NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
229
33
18:30-tól, ARENA4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Sose lesz vége: A Houston-i CBS arról számolt be, hogy egy másik gyermekbántalmazási ügyben is vádat emelnek Adrian Peterson ellen. Az ügy tovább bonyolódik.KmetyGespn.go.com/nfl/story/_/id/11534340/adrian-peterson-minnesota-vikings-facing-second-child-abuse-accusation?ex_cid=sportscenterTW
Hihetetlen...
több mint 10 éve
Sose lesz vége: A Houston-i CBS arról számolt be, hogy egy másik gyermekbántalmazási ügyben is vádat emelnek Adrian Peterson ellen. Az ügy tovább bonyolódik.
több mint 10 éve
Ha lesz AP, lesz offense. Ezt az évet már lélekben kukáztam, bármit hozzunk is ki belőle csak pozitív lehet. A tegnapi meccsen a lehető legtöbb hibát követtük el, kell ilyen hogy aztán ezeket magunk mögött hagyjuk. A Pats ellen benne volt hogy nem nyerünk, és van még bőven ilyen meccs. A türelem nem szurkolói erény, mégis kell egy kicsit gyakorolnunk. Nyugodjanak le a kedélyek, AP ügy is legyen elintézve és lesz még öröm a csapatban. Skol!
több mint 10 éve
Akkor csak 3 het es ujra nezek Viking meccset(de ugy sem birom.ki).
több mint 10 éve
Tomcsik
8 011
Srácok Casseltől inkább ilyeneket lehet várni semmint amit a több sebből vérző Rams ellen hozott. Teddy maci kell nektek nem Cassel de nyugi a kövi 2 fordulóban dob még vagy 5-6 intet és eljön Teddy ideje....
több mint 10 éve
Juhhhhey!😀 Nagyon jo hir....mar azon voltam,hogy atpartolok a Giantshez....:rolleyes:
több mint 10 éve
CharlieF
767
"The Minnesota Vikings announced Monday they have activated Adrian Peterson and he will fully participate in practice and meetings and is expected to play this Sunday."
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
ne fosson senki, hétvégén már játszik Peterson.Schefter
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
A múlt héten mi voltunk előnyben az ellenfélnek passzolni kellett egyre hosszabb játékokra volt szükségük. Akkor könnyebb a sackeket is gyűjteni. Most a Pats vezetésénél játszhatták a rövid passzokat és sok futást. Belefért ha puntolni kellett. A Dlinenak nagyon kevés lehetőségük volt sackre. Ráadásul sokszor extra Olinet rkatak be. Nem itt volt a hiba nem is a D-vel. 7 ponttal nehéz meccset nyerni meg négy INT-el is. De Cassel nem alkalmas arra hog hátára vegye a csapatot. Be is bizonyította. Ilyen meccset vele nem fogunk nyerni csak segit igen csúnyán elbukni.
Az első drive jól begyakorolt volt aztán nem ment a futás és végünk is volt A NE felrakott mindent a futás ellen bízott a db-k emberfogásában és bejött.
De az O-komppletten nem működött sajnos tegnap.
Ami pedig extrán megásta a sirunk az a Spec team szarakodása . A félidőbe 10-17 helyett 7-24-el mentünk ami véget is vetett az álmoknak.
több mint 10 éve
Nekem csalódás volt....ennyi szar legyen mindenki 😕D-től sokkal többet vártam(figyelembe véve a múlt heti Pats O-t....és a mi D-nket...)
Meg most nem azért de McKinnon játszott egyáltalán?
vagy Banyard?
több mint 10 éve
Meccs utáni gondolatok:1. Ap hiánya: Arra van építve a rendszerünk, hogy van egy top futónk, akire minden pillanatban figyelnie kell az ellenfélnek, és még így is ligat top5 szezonokat tud csinálni bármikor.
2. Cassel:
Nem egy konzisztens sztárirányító, nem is keres annyit, nem is ezért van.
A 4 INT-ből nem emlékszem olyanra, ami nem volt minimálisan sem az ő hibája. (Amikor fejbe baszta 5 yardról talán Asiata-t, azt is lehetett volna értelmes erőséggel, és a játékos elé dobni.)
