Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
biztos, hogy nézem élőben, de mivel a tévén van a számítógépem is, így nem túl praktikus írogatni meccs közben, pláne olvasni is mit írtak. Szóval lélekben veled is leszek, de írogatni nem fogok az biztos 😊

Pro Bowl játékosaink: AP, Felton, Walsh, Allen,

megint megmutatkozik, hogy gyakran a megszokás alapján jutnak be játékosok, és nem mindig a teljesítmény alapján, de összességében a 4 játékos nem rossz szerintem. Igaz soha nem nézem a Pro Bowlt mert nincs értelme NFl-ben, de a játékosoknak biztos valamennyire fontos. (Már aki elmegy egyáltalán...)

A legfontosabb úgyis a vasárnap lesz... nekünk már két meccsel előbb elkezdődött a rájátszás.

SKOL VIKES!
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 316 — Vikings fan
Nézzétek élőben és gyertek eredmény k övetőzni mert még elveszek a sok Sajtfej között 😀
több mint 13 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Na ezt köszi!
Akkor este nézem! 😛
több mint 13 éve
Én is jobban szeretem a 19.00. órás kezdést, de ezt a meccset nem hagynám ki hajnali kezdéssel sem.

Ritkán nézem a sport tv-n a meccset, de a programjukon 31-én csak a Dallas-washington ismétlését látom. 01-én lesz ismételve kedden a Vikings-Packers találkozó. Ellenben 31-én megnézheted az el-classicot visszamenőleg vagy 10 évre, szóval nem lesz másnap ismételve ha jól látom.
több mint 13 éve
Én mondjuk annyira nem örülök az időpont változásnak!
Jó lett volna a megszokott 19.00...emberibb időpont!

ismétlés mikor van másnap???(de szerintem élőbe nézem...csak hátha)
több mint 13 éve
Ha pedig megnyerjük ezt a minden bizonnyal kőkemény csatát, nagy valószínűséggel utazhatunk lejátszani a PO-ban az újabbat a Sajtfejekkel.Paulus
Nem is gond, meg ok fekszenek nekunk a legjobban. 😊 Inkabb mint a Seawaks vay a SkinsToca
Ezt majd meglátjuk első körben vasárnap... A Sajtfejek sem szoktak az utóbbi időben ízleni nekünk, ezért van min javítani... Hatalmas hangulat lesz, és remélem a védelem az utóbbi időben látott formáját hozza, mert nagy szükség lesz rájuk (is).
több mint 13 éve
Ha pedig megnyerjük ezt a minden bizonnyal kőkemény csatát, nagy valószínűséggel utazhatunk lejátszani a PO-ban az újabbat a Sajtfejekkel.Paulus
Nem is gond, meg ok fekszenek nekunk a legjobban. 😊 Inkabb mint a Seawaks vay a Skins
több mint 13 éve
Ha pedig megnyerjük ezt a minden bizonnyal kőkemény csatát, nagy valószínűséggel utazhatunk lejátszani a PO-ban az újabbat a Sajtfejekkel.
több mint 13 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 576 — Bowl Winner
Jó kis hétvége lesz ez! A gonosz erői már gyülekeznek, hogy bevegyék utolsó erődítményünket a Metrodome-ot, de a Viking harcosok nem engedhetnek az ördögi sötét erőknek, most nem szabad veszíteni, vérünket kell áldozni a végső diadalért!

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 13 éve
Hat ketlem hogy Ricsieket nezem, max ha Höri lesz. Ravens-Giants meccs szamomra ertekelhetetlen volt.
Vicc hogy tenyleg mar azt is hamarabb bemondtak hogy hany szallal tobb a haja Breesnek mint az eddigi rekord tartoknak, bezzeg hogy egy rookie rugó szinte hibatlanul NFL csucsot dont nem sikerult...
GB ellen remelem nem sok dolga lesz mert AP TDkig menetel tobbszor.
Otthon nyerni kell es WC , nem hittem volna.
több mint 13 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Később kezdünk, viszont tv-s meccs lettünk itthon is 😊nyerni kell és 1000x bemondatni Walsh nfl rekordját, a múlt héten csak ezt nem sikerült Ricsiéknek elmondani, azt hogy kb hány szál fű van a pályán hamarabb mondták volna...

