Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
OFF
Go Vikings!
Hozzánk is benézhetnél draftot értékelni, engem érdekelnek a riválisok véleményei.
ON

több mint 9 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Az RB sorunkról meg annyit, hogy nálunk a Dallas kezdő RB-je a no. 5!!! lenne a depth charton (Banyard után), és tényleg a melyik ujjunkba harapjunk lesz majd, mikor keretszűkítésre kerül a sor... (Asiata vs. Banyard).

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 9 éve
A WR sorunk olyan, amilyen, az biztos volt, hogy C. Johnson a szezon záró harmadában nyújtott teljesítménye alapján stabil 2. számú WR lesz, és Wallace-szal párban számunkra tökéletes. Patterson-ról 2 év után nem mondanak csak úgy le, főleg, hogy azért voltak durván jó meccsei is, vízválasztó év lesz ez neki. Wright, Thielen a jó vízhordók közé tartoznak, amikor játékidőt kaptak, jól tették a dolgukat, mivel alapból cserék, azt a szintet BŐVEN tudják, amit egy csere elkapónak tudnia kell. És jött ugye Diggs, aki tovább bővíti a lehetőségeinket, vele már abszolút elégséges a poszt mélysége.

több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 315 — E/1
Most,hogy kicsit utánaolvastam a draftunknak...azért az,hogy Kendricksmnek már az 1. körben,T.J. Clemmonsnak pedig a 2-ban ki kellett volna mennie....azért az nem rossz de nagyon nem! 8-)
több mint 9 éve
Banyard!Még mindig a tavalyi PS alapján! 😊
több mint 9 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Nagyon tervszerű az építkezés amit bemutattunk, jó kis keret lett ez. AP ha visszatér a csatamezőre, (és nem az ügynöke hülyeségeire hallgat), Turner kezei alatt minden téren tudunk támadni. Az O-lineba jó csapatokból hoztunk ott meghatározó játékosokat, és ha valamelyik itt is tudja hozni magát, az a támadó falat is tovább lendíti előre..

A védelem pedig tele van fiatalokkal, akik jó része már Zimmer igényei szeme által lett választva, aki meg régebben az meg ügyes a posztján. A védő csapat szintet ugorhat idén. Tavaly is sokat fejődött, ez pedig nem fog leállni idén sem ilyen húzásokkal.
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
😀 A kos Hillre.QB.De most meg latom....pfff.Szerkesztve lett vagy mi a pipa? 😀

Ja,mondjuk picit talan jobban latjak a dolgokat!
Johnson,Wright azerz jo kispajtasa Teddynek.

Wallace szerintetek milyen lesz Nalunk?(kicsit felek vele kapcsolatban...)
Igazi oltozoi hangulat rombolo....ZoliZoltán
Eddig is ott volt, ezért nem értem miről beszélsz 😛
Wallace-tól sokat várok, mert jó mélységi célpont, így könnyen széthúzhatja a pályát, Moss óta nem volt ilyen célpontunk, AP-nek is segíteni fog hiszen, ha mélységben is jók lennénk nem tudják annyira tölteni majd a boxot.

Mondjuk az offseason legnehezebb része most jön, be kell imádkozni Banyardot valahogy az 53-as keretbe, bár egy ekkora ászt kétlem, hogy elengednek, csak Asiataba valaki nagyon szerelmes. 😕
több mint 9 éve
😀 A kos Hillre.QB.De most meg latom....pfff.Szerkesztve lett vagy mi a pipa? 😀

Ja,mondjuk picit talan jobban latjak a dolgokat!
Johnson,Wright azerz jo kispajtasa Teddynek.

Wallace szerintetek milyen lesz Nalunk?(kicsit felek vele kapcsolatban...)
Igazi oltozoi hangulat rombolo....
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Ilyen lehet most a depth chart (vastaggal akiknek a helye fix):

QB: Teddy, Hill, Kafka (p-squadra T. Heinike)
OL: Kalil, Yankey, Sullivan, Fusco, Loadholt, Berger, T.J. Clemmings, T. Thompson, Mike Harris, A. Shepherd, A. Richardson, B. Aiyegbusi (a polák óriás), A. Wentworth
FB: Ellison, Z. Line
TE: Rudolph, Pruitt, Chase Ford, B. Bostick
RB: AP, McKinnon, Asiata, Banyard, DuJuan Harris
WR: Wallace, Charles Johnson, Patterson, Wright, S. Diggs, Thielen, Kain Colter

DL: Robison, Joseph, Floyd, Griffen, Scott Crichton, Shamar Stephen, Tom Johnson, D. Hunter, B.J. Dubose, Isame Faciane, Justin Trattou
LB: Barr, Kendricks, Greenway, Hodges, Audie Cole, Casey Matthews, M. Mauti, B. Watts, Edmond Robinson
CB: Rhodes, Waynes, Munnerlyn, J. Robinson, T. Newman, S. Prater, M. Sherels, Jabari Price
S: H. Smith, Blanton, T. Mays, Antone Exum, A. Sendejo

K: Walsh
P: Locke
LS: Loeffler, Kevin mcDermottGo Vikings!
ha teddy megfelelően fejlődik nagyon jó kis stabil PO csapat lehet ez évekig.
több mint 9 éve
Jol nez ki!Bar a WR sorunk nem a legjobb...

