Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 9 éve
Senki nem sír.Csak ennyi értelme van.....ZoliZoltánMennyi?
Minél több játékost próbálsz ki annál több esélyed van, hogy találj valaki jót. Volt már sokszoros ProBowler UDFA-nk 90-es években és valszeg lesz is főleg ha Banyard beérik idén! 😀
több mint 9 éve
Senki nem sír.Csak ennyi értelme van.....
több mint 9 éve
Olyanra gondoltam aki utana befutott...PB...stb.Mostmár azon sírunk, hogy UDFA-k közül nincs Pro Bowlerünk ? Mintha az kurva gyakori lenne 😀
Szoval nem igen fogjuk ki...ZoliZoltán
Nekem az is elég lenne ha 1. - 2.köröseink nem lennének bustok, pl. Kalil vagy Patterson mutatna idén valami.
több mint 9 éve
Olyanra gondoltam aki utana befutott...PB...stb.Szoval nem igen fogjuk ki...
több mint 9 éve
Hát inkább lelkes volt mint jó. Oldalt még elment, középen viszont pont olyan volt mint a többi MLB-nk a tesója óta.Olyan, aki velünk szerződött le, mint UDFA, és rosterre került kevés van, Sherels és Thielen, meg persze Loeffler a longsnapper. Waiver-ről szoktunk elhozni még korábbi UDFA-kat, akik más csapatoknál kiesnek a rostán. Valaha pl. Asiata is UDFA volt, meg Chase Ford is. Szóval időről-időre sikerül közülük is valakinek megcsípni a végső rostert.Go Vikings!Erin Henderson is UDFA volt annak idején, bár már nincs itt, pár évet azért egész tűrhetően eljátszott nálunk.helmet
több mint 9 éve
helmet
247
Olyan, aki velünk szerződött le, mint UDFA, és rosterre került kevés van, Sherels és Thielen, meg persze Loeffler a longsnapper. Waiver-ről szoktunk elhozni még korábbi UDFA-kat, akik más csapatoknál kiesnek a rostán. Valaha pl. Asiata is UDFA volt, meg Chase Ford is. Szóval időről-időre sikerül közülük is valakinek megcsípni a végső rostert.Go Vikings!Erin Henderson is UDFA volt annak idején, bár már nincs itt, pár évet azért egész tűrhetően eljátszott nálunk.
több mint 9 éve
Jó lenne!EuroPowa!!! 8-)
több mint 9 éve
Ha már UDFA-k:www.vikings.com/media-vault/videos/Babatunde-Aiyegbusi-Highlights--Interview/2dda718d-ba3a-4be1-86cf-8482f4868d89?adbid=10153265277217836&adbpl=fb&adbpr=64444137835&campaign=social_20150510_45537706&short_code=2yqig
Remélem megragad a lengyel srác 😊
több mint 9 éve
Aham.Köszi.Szóval Mi nem sok csiszolatlan gyémántot találunk. :-/
több mint 9 éve
Olyan, aki velünk szerződött le, mint UDFA, és rosterre került kevés van, Sherels és Thielen, meg persze Loeffler a longsnapper. Waiver-ről szoktunk elhozni még korábbi UDFA-kat, akik más csapatoknál kiesnek a rostán. Valaha pl. Asiata is UDFA volt, meg Chase Ford is. Szóval időről-időre sikerül közülük is valakinek megcsípni a végső rostert.
több mint 9 éve
Nálunk van egyébként oylan aki UDFA-ként megragadt?
több mint 9 éve
vikingscountry.wordpress.com/2015/05/05/teddy-celpontjainak-listajat-is-erositettuk-a-draft-on/Pruitt! 8-)
több mint 9 éve
Kalil.Akkor meg is igaz volt.Na akkor megnyugodtam.
