Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Azert inkabb nyerjunk,jo? 😀
több mint 11 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 772
Na az ilyen szép hozzászólások miatt és amit a meccseken látok hogy a GreenBay szurkoló és a Vikings szurkoló egymás melett buzdítják a csapatot szerettem meg ezt a sportágat. Tavaly óta lettem NFL szurkoló és a vikingset választottam amit a mai napig sem bánok. Zimmer hatalmas változásokat hozott idénre ami főleg a D látszik, de lehet csak a rokkie szemem mondja meg a szívem reméli de látok ebben a csapatban potenciált.
Szóval sok ilyen meccset,mert ha ki is kaptunk emelt fővel távozhattunk
több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 862 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Srácok, le a kalappal a védelmetek előtt. Megizzadtunk rendesen. TB-nek volt vagy 3-4 rövid, nagyon gyors és pontos passza. Dolgozni kell még rajta nyilván, én most láttam először. Jövőre a LF-en nem lesz az ideihez hasonló blowout.Old Green Bay
Köszi. Elkezdték ekézni, az eredménykövetőbe is pedig kb. én először láttam benne a fényt. Igen sokat hibázott, igen túldobált 1-2 embert, dobott intet, de most csak azért mert megváltóként lett beharangozva ő még egy egy rookie, ráadásul talán a liga legrosszabb LTjével rendelkező rookie. Hozzáteszem, tiszta elkapásokat ejtettek egy a WRek is többször. Futójátékunk sincs meg, hogy segítsen neki. Nálam egy tipikus rookie QB akinek a nyakába bas*ták a teljes O terhét gyakorlatilag 0 help-el és Turner is most kezdte el talán érezni mit kéne hívni... Lehet osztani , lehet baszogatni a jövő év lesz nála vízválasztó. Az utóbbi 3-4-5 nálunk megfordult QBnál határozottan jobbnak tűnik.Toca
Immár 6-7 éve látom a Vikings-t minden évben ellenünk, és a Farve após időszak óta most láttam először, hogy van igazi potenciál az irányítóban (de ugye Brett apóra se lehetett felépíteni hosszútávra a csatot). Hídvíz egy rookie, akinek mint írtad te is nincs 1 olyan rész az O-ban ami segítséget nyújtana. Igazán nincs mély elkapógárdája, nincs megbízható futójáték, az OL nem védi meg, sőt!
DE, mobilis irányító, akinek a karja nem annyira rossz mint itt sokan beállítottátok. Ez idén a 4. Minnesota meccsem volt, a 2 Green Bay ellenin túl láttam a győzelmet a redskins ellen és még volt 1, de most hirtelen nem tudom ki ellen lehetett. Amikor játszott Teddy volt játéka a támadósornak, AP-re nem térnék ki, de ha visszatér és ide tér vissza mögötte egy Bridgewater remek játékot tudna hozni a readoptionnal, és a dobásai is sokat fognak javulni jövőre amikor a training camp alatt is már ő lesz az első számú QB.

És csak 1 a világon semmit sem jelentő adat, amiből azért kiderül, hogy az 1 labdaeladásán kívül nem volt rossz meccse(mint írtam a több rossz átadásban ugyan úgy benne van az OL, elkapósor:
Passing CP/AT YDS TD INT Rushing YDS
Bridgewater 21/37 210 2 1 5 32
A. Rodgers 19/29 209 2 0 6 34

