Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez is egy elé kemény sorsolás...
több mint 9 éve
Na és nem esett szó még a scheduleról.Niners Away
Lions Home
Chargers Home
Broncos Away
Bye
Chiefs Home
Lions Away
Bears Away
Rams Home
Raiders Away
Packers Home
Falcons Away
Seahawks Home
Cardinals Away
Bears Home
Giants Home
Packers Away
Illene egy jót bekezdeni. Ha Playoffot szeretnénk az elején meg kéne nyomni nagyon! Persze odébb van még.
több mint 9 éve
Ha valóban ezt kérjük akkor nem megy AP sehová, és szerintem már jó lenne ha mindenki - főleg az érintettek - tudomásul venné ezt.vsanyi1321 hét múlva kiderül 😊
Amúgy továbbra is azt érzem a manager akarja leginkább a váltást és tüzeli AP-t és próbálja összehozni a tradet (gondolom csurranna cseppenne neki valami), de végül maradni fog
több mint 9 éve
Ha valóban ezt kérjük akkor nem megy AP sehová, és szerintem már jó lenne ha mindenki - főleg az érintettek - tudomásul venné ezt.
több mint 9 éve
én megmondom mit kérünk érte:Doug Martin 2 éve folyamatosan sérült. Mondjuk egy Martin + 2,kör már megfontolandó.Doug Martin meg szotyi, ha van eszük. De nincs szóval Martin plusz + 2. vagy 3. kör. 1/1-et nem hinném hogy elkótyavetyélik, ezt még Lovieból se nézem kiD11
Csak tudnám mit adnának érte? 1/1-et kétlem. 2/2 + jövő évi valami esetleg?
Nekem nem tetszene.Toca
Csak az a gondom, 1000 yardot se futott ÖSSZESEN az elmúlt 2 évben. Akkor már inkább Banyard 😀Toca
egy kezdő és jó CB-t vagy egy első és második körös választást. Na ki ad ilyet?
A Cardinals-al jöhetne a Peterson-Peterson csere. 😊
több mint 9 éve
Doug Martin 2 éve folyamatosan sérült. Mondjuk egy Martin + 2,kör már megfontolandó.Doug Martin meg szotyi, ha van eszük. De nincs szóval Martin plusz + 2. vagy 3. kör. 1/1-et nem hinném hogy elkótyavetyélik, ezt még Lovieból se nézem kiD11
Nekem nem tetszene.Toca
Csak az a gondom, 1000 yardot se futott ÖSSZESEN az elmúlt 2 évben. Akkor már inkább Banyard 😀
több mint 9 éve
Doug Martin meg szotyi, ha van eszük. De nincs szóval Martin plusz + 2. vagy 3. kör. 1/1-et nem hinném hogy elkótyavetyélik, ezt még Lovieból se nézem ki
Nekem nem tetszene.Toca
több mint 9 éve
Ez hülyeség.
több mint 9 éve
Nekem nem tetszene.
több mint 9 éve
AP-t visszaengedte kegyeibe Goodell
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Nem tom...lehet én egy körrel később húztam volna, Chris Conley-t pl...Nekem tetszik, bár Coates-t én hanyagoltam volna, jobb elkapók is voltak bentKre gondolsz ? Az összes általam kinézett WR már kiment.
(csak hogy ne legyél hozzászólás nélkül 😀)Klaci79
Rashad Greene hát nekem nem tetszik, McBride meg háát.Toca
igaznak tűnik a szóbeszéd, Coates még a combine-on is droppolt egyfolytában...
több mint 9 éve
Nekem tetszik, bár Coates-t én hanyagoltam volna, jobb elkapók is voltak bentKre gondolsz ? Az összes általam kinézett WR már kiment.
