Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 13 éve
A fumbli(Matthews) után léptem aludni....az már sok volt!Meglepődtem a végeredményen.Elég sima volt,sajnos!😕
Webb kehyetlen gyenge...QB politikánk....
SKOOOL !!!
több mint 13 éve
Ez van, Ponder-rel valszeg ezt megnyertük volna, de már sose tudjuk meg. Elég szar meccs volt így, hogy nálunk zéró QB teljesítmény volt.😕A 3-13 után a playoff szép ajándék a csapattól, jó úton járunk, csak ez még nem a mi évünk volt, még pár darab hiányzik a kirakósból.
több mint 13 éve
Hivatalos Webb kezd, háát majd kiderül 😊 Ponder végre jól játszik erre...
több mint 13 éve
Végig Webb gyakorolt az első csapattal a héten, Ponder alig edzett.
több mint 13 éve
Nem kell félni, szerintem gyakorolt Webb is az első csapattal a héten. Szénné optionözzük a pacskereket. De kéne most Harvin...Fasz vagyok, biztos. Ponder limited volt végig

több mint 13 éve
csudajó...bár lehet megint 60yardos meccs következett volna pondertől...
pedig kezdtem bízni benne😕
több mint 13 éve
FRISS! Ponder inaktív ma, Joe Webb lesz a kezdő, a csere irányító McLeod Bethel-Thompson lesz.
több mint 13 éve
Érdekes meccs lesz.
több mint 13 éve
Tom Pelissero @TomPelisseroThat's it. Ponder now walking off with Eric Sugarman. He maybe threw the ball 10 times.
Judd Zulgad @1500ESPNJudd
Ponder now having a lengthy conversation with Musgrave and Sugarman as Joe Webb warms up.

