Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 316 — Vikings fan
Gameday! Sör behűtve, Nachos előkészítve. Minden ideális egy szép Vikings győzelemhez minnél több AP yarddal 😊
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Mi elcsesztük a 2. seedünket, de Ti visszahozhatjátok, szóval Go Vikings!!!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Ráadásul hazai pályán, őrjöngő közönség előtt. A Viking kürtök betöltik majd a teret, lesz hangulat az biztos, az utóbbi időben jó volt a csapat hangulata, egyben van a gárda mentálisan, úgyhogy az utolsó pillanatig hajtás lesz a rengeteg motíváció miatt...

Majdnem jobb mint egy el classico maraton... 😀
több mint 13 éve
Azért holnap sok minden fog eldőlni, lehet szurkolni mindenért.
AP 2000 yard, AP rushing rekord, Vikes WC hely, AP MVP (ha WC helyen leszünk meglepődnék ha nem ő kapná).
Mindezért még a GB-n kell átgázolnunk ami plussz motiváció, már várom 😊
több mint 13 éve
Így van kemény játék nem egyenlő a sérülés okozással. Nekünk akkor van esélyünk, ha a védelem kőkemény játékot folytat mint az utóbbi meccseken. Ha hagyjuk a Packerst játszani a játékát, akkor nem tudunk annyit futni amennyit ők passzolnak.

Mind a védelmünknek, mind az offens-ünknek úgy kell játszani, hogy megint lássuk az ellenfelet levegőért kapkodni, és az elkapás utáni kemény szabályos ütésekben felőrlődni, mint nem egy idei elit WR. A nyomásnak pedig jönni kell, mert Rodgers ha van ideje, és nincs mitől tartani akkor szétdobál bármilyen covert. Más esélyünk nincsen.
több mint 13 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 576 — Bowl Winner
Én sem kívántam sérülést.😊
Az csak egy nagy rivális csata értékét növeli, ha másnap úgy ébrednek a játékosok, hogy mindenük fáj. Az azt jelenti, hogy mindent beleadtak, és "meghaltak" a pályán. Ezt kívánom én is a Pacskereknek, hogy a meccs után ne azt érezzék már, hogy olyan estéjük volt, mint ha a vidéki diszkóban pettingeltek volna a helyi tehenészlányokkal. Mint minden Vikings fan, csak azt kívánhatom, hogy ez a "randevú" nagyon, de nagyon fájjon nekik másnap!😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 13 éve
Én csak azt szeretném, hogy a meccs után Rodgers vért pisáljon 2 hétig, mindig, mikor levegőt vesz égető kínok közt érezze azokat a bordákat, minden lépést úgy tegyen meg, mintha betontömbök lennének a lába helyén. Igen, azt szeretném, ha jól beledöngölnénk a gyepbe, hogy szegény visszasírja a mostani hetet, amikor még szép és jó minden. Persze tuti 400 yardot passzol majd, ahogy az már lenni szokott...😕Go Vikings!
Én nem kívánok senkinek sérülést, én 2 W-t kívánok a csapatnak sorban a GB ellen ennyi nekem bőven elég 😊
több mint 13 éve
Én csak azt szeretném, hogy a meccs után Rodgers vért pisáljon 2 hétig, mindig, mikor levegőt vesz égető kínok közt érezze azokat a bordákat, minden lépést úgy tegyen meg, mintha betontömbök lennének a lába helyén. Igen, azt szeretném, ha jól beledöngölnénk a gyepbe, hogy szegény visszasírja a mostani hetet, amikor még szép és jó minden. Persze tuti 400 yardot passzol majd, ahogy az már lenni szokott...😕