(csak hogy ne legyél hozzászólás nélkül 😀)Klaci79
Rashad Greene hát nekem nem tetszik, McBride meg háát.
több mint 9 éve
Draftoltam egyet mock draft gameben, bár általában sose szóltok hozzá, de azért idén is bemásolom 😀A játékosokat az elsőkör várományosokat kivéve nem ismerem, de a posztok alapján az első 3-4 kör nagyon fasza. Várom már a draftot, kíváncsi vagyok Spielman vajon megül-e a seggén vagy megint feljövünk az első kör végére valakiért. Szerintetek van olyan játékos akiért esetleg előreugrunk?
Toca
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Draftoltam egyet mock draft gameben, bár általában sose szóltok hozzá, de azért idén is bemásolom 😀Nekem tetszik, bár Coates-t én hanyagoltam volna, jobb elkapók is voltak bent
1 11 Minnesota Vikings Marcus Peters, CB (Washington): Waynest jobban szereti mindenki, de Vassadi mockja óta nézegettem és több potenciált látok benne mint Waynesben. Karakter problémákat meg Zimmer majd orvosolja.
2 45 Minnesota Vikings Stephone Anthony, ILB (Clemson): MLB posztunk nem megoldott, szerintem Anthony király lesz. Ha nem tradelünk fel simán kinézek egy LB draftot itt. WR-ek közül kiment mindenki akiért picket áldoztam volna.
3 76 Minnesota Vikings Sammie Coates, WR (Auburn): Inkább falember kéne, Marpet-n gondolkodtam, de Coates ezen a helyen szerintem kurva jó deal lenne, így nem hagytam bent.
4 110 Minnesota Vikings Mitch Morse, OG (Missouri): Kellett már egy guard John Millert néztem ki pont kiment, így jött Morze, lehet simán bust lesz ahogy legtöbben mondják, ki tudja én látok benne fényt 😀
5 137 Minnesota Vikings Corey Crawford, DE (Clemson): DE-t Clemsonról? Come on Maaan! Mondjuk beasley rohangált a másik oldalt szóval simán bust esélyes, szerintem depth-be jó lenne
7 228 Minnesota Vikings Max Valles, OLB (Virginia): 7.körben egy project játékos OLB-nek, akiben sok potenciált látok, de idő míg kiforr.
7 232 Minnesota Vikings Kyle Loomis, P (Portland State): Nincs mit szépíteni rühellem Locket, nem kicsit nagyon 😀.
Összeségében egy OT-t még terveztem húzni, de senki nem tetszett az éppen bentlévőkből. RB draftot is sokan mondanak de amíg AP itt van, Asiataba belevan buzulva a stáb, McKinnon egészen jól mozog és egy future HOF Banyard is állatkodásra kész, felesleges.
Jah és nem, nem hiszek a Teddy - Parker reunionban 😀Toca
(csak hogy ne legyél hozzászólás nélkül 😀)
több mint 9 éve
Tudtam hogy benézem, ha 3-nál több játékos nevet kell leírni akkor mindig elrontom 😀McKinney egészen jól mozogTocaMég jó, hogy nincs is ilyen nevű játékosunk 😊KmetyG
több mint 9 éve
McKinney egészen jól mozogTocaMég jó, hogy nincs is ilyen nevű játékosunk 😊
több mint 9 éve
Draftoltam egyet mock draft gameben, bár általában sose szóltok hozzá, de azért idén is bemásolom 😀1 11 Minnesota Vikings Marcus Peters, CB (Washington): Waynest jobban szereti mindenki, de Vassadi mockja óta nézegettem és több potenciált látok benne mint Waynesben. Karakter problémákat meg Zimmer majd orvosolja.
2 45 Minnesota Vikings Stephone Anthony, ILB (Clemson): MLB posztunk nem megoldott, szerintem Anthony király lesz. Ha nem tradelünk fel simán kinézek egy LB draftot itt. WR-ek közül kiment mindenki akiért picket áldoztam volna.
3 76 Minnesota Vikings Sammie Coates, WR (Auburn): Inkább falember kéne, Marpet-n gondolkodtam, de Coates ezen a helyen szerintem kurva jó deal lenne, így nem hagytam bent.