több mint 13 éve
Webb kezd, nagyon úgy néz ki. 😮
több mint 13 éve
Azért jó lesz ma szerintem az az Allen,Robison,Griffen trió!és akkor Smith barátomról,Greenwayről,Robinsonról még nem is beszéltem...stb.😀:-p
több mint 13 éve
A megtörés alatt nem fizikális értelmet kell venni, hanem mentálisat. amikor egy qb azt nézi mikor terítik le megint akkor már nem elsődlegesen a célpontjaira koncentrál. a sackek és sürgetések egész meccsre szólnak, nem csak arra mikor minusz yard vagy incomplete lesz belőlük. sok irányító 5-6 sack után, meg jó pár kergetés már nem tud a passzjátékra figyelni. Na Rodgers nem ilyen.En is mentalisra gondoltam. Vegig terrorizalni kell, de ahhoz hogy a D vegig birja ahhoz az Onak lent kell tartani oket hogy pihenjenek.
Nyilván a fizikális megtörés az minden irányítóra hat, de nem erről beszéltem.Igenis a védelmek célja ha nyomást raknak az irányítóra a fejben történő megzavarása, hogy ne tudjon nyugodtan dobálgatni, célpontok közt nézelődni.
Rodgersnél ez abban merül ki, hogy az adott drive-ban hátrányos helyzetbe kerül a minusz vagy 0-ás játékokkal, de ezek után is képes végig koncentrálni.
Azért a múltkor emberes volt a nyomás, és mégis maximálisat teljesített, nem látszott rajta, pedig a nézők is hátráltatták.Paulus
több mint 13 éve
A megtörés alatt nem fizikális értelmet kell venni, hanem mentálisat. amikor egy qb azt nézi mikor terítik le megint akkor már nem elsődlegesen a célpontjaira koncentrál. a sackek és sürgetések egész meccsre szólnak, nem csak arra mikor minusz yard vagy incomplete lesz belőlük. sok irányító 5-6 sack után, meg jó pár kergetés már nem tud a passzjátékra figyelni. Na Rodgers nem ilyen.Nyilván a fizikális megtörés az minden irányítóra hat, de nem erről beszéltem.Igenis a védelmek célja ha nyomást raknak az irányítóra a fejben történő megzavarása, hogy ne tudjon nyugodtan dobálgatni, célpontok közt nézelődni.
Rodgersnél ez abban merül ki, hogy az adott drive-ban hátrányos helyzetbe kerül a minusz vagy 0-ás játékokkal, de ezek után is képes végig koncentrálni.
Azért a múltkor emberes volt a nyomás, és mégis maximálisat teljesített, nem látszott rajta, pedig a nézők is hátráltatták.
több mint 13 éve
Az a baj Rodgers-el, hogy más irányítókkal ellentétben őt nem lehet sackek-kel megtörni, kap rendesen mindig, mégis kiváló produkciót mutat. Ráadásul az elkapói is kiválóan tudnak helyezkedni amikor kergetik a Qb-jukat, jól lépnek be megdobható üres területre. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem kellene nyomást rakni rá, mert a nélkül még könnyebben szétdobál minket. Nagyon nagy teljesítmény kell mindenkitől, mindegy, hogy hogyan de partyban kell lenni a találkozón, az a jövőre nézve is rengeteget ad ennek a fiatal gárdának mentálisan, az idősebbeknek pedig új erőt, hogy ne eresszenek le mert van esély a sikerre a jövőben is. Az utolsó PO szereplésünkkor alig 7-en voltak jelen a most pályára lépők közül, pedig nem volt azért olyan régen.Igen, de nekünk meg muszáj hogy ők fussanak az eredmény után, hogy mi futhassunk 😀 (Gyönyörű mondat 😀).
Fiatal a csapat nagy része, és ez biztató a jövőnkre nézve.Paulus
Szóval az elején meg kell ragadni a dolgokat. És a hideg -4 fok körül lesz is talán jobb egy futó csapatnak. Rodgerst meg nem megtörni kell, csak megakadályozni, hogy ne folyamatosan TD/FG-t érjen el. Pl. az előző meccs momentuma a Rodgers fumbli volt. Ilyen momentumok kellenek a D-től ,illetve hogy a Rodgers henger ne a meccs elején induljon be mert akkor végünk...
több mint 13 éve
Az a baj Rodgers-el, hogy más irányítókkal ellentétben őt nem lehet sackek-kel megtörni, kap rendesen mindig, mégis kiváló produkciót mutat. Ráadásul az elkapói is kiválóan tudnak helyezkedni amikor kergetik a Qb-jukat, jól lépnek be megdobható üres területre. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem kellene nyomást rakni rá, mert a nélkül még könnyebben szétdobál minket. Nagyon nagy teljesítmény kell mindenkitől, mindegy, hogy hogyan de partyban kell lenni a találkozón, az a jövőre nézve is rengeteget ad ennek a fiatal gárdának mentálisan, az idősebbeknek pedig új erőt, hogy ne eresszenek le mert van esély a sikerre a jövőben is. Az utolsó PO szereplésünkkor alig 7-en voltak jelen a most pályára lépők közül, pedig nem volt azért olyan régen.Fiatal a csapat nagy része, és ez biztató a jövőnkre nézve.
több mint 13 éve
Hajnalban ütközet, és én dolgozom, de azért vannak tervek, hogy tudom majd esetleg megnézni a találkozót, mert ezt élőben kell végig szurkolni nincs mese.Még szerencse hogy még nem nyertünk idén ott,így csak egy győzelem jöhet össze 😀
Nekünk nincs veszteni valónk, de mint Jared Allen nyilatkozta, senki nem azért lép pályára, hogy csak játsszon, hanem a Győzelemért. Jó a csapat közösség, és biztos vagyok benne, hogy mindent meg is fognak tenni ezért, a végsőkig harcolnak és abból akár a győzelem is kijöhet. Sajtföldön nyerni kétszer olyan nehéz nekünk mint bárhol máshol, talán még a medvebarlang hasonló.
Ha most nyerni tudunk akkor akármire képesek vagyunk a rájátszásban is, legyünk bármennyire is underdog-ok a szakértők szerint.
SKOLL VIKES!Paulus
Rodgers impresszív őt kéne olyan nyomás alatt tartani mint itthon az első negyedben. Csak túl sok jó elkapó van , erősen kéne blitzelni, valószínűleg fel is fog tűnni Winfield és Smith is Rodgers környékén.
Ponder nagy meccsére számítok, remélem pozitív oldalról , ha már bennem is el kezdte építeni a hitet, hogy jó lesz még valamire ne bassza el 😀
több mint 13 éve
Hajnalban ütközet, és én dolgozom, de azért vannak tervek, hogy tudom majd esetleg megnézni a találkozót, mert ezt élőben kell végig szurkolni nincs mese.Nekünk nincs veszteni valónk, de mint Jared Allen nyilatkozta, senki nem azért lép pályára, hogy csak játsszon, hanem a Győzelemért. Jó a csapat közösség, és biztos vagyok benne, hogy mindent meg is fognak tenni ezért, a végsőkig harcolnak és abból akár a győzelem is kijöhet. Sajtföldön nyerni kétszer olyan nehéz nekünk mint bárhol máshol, talán még a medvebarlang hasonló.
Ha most nyerni tudunk akkor akármire képesek vagyunk a rájátszásban is, legyünk bármennyire is underdog-ok a szakértők szerint.
SKOLL VIKES!
több mint 13 éve
AP lett a december hónap NFC offensvie playerelittleBigleg pedig a december hónap spec team player-e az NFC-ben.
Mondjuk talán nem meglepő egyik sem.
több mint 13 éve
nem lehet AD-ről eleget beszélni: profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/03/adrian-peterson-honored-for-greatest-rushing-month-ever/

több mint 13 éve
NFC Players of Month – RB Adrian Peterson, Min; LB London Fletcher, Was;K Blair Walsh, Min
több mint 13 éve
Karaj videó! 😊
több mint 13 éve
ALL DAY EVERYDAY...ALL DAY EVERYDAY... 😊
www.vikings.com/media-vault/videos/Sound_FX_Peterson_Wired_vs_Green_Bay/21279044-5b33-453e-b6aa-06244eb5fcac
több mint 13 éve
Úh az szar!Szegény. :s