több mint 13 éve
Toby jatszatasa egyertelmuen hamarabb el kellett volna hogy jojjon. Azert o rombolt rendesen APnek is konyebb lett volna.
Ponder jo nem volt most kalsszisan szar , de azert ez edeskeves meg mindig .
több mint 13 éve
Nekem mondjuk még ez is kevés volt Tőle...:/ZoliZoltán
Ne legyünk ennyire telhetetlenek. Hosszú távon ennél még több kell, de idén ez a szint is bőven elég lett volna, hogy biztos PO résztvevők legyünk, és amit ettől az évtől lehetett minimum remélni. A meccs elején kifejezetten jól játszott, volt pár okos döntése amikor nem dobta be erős coverbe a labdát mint tette ezt jó pár meccsel ezelőtt. Mivel AP-n embert fogtak ezért a két jó futással is sokat segített a csapatnak, és jó pár 3 downt megcsinált, látszólag nem véletlenszerűen. Voltak persze megint pontatlanságok, de nem dobott INT-et, és segítette a csapatot amikor kellett. Volt időszak amikor túl sok is került a vállára, és nem hozott belőle kiváló dolgokat, de a Texans nagyon ráfeküdt AP kivédekezésére, és így szükség volt játszatni többet.
Jövőre ennél több kell tőle, mert folyamatos fejlődést kell mutatnia, de szerintem a fejáben lévő gondokon talán sikerül úrrá lenni, és ha lesz Harvin, meg még 1-2 jó WR célpontja akkor talán többet is ki tud hozni.

Többet kellett volna talán az elejétől használni Gerhardot, hogy az ő stílusával is fárassza kissé az ellenfél védelmét, hátha akkor AP is több teret kapott volna. De AP-ben benne volt a nagy futás lehetősége is hiszen amikor kiszabadult 20 yard körül futott.
több mint 13 éve
Nekem mondjuk még ez is kevés volt Tőle...:/ZoliZoltán
Azert most jo volt, kb funbliig biztos, arrol sem o tehet. Utana sem votl rossz. Azert hai lyen teljesitmenyt tolt volna iden vegig , nem izgulnank most a WCert. AP utolso heten szetfogja szaggatni a Packers D-t nem aggodok, 2000 tuti meglesz.
Békés Boldog Viking Karácsonyt mindenkinek 😊
Skol Vikings!
több mint 13 éve
Nekem mondjuk még ez is kevés volt Tőle...:/
több mint 13 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
Na ez megalapozta a karácsonyi hangulatot 😀
Ja és ahogy Ponder játszott az már közelebb van, ahhoz amit egy NFL irányítótól látni szeretnék.

M. Vikings
Always open!
több mint 13 éve
Brutàl nagy győzelem volt!!!
A #D-nk aprított rendesen!
SMITH !!! :-p

Boldog Karácsonyt Vikingek !!!
több mint 13 éve
Igen ez a is a séma alapja, valóban a fő nyomást a D-line adja, de az utóbbi meccseken több a blitzelés is mint a szezon elején. De akkor sem nevezhető egy állandóan blitzelő társaságnak a csapat. Szerintem jól is hívja a blitzeket és meg is vannak rá az emberek, Greenway, Smith, Winfield, de még talán a kis Henderson is nagyon veszélyesen blitzel.
A lényege a védelemnek a nagy playek kizárása, és az ellenfél O-nak az aprítása, és most már jobbak a coverek is, tudunk labdákat is szerezni.
Én is úgy látom, hogy egy rendszerbe illő kiemelkedő MLB tovább emelné a csapat veszélyességét, valamint egy futás elleni NT-t is beszereznék középre.

A Spec team tényleg nagyon jó munkát végez, Harvin kiesése pótolhatatlan visszahordásban (bár Sherells is mutat szép dolgokat, még ha más dimenzió is), de a cover teamek működnek, volt hogy kick offot 15 yardon belül szedtünk le ami nem semmi. A kis Walshnak pedig 50+-os lába van ami nagyon segít a csapat pontszerzésében. Meg is döntött egy NFL rekordot tegnap egymás után 9 db 50+-os FG rúgott be ami a legtöbb az NFL-ben.nagyon nagy húzás volt, és hosszú évekre emelheti magas szintre a Kicker posztunkat.
több mint 13 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Nagyon nagy győzelem! Valahogy így képzeltem el, ezzel a játékkal érdemes belevágni a PO-ba, a védelem remekül muzsikált és volt végre passz játék is, és úgy tudtunk győzni hogy AP-t megfogta egy nagyon erős rá koncentráló védelem.