4 110 Minnesota Vikings Mitch Morse, OG (Missouri): Kellett már egy guard John Millert néztem ki pont kiment, így jött Morze, lehet simán bust lesz ahogy legtöbben mondják, ki tudja én látok benne fényt 😀
5 137 Minnesota Vikings Corey Crawford, DE (Clemson): DE-t Clemsonról? Come on Maaan! Mondjuk beasley rohangált a másik oldalt szóval simán bust esélyes, szerintem depth-be jó lenne
7 228 Minnesota Vikings Max Valles, OLB (Virginia): 7.körben egy project játékos OLB-nek, akiben sok potenciált látok, de idő míg kiforr.
7 232 Minnesota Vikings Kyle Loomis, P (Portland State): Nincs mit szépíteni rühellem Locket, nem kicsit nagyon 😀.
Összeségében egy OT-t még terveztem húzni, de senki nem tetszett az éppen bentlévőkből. RB draftot is sokan mondanak de amíg AP itt van, Asiataba belevan buzulva a stáb, McKinnon egészen jól mozog és egy future HOF Banyard is állatkodásra kész, felesleges.
Jah és nem, nem hiszek a Teddy - Parker reunionban 😀
több mint 9 éve
2015-ös PreSeason menetrend:Kevesebb mint 4 hónap és újra jöhet a Banyard henger!!!!!!! 😀
Augusztus 9: vs. Pittsburgh Steelers (Canton)
Augusztus 14-16: vs. Tampa Bay Buccaneers (Minneapolis)
Augusztus 21-23: vs. Oakland Raiders (Minneapolis)
Augusztus 28-29: @ Dallas Cowboys (Dallas)
Szeptember 3: @ Tennessee Titans (Nashville)KmetyG
több mint 9 éve
2015-ös PreSeason menetrend:Augusztus 9: vs. Pittsburgh Steelers (Canton)
Augusztus 14-16: vs. Tampa Bay Buccaneers (Minneapolis)
Augusztus 21-23: vs. Oakland Raiders (Minneapolis)
Augusztus 28-29: @ Dallas Cowboys (Dallas)
Szeptember 3: @ Tennessee Titans (Nashville)
több mint 9 éve
hosszabbított egy évet Sullivan.5.5 millát keres majd 2017-ben, az előtte lévő két szezonra meg kapott cirka 2.5 millió emelést összesen.
több mint 9 éve
Ki mit gondol hova fogunk draftolni, esetleg fogunk fel/le tradelni?Parker adná magát, de egyetértek abban, hogy elég mély a WR class idén, későbbi körben majd jön is WR, első kör nálam secondary, Trae Waynes elég állat lenne, szerintem bent is lesz 1/11-en, egyik előttetek lévő csapatnak sem első, égető need a CB szerintem.
Ha nem ozgunk én Lando Collinst vagy Trae Waynes -t látnám szívesen, mondjuk az első lehet nem elsz bent a 2. meg talán egy picit reach.
Sokan belevannak szerelmesedve a WR pickbe, főleg a Teddy-Parker reunionba, idén is elég mély a draft WR-ben, nem biztos, hogy 1/11-el azt tömném be. Esetleg egy letrade lenne a legjobb Spielmantől láttunk is már ilyet.
Ti hova húznátok? Secondary / WR / OL / RB?Toca
több mint 9 éve
Ki mit gondol hova fogunk draftolni, esetleg fogunk fel/le tradelni?Ha nem ozgunk én Lando Collinst vagy Trae Waynes -t látnám szívesen, mondjuk az első lehet nem elsz bent a 2. meg talán egy picit reach.
Sokan belevannak szerelmesedve a WR pickbe, főleg a Teddy-Parker reunionba, idén is elég mély a draft WR-ben, nem biztos, hogy 1/11-el azt tömném be. Esetleg egy letrade lenne a legjobb Spielmantől láttunk is már ilyet.
Ti hova húznátok? Secondary / WR / OL / RB?
több mint 9 éve
Greenway belement a szerződés módosításba, kb feleződött a pénze de marad.
több mint 9 éve
Ez a Ayabushi mekkora egy hegyomlás...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018