3. Rudolph
Ha ennyit droppol valaki (és ez nem újkeletű nála) akkor tegye már helyre az egóját, és ne jelentse ki magáról, hogy az NFL legjobb TE-je...
4. Special team:
Kick return blokk hulladék volt.
Field blokk szintúgy.
Punt csapatban is volt mindig kb volt 1-2 misstackle.
Jóhír jön vissza a homofóbiából kigyógyult Priefer, úgyhogy reméljük helyreteszi ezeket a hibákat.
5. Védelem:
Velük szerintem különösebb gond nem volt, gyakorlatilag az egyik Pats INT lehetett volna pick-6 is, mert 5 yardról azért elég esélytelen kivédekezni.
Tehát ténylegesen egy rendes TD drive volt ellenük, amivel azért meccs előtt kiegyeztem volna.
Talán a pass rush-t hiányoltam, de meg kell adni, hogy a Pats offense e tekintetben a liga egyik legjobbja, hogy a slotok és Gronk hamar dobhatóak, emiatt nem is kellet Bradynek sok idő.
6. Assiata:
Sztem bőven túlteljesítette azt, amit egy AP mögött padozó RB-től el lehet várni, bár nyílván nem kapott akkora figyelmet mint AP.
7. Elkapók:
Nem igazán láttam olyan visszajátszásokat, amik az INT-eknél orbitálisan üres elkapókat mutattak volna.
Jenningset leszedte Revis a pályáról.
Rudolphról már fent írtam.
Jarius Wright esetén a play hívások sztem arra épültek, hogy ő kapja a legkevesebb figyelmet az elkapók közül, de sajnos nem egy Patterson kaliberű playmaker. (End-Around 0 yard...)
Pattersonból látszott, hogy készült a Pats, építettünk is egy kezdő TD drive-ot neki adott fake-ekre. Szerintem a maximumot hozta ki a rá hívott playekből.
Szerintem nem akkora gond az, hogy a vezetőség látja, hogy Cassel nagyon rövidtávú megoldás. És az 1-1 se a világ vége 😊
több mint 10 éve
Kin szenvedes volt...minden reren.Cassel megmutatta,,hogy mekkora egy balfasz...Nekem annyira nagy csalódás nem volt, max a spec team. Azok meg gatyába lesznek rázva.
Nagyon nagy csalodas volt,nem erre stzamitottm,nyito ,otthon...ZoliZoltán
több mint 10 éve
Kin szenvedes volt...minden reren.Cassel megmutatta,,hogy mekkora egy balfasz...Nagyon nagy csalodas volt,nem erre stzamitottm,nyito ,otthon...
több mint 10 éve
Cassel egy fos itt Teddyvel elérhetünk valamit mással nem. Amíg volt elit futójátékunk addig esetleg ért valami Matyi fiú de így nem.Teddyt + Banyardot a kezdőbe!! 😀
több mint 10 éve
Futójáték nélkül nekünk nem fog menni. Az O teljesen szét volt zuhanva, fal, elkapók, Ezt tetézte még Cassel is. A TO mutatónk átugrott -2-be. A Spec team is szar volt legalább.
Szerencsétlen védők meg egész meccsen pályán voltak.
Ezeket a meccseket nem sírtuk vissza tavalyról, pedig könnyen lehet, hogy ezek jönnek AP nélkül.
több mint 10 éve
Ha van ebben a stábban egy cseppnyi kurázsi, akkor jövő héten Teddy kezd. Akkor talán meg is nézem a meccsünket, de erre az alibizésre még egyszer nem vagyok vevő.
több mint 10 éve
Direkt nem szóltam most hozzá az AP ügyhöz, mert most a meccs az első. Akárhogy is Viking hordák előre! Zengjenek a kürtök.SKOL VIKES!