Skol Matt! 😀
több mint 9 éve
Waynes már alá is írt:profootballtalk.nbcsports.com/2015/05/07/trae-waynes-signs-with-vikings/
Kalil pedig műtétek után lábadozik, valszeg TC-re már 100%-os lesz. És valóban kemény sérülésekkel mind2 térdében játszotta végig a szezont, így kicsit érthető, hogy nem volt elit.
több mint 9 éve
Mike Wallace: "Nincs kétség afelől, hogy én vagyok az NFL leggyorsabb játékosa. Akinek ez nem tetszik, kiállhat ellenem bármikor. Lehet, hogy lassultam az utóbbi időben, de még így is lefutom a 40 yardot 4,25 másodperc alatt."
több mint 9 éve
Sajnos ne feledjük, miért is van most még ennyi hasonló játékos roster-en... a sérülések, bizony villám módjára, bármikor lecsaphatnak bárkire... Ne történjen meg persze, de azért nem is szabad félvállról venni.
több mint 9 éve
AP nem lesz lehozva 1-2 yardos szituációnál, mivel ő simán meg tudja oldani ezeket erőből is. Azt azonbna látni kell, hogy Assiata adottságai nem fedik Banyard adottságait és fordítva sem persze.Persze ezeket tudja, nekem idén nem azzal volt baj, hogy ilyeneket ő futott, hanem hogy mást is akartak vele, amire képtelen.
Azokat az 1-2 kötelező yardokat megfutni közel sem olyan egyszerű mint gondolnák sokan. a legnehezebb feladatok közé tartoznak, és fizikumban nem biztos, hogy McKinnon vagy Banyard erre a legmegfelelőbb.
Assiata hihetetlen erővel és kezdősebességgel üti meg a behívott gap-et, ezért a védők nehezen fogják minuszban, vagy nullán. Ő ezt tudja, viszont azt stabilan ami kincsnek számít. Amikor neki véget éra tudása az a második sebességbe kapcsolás, vagy az irányváltások. Ami még a hasonló képességű futók közt ritka, azért Assiata keze nem reménytelen, lehet keresni harmadik yardos szituációkkal gyors rövid passzokkal is.
Banyard vagy McKinnon hasonló képességűek, fiziaklitásban futás stilusban is. Nyilván ezek a futók mindhárman akkor jönnek igazán képbe, ha AP nincs. Ilyenkor mi a jobb, ha két hasonló feladatot megoldani tudó Rb-d van a kispadon vagy ha két különböző feladatot megoldani tudó. Ezért Assiata a keretben fog maradni és szerintem ez a helyes döntés.
Már többször mondtam, Assiata nem azért került oda a rövid yardos futásokhoz, mert ő a nagy kedvenc, vagy hogy csináljanak neki sok TD futást, hanem mert AP hiányában nála volt a legvalószínűbb hogy hozza ezeket. Elég stabilan hozta is mint láttuk, ami óriási fegyvertény egyértelmű rövid yardos helyzetekben Goal line szituációkban hozni a 2-3 yardot ami mezőnyben kevés, de itt a rugólábú futók, ha nincs meg az erejük, helyük, idejük hogy rést keresgéljenek, nem tudják ezt felvenni, vagy jóval kisebb eséllyel.
Valamint még egy kulcsszó. harmadik és hosszú szituációban passzvédés!!! Asiatat vagy Banyardot raknád oda paszsot védeni ha éppen aza játék??Paulus
Meglátjuk ki hogy fejlődik, szerintem AP mögött teljesen nyitott a poszt. Asiata kis előnyben van, de az offseasonban dől el remélem Banyard felé minden 😀
több mint 9 éve
Ajj de varom mar,hogy ujra palyan lathassam AP-t.Eletveszely az urge.Foleg ha Cordaek osszekapjak magukat...Az OL szinten!
A D-nk brutalis...
Jo lesz ez a szezon!
több mint 9 éve
Olvastam, hogy Patterson állítólag nagyon kemény felkészülést tolt az eddigi holtszezonban, valamint Teddy-vel is gyakoroltak. Nagyon bízom benne, hogy ez az éve jól sikerül. Szerintem az első éve után azt hitte, hogy a bab is hús, és nem tette magát oda a fejlődéséért, remélem ez volt a hiba és tanult belőle, és újra rátér az igaz ösvényre, mert amúgy kiváló adottságai vannak. De ez NFL szinten önmagában szorgalom nélül kevés..
több mint 9 éve
AP nem lesz lehozva 1-2 yardos szituációnál, mivel ő simán meg tudja oldani ezeket erőből is. Azt azonbna látni kell, hogy Assiata adottságai nem fedik Banyard adottságait és fordítva sem persze. Azokat az 1-2 kötelező yardokat megfutni közel sem olyan egyszerű mint gondolnák sokan. a legnehezebb feladatok közé tartoznak, és fizikumban nem biztos, hogy McKinnon vagy Banyard erre a legmegfelelőbb.
