Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Kicsit, hogy a sikerekkel is foglalkozzunk:AP 1600 yardon jár, és van még három meccse, mit gondoltok behúzza a 2000 yardot?
több mint 13 éve
Jenkins szerintem elég megbízható, de jól bevethető csere szint, nyugodtan bemehet és ha neki dobják azt el is kapja, de jobb már nem is lesz, jelenlegi helyzetben egy évet még megtartható, mert jó pár embert innen cserélni kell. Ha igazak a pletykák Harvin ragaszkodott a KR poszthoz a szezon elején amikor le akarták itt cserélni, (ezért is volt a "lázadása" amikor cserét akart kérni) szóval ott inkább őt kell meggyőzni, hogy nem az lenne nála az elsődleges feladat. De mondjuk elég jól csinálja az tény... 😊
több mint 13 éve
Egyetértek sokmindenben. Brinkley nálam gyenge, fejlődik de nem kezdő szint. Én nem azt mondtam, hogy szar a secünk, évek óta legjobb, de azért még ideálistól messze van.Elkapóknál meg nem a 30 éves Jenkins lesz szerintem már aki stabillá fejlődik és kéne egy jó returner mert nem a legjobb hogy a number uno , idén liga szinten top5 wrnknek kell visszahordani mindent
több mint 13 éve
Ahogy én látom a dolgokat:Offense teljesen 1 dimenziós, nincs más fegyverünk csak a futás. Harvin kiesése után az eredmény passzból több mint esetleges. Viszont legalább futás van, és kell hozzá AP zsenije, de nem lehet elvenni az érdemet az O-line, FB, TE, és WR-ektől. Akkor is kinyitják a 8-9-es boxokat amikor mindenki tudja, hogy futás jön, és szinte csak erre védekeznek. Passzban nincs rendben a QB, a WR állomány és a passzvédés is elég gyenge jelenleg. Amíg ezen nem tudunk javítani addig feleslges PO-ról álmodozni is, mert hátrányból reménytelen a játékunk. Azért van akivel érdemes dolgozni itt is pl. Wright, és Jenkins megbízható célpont lehet. Harvint mindenképp meg kell tartani, az ő klasszisa szükséges. A TE játékot tovább kellene erősíteni, mert rosszul vannak használva szerintem elkapás terén. Annyit tennék hozzá Ponderhez, hogy nem sok javulást látni nála, de legalább 1-2 3.downos helyzetet megoldott az előző meccsekkel ellentétben, ami mondjuk nem nevezhető kiemelkedőnek. Szerencsére nem volt égető szükség, hogy passzoltatni kelljen, de az sme jó, hogy az ellenfél védelme nyugodtan betömörülhet a boxba, felállhat a vonalra, mert nem jelent különösebb veszélyt a passz lehetősége.
A Védelem, szerintem javuló formában van. A DB-k fiatalok és hibákat csinálnak, de azt nem rónám fel, hogy Marshall ellen nem tudtak megfelelően védekezni. A legtöbb amit a fizikális különbség miatt elértek, hogy nem tudott sok plusz yardot hozni elkapás után, tapadtak rá. Pár év múlva ha szintén így rajta tudnak lenni egy elit WR-en le fogják tudni védekezni, csak erősödni rutinosodni kell. Nem lehet mondani, hogy nem voltak jó helyen, de többször veszítettek még látszólag előnyös helyzetből is. De elég fiatalok, Winfieldtől még magukba színak némi rutint és keménységet és szerintem rendben lesznek. Az LB sorban még most is azt mondom, hogy kellene egy klasszis MLB mert Brinkley elfogadható, néha jó, de nem klasszis teljesítményt nyújt, megbízható csere játékos szint. Greenway mellett egy kiemelkedő LB hatványozná a csapat védelmének erősségét. Akárcsak egy futás ellen romboló NT megszerzése, mert biztos passz szituációkban jól működik az Allen, Griffen, Williams, Robinson négyes, de a jól futó csapatok középen hozták a kötelező 4-5 yardokat ellenünk, ezt a lehetőséget rövidre lehetne zárni viszonylag könnyen.
A spec team is elég jól szuperál, a kickerünk fiatal és tehetséges, a cover team-ek eddig jórészt működtek, pont Kluwe aki gyenge pont tud lenni. Persze Harvin nélkül a visszahordások nem nevezhetőek extrán veszélyesnek, ami azért komoly fegyvertény lehet a jövőben.