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 324 — Vikings fan
Srácok, le a kalappal a védelmetek előtt. Megizzadtunk rendesen. TB-nek volt vagy 3-4 rövid, nagyon gyors és pontos passza. Dolgozni kell még rajta nyilván, én most láttam először. Jövőre a LF-en nem lesz az ideihez hasonló blowout.Old Green Bay
Köszi. Elkezdték ekézni, az eredménykövetőbe is pedig kb. én először láttam benne a fényt. Igen sokat hibázott, igen túldobált 1-2 embert, dobott intet, de most csak azért mert megváltóként lett beharangozva ő még egy egy rookie, ráadásul talán a liga legrosszabb LTjével rendelkező rookie. Hozzáteszem, tiszta elkapásokat ejtettek egy a WRek is többször. Futójátékunk sincs meg, hogy segítsen neki. Nálam egy tipikus rookie QB akinek a nyakába bas*ták a teljes O terhét gyakorlatilag 0 help-el és Turner is most kezdte el talán érezni mit kéne hívni... Lehet osztani , lehet baszogatni a jövő év lesz nála vízválasztó. Az utóbbi 3-4-5 nálunk megfordult QBnál határozottan jobbnak tűnik.
több mint 11 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 772
Köszi. Szerintem is nagy meccs volt! 😀
több mint 11 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 405
Srácok, le a kalappal a védelmetek előtt. Megizzadtunk rendesen. TB-nek volt vagy 3-4 rövid, nagyon gyors és pontos passza. Dolgozni kell még rajta nyilván, én most láttam először. Jövőre a LF-en nem lesz az ideihez hasonló blowout.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Banyard 5 futás 26 yard, 3 elkapás 19 yard. Már csak többet kéne játszatni. 😊
több mint 11 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Nem lett akkora verés mint vártam, sőt meccsben voltunk, kár hogy hiányzik még az O-ból a nyeréshez szükséges átütő erő. A D nagyot játszott, de nem sikerült labdát szerezni, így az egy turnover elég volt hogy kikapjunk. Azért most nem vagyok annyira szomorú, ez a Packers másokat sokkal jobban elvert és messzire juthat. Skol.

több mint 11 éve
Gameday! Sima vereségre számítok, akár nagy arányúra is. Múlt héten csak pár percet láttam a Bears elleni szenvedésből, de a bye-week sem segített, sőt. Remélem a tisztes helytállás azért meglesz, hazai pályán ne égjünk nagyot. Skol!

több mint 11 éve
Dallasba most aztan pont futo kell...
több mint 11 éve
Peterson azt mondta, hogy neki és a csapatnak is az lenne a legjobb ha távozna a Minnesota VIkings-tól. Szerinte egy friss kezdet lenne a helyénvaló számára.

Szoval menne is...😥ZoliZoltán
Szerintem maradni fog, ha van egy kis tartás a vezetőkben.Toca
Ez fog menni áprilisig, vagy még tovább is, végig kóstolgatják majd őt is a témával meg a csapatot is, ajánlatok és cáfolatok, vélt vagy valós információk alapján menni fog a találgatás. Ha Dallasban köt ki akkor nagyon mérges leszek, mert idén ősszel már ez a pletyka járta.

több mint 11 éve
Peterson azt mondta, hogy neki és a csapatnak is az lenne a legjobb ha távozna a Minnesota VIkings-tól. Szerinte egy friss kezdet lenne a helyénvaló számára.

Szoval menne is...😥ZoliZoltán
Szerintem maradni fog, ha van egy kis tartás a vezetőkben.
több mint 11 éve

