NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
420
54
18:30-tól, ARENA4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Jelentések szerint a Montgomery County Sheriff hivatal letartóztatási parancsot adott ki ma délután Adrian Peterson-ra.
több mint 10 éve
Hát ha visszaeső, és valóban úgy történtek a dolgok ahogy a média beállítja, akkor szerintem alap , egy ilyen Vick szintű büntetés alsó hangon. Bár Peterson az egyik legnagyobb értékkel bíró terméke a ligának, rengeteg bevételtől eshetnek el ha ő kiválik, megfordult a fejemben, hogy lehet hogy megpróbálják meg eltusolni.2012-ben a tavaly meghalt kisfiú anyukája ellen volt valami távoltartási végzés Peterson ellen. És Peterson valami csalaádi erőszak trainingre kellet járni. Huh ezt most tükörfordítottam. de a lényeget értitek. Ezek szerint visszaeső. Rice ügy miatt ez komoly is lehet ha igazak a vádakD11Nem neki halt meg a gyereke, hogy a ex felesége új faszija halálra verte vagy valami ilyesmi? Hány gyereke van APnek?D11Az a kisfiú, aki nemrég halt meg a fent említett esett miatt is az övé volt. Peterson-nak van pár gyermeke. Texas-ban kettő él elvileg.KmetyG
több mint 10 éve
Jason La CanforaIf this account is correct, and in fact backed up by recordings of the police interview, he should be banned for life
houston.cbslocal.com/2014/09/12/exclusive-details-on-adrian-peterson-indictment-charges/
több mint 10 éve
2012-ben a tavaly meghalt kisfiú anyukája ellen volt valami távoltartási végzés Peterson ellen. És Peterson valami csalaádi erőszak trainingre kellet járni. Huh ezt most tükörfordítottam. de a lényeget értitek. Ezek szerint visszaeső. Rice ügy miatt ez komoly is lehet ha igazak a vádakNem neki halt meg a gyereke, hogy a ex felesége új faszija halálra verte vagy valami ilyesmi? Hány gyereke van APnek?D11Az a kisfiú, aki nemrég halt meg a fent említett esett miatt is az övé volt. Peterson-nak van pár gyermeke. Texas-ban kettő él elvileg.KmetyG
több mint 10 éve
Nem neki halt meg a gyereke, hogy a ex felesége új faszija halálra verte vagy valami ilyesmi? Hány gyereke van APnek?D11Az a kisfiú, aki nemrég halt meg a fent említett esett miatt is az övé volt. Peterson-nak van pár gyermeke. Texas-ban kettő él elvileg.
több mint 10 éve
Nem neki halt meg a gyereke, hogy a ex felesége új faszija halálra verte vagy valami ilyesmi? Hány gyereke van APnek?
több mint 10 éve
de az ő gyereke, csak az anyjával él Texas-banRosszul értelmeztem volna, nem a saját gyerekével tette ezt?Sixo67ezt majd megkérdezik tőle a bíróságon és a kisfiú Texas-ban lakik igen. Mivel ott történt az eset így a tárgyalás is ott lesz. Ott különösen nem nézik jó szemmel az ilyet. Szerintem AP nem számíthat semmi jóra.KmetyGValami olyasmit mondott a gyerek az orvosnak, hogy egy ággal ütötte őt meg. Sebek vannak a combján, a fenekén és a kezén is.Azt lehet tudni , hogy miért csinálta?
Kaptam az infót, ilyenért Texas államban kettőtől tíz évig terjedő börtönbüntetéssel sújthatják a vádlottat, ha bűnösnek mondják ki.KmetyG
Texasban lakik a család?Sixo67
több mint 10 éve
Rosszul értelmeztem volna, nem a saját gyerekével tette ezt?ezt majd megkérdezik tőle a bíróságon és a kisfiú Texas-ban lakik igen. Mivel ott történt az eset így a tárgyalás is ott lesz. Ott különösen nem nézik jó szemmel az ilyet. Szerintem AP nem számíthat semmi jóra.KmetyGValami olyasmit mondott a gyerek az orvosnak, hogy egy ággal ütötte őt meg. Sebek vannak a combján, a fenekén és a kezén is.Azt lehet tudni , hogy miért csinálta?
Kaptam az infót, ilyenért Texas államban kettőtől tíz évig terjedő börtönbüntetéssel sújthatják a vádlottat, ha bűnösnek mondják ki.KmetyG
több mint 10 éve
ezt majd megkérdezik tőle a bíróságon és a kisfiú Texas-ban lakik igen. Mivel ott történt az eset így a tárgyalás is ott lesz. Ott különösen nem nézik jó szemmel az ilyet. Szerintem AP nem számíthat semmi jóra.Valami olyasmit mondott a gyerek az orvosnak, hogy egy ággal ütötte őt meg. Sebek vannak a combján, a fenekén és a kezén is.Azt lehet tudni , hogy miért csinálta?
több mint 10 éve
Ez már így kezd kicsit sok lenni erre a hétre...mustaineCsak az a kérdés , hogy ki lesz a következő és mit fog csinálni ...
több mint 10 éve
Valami olyasmit mondott a gyerek az orvosnak, hogy egy ággal ütötte őt meg. Sebek vannak a combján, a fenekén és a kezén is.Azt lehet tudni , hogy miért csinálta?
