van a végén és azok most ti voltatok...Én pl. sose mondtam hogy szar csapat lennétek, sajnos szépen épültök Zimmer kezei alatt, a védelmetek tán mondható, hogy elit... Támadó oldalon viszont vannak gondok dögivel és a jobb védelmek ellen nem lesz sok esélyetek, főleg az O fal miatt...
A mi O szerintem erősebb ha éppen hem tizedelik sérülések, de hát ilyen a foci. Remélem hogy az új rezsim alatt elindulunk mi is felfelé és a vasárnapihoz hasonló izgalmas derbiket játszunk majd. Ez a 2 nagyon szoros utolsó percekben elveszített meccs főleg csoport riválisok ellen nagyon fájó tud lenni...

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 793 — Whoops, looks like something went wrong.
Diggs sérüléséről tudunk valamit?

több mint 10 éve
Persze mindenki úgy örül ahogy akar. Én nem szeretem eltaposni az ellenfelet, van aki keménynek érzi magát ha leírhatja hogy az ellenfél bekaphatja. Szurkolói kultúra kérdése.
Teddy témában engem meg nem kell győzködni majd ő vagy meggyőz vagy nem. Isteni Rodgers is tud fos meccset játszani ahogy mindenki. Teddyt megítélni 3 . éve végéig szerintem nem lehet és nem is szabad. Zimmer és Norv is akkora rakja össze a teamet mert azért még messze van a késztől.

Szerkesztette: Toca