Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 13 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
A fumbli(Matthews) után léptem aludni....az már sok volt!

Meglepődtem a végeredményen.Elég sima volt,sajnos!😕

Webb kehyetlen gyenge...QB politikánk....

SKOOOL !!!
több mint 13 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 576 — Bowl Winner
Ez van, Ponder-rel valszeg ezt megnyertük volna, de már sose tudjuk meg. Elég szar meccs volt így, hogy nálunk zéró QB teljesítmény volt.😕

A 3-13 után a playoff szép ajándék a csapattól, jó úton járunk, csak ez még nem a mi évünk volt, még pár darab hiányzik a kirakósból.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 13 éve
oleewear Detroit Lions 248
Ponderral meg lett volna😕
ilyenkor sajnálom h AP 9 yardját😕😕
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 316 — Vikings fan
Hivatalos Webb kezd, háát majd kiderül 😊 Ponder végre jól játszik erre...
több mint 13 éve
Végig Webb gyakorolt az első csapattal a héten, Ponder alig edzett.

több mint 13 éve
gyalu Minnesota Vikings 314
Nem kell félni, szerintem gyakorolt Webb is az első csapattal a héten. Szénné optionözzük a pacskereket. De kéne most Harvin...

Fasz vagyok, biztos. Ponder limited volt végig

több mint 13 éve
oleewear Detroit Lions 248
csudajó...
bár lehet megint 60yardos meccs következett volna pondertől...
pedig kezdtem bízni benne😕
több mint 13 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
FRISS! Ponder inaktív ma, Joe Webb lesz a kezdő, a csere irányító McLeod Bethel-Thompson lesz.
több mint 13 éve
Érdekes meccs lesz.

több mint 13 éve
Tom Pelissero ‏@TomPelissero
That's it. Ponder now walking off with Eric Sugarman. He maybe threw the ball 10 times.

Judd Zulgad ‏@1500ESPNJudd
Ponder now having a lengthy conversation with Musgrave and Sugarman as Joe Webb warms up.

több mint 13 éve
Daunte Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 31 — Viking
Webb kezd, nagyon úgy néz ki. 😮
több mint 13 éve
Azért jó lesz ma szerintem az az Allen,Robison,Griffen trió!és akkor Smith barátomról,Greenwayről,Robinsonról még nem is beszéltem...stb.😀:-p
több mint 13 éve
A megtörés alatt nem fizikális értelmet kell venni, hanem mentálisat. amikor egy qb azt nézi mikor terítik le megint akkor már nem elsődlegesen a célpontjaira koncentrál. a sackek és sürgetések egész meccsre szólnak, nem csak arra mikor minusz yard vagy incomplete lesz belőlük. sok irányító 5-6 sack után, meg jó pár kergetés már nem tud a passzjátékra figyelni. Na Rodgers nem ilyen.
Nyilván a fizikális megtörés az minden irányítóra hat, de nem erről beszéltem.Igenis a védelmek célja ha nyomást raknak az irányítóra a fejben történő megzavarása, hogy ne tudjon nyugodtan dobálgatni, célpontok közt nézelődni.
Rodgersnél ez abban merül ki, hogy az adott drive-ban hátrányos helyzetbe kerül a minusz vagy 0-ás játékokkal, de ezek után is képes végig koncentrálni.
Azért a múltkor emberes volt a nyomás, és mégis maximálisat teljesített, nem látszott rajta, pedig a nézők is hátráltatták.Paulus
En is mentalisra gondoltam. Vegig terrorizalni kell, de ahhoz hogy a D vegig birja ahhoz az Onak lent kell tartani oket hogy pihenjenek.
több mint 13 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
A megtörés alatt nem fizikális értelmet kell venni, hanem mentálisat. amikor egy qb azt nézi mikor terítik le megint akkor már nem elsődlegesen a célpontjaira koncentrál. a sackek és sürgetések egész meccsre szólnak, nem csak arra mikor minusz yard vagy incomplete lesz belőlük. sok irányító 5-6 sack után, meg jó pár kergetés már nem tud a passzjátékra figyelni. Na Rodgers nem ilyen.
Nyilván a fizikális megtörés az minden irányítóra hat, de nem erről beszéltem.Igenis a védelmek célja ha nyomást raknak az irányítóra a fejben történő megzavarása, hogy ne tudjon nyugodtan dobálgatni, célpontok közt nézelődni.
Rodgersnél ez abban merül ki, hogy az adott drive-ban hátrányos helyzetbe kerül a minusz vagy 0-ás játékokkal, de ezek után is képes végig koncentrálni.
Azért a múltkor emberes volt a nyomás, és mégis maximálisat teljesített, nem látszott rajta, pedig a nézők is hátráltatták.
több mint 13 éve
Az a baj Rodgers-el, hogy más irányítókkal ellentétben őt nem lehet sackek-kel megtörni, kap rendesen mindig, mégis kiváló produkciót mutat. Ráadásul az elkapói is kiválóan tudnak helyezkedni amikor kergetik a Qb-jukat, jól lépnek be megdobható üres területre. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem kellene nyomást rakni rá, mert a nélkül még könnyebben szétdobál minket. Nagyon nagy teljesítmény kell mindenkitől, mindegy, hogy hogyan de partyban kell lenni a találkozón, az a jövőre nézve is rengeteget ad ennek a fiatal gárdának mentálisan, az idősebbeknek pedig új erőt, hogy ne eresszenek le mert van esély a sikerre a jövőben is. Az utolsó PO szereplésünkkor alig 7-en voltak jelen a most pályára lépők közül, pedig nem volt azért olyan régen.

