Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 9 éve
AP Taj-Mahal tortája Lila-Sárga/Arany volt, nem kérdés hogy marad 😀
több mint 9 éve
Ne törj pálcát felette 😊Peterson most mar huzzon el.ZoliZoltánEz szó szerint szentségtörés!Rataxes
több mint 9 éve
Rata újra itt! Már ezért megérte Zoli hülyesége 😀 Awesome (L)Peterson most mar huzzon el.ZoliZoltánEz szó szerint szentségtörés!Rataxes
több mint 9 éve
Peterson most mar huzzon el.ZoliZoltánEz szó szerint szentségtörés!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Cut nem lesz, ez már biztos. Valamint elég combos ajánlat kell ahhoz, hogy trade útján elmenjen. Maradni fog viking szvsz./The most likely outcome is that Peterson stays with the Vikings./ nfl.com
Liverpool Fc
több mint 9 éve
De mikor derul mar ki,hogy marad-e or megy-e eee!? XDZoliZoltánDraftkor
több mint 9 éve
De mikor derul mar ki,hogy marad-e or megy-e eee!? XD
több mint 9 éve
Ha AP marad akkor én nagyon sokat várok az O-tól.
több mint 9 éve
Pyrrus
717
Szerintem szépen alakulunk
több mint 9 éve
Okés 😊
több mint 9 éve
Meglatjuk.Szúszááá 😀 Most mit idegeskedsz, ha mindenáron el akar menni úgyis elfog, de mivel neki is szűkülnek a lehetőségei ráfog jönni hogy még mindig nálunk van a legjobb lehetősége. Mondjuk olcsón kétlem, hogy adnánánk, azt hiszem tán még a Cards ami komolyan érdeklődik aztán annyi.
De mar kicsit felhuz ami megy korulotte.ZoliZoltán
több mint 9 éve
Ti el tudjatok kepzelni,hogy WR-t huzunk az elso korben?
több mint 9 éve
MJ meg sem jon? 😕Ez azért nem így megy, hogy miközben szerződése van fogja a kabatját és odébb áll. Ráadásul nem kis pénzről beszélünk. Cutolni nem fogjuk hülyék lennénk, tradelni már nem hiszem hogy fogjuk esetleg még drafton, de inkább hagyjuk hogy kimorogja magát, mikor játszani kell úgyis ott lesz és 100%ot fog nyújtani.
Greget sajnalom... 😕
Sok szerencset neki! 😉
AP mwg azert menyjen ,mert ha ennyit szamit neki hol jatszik...akkor nyugodtan tavozhat...(orulnek ha maradna) de ha ennyire el akar menni, az srmmi jot nem jelent.ZoliZoltán
több mint 9 éve
MJ meg sem jon? 😕Greget sajnalom... 😕
Sok szerencset neki! 😉
AP mwg azert menyjen ,mert ha ennyit szamit neki hol jatszik...akkor nyugodtan tavozhat...(orulnek ha maradna) de ha ennyire el akar menni, az srmmi jot nem jelent.
több mint 9 éve
Greenwaynek csak a szerződését csökkenteném, mondjuk rohadtul bírom szóval elfogultság sokkal nagyobb 😀Hodges nem volt rossz, de szerintem Greenway tapasztalata még fontos lenne, mondjuk Zimmer biztos jobban tudja, nekem kedvenc D játékosom szóval sajnálnám ha sima cut lenne.
több mint 9 éve
Azért arra kellene törekedni, hogy előre is lépjünk. Amikor egy lukat betömünk, de ütünk is egy másikat egyből akkor még nem lesz kisebb az esély, hogy bejön a víz valahol. Megy a tisztogatás, formázgatás, csak előrefelé is kellene haladni a cap space nem nyer semmit,de a rájátszásba sem jut be..
Imádom a draftot, csak ha van a kezünkben meghatározott cetli azzal nehéz több embert megoldani, mint amennyit húzhatunk, és bármennyire jól kever Spielman, azért a hátsó körös húzogatások nem szoktak óriási százalékban ülni.
több mint 9 éve
Jenningsért nem hullajtok könnyeket, jó lett volna ha marad, de az elküldése talán AP maradását vetíti előre. Greenway cutnak is örülnék, Hodges tudná pótolni, az MLB viszont még érdekes kérdés, Audie Cole vajon megkapja a kezdő posztot?
több mint 9 éve
nem kell aggódni, mert olyan hírek vannak, hogy még a napokban Greenway is elhagyja a csapatot.Ha ez megnyugtat, én őt rúgtam volna ki először idén, nem is értem hogy nem lett belőle még egy paycut se...Mert még így is vezére az LB sornak.Tocaennyiért lehet is a vezéreD11
Wallace meg nagy lutri, de hátha tudják valahogy motiválni.helmet
több mint 9 éve
helmet
247
Ha ez megnyugtat, én őt rúgtam volna ki először idén, nem is értem hogy nem lett belőle még egy paycut se...Mert még így is vezére az LB sornak.Tocaennyiért lehet is a vezéreD11
Wallace meg nagy lutri, de hátha tudják valahogy motiválni.
több mint 9 éve
Jennings elküldését sajnálom. Senki nem garantálja, hogy a Wallace-Jennings "csere" előrébb vitt minket. Szerintem Teddy egyre jobban megértette magát Jenningsel a bajnokság vége felé. Persze a pénz nagy úr, de ha Peterson sem marad,akkor ez teljesen felesleges volt. (Úgyhogy remélem AP marad minden további negatív hír ellenére is.)A drafton azt hittem elöl a védelembe tárazunk, de most megint nem lehet tudni.
több mint 9 éve
Na, akkor Jennings ment... így azért lesz némi harc az 5-6. WR roster helyért, de Thielen tuti elviszi onnan az egyiket. Azért sok szerencsét GJ-nek a kövi klubjában.
több mint 9 éve
Mert még így is vezére az LB sornak.Tocaennyiért lehet is a vezére
több mint 9 éve
Sztem is hülyeség lenne Jenningset kivágni és sztem nem is fogjátok. Greenwayen ellenben lehetne spórolni egy csomót sokat keres öreg is és nem pótolhatatlan. Mit keres még a rosteren ? 😊D11Mert még így is vezére az LB sornak.
Peterson most mar huzzon el.ZoliZoltánMár megint mi a gond ? 😀