Assiata hihetetlen erővel és kezdősebességgel üti meg a behívott gap-et, ezért a védők nehezen fogják minuszban, vagy nullán. Ő ezt tudja, viszont azt stabilan ami kincsnek számít. Amikor neki véget éra tudása az a második sebességbe kapcsolás, vagy az irányváltások. Ami még a hasonló képességű futók közt ritka, azért Assiata keze nem reménytelen, lehet keresni harmadik yardos szituációkkal gyors rövid passzokkal is.
Banyard vagy McKinnon hasonló képességűek, fiziaklitásban futás stilusban is. Nyilván ezek a futók mindhárman akkor jönnek igazán képbe, ha AP nincs. Ilyenkor mi a jobb, ha két hasonló feladatot megoldani tudó Rb-d van a kispadon vagy ha két különböző feladatot megoldani tudó. Ezért Assiata a keretben fog maradni és szerintem ez a helyes döntés.
Már többször mondtam, Assiata nem azért került oda a rövid yardos futásokhoz, mert ő a nagy kedvenc, vagy hogy csináljanak neki sok TD futást, hanem mert AP hiányában nála volt a legvalószínűbb hogy hozza ezeket. Elég stabilan hozta is mint láttuk, ami óriási fegyvertény egyértelmű rövid yardos helyzetekben Goal line szituációkban hozni a 2-3 yardot ami mezőnyben kevés, de itt a rugólábú futók, ha nincs meg az erejük, helyük, idejük hogy rést keresgéljenek, nem tudják ezt felvenni, vagy jóval kisebb eséllyel.
Valamint még egy kulcsszó. harmadik és hosszú szituációban passzvédés!!! Asiatat vagy Banyardot raknád oda paszsot védeni ha éppen aza játék??
több mint 9 éve
Tavaly Mekit ,iden pedig AP-t sajnalnam nagyon,hogy vegigszenvedik a meccset...minden yardert vert izzadnak....es akkor Asiata beviszi 1 yardrol...nemar.Ezeket mar Mekinek adtam volna...
AP-vel mondjuk nem biztos,hogy meglepik.
több mint 9 éve
Hát Asiata-ban annyit látunk, hogy ha 2 yardra vagyunk endzone-tól, akkor bebrusztolja.😊De most lesz rá egy AP, szóval felszabadul ott is. Meg Asiata viszonylag acélból van, nem az a sérülékeny fajta, ST-ben is jó...
Én is inkább Banyard-ot taranám meg, de tény, hogy Asiata is hasznos tud lenni, backupnak mind2 tökéletes lenne, de McKinnon miatt csak a 3. helyért küzdenek majd.😊
több mint 9 éve
Az RB sorunkról meg annyit, hogy nálunk a Dallas kezdő RB-je a no. 5!!! lenne a depth charton (Banyard után), és tényleg a melyik ujjunkba harapjunk lesz majd, mikor keretszűkítésre kerül a sor... (Asiata vs. Banyard).Go Vikings!Én azt is el tudom képzelni simán, hogy Asiata fullback lesz, aztán akkor Banyard már előrébb lesz. Én bízok benne, hogy tényleg láttok benne valamit, nekem még nem sikerült, de hiszek nektek 😀
több mint 9 éve
Nekem is az volt a reakciom hirtelen. 😀
több mint 9 éve
OFFElső pillanatra kikerekedett a szemem a Go Vikings-ra 😀
Go Vikings!
Hozzánk is benézhetnél draftot értékelni, engem érdekelnek a riválisok véleményei.
ONBazzani
Jók az értékelők egyébként!
Liverpool Fc