több mint 10 éve
A gyereknevelést nem tanítják az iskolában, meg is látszik rajtunk, szülőkön. 😊 Mindannyian rengeteg hibát elkövetünk, nem csak a tasli ügyben, de millió más tekintetben is. Én magam sem vagyok kivétel, ütni ugyan sem nőt sem gyereket nem ütöttem meg soha, de az erőszak bizonyos formáit hazudnék ha azt mondanám, hogy nem használtam (fülön csípem, szobába zárom - ez is erőszak -, stb). Egyszerűen nem volt jobb eszközöm az adott helyzetben és idegállapotban, és ez jött elő. De nem kergetek illúziókat, hogy a jó megoldást választottam. Bár lett volna hozzá elég ismeretem, tudásom, türelmem, hogy máshogy oldjam meg.Ez viszont így már nem az:
(Elnézést az offért, legközelebb már csak foci témában szólok hozzá a topicban. 😊)peterk2005
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nekünk meg szerintem még jót is fog tenni,hogy nincs AP...
több mint 10 éve
Ez egyertelmu volt!Lesz is TD-je!:-pZoliZoltánHa Wilfork-on múlik akkor tuti...Remélem Collins hiányában Bill nem próbálgatja tovább a 3-4et.😓
Sok sikert!
több mint 10 éve
Ez egyertelmu volt!Lesz is TD-je!:-p
több mint 10 éve
A helyzetre való tekintettel a Vikings aktiválta a tartalékcsapatból Joe Banyard-ot (RB), aki így a harmadik futó helyét kapja meg a Patriots ellen. Ezért viszont el kellett küldeni Zach Line-t (FB).KmetyGMondtam én hogy Banyard time
több mint 10 éve
A verés nem verés témához csak annyit: felnőtt emberként nagyon sokszor látom hogy emberek nem tudnak viselkedni, nem tisztelik sem a tudást, sem a kort, egyáltalán a másik embert. Nem tudom kaptak -e atyai pofont, a biztonság kedvéért én szívesen kiosztanám, de nem lehet.vsanyi132Szerinted azzal helyre billentenéd? Egy frászt. Az erőszak is egy tanult viselkedési forma, egy tanult reakció. Ahogy megtanulod, hogy ha fázol, vegyél fel egy pulcsit, ugyanígy tanulod meg, hogy ha meg akarsz oldani valamit, akkor alkalmazz erőszakot. Nem csak a gyereknevelésben, de az emberi viszonyokban rengeteg szituációban. A háborútól a kocsmai verekedésig az erőszak erről szól. Tanult "megoldási forma". Node attól, hogy eredményesnek látszik, még nem jelenti azt, hogy eredményes is. Az az ember akit te tiszteletlennek látsz, lehet, hogy elhallgatna, ha lekeversz neki egyet, de egészen biztos, hogy nem azért, mert meggyőzted, hogy tiszteletlenül viselkedni helytelen. Egyszerűen csak fosna tőled és kész. És a következő kanyarban ugyanolyan tiszteletlenül viselkedne. A gyereknevelésben is ugyanilyen hatása van az atyai nyaklevesnek. A gyerek lehet, hogy abbahagyja a hisztit, vagy esetleg nem veszi el a tesója játékát, ha nyakon vágod, de az tuti, hogy nem azért, mert rájön, hogy az rossz, hanem egyszerűen azért, mert fosik, hogy kap még egyet. Mindezzel csak az a probléma, hogy csak addig fog leállni azzal, hogy elvegye a másik játékát, amíg ott van a fenyegetés. Ha nincs fenyegetés, azonnal újra el fogja venni, merthogy amit meg kéne tanulnia éppen azt nem tanulta meg. Mindemellett amit viszont megtanul, hogy erőszakkal eredményesen rá lehet kényszeríteni az akaratát másra, mert vele is ezt csinálták, és saját magán tapasztalta, hogy bizony eredményes. És így nevelünk erőszakot a gyermekeinkbe. Mi, a család, az utca, a környezete.
A háborúból visszaérkező férfiak között többszörösére növekedő erőszak, a börtönből kiszabadult emberek között mérhető megnövekedett erőszak, az erőszakos családban felnövő gyerekek jóval nagyobb számban lesznek erőszakosak felnőttként, stb, stb. Ismert, tanult viselkedésformáról van szó, nem pedig egy szükséges eszközről, aminél ne lenne egyébként jobb eszköz bármely helyzetre.
