Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 9 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
A LG általában húzósabb poszt, mint a RG. Fusco nagyon jól bevált nálunk, ha nem is elit guard, de a jobbak közé tartozik, simán elboldogul baloldalt is. Ha Kalil egészséges és visszatalál régi formájához az a Kalil-Fusco-Sullivan trió ütős lesz, mivel ők nem csak run prot-ban, de pass prot-ban is jobbak, mint Loadholt, vagy Clemmings. Egy hasonló lépést már vártam egy ideje, reméljük beválik.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 9 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Jómagam szívesen látnám még AP játékát a ligában. Úgyis az egész átfordult pass heavy-be. Nekem hiányoznak az olyan elit futók, mint amilyen ő is.

több mint 9 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
Kellemesebb (?) téma:
megy a variálás a fallal, perpill így néz ki: Kalil - Fusco - Sullivan - Clemmings - Loadholt.

Valaki tud bármi kommentárt fűzni Clemmings G posztjához? Egyetemen T-t játszott, tudom hogy sokat közülük be is mozgatnak G-nak az NFL-ben, csak csodálkozom hogy Fusco helyére került, pedig az az oldal kezdett összeállni (leszámítva hogy tavaly Fusco meg Loadholt is lesérült vagy 6 hét után...). Van valami nagy különbség a LG-RG posztok között, vagy miért a rookie megy jobb oldalra és a bejáratott játékos kerül egy új helyre?
több mint 9 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Peterson épp Twitteren vágja ki a hisztit. Nem igazán érzi át szerintem, hogy mit is tett és hogy mennyire kiszabott a csapattal mind játék, mind pénzügy, mind reklám terén. Értem én, hogy a kevéske megmaradt éveiből a legnagyobb suskát akarja szakítani, de b*****g...spiczi
Ha már Peterson belekezdett ebbe a szócsatába. Én meg azt mondom, hogy simán lennék az NFL-ben olyan rabszolga, aki 14 millát vág zsebre évente, nem beszélve a szponzori pénzekről. Mondjuk a szponzori pénzek már nem nagyon aktuálisak Peterson-nak.
több mint 9 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Ránéztem én is, hát ez szánalmas Adrian....
It's all about honoring you're contract!
Ez meg, áhh hagyjuk is... 😀
több mint 9 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
Peterson épp Twitteren vágja ki a hisztit. Nem igazán érzi át szerintem, hogy mit is tett és hogy mennyire kiszabott a csapattal mind játék, mind pénzügy, mind reklám terén. Értem én, hogy a kevéske megmaradt éveiből a legnagyobb suskát akarja szakítani, de b*****g...
több mint 9 éve
Szezon IR.
Mellizom szakadas.ZoliZoltán
Nem eszik olyan forrón a kását. Elvileg nincs nagyobb baja, ez a vizsgálatok alkalmával kiderült. Nem szezon IR, de jó ha felkészül Crichton és Hunter a bevetésre.
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 315 — E/1
Szezon IR.
Mellizom szakadas.
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Brian Robisonnal mi a helyzet egyébként? Olvastam még régebben, hogy összeszedett valami sérülést vagy mi?

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Nagyon gaz amit muvel....meghulyult az emberunk...
több mint 9 éve
AP a visszavonulasat fontolgatja a CBS szerint.ZoliZoltán
Fontolgat ő mindent. Lövése sincsen mit csináljon kínjában. Most viszont ultimátumot kapott Zimmer-től. Vagy nálunk játszik vagy sehol.
Ennyi kell. Nehogy már ő magyarázza meg, hogy négy sarka van a körnek!
több mint 9 éve
AP a visszavonulasat fontolgatja a CBS szerint.
több mint 9 éve
 vikingscountry.wordpress.com/2015/05/26/peterson-ota-kosz-nem/
több mint 9 éve
Már miért ne hosszabbítanánk vele? 😛
több mint 9 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Harrison Smith-szel remélem hosszabbítunk, és akkor tényleg adott lenne egy jóféle secondary a kövi 7-8 évre.😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 132 — WHO DAT!!!!
 goingdeep.reblog.hu/post-023ZoliZoltán
"Parker kivételével nem is nagyon tudom ki lehetett volna megfelelőbb választás "
Eddig tudtam komolyan venni.Toca
Mi bajotok Parkerrel? Így sokadikra csak megkérdezem márD11
Nekem semmi, én kurvára bírom. Csupán ahogy Wyatt is leírta WR need akkora nem volt, hogy 1.körben őt húzzuk.Toca
Meg azért ha waynes beválik akkor kB 8-10 évre meg van oldva a cb kérdés nálatok

több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
"Parker kivételével nem is nagyon tudom ki lehetett volna megfelelőbb választás "
Mi bajotok Parkerrel? Így sokadikra csak megkérdezem márD11
Nekem semmi, én kurvára bírom. Csupán ahogy Wyatt is leírta WR need akkora nem volt, hogy 1.körben őt húzzuk.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tippem az lenne, hogy nem egy WR-re volt szükségük magasan (Wallace-ban én annyira nem bízom, de CJ-nek nagyon szurkolok draftolása óta 😊 ), mert amúgy rossz tuti nem lett volna.
De amúgy nekem mocsokmód tetszik a Vikings draftja, talán a legjobban a mezőnyben, az első hat húzás mind lájkos, aztán ha valaki hátulról is bejön, az csak plusz.

több mint 9 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Mi bajotok Parkerrel? Így sokadikra csak megkérdezem már
több mint 9 éve
😀 Annal a pontnal nekem is felugrott a szemoldokom... 😀
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Eddig tudtam komolyan venni.
több mint 9 éve
 goingdeep.reblog.hu/post-023
több mint 9 éve
Kicsit ja!😀
Keszulget szepen lassan(igazibol tok gyorsan...)
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
"Kicsit"jól néz ki:cool: (Y)
több mint 9 éve
Robison mellizom szakadas....IR!? 😕