Nem vagyunk PO erősségű csapat idén, nem is feltétlen kell nekünk bejutni. Van pár dolog amit rendbe kell rakni mindenképp, hogy odakerüljünk és jók legyünk mint 2010-ben, ahol főleg magunkat vertük ki sajnos a rájátszásból, mert aza csapat nagyon egyben volt.
Azért öröm nézni, hogy az év elején sokak által nekünk várt 0-6 helyett már 3-2-vel állunk a csoportban, és ha még a sajtfejeket is el tudnánk trafálni itthon, akkor a tavalyi év szenvedése számomra elég távolivá tűnne, és mindenképp előrelépést produkáltunk. A következő évben ennél nehezebb lesz fejlődni, mert az O-ban olyan hibák vannak, amit sokkal rázósabb lesz orvosolni.
De a Medvét leteríteni egy Vikingnek mindig nagy öröm szóval az eredménynek örülni kell.
SKOL VIKES!
több mint 13 éve
Ez a secondary már teljesen vállalható, ha Chris Cook visszatér és még hozunk egy átlagos (kb. mint AJ Jefferson) szintű CB-t, meg van oldva a hátsó alakzat évekre, na persze Winfield-et majd idővel pótolni kell.Brinkley is fejlődik MLB poszton, ami jó jel, de nem jelenti azt, hogy ha az ölünkbe hullik egy klasszis MLB nem örülnék, mint majom a farkának.
Összességében a védelemben jó az alapanyag, csak még hangolni kell egy kicsit a játékra őket. A DC-nk első éves, még szoknia kell a közeget, őt azt hiszem érdemes lenne megtartani. Az OC Musgrave a gáz, meg a WR coach, persze bottom 5 HC-nk is van, szóval... nem a játékosokat kell itt szidni szerintem.
több mint 13 éve
Sec-cel meg azért nem értek egyet teljesne, volt 2 nagy playük, viszont borzasztó votl a coverege, vagy ha ment is vele fingja nem volt mit kell csinálni. Rengeteget droppolt a Bears és Cutler is gyenge volt a fal miatt. Közepes teljesítmény volt amit a 2int felhúz egy jóra 😊TocaAzért tisztázzuk, hogy jelenleg Brandon Marshall liga 2. elkapott yardok, és liga 2. elkapott TD-k tekintetében is, összesítve meg első Calvin Johnson előtt, ehhez képest sztem teljesen jól fogták.
Arról nem is beszélve, hogy az INT-ek a 2 rookie DB nevéhez fűződnek (Harrison Smith, és Josh Robinson), ami sztem nagyon igéretes.
A tavalyi secondaryvel össze se lehet hasonlítani őket.
több mint 13 éve
Ja és tisztára Deja Vu-m van, hogy csak az első negyedben/félidőben gyártja az Offense a pontokat, viszont onnantól kezdve semmi hatékonyat nem tud húzni az Offensive coaching staff.Gyártja kicsit erős 😀. AP elszakadt 1x megint és ebből lett a TD. Semmi más nem csinált az O, botrány QB és coaching teljesítmény ismét ahogy írod
Ha a D# nem nyújtott volna klasszis teljesítményt, ezt a meccset simán elveszítettük volna...Tred
Hát még egy wildcard teljesen benézhetne, ha a maradék 3 meccset tudnánk hozni, de ilyen passzjátékkal tiszta szenvedés lenne a PO...Playoff nem lesz, Skins és Seahawks is elvert minket, könnyebb a sorsolásuk is talán és ott van még a Boys,Bears is.3-0 val sem hiszem hogy bejutnánk de szerintem 1-2 vel zárunk majd.
A secondaryknél is nagyon tetszett, hogy amikor mutatták, hogy Brandon Marshal miket kapott el, akkor is teljesen korrekten ment vele végig a CB, csak egyszerűen Cutler ennyire jól érezte Marshalt sok esetben, hogy faszán el tudta dobni... stb
..Tred
Sec-cel meg azért nem értek egyet teljesne, volt 2 nagy playük, viszont borzasztó votl a coverege, vagy ha ment is vele fingja nem volt mit kell csinálni. Rengeteget droppolt a Bears és Cutler is gyenge volt a fal miatt. Közepes teljesítmény volt amit a 2int felhúz egy jóra 😊
több mint 13 éve
Ja és tisztára Deja Vu-m van, hogy csak az első negyedben/félidőben gyártja az Offense a pontokat, viszont onnantól kezdve semmi hatékonyat nem tud húzni az Offensive coaching staff.Ha a D# nem nyújtott volna klasszis teljesítményt, ezt a meccset simán elveszítettük volna...
több mint 13 éve
Hát még egy wildcard teljesen benézhetne, ha a maradék 3 meccset tudnánk hozni, de ilyen passzjátékkal tiszta szenvedés lenne a PO...A DEF mai teljesítménye meg egyszerűen fenomenális...