A gyereknevelést nem tanítják az iskolában, meg is látszik rajtunk, szülőkön. 😊 Mindannyian rengeteg hibát elkövetünk, nem csak a tasli ügyben, de millió más tekintetben is. Én magam sem vagyok kivétel, ütni ugyan sem nőt sem gyereket nem ütöttem meg soha, de az erőszak bizonyos formáit hazudnék ha azt mondanám, hogy nem használtam (fülön csípem, szobába zárom - ez is erőszak -, stb). Egyszerűen nem volt jobb eszközöm az adott helyzetben és idegállapotban, és ez jött elő. De nem kergetek illúziókat, hogy a jó megoldást választottam. Bár lett volna hozzá elég ismeretem, tudásom, türelmem, hogy máshogy oldjam meg.
(Elnézést az offért, legközelebb már csak foci témában szólok hozzá a topicban. 😊)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Goodell nem a munkáltató! A Minnesota Vikings a munkáltató! De ez egy dolog. Szerinted Herneandez kijöhetne a sittről játszani hétvégenként, ha Goodell engedné. Ezt írtad, ezt most tegyük zárójelbe. Ray Lewis saját bevallása szerint aktívan részt vett 2 ember meggyilkolásában. Kapott 1 év felfüggesztettet, és a ligától 100.000 dollár pénzbüntetést. Nekem ez a kedvencem egyébként a mai napig, azóta sokat változott a világ. A munkáltató - jelenleg - a Minnesota Vikings, aki mindenféle pr, stb. szempontok alapján majd bontja Peterson szerződését. Ezután All Day jövőre szerződést köt a Patriots-szal, és akkor az lesz a narratíva, hogy Bellichick szeret ilyen embereket megreformáni, mert a Patriots öltöző az olyan, hogy aki eddig ostorral verte a gyermekét, az attól kedve, hogy a lábát betette a Patriots öltözőbe, nem fogja ostorral verni a gyermekét. Namost, miért kell a munkáltatót arra kényszeríteni, hogy az alkalmazottját kirúgja, vagy felfüggessze, miközben a konkurencia alkalmazhatja? Bullshit az egész. Persze ilyen poliszi, meg olyan poliszi. Miközben mostanában kezd eljutni a liga a HGH tesztelésig. De 1 füves cigi 4 meccses eltiltás. És akkor vegyük hozzá azokat a hangokat, hogy miért nem tudott erről a Vikings hamarabb. Mert annak aszerencsétlen gyereknek, és az anyjának nincsenek ám személyiségi jogai, mindent azonnal a nyilvánosság elé kell bocsátani, mert abban a kegyben részesültek, hogy egy igazolt NFL játékos verte a srácot véresre.Ha te, és a három lájkolód nem bírja agyilag felfogni, hogy az államaparátus, és az NFL között mi a különbség, és milyen különbségnek KELL lennie, akkor kössétek fel magatokat nagyon sürgősen.A problémák nálad lehetnek a "toronyban". Az állam büntetőhatalma majd szankcionálja a vonatkozó jogszabályok alapján az adott államban a gyermekbántalmazás elkövetőjét. Erre se neked, se nekem, se Goodellnek nem lesz beleszólása. Másrészről én büntethetem AP-t akárhogy - legfeljebb nagyívben tesz rá - hogy veszített egy rajongót, te kiállhatsz mellette teljes mellszélességgel, ahogy sok tízezer másik ember is. Goodell viszont, mint a munkáltató feletti szuprematív hatalom már komolyabb szankciókat alkalmazhat, függetlenül az államhatalom hátrányos jogkövetkezményeitől. Igaz nem ismerem az NFL viselkedési szabályait, de gondolom mint világhírű "termék" azért ügyelnek arra, hogy inkább pozitív semmint ehhez hasonló hírekkel legyen tele az amerikai sajtó. Szóval nem értem az ellenséges hangnemedet, Goodellnél tüntess, nekem nincs befolyássom rá.._.VanillaSky
Erre maximum PM-ben fogok válaszolni, ne offoljuk szét a topicot
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
A helyzetre való tekintettel a Vikings aktiválta a tartalékcsapatból Joe Banyard-ot (RB), aki így a harmadik futó helyét kapja meg a Patriots ellen. Ezért viszont el kellett küldeni Zach Line-t (FB).