Fiatal a csapat nagy része, és ez biztató a jövőnkre nézve.Paulus
Igen, de nekünk meg muszáj hogy ők fussanak az eredmény után, hogy mi futhassunk 😀 (Gyönyörű mondat 😀).
Szóval az elején meg kell ragadni a dolgokat. És a hideg -4 fok körül lesz is talán jobb egy futó csapatnak. Rodgerst meg nem megtörni kell, csak megakadályozni, hogy ne folyamatosan TD/FG-t érjen el. Pl. az előző meccs momentuma a Rodgers fumbli volt. Ilyen momentumok kellenek a D-től ,illetve hogy a Rodgers henger ne a meccs elején induljon be mert akkor végünk...
több mint 13 éve
Az a baj Rodgers-el, hogy más irányítókkal ellentétben őt nem lehet sackek-kel megtörni, kap rendesen mindig, mégis kiváló produkciót mutat. Ráadásul az elkapói is kiválóan tudnak helyezkedni amikor kergetik a Qb-jukat, jól lépnek be megdobható üres területre. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem kellene nyomást rakni rá, mert a nélkül még könnyebben szétdobál minket. Nagyon nagy teljesítmény kell mindenkitől, mindegy, hogy hogyan de partyban kell lenni a találkozón, az a jövőre nézve is rengeteget ad ennek a fiatal gárdának mentálisan, az idősebbeknek pedig új erőt, hogy ne eresszenek le mert van esély a sikerre a jövőben is. Az utolsó PO szereplésünkkor alig 7-en voltak jelen a most pályára lépők közül, pedig nem volt azért olyan régen.

Fiatal a csapat nagy része, és ez biztató a jövőnkre nézve.
több mint 13 éve
Hajnalban ütközet, és én dolgozom, de azért vannak tervek, hogy tudom majd esetleg megnézni a találkozót, mert ezt élőben kell végig szurkolni nincs mese.

Nekünk nincs veszteni valónk, de mint Jared Allen nyilatkozta, senki nem azért lép pályára, hogy csak játsszon, hanem a Győzelemért. Jó a csapat közösség, és biztos vagyok benne, hogy mindent meg is fognak tenni ezért, a végsőkig harcolnak és abból akár a győzelem is kijöhet. Sajtföldön nyerni kétszer olyan nehéz nekünk mint bárhol máshol, talán még a medvebarlang hasonló.

Ha most nyerni tudunk akkor akármire képesek vagyunk a rájátszásban is, legyünk bármennyire is underdog-ok a szakértők szerint.

SKOLL VIKES!Paulus
Még szerencse hogy még nem nyertünk idén ott,így csak egy győzelem jöhet össze 😀
Rodgers impresszív őt kéne olyan nyomás alatt tartani mint itthon az első negyedben. Csak túl sok jó elkapó van , erősen kéne blitzelni, valószínűleg fel is fog tűnni Winfield és Smith is Rodgers környékén.
Ponder nagy meccsére számítok, remélem pozitív oldalról , ha már bennem is el kezdte építeni a hitet, hogy jó lesz még valamire ne bassza el 😀
több mint 13 éve
Hajnalban ütközet, és én dolgozom, de azért vannak tervek, hogy tudom majd esetleg megnézni a találkozót, mert ezt élőben kell végig szurkolni nincs mese.

Nekünk nincs veszteni valónk, de mint Jared Allen nyilatkozta, senki nem azért lép pályára, hogy csak játsszon, hanem a Győzelemért. Jó a csapat közösség, és biztos vagyok benne, hogy mindent meg is fognak tenni ezért, a végsőkig harcolnak és abból akár a győzelem is kijöhet. Sajtföldön nyerni kétszer olyan nehéz nekünk mint bárhol máshol, talán még a medvebarlang hasonló.

Ha most nyerni tudunk akkor akármire képesek vagyunk a rájátszásban is, legyünk bármennyire is underdog-ok a szakértők szerint.

SKOLL VIKES!
több mint 13 éve
AP lett a december hónap NFC offensvie playere
littleBigleg pedig a december hónap spec team player-e az NFC-ben.

Mondjuk talán nem meglepő egyik sem.
több mint 13 éve
nem lehet AD-ről eleget beszélni:  profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/03/adrian-peterson-honored-for-greatest-rushing-month-ever/

több mint 13 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 332 — Vikings fan
NFC Players of Month – RB Adrian Peterson, Min; LB London Fletcher, Was;K Blair Walsh, Min
több mint 13 éve
Karaj videó! 😊
több mint 13 éve
ALL DAY EVERYDAY...
ALL DAY EVERYDAY... 😊

www.vikings.com/media-vault/videos/Sound_FX_Peterson_Wired_vs_Green_Bay/21279044-5b33-453e-b6aa-06244eb5fcac
több mint 13 éve
Úh az szar!Szegény. :s
több mint 13 éve
 www.twincities.com/sports/ci_22205045/minnesota-vikings-percy-harvin-had-appendectomy-saturday?source=rss

Vakbél.😕