Gyakorlatilag két int ret TD-t csináltak, amihez az offense önerőből egy TDt tudott hozzátenni.
A secondaryknél is nagyon tetszett, hogy amikor mutatták, hogy Brandon Marshal miket kapott el, akkor is teljesen korrekten ment vele végig a CB, csak egyszerűen Cutler ennyire jól érezte Marshalt sok esetben, hogy faszán el tudta dobni... stb
Hát Ponder pedig már meccs előtt be volt szarva, egyszerűen, amint átjön egy szélső blitz, már eszébe sem jut utolsó pillanatig embert keresni, ahogy az értelmes irányítók teszik, hanem az utolsó 1-2 mp azza telik, hogy kidobja úgy, hogy ne legyen sack vagy intentional grounding.
Pont ilyen szituációkra tök jó lenne egy alacsony ("back up") route-ot futó TE, de egyszerűen ponder nem képes pontosan megdobni egy embert aki szélső route-ot fut...
Hát Peterson pedig hozza a liga MVP szintet ALL DAY...
Harrison Smith pedig sztem Defensive Rookie of the year...
több mint 13 éve
Nem volt semmi! 😊és a macik ellen!😛
ALL DAY...nem lehet már mit írni...
SMITH !! 8) Behalok a csávón... 😊
Ha lenne egy QB-nk...itt még akármi is lehetne!
Így sztem nem lesz itt PO...és ennyi!
több mint 13 éve
Hihetetlen számomra hogy versenyben vagyunk a playoffért, úgy hogy QB-nk botrányosan fos és a hihetetlenül degec trágya teljesítmény között ugrál. Ha esetleg Webbet betennék még lehet reménykedhetnénk is talán 😊
több mint 13 éve
A legfontosabb a győzelem a Medvék felett, meg Peterson kiváló átlaga amivel tovább robotol a 2000 yardért, a többi meg mai nap mindegy is... 😊Kicsit hagyjuk meg ezeket az órákat az örömnek, aztán a többi napon ráérünk gondolkodni, hogy mi mit is ér...
több mint 13 éve
Értékes győzelem. Harrison Smith remek választás volt 1. kör végén. Jó játékos válik belőle.
több mint 13 éve
Nem szokásom 😊1106nap után elvertük a Bearst 😊Nálad már vége? remélem nem ittál előre a medve bőrére...Divat
Peterson már 1600 yardnál jár.
Harrison Smith állat.
Pondert lőjük ki az űrbe!!!Toca
több mint 13 éve
1106nap után elvertük a Bearst 😊Nálad már vége? remélem nem ittál előre a medve bőrére...
Peterson már 1600 yardnál jár.
Harrison Smith állat.
Pondert lőjük ki az űrbe!!!Toca
|
több mint 13 éve
1106nap után elvertük a Bearst 😊Peterson már 1600 yardnál jár.
Harrison Smith állat.
Pondert lőjük ki az űrbe!!!
több mint 13 éve
Mindent bele Vikingek! Segítsetek AP-nek ezt a szezont igazán nagyra hozni. Nem lesz könnyű mivel az ellenfél védelmeinek csak teli kell tömni a boxot az O megállítására. Ha csak Ponder nem talál valami csoda folytán magára, és nem tehetik meg ellene, hogy 1 S van a faltól 4-5 yardnál távolabb...
több mint 13 éve
Greenway elég alul van értékelve az NFL-ben, és ez független attól, hogy mennyi tackle-t csinált, hiszen az sok minden mástól is függ. Nagyon jó futás ellen és passz ellen is LB poszton. Jó lenne még kiváló társat találni mellé ebbe a sorba is, aki hozzá hasonló színtű, és akkor a védelem rengeteget erősödne egyből. persze ha az O-t kell újból erősítgetni akkor a védelem nem tudja megkapni azt a pár meghatározó játékost akik kellenének még egy elit szinthez.Imádom Greenwayt ,de idén rengeteg faszségot is csinált, mondjuk abból is jön hogy kb egyedül kell vinnie az LBsort. Remélem erősödik az az egység mert botrány idén...