Jövő héten nincs mese hazai pályán el kell verni a Packerst, és nem szabad foglalkozni semmiféle rekorddal, csak a győzelemmel. Ahhoz úgyis AP futásain keresztül vezet az út 😊

Ki gondolta volna hogy az utolsó forduló előtt WC helyen állunk, pozitív mérleggel! Igazi karácsonyi ajándék ez a csapattól 😊

Vikingek! Boldog Karácsonyt mindenkinek! SKOL VIKINGS!!!

több mint 13 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 332 — Vikings fan
Még annyit tennék hozzá, hogy valóban mindenféle blitzeket hív viszont nagyon ritkán, azt is 3rd downokra. Pl. az egyik Lions elleni meccsen összesen 1 blitz volt. Nagyon bízik a D-lineban, 4-en is megfelelő nyomást tesznek a QB-ra.
Amúgy szinte végig Cover 2 az alap hívás, a Safetyk jó mélyen védekeznek. Tavaly rengeteg hosszú playt kaptunk, most inkább kényszerítik az ellenfelet a rövid játékokra.

Nekem hiányzik még egy vezér MLB, sajnos Brinkley nem olvassa olyan jól a támadásokat, több play actiont is benyel.

ST munkáját is ki kell emelni: még nem kaptunk TD-t visszahordásból, ha jól emlékszem, és olvastam egy olyan statisztikát, hogy utoljára az 5. héten hordták vissza a kickoffot a 25 yardosnál tovább! Ehhez hozzájárul Walsh is, akinek brutális lába van.
több mint 13 éve
Williams idén vette át a DC posztot. Az alap nyomást továbbra is a D-line adja, de ő használ változatos blitzsémákat is egész jól hívva őket. DB blitzeket (Smith pl. nagyon jó benne), LB blitzeket, és zone blitzeket is hív. Valamint Griffen is egyre jobb lesz a D-line-ba. Hosszú yardos passz szituációknál 3 DE-t is berak a nyomás növelésére, Alllen-t, Robison-t, és Griffen-t 3 Technikán, K Williamset pedig betolja 1 Tech-re, ez is egész jól szokott működni ezekben a helyzetekben.
A DB állomány is jobb, bár nyilván sokat kell még tanulni, de Winfield-től igen kemény játékot leshetnek el, és bár az elkapást sokszor nem tudják megakadályozni, de keményen büntetik a WR-ket az elkapás után ami egy meccs alatt meg is hozza a gyümölcsét. Cook visszatérése ráadásul képessé tette a csapatot a fizikális WR-k fogására is, Winfield pedig tavaly sokat volt sérült, idén pedig Nickel-ben eszméletlen hasznos a játéka.
A szezon végére egyre jobban értik és játsszák le a játékosok a sémáját amit kitalált.

De majd meglátjuk a Packers ellen, egy elit passz offense ellen, egy sorsdöntő találkozón mit tudnak a srácok.

az biztos, hoyg brutális hengulat lesz, a csoport ellenfél miatt, a PO miatt, és AP miatt is. Nagyon jó volt látni, a D játékosok is hogy biztatták AP-t minden futása után, látszik, hogy nagyon szurkolnak neki és a csapat érte is fog pluszban hajtani, nem mintha amúgy nem lenne tétje a mérkőzésnek.

SKOL VIKES!
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Tavaly is Alan Wiliams volt a DC?
Mennyivel játszik mást a D? Agresszívabbak vagy mi? Érkezett Harrison Smith és Robinson. Jó játékosok már rookieként is, de nem 2 játékos miatt javul ennyit egy egység.
több mint 13 éve
gyalu Minnesota Vikings 314
Jaj de babasztam a Giants meccs végére, örülök. hogy ennek acsapatnak szurkolkhatok D:

jövő hétem meg kell zabálni a sajtfejeket

több mint 13 éve
A másik Lilák tettek egy szívességet(remélem nem szólom el),így a saját kezünkben a sorsunk üti kell a Sajtfejeket.
több mint 13 éve
Akkor most imádkozni kell hogy a Ravens lenyomja a Giantset mert ha nyernek akkor kb 90% hogy nincs playoffunk.