Hill mar nincs is itt? 😮ZoliZoltán
Szerintem korrekt lesz, nem véletlenül nem draftoltunk oda, az edzői kar lát még potenciált Cordában.
Hovátűnt Damon Hill ? 😀 Vagy kire gondolsz?
több mint 9 éve
Jol nez ki!Bar a WR sorunk nem a legjobb...

Hill mar nincs is itt? 😮
több mint 9 éve
Ilyen lehet most a depth chart (vastaggal akiknek a helye fix):

QB: Teddy, Hill, Kafka (p-squadra T. Heinike)
OL: Kalil, Yankey, Sullivan, Fusco, Loadholt, Berger, T.J. Clemmings, T. Thompson, Mike Harris, A. Shepherd, A. Richardson, B. Aiyegbusi (a polák óriás), A. Wentworth
FB: Ellison, Z. Line
TE: Rudolph, Pruitt, Chase Ford, B. Bostick
RB: AP, McKinnon, Asiata, Banyard, DuJuan Harris
WR: Wallace, Charles Johnson, Patterson, Wright, S. Diggs, Thielen, Kain Colter

DL: Robison, Joseph, Floyd, Griffen, Scott Crichton, Shamar Stephen, Tom Johnson, D. Hunter, B.J. Dubose, Isame Faciane, Justin Trattou
LB: Barr, Kendricks, Greenway, Hodges, Audie Cole, Casey Matthews, M. Mauti, B. Watts, Edmond Robinson
CB: Rhodes, Waynes, Munnerlyn, J. Robinson, T. Newman, S. Prater, M. Sherels, Jabari Price
S: H. Smith, Blanton, T. Mays, Antone Exum, A. Sendejo

K: Walsh
P: Locke
LS: Loeffler, Kevin mcDermott

több mint 9 éve
Csak valjanak be!
Serules ne legyen!
Aztan csapjunk oda mindegy kinek!
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Rhodes - Waynes - Munnerlyn CB hármas valóban jó mutat. A safety kettős is jó, H. Smith egyenesen remek FS.
De úgy gondolom, egy olyan csoportba, ahol Rodgers és célpontjai, Stafford és célpontjai, és azért Cutler se egy vak QB szvsz, kell a jó sec. Én a draft előtt is titeket tippeltem idénre a legkomolyabb versenytársnak és a draft után csak még inkább biztos vagyok ebben. Kemény lesz az NFC North idén (is). Csak kezdődne már el. 😊

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Hey, grat a csapatnak, nagyon okos draftot zártatok!phylos
Jaja, mi is törekedtünk a lyukak befoltozására, ahogy ti is.😊

több mint 9 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 164 — Duvááááál
Hey, grat a csapatnak, nagyon okos draftot zártatok!

Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
A drafttal teljes a csapat, most nem tudnék mondani egy posztot se, ahová kellene még ember... Az LG posztért már így is lesz harc Yankey, Clemmings és hát a többi friss OL emberke között, az SS poszt meg nálam sose volt kérdés, én nem tartom Blantont szar játékosnak, évről-évre fejlődik, jól elkaristol Smith-szel párban.

több mint 9 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Ha Californiai srác lett volna lehet zavarná az éghajlat, de Michiganben sem a plusz fokokban rohangált leginkább. Szerintem a karrierje szempontjából jó helyre került, olyan edző alá aki tud jó védelmet csinálni. Ebből élhet ő is jól, Mondjuk az tény, hogy igen komoly WR-kel kerül szembe évente kétszer ebben a csoportban, de Rhodes is felnő a feladathoz, ha ő is jó, és megoldja, szintén csak az értékét emeli.

Amúgy a draftot jónak mondanám, ha a húzóemberek bejönnek és a nagy OL DL merítésbe is fennakad még valami akkor sokat léphetünk előre.
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Nem tűnt túl boldognak.
Ramshez akart menni?
ZoliZoltán
Minél hamarabb kimegy annál több pénzt kap.
Azt hogy mi tutira elvisszük szerintem már egy ideje tudta.Toca
Nekem ez nem logikus, hogy nem akkor vag ehhez pofakat, mikor nem viszik el elobb, hanem mikor vegre kivalassza egy csapat.

Profi akart lenni. Ezzel az jar, ott jatszol ahol kellesz. Mindenesetre hamar megvaltozik a hasonloan csalodott sracok velemenye legtobbszor, szvsz. Bar attol sokkal melegebb nem lesz Minnesotaban. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Tenyleg.
Na mindegy ,akkor kb. csak a penz erdekelte.
több mint 9 éve
Nem tűnt túl boldognak.
Ramshez akart menni?
ZoliZoltán
Minél hamarabb kimegy annál több pénzt kap.
Azt hogy mi tutira elvisszük szerintem már egy ideje tudta.
több mint 9 éve
Nem tűnt túl boldognak.
Ramshez akart menni?

több mint 9 éve
T.J. Clemmings egyébként miért csúszhatott ennyit?ZoliZoltán
Valószínűleg a medical reportja nem tetszett sok csapatnak.
több mint 9 éve
T.J. Clemmings egyébként miért csúszhatott ennyit?
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha minden igaz ezekkel az UDFAkkal állapodott meg a Vikes.

QB Taylor Heinike, Old Dominion
S Anthony Harris, Virginia
WR Jordan Leslie, BYU
CB Justin Coleman, Tennessee
WR Davaris Daniels, Notre Dame

Heineckeről annyit kell tudni, hogy amikor még az Old Dominion FCSes volt(2012), volt az év játékosa az másodosztályban(tavaly pl Garoppolo kapta ezt az elismerést)!