Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 9 éve
A LG általában húzósabb poszt, mint a RG. Fusco nagyon jól bevált nálunk, ha nem is elit guard, de a jobbak közé tartozik, simán elboldogul baloldalt is. Ha Kalil egészséges és visszatalál régi formájához az a Kalil-Fusco-Sullivan trió ütős lesz, mivel ők nem csak run prot-ban, de pass prot-ban is jobbak, mint Loadholt, vagy Clemmings. Egy hasonló lépést már vártam egy ideje, reméljük beválik.
több mint 9 éve
Jómagam szívesen látnám még AP játékát a ligában. Úgyis az egész átfordult pass heavy-be. Nekem hiányoznak az olyan elit futók, mint amilyen ő is.
több mint 9 éve
Kellemesebb (?) téma: megy a variálás a fallal, perpill így néz ki: Kalil - Fusco - Sullivan - Clemmings - Loadholt.
Valaki tud bármi kommentárt fűzni Clemmings G posztjához? Egyetemen T-t játszott, tudom hogy sokat közülük be is mozgatnak G-nak az NFL-ben, csak csodálkozom hogy Fusco helyére került, pedig az az oldal kezdett összeállni (leszámítva hogy tavaly Fusco meg Loadholt is lesérült vagy 6 hét után...). Van valami nagy különbség a LG-RG posztok között, vagy miért a rookie megy jobb oldalra és a bejáratott játékos kerül egy új helyre?
több mint 9 éve
Peterson épp Twitteren vágja ki a hisztit. Nem igazán érzi át szerintem, hogy mit is tett és hogy mennyire kiszabott a csapattal mind játék, mind pénzügy, mind reklám terén. Értem én, hogy a kevéske megmaradt éveiből a legnagyobb suskát akarja szakítani, de b*****g...spicziHa már Peterson belekezdett ebbe a szócsatába. Én meg azt mondom, hogy simán lennék az NFL-ben olyan rabszolga, aki 14 millát vág zsebre évente, nem beszélve a szponzori pénzekről. Mondjuk a szponzori pénzek már nem nagyon aktuálisak Peterson-nak.
több mint 9 éve
Ránéztem én is, hát ez szánalmas Adrian....It's all about honoring you're contract!
Ez meg, áhh hagyjuk is... 😀
több mint 9 éve
Peterson épp Twitteren vágja ki a hisztit. Nem igazán érzi át szerintem, hogy mit is tett és hogy mennyire kiszabott a csapattal mind játék, mind pénzügy, mind reklám terén. Értem én, hogy a kevéske megmaradt éveiből a legnagyobb suskát akarja szakítani, de b*****g...
több mint 9 éve
Szezon IR.Nem eszik olyan forrón a kását. Elvileg nincs nagyobb baja, ez a vizsgálatok alkalmával kiderült. Nem szezon IR, de jó ha felkészül Crichton és Hunter a bevetésre.
Mellizom szakadas.ZoliZoltán
több mint 9 éve
Brian Robisonnal mi a helyzet egyébként? Olvastam még régebben, hogy összeszedett valami sérülést vagy mi?
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Nagyon gaz amit muvel....meghulyult az emberunk...
több mint 9 éve
AP a visszavonulasat fontolgatja a CBS szerint.ZoliZoltánFontolgat ő mindent. Lövése sincsen mit csináljon kínjában. Most viszont ultimátumot kapott Zimmer-től. Vagy nálunk játszik vagy sehol.
Ennyi kell. Nehogy már ő magyarázza meg, hogy négy sarka van a körnek!
több mint 9 éve
AP a visszavonulasat fontolgatja a CBS szerint.
több mint 9 éve
vikingscountry.wordpress.com/2015/05/26/peterson-ota-kosz-nem/
több mint 9 éve
Már miért ne hosszabbítanánk vele? 😛
több mint 9 éve
Harrison Smith-szel remélem hosszabbítunk, és akkor tényleg adott lenne egy jóféle secondary a kövi 7-8 évre.😊
több mint 9 éve
Meg azért ha waynes beválik akkor kB 8-10 évre meg van oldva a cb kérdés nálatokNekem semmi, én kurvára bírom. Csupán ahogy Wyatt is leírta WR need akkora nem volt, hogy 1.körben őt húzzuk.TocaMi bajotok Parkerrel? Így sokadikra csak megkérdezem márD11goingdeep.reblog.hu/post-023ZoliZoltán"Parker kivételével nem is nagyon tudom ki lehetett volna megfelelőbb választás "
Eddig tudtam komolyan venni.Toca
több mint 9 éve
Nekem semmi, én kurvára bírom. Csupán ahogy Wyatt is leírta WR need akkora nem volt, hogy 1.körben őt húzzuk.Mi bajotok Parkerrel? Így sokadikra csak megkérdezem márD11goingdeep.reblog.hu/post-023ZoliZoltán"Parker kivételével nem is nagyon tudom ki lehetett volna megfelelőbb választás "
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Tippem az lenne, hogy nem egy WR-re volt szükségük magasan (Wallace-ban én annyira nem bízom, de CJ-nek nagyon szurkolok draftolása óta 😊 ), mert amúgy rossz tuti nem lett volna.De amúgy nekem mocsokmód tetszik a Vikings draftja, talán a legjobban a mezőnyben, az első hat húzás mind lájkos, aztán ha valaki hátulról is bejön, az csak plusz.
több mint 9 éve
Mi bajotok Parkerrel? Így sokadikra csak megkérdezem márgoingdeep.reblog.hu/post-023ZoliZoltán"Parker kivételével nem is nagyon tudom ki lehetett volna megfelelőbb választás "
több mint 9 éve
😀 Annal a pontnal nekem is felugrott a szemoldokom... 😀
több mint 9 éve
goingdeep.reblog.hu/post-023ZoliZoltán"Parker kivételével nem is nagyon tudom ki lehetett volna megfelelőbb választás "
Eddig tudtam komolyan venni.
több mint 9 éve
Robison mellizom szakadas....IR!? 😕