Szoval menne is...😥
több mint 11 éve
Minnesotában nagyon várták már vissza Adrian Petersont, de ahogy azt korábban írtuk
, a kiváló futót erre az évre elmeszelte a liga. Most, hogy ez biztossá vált, a Browns pedigkirúgta Ben Tate-et
, a csapat úgy döntött, hogy ideje egy kicsit feldobni a running back állományt, így a Vikings be is jelentkezett a futóért a waiver időszak alatt. Azt nem lehet tudni, hogy még hány együttes szerette volna megszerezni Tate-et, de az biztos, hogy az RB Minnesotában folytatja pályafutását.
A Vikingeknek nem is árt az erősítés a Matt Asiata – Jerick McKinnon páros mellé. Előbbi idén 279 yardot és 6 TD-t szerzett a földön, és még 211 yardot és egy hatpontost passzjátékok után, utóbbi pedig 484 egységet futásokkal és 126-ot elkapással, de touchdown nem került a neve mellé. Az igazi gondot velük kapcsolatban az jelenti, hogy McKinnon hátsérülés, míg Asiata agyrázkódás miatt hagyta ki a szerdai edzést, játékuk pedig így kérdéses a hétvégén, szóval nem elképzelhetetlen, hogy Tate azonnal a mélyvízben találja magát a Packers elleni találkozón. Az biztos, hogy a Vikings így egész olcsón szerzett egy viszonylag jó futót, az már egy másik kérdés, hogy Tate mennyire lesz boldog attól, ha a másik két RB-vel itt is osztoznia kell majd a futásokon, mint Clevelandben.
több mint 11 éve
Legyunk ott AP-vel!
pont. 😀ZoliZoltán
Hidd el nem rajtam all 😀
több mint 11 éve
Legyunk ott AP-vel!
pont. 😀
több mint 11 éve
Gondolom Tate lesz a starter,Meki a backup,Asiata 1-2 yardos brusztfuto es ha osszejon ebbol valami,akkor ki tudja mi lesz AP-vel...😕
30 eves.ZoliZoltán
Tate-t kibaszták mi felvettük és ebből kifolyólag szerinted hagyjuk a franchise RB-nket, mikor már nem tudom hány hete az egész város rá ácsingózik? 😀
Tate volt már starternek kikiáltva idén, befürdőtt, itt sem hiszem, hogy világ megváltó lenne.Toca
Mindenki várja!De látod,hogy nem látjuk meccsen min. augusztusig.
Addig meg ha most valami nagyot alkotnak a futóink,(6 meccs)ki tudja mi lesz AP-vel?ZoliZoltán
És? Szerinted erre nem volt felkeszulve a csapat? Mar eltiltasakor gyanus volt hogy nem latjuk iden.
Persze elkepzelheto,hogy a 3.1 yardos atlaggal futo Tate tol 120 yardos atlagot nalunk csak kb porcelanbaba serulekenysegu es nem azert dobtak ki / vettuk fel hogy franchise RB legyen. Egy probat meger Asiatanal jobb Mckinnon meg meg rookie. Banyardtol fenyevekre van, de o jovobeli titkos fegyver.
Persze lehet nem AP lesz a kezdofutonk jovore az 1.meccsen de ennek Tatehez vajnyi koze lesz.

Azt meg ertem,hogy keresik a franchise arcat , de perpill egy HS-t tudunk felmutatni ezen a teren. Teddy / Patterson meg ettol messze van.

Egyebkent egyaltalan nem allunk rosszul AP ide vagy oda. Az elmult ket drafton eleg jol hoztunk. Ha iden is okosan epitkezunk akkor 1-2 ev es ott leszunk,perze AP gyorsitana a folyamatot
több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Gondolom Tate lesz a starter,Meki a backup,Asiata 1-2 yardos brusztfuto es ha osszejon ebbol valami,akkor ki tudja mi lesz AP-vel...😕
30 eves.ZoliZoltán
Tate-t kibaszták mi felvettük és ebből kifolyólag szerinted hagyjuk a franchise RB-nket, mikor már nem tudom hány hete az egész város rá ácsingózik? 😀
Tate volt már starternek kikiáltva idén, befürdőtt, itt sem hiszem, hogy világ megváltó lenne.Toca
Addig meg ha most valami nagyot alkotnak a futóink,(6 meccs)ki tudja mi lesz AP-vel?ZoliZoltán
mi lenne, több szabadideje van mint tervezte, plusz nálunk már amúgy is a franchise új arcát keresik
több mint 11 éve
30 eves.ZoliZoltán
Addig meg ha most valami nagyot alkotnak a futóink,(6 meccs)ki tudja mi lesz AP-vel?
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 442 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy kis érdekesség, így áll a stadionotok:

www.earthcam.net/projects/minnesotavikings/?cam=cchdpano
több mint 11 éve
30 eves.ZoliZoltán
Tate volt már starternek kikiáltva idén, befürdőtt, itt sem hiszem, hogy világ megváltó lenne.
több mint 11 éve
30 eves.
több mint 11 éve
De ugy latszik Petersonnak is lefott a kv.😕ZoliZoltán
Ben Tate kiszorítja ? Akkor fosok be 😀
több mint 11 éve
De ugy latszik Petersonnak is lefott a kv.😕
több mint 11 éve
Ben Tate-et claimeltétek, jó lesz Asaita mögé :pDexxter Tailor
Banyard sose kerül pályára 😥 😥 😥