több mint 13 éve
Remélem az egész csapat kihagyja a PB-t 😀 😀 Tavaly a Giants is ilyen korán kezdte a PO-t, és SB lett belőle, hátha követjük a példát 😊
vsanyi132
már bejutottatok? azért ha mi nyerünk és a GB harapni fog akkor nem hiszem...davemayer
A kezünkben van a sorsunk, ha nyerünk akkor bent vagyunk. A Giants tavaly ugyanígy volt, azért írtam hogy ilyen korán kezdődött a PO mert akár a múlt héten, most is PO formát kell hozni és csak a győzelem elfogadható, számunkra nincs számolgatás. 2 fordulóval az alapszakasz vége előtt mi már az életünkért játszunk, hazai pályán ha harap a Packers ha nem fel kell őket szeletelni 😊 Akkor pedig mindegy hogy ti mit csináltok 😊 SKOL VIKINGS!vsanyi132
érdekes hogy akkor hogy változhat meg egyből a ti meccsetek ha a Bears kikapna, sztem AP pályára sem lépne 😊davemayer
Fogadjunk ? Kicsit azért mellélőttél. Most attól nem akarunk kiesni mert a Bears kiesik. Emellett meg ha nyer a Giants vagy a Boys akkor egy vereséggel kiesünk aminek túl sok értelme nincs. Ráadásul a Skins meccs utánunk van...
Mellesleg tudom, hogy zabszem vagyunk a divizió seggébe mert ti is meg a Lions is 2 sima győzelemmel számolt, de azért esélytelennek hozni minket hazai pályán...
Szezon elején értem hogy mindenki várta hogy kipukkadjunk meg a Green Bay megnyerte a diviziót, de azért idegenben is kb Ponder baszta el a meccsünket. AP 210 yardot futott, meglepődnék ha 130 alatt tartanák most, szóval nem tudom mennyire harap majd a GB, de nem is érdekel, ezen a meccsen hazai pályán nyerni kell és inkább magunkra is tennék.
Aztán majd kiderül, lehet Rodgers élete formájában lehozza a meccset vagy Ponder megint katasztrófa lesz, de erősen kétlem 😊
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 494 — "Grammar maci"
Remélem az egész csapat kihagyja a PB-t 😀 😀 Tavaly a Giants is ilyen korán kezdte a PO-t, és SB lett belőle, hátha követjük a példát 😊
vsanyi132
már bejutottatok? azért ha mi nyerünk és a GB harapni fog akkor nem hiszem...davemayer
A kezünkben van a sorsunk, ha nyerünk akkor bent vagyunk. A Giants tavaly ugyanígy volt, azért írtam hogy ilyen korán kezdődött a PO mert akár a múlt héten, most is PO formát kell hozni és csak a győzelem elfogadható, számunkra nincs számolgatás. 2 fordulóval az alapszakasz vége előtt mi már az életünkért játszunk, hazai pályán ha harap a Packers ha nem fel kell őket szeletelni 😊 Akkor pedig mindegy hogy ti mit csináltok 😊 SKOL VIKINGS!vsanyi132
érdekes hogy akkor hogy változhat meg egyből a ti meccsetek ha a Bears kikapna, sztem AP pályára sem lépne 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
vsanyi132
A kezünkben van a sorsunk, ha nyerünk akkor bent vagyunk. A Giants tavaly ugyanígy volt, azért írtam hogy ilyen korán kezdődött a PO mert akár a múlt héten, most is PO formát kell hozni és csak a győzelem elfogadható, számunkra nincs számolgatás. 2 fordulóval az alapszakasz vége előtt mi már az életünkért játszunk, hazai pályán ha harap a Packers ha nem fel kell őket szeletelni 😊 Akkor pedig mindegy hogy ti mit csináltok 😊 SKOL VIKINGS!

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 494 — "Grammar maci"
vsanyi132
már bejutottatok? azért ha mi nyerünk és a GB harapni fog akkor nem hiszem...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
AP is coming!!

több mint 13 éve

Winfield sérülése aggaszt, igaz hogy vállalta a játékot a Packers ellen, de egy komplett PO-t nem hiszem hogy le lehet nyomni úgy hogy törése van valakinek, rá pedig óriási szüksége van a D-nek. Az SB-re talán rendbejön 😀 😀 Skol!vsanyi132
Winfield fel labbal karok nelkul is palyara fut , holmi tores nem akadalyozza meg. Igazabol ha jol olvastam a jatekban annyira nem zavarja, csak ra lehet serulni ami mar...
2 GB elleni W is mar menyorszag lenne , ennel tobbet Ponder nelkul nehez lesz. Ez is kegyetlen remalom lesz , viszont igy hogy kint jatszunk , a Wisconsini hideg sem lesz szokatlan.
De kicsit kezdunk elore haladni.
Most itthon kell verni a GB-t az se lenne baj ha AP 200+ot futna 😊
Remelem a Texans meccsbol tanulva ha nagyon fogjak APt hamarabb bevetjuk Gerhartot hogy kette fejeljen 1-2 embert 😊
FB poszt meg ilyen foleg ha 2 jo RB-d is van, mesz azt blokkolsz. Ha nem tudod hogy van ott egy FB olyan termeszetesnek tunik ahogy a res megnyilik, de hihetetlenul blokkol Felton. Egyszer Wattot is ugy fogta meg hogy csak pislogtam. Mellesleg Pondernek is jol blokkol shotgunban milor AP blokkol jol akkor is olyan mintha elbaszna mert Felton neha mint egy falember haritja el foleg a blitzeket , de azert a falemberek sem esnek at konnyen rajta 😊
Meghat 2000 yardos RBnek a fala is SB szint csakhat botrany passz jatek miatt levannak kicsit huzva.
Jovore azaz egyse is jobb lesz. Foleg ha Kalil a rookie mistackjeit elfelejti kurvagyorsan 😊
több mint 13 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Biztos tudják az okosok...
több mint 13 éve
Winfield amíg lehet a pályán marad, kérdés mi is tört el pontosan, mert van amivel szoktak játszani rögzítve, és van amit nem kellene erőltetni, nehogy maradandó károsodás legyen.
Az biztos, hogy Antoine félelmetesen játszik futás ellen, és megbízható coverben is, a fiataloknak igazi mentora. Szükség van rá a pályán.
több mint 13 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan

Winfield sérülése aggaszt, igaz hogy vállalta a játékot a Packers ellen, de egy komplett PO-t nem hiszem hogy le lehet nyomni úgy hogy törése van valakinek, rá pedig óriási szüksége van a D-nek. Az SB-re talán rendbejön 😀 😀 Skol!

több mint 13 éve
köszi!
Ez a poszt még mondjuk oylan volt(nekem),ami kicsit figyelmen kívül maradt...😕 Minden mást próbálok mindig lesni.FB tényleg úgy tökre kimaradt...
Többet fogom figyelni! 😊
több mint 13 éve
Mittudomén...nem követek nagyon más csapatokat...de ez a teljesítmény már PB...akkor csak csodálkozom.Igazából ennyi!ZoliZoltán
Azért egy Fullback, ha a mögötte lévő Tailback 2000 yard körül fut, elég sok mindent megtett a szezonban. Javaslom nézz meg egy két AP futást amikor előtte van, és csak azt nézd meg Felton mit csinál. A legkeményebb LB-ket zárja el, de volt olyan, hogy ütötte ki. Illetve van olyan játék amikor NT-t, DT-t akasztott meg, és zárt el a játéktól.
A Fullback poszt ritkán szól az egyéni csillogástól, amit ő tesz az elsőre nem biztos, hogy észrevehető, de ha nem a labdahordót figyeled, akkor fel fog tűnni amit csinál.
több mint 13 éve
Feltontol mit varsz meg hogy PB legyen? Egy rush blokkolo allat 😊
Smith meg nem PB szerintem , Greenway igen de o mindig is underrated volt. De nem felek ott lesz o 😊
AP-Walsh-sal nem lehet vitatkozni.
Allen meg amilye gyenge volt elejen , olyan jo most. Sackelbwn/hurrykben is latszik, rengeteget double blokkoljak, nagyon figyelnek ra ezert is van a tuloldlalrol is nagy nyomas
több mint 13 éve
Mittudomén...nem követek nagyon más csapatokat...(1-2 kivételtől eltekintve,konkrétan FB posztokat meg pláne nem...)de ez a teljesítmény már PB...akkor csak csodálkozom.Igazából ennyi!
több mint 13 éve
Náal D-ből Greenway,smith
AP,Walsh oké.

Aztán kb tényleg ennyiZoliZoltán
Nem értem mi bajod Feltonnal? Szerinted ki lenne az a FB aki ott lehetne helyette?
több mint 13 éve
Náal D-ből Greenway,smith
AP,Walsh oké.

Aztán kb tényleg ennyi
több mint 13 éve
Felton?Allen? ZoliZoltán
Ha a kérdésed az, hogy ők miért, akkor Felton szerintem egyértelmű. az ő FB blokkjai nélkül nincs ilyen sikeres futó éve AP-nek se, mondjuk az O-line is blokkol serényen, mondjuk Sullivan oda férhetett volna még.

Allennek nem ez a legjobb éve, ezért nála valószínűleg a név vitte fel a listára. Mondjuk most sem szar, mert gyakran kap duble teamet, sokat kell holdingolni rajta, és nyomást is tud adni egy két meccset leszámítva, de ettől nem biztos, hogy feltétlen NFC top3-as csak az idei évet tekintve.
Ha már védő, akkor Greenway idén jobban megérdemelné, de őt rendre alul értékelik, nem is tudom lesz-e ez másképp.
több mint 13 éve
Felton?Allen?