Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 9 éve
Kalil felepul es nem lesz gond vele szvsz.ZoliZoltánAz agyának kéne felépülnie meg az önbizalmának.
több mint 9 éve
Kalil felepul es nem lesz gond vele szvsz.
több mint 9 éve
így is jobb, mint Kalilékezett egy lengyel OT, Babatunde Aiyegbusi, nevéből egyből ki lehetett volna találni az országát.állítólag 22 órát utazott péntek-szombat, és egy kicsit még rozsdás volt a vasárnapi workouton, de ez is elég volt.. anno voltam lenn edzésen az Eaglesnél, div 2es college-ből származó OL srác volt a játékosedző, szóval azért nem teljesen a semmiből jön 😊 igaz technikailag nyilván nem NFL-szint, de ha már PSig eljut, hatalmas szó lenneJSanyo
6'8", 351
collegeban nem játszott, csak Európában. 26 éves.Höri
több mint 9 éve
ékezett egy lengyel OT, Babatunde Aiyegbusi, nevéből egyből ki lehetett volna találni az országát.állítólag 22 órát utazott péntek-szombat, és egy kicsit még rozsdás volt a vasárnapi workouton, de ez is elég volt.. anno voltam lenn edzésen az Eaglesnél, div 2es college-ből származó OL srác volt a játékosedző, szóval azért nem teljesen a semmiből jön 😊 igaz technikailag nyilván nem NFL-szint, de ha már PSig eljut, hatalmas szó lenne
6'8", 351
collegeban nem játszott, csak Európában. 26 éves.Höri
több mint 9 éve
ékezett egy lengyel OT, Babatunde Aiyegbusi, nevéből egyből ki lehetett volna találni az országát.6'8", 351
collegeban nem játszott, csak Európában. 26 éves.
több mint 9 éve
Legalabb meg lesz a verseny helyzet!Akamelyik korben kifoghatjuk az aranyhalat oda is! :-p
több mint 9 éve
hm, erin henderson 2 éve jó kezdő mlb volt. nem?A bátyja E.J na ő használható MLB volt. Erin-t inkább hagyjuk.
Nembaj, nem olyan rossz Casey. Csak ne neki kelljen lehoznia a meccset, mert akkor katasztrófa volt eddig 😀 Special Teamben meg amúgy kiváló.ano92
Viszont AP nagyon távozni akar hiába akarja mindenki hogy maradjon.
Bár még mindig nem hiszem hogy fog is.
több mint 9 éve
Bolond.XDEvek ota nincs MLB-nk...ZoliZoltánminnesota.twins.mlb.com/index.jsp?c_id=min
Bár sok haszna tényleg nincs! :pgaben
több mint 9 éve
Henderson....mint ha palyan se lett volna.kb.Eddig egyedul Cole volt ,aki tetszett ott...
Mautira hittem,hogy O lesz a Mi Ray Lewisunk...nem igy lett. :-/
több mint 9 éve
Evek ota nincs MLB-nk...ZoliZoltánminnesota.twins.mlb.com/index.jsp?c_id=min
Bár sok haszna tényleg nincs! :p
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Ha Casey Matthews lesz a kezdő MLB, akkor ez a franchise hamarosan bedől. 😀
több mint 9 éve
hm, erin henderson 2 éve jó kezdő mlb volt. nem? Nembaj, nem olyan rossz Casey. Csak ne neki kelljen lehoznia a meccset, mert akkor katasztrófa volt eddig 😀 Special Teamben meg amúgy kiváló.
több mint 9 éve
Hú baszki komoly gondok lehetnek itt, ha Casey a legjobb "MLB" a rosteren 😀mustaineMajdnem olyan rossz mintha Bradfordtól várnánk a megváltást 😛
Zimmer ha elhozta akkor lát benne perspektívát. Hogy kezdő lesz-e az még korai. Majd meglátjuk.
több mint 9 éve
Evek ota nincs MLB-nk...
több mint 9 éve
Hú baszki komoly gondok lehetnek itt, ha Casey a legjobb "MLB" a rosteren 😀
több mint 9 éve
sziasztok srácok. Új vagyok még vikingek témában. Hogy állunk LB poszton? Mennyi esélye van Casey Matthewsnak egy stabil kezdő szerepkörre?ano923-4ből jön, itt 4-3van. MLB kezdő valszeg az övé lesz, a szélen Barr - Greenway (ha marad) - Hodges rendben lesz. MLB kezdő poszt nálam most neki áll talán a legjobban.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
sziasztok srácok. Új vagyok még vikingek témában. Hogy állunk LB poszton? Mennyi esélye van Casey Matthewsnak egy stabil kezdő szerepkörre?
több mint 9 éve
Jó lesz ő én sajnálom hogy elengedtük mert ha nem is ős tehetség nint a bátyja de a hozzáállása kitűnő s Zimmer még többet kihozhat belőle. Reméljük sikerül.
több mint 9 éve
SBL
2 216
Ki akart itt embereket az FA piacól?Ha olyan lesz kimenetele mint tavaly, akkor jöjjön!😊
Taylor Mays (CB) a Bengals-ból és Casey Matthews (LB) az Eagles-ből érkezett.
Jöhet a testvérharc a Packers-Vikings meccsen. 😊KmetyG
több mint 9 éve
Ki akart itt embereket az FA piacól?Lesz megint mit felhozni a médiában majd, már csak Jake hiányzik! Bears? Lions?
Taylor Mays (CB) a Bengals-ból és Casey Matthews (LB) az Eagles-ből érkezett.
Jöhet a testvérharc a Packers-Vikings meccsen. 😊KmetyG
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Ki akart itt embereket az FA piacól?Taylor Mays (CB) a Bengals-ból és Casey Matthews (LB) az Eagles-ből érkezett.
Jöhet a testvérharc a Packers-Vikings meccsen. 😊
több mint 9 éve
Felvázolom a történéseket az utóbbi 2 hónapban:AP Taj-Mahal tortája Lila-Sárga/Arany volt, nem kérdés hogy marad 😀Tocawww.nfl.com/news/story/0ap3000000480970/article/agent-vikings-not-in-adrian-petersons-best-interestoleewear
Csapatból mindenki azt akarja hogy AP maradjon - Jön az ügynök hogy AP menne - Jön a hír hogy valszeg marad - Jön az ügynök hogy márpedig megy - aztán el kellnek az RB-k gyanúsan marad - Jön a hír ,hogy 1-2 csapat Cards stb. érdeklődik érte tradebe fog menni - Jön a hír hogy eszünk ágába sincs tradelni, na akkor mi a következő lépés ? 😀
Az amit linkeltél 😛 Kár hogy nem lehet Beten erre fogadni 😀
több mint 9 éve
oleewear
226
AP Taj-Mahal tortája Lila-Sárga/Arany volt, nem kérdés hogy marad 😀Toca