Texasban lakik a család?
több mint 10 éve
Valami olyasmit mondott a gyerek az orvosnak, hogy egy ággal ütötte őt meg. Sebek vannak a combján, a fenekén és a kezén is.Kaptam az infót, ilyenért Texas államban kettőtől tíz évig terjedő börtönbüntetéssel sújthatják a vádlottat, ha bűnösnek mondják ki.
több mint 10 éve
Mi a kettéb***ott k**** élet?!?!?!? Remélem valami félreértés van, bár a vádemelés/letartóztatás fázisnál már nem hiszem....
több mint 10 éve
Láttam én is. Mi a ló***z van már az emberekkel? Az egyre biztosabb, hogy a hétvégi körből kimarad.
több mint 10 éve
Mi folyik itten? o_oAdrian Peterson indicted on chargers of reckless or negligent injury to a child
Arrest of Adrian Peterson (reported by @MarkBermanFox26) stems from the disciplining of a son with a switch, source says. He’s been indicted
több mint 10 éve
Futojatekunk is harapni fog,es meg mas finomsagok is lesznek!! :-pCsipazom Bradat de most sokat fog menekulni...kapni,fekudni!:-p
SKOL!
több mint 10 éve
Egy szó mint száz Róma sem virágzott örökké,PaulusVicces, hogy pont ezt idézted, pár hete angliában találtam egy fasza újságot, a patriots elemző résznél pont ezzel indult.. Pontosabban egy kérdéssel, hogy vajon a Pats uralma az AFC East-ben, vagy a Romai birodalom virágzása tart tovább? 😊 Jó meccs lesz, félek nagyon a Vikes futójátéktól, ha egy Dolphins is szét tudta futni a Pats védelmet. (plusz A. Peterson ellenem kezd fantasyben 😀)
több mint 10 éve
Azért egy Viking ennél drágábban adja a szakállát 😉 😊 Mondjuk legalább egy Pats elleni sikerért. 😀
több mint 10 éve
skarface
35
Jó írás! Szerintem idén Cassel jobb lesz sokkal. Neki fontos milyen edzők állnak mögötte, és ez kicsit frankóbbnak tűnik mint az előző osztag. Reménykedem.OFF: A nőkről jut eszembe: Első győzelmünknek a jelenlegi barátnőm örült a legjobban. Utolsó győzelmünk óta nő a szakállam és megfogadtam hogy az első győzelemnél levágatom. Nagyon szurkolt.
több mint 10 éve
Visszatérve a hétvégi meccsre most elválik hova lehet minket sorolni ebben a szezonban. A Rams ugye több problémával is küzd jelenleg, így még mindig sokan legyintenek az ott elért eredményre. Nekünk ez mindegy a W ami számít, ez már nem előszezon. Ha most is meghatározó produkciót nyújtunk, és látható lesz a csapat ereje, akkor kerülünk fel a radarra. Szerintem ha a D-line hozza az eddig látott formáját, el lehet venni Brady kedvét a játéktól. Ott kell lihegni a nyakában, amikor el is mennek a passzok akkor is érezze, hogy majdnem ott voltunk. Ha haladnak is, sok sok apró játékkal menjenek, ne adjunk könnyen egy yardot sem. Szét kell előtte tolni a zsebet, és elkapkodja a gyors dobásait is. Nem ő fog kirohangálni, hogy futásból dobáljon. Vannak ilyen irányítók, de Tom jó játékához szükséges a stabil zseb. Ha ezt meg tudjuk oldani az O és a Spec team is felrak annyi pontot ami miatt változtatni kell a rövid yardos passzjátékokon. akkor meg kezdődhet az igazi terror. Jönnek Griffenék a zsákokkal.
Ami kulcsfontosságú az új stadion milyen atmoszférát jelent majd, a csarnokban brutál hangosak voltak a nézők, ezt hozni kell kint is valahogy, mert nagyon nehéz gyors robbanékony D-line ellen passzt védeni, ha nem hallja az O-line az indítást. Nekünk pedig bármelyik oldalról becsaphat a villám ha valamelyik O-line elalszik az indításra, amikor meg rizikózik, bizonytalankodik jönnek a false startok.
Offense részről könnyebb dolgunk lesz szerintem mint a Rams ellen, itt nincs olyan front seven és főleg D-line mint ott, hiába jobbak a Secunderyben, ha a futások kimennek open fieldre sem Petersont, sem Pattersont nem tudják fogni. Casseltől game manager szerepkör kell, semmi túlvállalás, ki útvonalak lead-elése az oldalvonal felé ahol nem lehet Int, max incomplete passz, Rb útvonalak, TE kifele menő útvonalainak gyors megdobása, a megürített LB helyekre. Nyilván, ha pontháború lesz, és nem megy a védelem akkor veszíteni fogunk, kicsi az esély, hogy ha nekünk kell futni az eredmény után akkor azt passzokkal teljesíteni tudjuk, nem azért mert nem lenne hozzá emberanyag, mert van kraft a Wr és Te állományban is, de az már nem a mi játékunk.
A Spec Team pedig hozza a formáját, és ott baj nem lehet, akár döntő tényezővé nőhetnek elő.
Egy szó mint száz Róma sem virágzott örökké, minden birodalom megrogyhat egyszer, ha új agresszív, fosztogatók érkeznek a falai alá. Szóljanak a kürtök Róma falai előtt és tömjük meg a sárkányhajókat kincsekkel. Odin lándzsája, Thor kalapácsa, és Heimdal kürtje kísérje harcba harcosainkat. Mert a bátrak örökké élnek! Aki harcban esik el, azt várja a Walhalla örök csatamezeje, minden hajnalban háborúkkal, és este étellel, sörrel gazdagon rakott asztalokkal, no meg nőkkel. 😊
SKOL VIKES!
több mint 10 éve
nem sérülés miatt nem edzett a hírek szerintPaulusKöszi....
több mint 10 éve
nem sérülés miatt nem edzett a hírek szerint
több mint 10 éve
AP-vel mi a történet? Elvileg nem edz... fog játszani?