Percy elvesztése évekre vetné vissza az építkezést, hiszen nem csak egy első körös húzás veszne oda, de egy igazi Playmaker, aki ráadásul még fiatal is, és sok év lehet még benne. Nem beszélve arról, hogy a WR sor kinullázódna a jelenlegi helyzetben.Már tavaly alá kellett volna íratni vele egy hosszú távú szerződést, nem azért játszatni amit a kezdéskor aláírt, mert évek alatt bizonyította, hogy megérné a pénzt, és az ilyen játékost meg kell becsülni.Paulus
több mint 13 éve
Greenway elég alul van értékelve az NFL-ben, és ez független attól, hogy mennyi tackle-t csinált, hiszen az sok minden mástól is függ. Nagyon jó futás ellen és passz ellen is LB poszton. Jó lenne még kiváló társat találni mellé ebbe a sorba is, aki hozzá hasonló színtű, és akkor a védelem rengeteget erősödne egyből. persze ha az O-t kell újból erősítgetni akkor a védelem nem tudja megkapni azt a pár meghatározó játékost akik kellenének még egy elit szinthez.Percy elvesztése évekre vetné vissza az építkezést, hiszen nem csak egy első körös húzás veszne oda, de egy igazi Playmaker, aki ráadásul még fiatal is, és sok év lehet még benne. Nem beszélve arról, hogy a WR sor kinullázódna a jelenlegi helyzetben.Már tavaly alá kellett volna íratni vele egy hosszú távú szerződést, nem azért játszatni amit a kezdéskor aláírt, mert évek alatt bizonyította, hogy megérné a pénzt, és az ilyen játékost meg kell becsülni.
több mint 13 éve
Na bocs, hogy a nagy kesergés közepette bedobok egy ilyen infót, de én most tudtam meg, amikor szavaztam pro bowl-ra nfl.com-on, hogy Chad Greenway az NFL tackle leader. Jelenleg 123 Tackle-je van, ami 5-el több mint a második pats-es ILB-nek...
több mint 13 éve
Rice sem rossz pedig, én szerettem volna ha marad, mert azért lássuk be Percyn meg rudin kívül nincs igazán épkézláb elkapónk...Akarmit ker meg kell adni. Nem egy Rice akit Favre tett naggya hanem egy fos Ponderrel el mint hal a vizben. Ha ot elengednenk en tuti sokkot kapnek .TocaÍgy azért kérdéses mi lesz, azért most rosszabb tárgyalási alapról indul PH, még FA-ként is.Percy ma sem edzett, valószínű, hogy hétvégén sem játszik, persze nincs is értelme ha szar a bokája, inkább jöjjön rendbe, nehogy rásérüljön. Csak nehogy az legyen a háttérben, hogy már nem is fog Viking mezben játszani. Nagyon nagy érvágás lenne elveszíteni...PaulusÉn biztos vagyok benne, hogy rátennénk a taget. Simán top5 wr, más nagyobb nevű lejárónk meg nincs. Loadholt, Brinkley és Sanford még lejáró a kezdők közül azt hiszem.Pálca
De én nagyon remélem, hogy tageljük, és még hoznak is mellé WR-eket, akik tudnak is játszani.Tred
több mint 13 éve
Nem csak te....
több mint 13 éve
Akarmit ker meg kell adni. Nem egy Rice akit Favre tett naggya hanem egy fos Ponderrel el mint hal a vizben. Ha ot elengednenk en tuti sokkot kapnek .Így azért kérdéses mi lesz, azért most rosszabb tárgyalási alapról indul PH, még FA-ként is.Percy ma sem edzett, valószínű, hogy hétvégén sem játszik, persze nincs is értelme ha szar a bokája, inkább jöjjön rendbe, nehogy rásérüljön. Csak nehogy az legyen a háttérben, hogy már nem is fog Viking mezben játszani. Nagyon nagy érvágás lenne elveszíteni...PaulusÉn biztos vagyok benne, hogy rátennénk a taget. Simán top5 wr, más nagyobb nevű lejárónk meg nincs. Loadholt, Brinkley és Sanford még lejáró a kezdők közül azt hiszem.Pálca
De én nagyon remélem, hogy tageljük, és még hoznak is mellé WR-eket, akik tudnak is játszani.Tred