Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Úgy hiszem abban egyet értünk, hogy mindenki a győzelmet szeretné. Ami nagy különbség, hogy én nem fogok világvégét kiáltani, ha mégsem jön össze, aminek van reális esélye mindegy hogy állunk hozzá. Ez a csapat a jövő csapata, hiába akarjuk SB-ba várni őket, ha még nincs itt az idő. (Bárcsak bebizonyítanák, hogy itt van.)

Az isten mentsen meg minket az esetleges kapkodástól, meg világvége hangulattól, most építkezni kell... Akár már a holtszezonban össze lehet építeni a csapatot úgy hogy bárhol esélyesek legyünk.

Ezért történjen bármi: SKOL VIKES!

A többit emg meglátjuk.
több mint 13 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
Én mostmár nem tudok így hozzáállni. Lehet dalolászni hogy túlteljesítettünk stb. (azért ebből a sorsolásból többet és kevesebbet is ki lehetett volna hozni),de mostmár a playoff a tét. A macik meg ősi rivális. Mi pass rushunknak is ülnie kéne elég rendesen ezen az Ofalon, ha meg nem Cutler játszik egyértelműen hozni kell a meccset.
Ehhez egy dolog kell ha az előzőek összejönnek hogy Ponder ne nyeresse meg a D-jükkel a meccset.
Csoport meccs nyerni kell nincs mese. Főleg hogy 2009 óta nem vertük meg őket, még a végén azt hiszik jobbak mint mi... 😀Toca
Ezzel egyetértek. A GB és a Chicago is 7-3-al áll, amit a 6-4-ünkkel egyből behozhatunk, ha megverjük őket. Szóval jelenlegi állás szerint az lesz playoffban, aki a legjobban hozza a csoportmeccseket.
Nincs mese, NFC NORTH rulez...
(kivéve a Detroit 😀 )

M. Vikings
Always open!
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 316 — Vikings fan
Én mostmár nem tudok így hozzáállni. Lehet dalolászni hogy túlteljesítettünk stb. (azért ebből a sorsolásból többet és kevesebbet is ki lehetett volna hozni),de mostmár a playoff a tét. A macik meg ősi rivális. Mi pass rushunknak is ülnie kéne elég rendesen ezen az Ofalon, ha meg nem Cutler játszik egyértelműen hozni kell a meccset.
Ehhez egy dolog kell ha az előzőek összejönnek hogy Ponder ne nyeresse meg a D-jükkel a meccset.
Csoport meccs nyerni kell nincs mese. Főleg hogy 2009 óta nem vertük meg őket, még a végén azt hiszik jobbak mint mi... 😀
több mint 13 éve
Szerintem még egyszer ennyire gyenge nem lesz a védelmük.

Ami reményt adhat az az, hogy az O-line az több mint sebezhető, remélem Allen és Robison, Williams, Griffin is felszívja magát kőkeményen.

persze így sem mi vagyunk az esélyesebbek, de ha a védelem keményen játszik meg lehet őket fogni, ha nem is ilyen különbséggel mint a Frisco tette.

Bármi is lesz: SKOL VIKES!
több mint 13 éve
Hát Allennek kéne szerzni 9 sacket hogy utolérje magát a fele összejöhet 😀
több mint 13 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 576 — Bowl Winner
Most gyengék a gumimacik, most kell őket ledarálni, hétvégén odazúzunk, legalábbis remélem.😊

füligjimmy

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 13 éve
 www.youtube.com/watch?v=PH0C87tJgmg

Egy kis hiánypótló a pihenőhétre. 😊 ALL DAY baby... ALL DAY!

SKOL VIKES!
több mint 13 éve
Mellesleg nem Harvin hibája de mikor nem játszik sokkal értelmesebb playeket hívunk és nem csak őt erőltetjük szarrá.
Én év elején úgy álltam Ponderhez hogy nah majd most, igazából most fog kiderülni mennyit ér 5 nagyon kemény meccs lesz.
Igazából 3.-4. körben én húznék egy QBt mert talán Ponder is jobban koncentrál ha van a seggébe egy újonc aki ki is taszíthatja a kezdőből ha szar.
Matt Ryan azért más tészta mert benne az megvan ami Ponderben nincs a higgadtság. Ő ha dob 3 intet is leszarja, Ponder ettől meg 2 meccsig használhatatlan lesz kb...
több mint 13 éve
Szerintem sem kell kapkodni a QB húzogatásokkal, adni kell még időt Pondernek, mert felesleges első 3 körben újból QB-t húzni. A védelemre is ráfér valami minőségi húzás, és ha ehhez feltrade kell akkor csökkeni fog az alacsony körös pickek száma. Ha Ponder csak elfogadható szintet tud hozni akkor a védelem jövebeni megerősítésével, egy Game Manager Qb-val is erős csapatunk lehet, a futójátékra építve. Ez a csapat most épül, és van benne kakaó, a fiatalok egész jó szintet hoznak, az egyetlen nagy kérdés Ponder, de én azon a véleményen vagyok, hogy jövőre a D-t kell halálossá tenni jó húzásokkal.
Az O-Line pedig szintén fiatal, de a hibák ellenére is, a futásokat már most egész jól segítik, a passzon meg lehet dolgozni, hogy jobban menjen a védése.

Fiatal csapat amiben vannak hibák még bőven, de szerintem büszkék lehetünk rájuk, és felesleges pálcát törni felettük, ha bakiznak is. Idén eddig többet hoztak mint amit a legtöbben vártak tőlük, és van fejlődési lehetőség bennük. Ráadásul az utóbbi évek draftjai is meggyőzőek, főleg akkor ha Ponder is stabilizálódik a pozitívabb teljesítményével... 😊

SKOL VIKES!
több mint 13 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 332 — Vikings fan
Itt azért senki sem mondta, hogy el kell küldeni Ponder-t, még akkor se, ha a Toca-féle verzió lenne a jövő. Fizikailag rendben van a srác, de mentálisan megviseli az első teljes szezonja, ez látszik. A stáb, élen a QB coach és OC-val sajna nagyon gyenge abban a tekintetben, hogyan kell felépíteni egy NFL QB-t. Egy Brian Billick vagy hasonló kaliberű fickó alatt 2-3 éven belül Ponder elfogadható game manager lehetne (talán több is), a jelenlegi edzőknek szemmel láthatóan nehézséget jelent egy szinte még újonc irányítóra felépíteni a gameplan-t, pláne úgy, hogy nálunk van a liga egyik legjobb futója...Go Vikings!
Nem ellentmondásképp, hanem megjegyzésként: a mostani OC-nk QB edzőként tevékenykedett Matt Ryan "felépítésénél".
több mint 13 éve
Itt azért senki sem mondta, hogy el kell küldeni Ponder-t, még akkor se, ha a Toca-féle verzió lenne a jövő. Fizikailag rendben van a srác, de mentálisan megviseli az első teljes szezonja, ez látszik. A stáb, élen a QB coach és OC-val sajna nagyon gyenge abban a tekintetben, hogyan kell felépíteni egy NFL QB-t. Egy Brian Billick vagy hasonló kaliberű fickó alatt 2-3 éven belül Ponder elfogadható game manager lehetne (talán több is), a jelenlegi edzőknek szemmel láthatóan nehézséget jelent egy szinte még újonc irányítóra felépíteni a gameplan-t, pláne úgy, hogy nálunk van a liga egyik legjobb futója...

több mint 13 éve
Stáb tényleg javul. Ponder viszont továbbra sem jó QB. Ne dobjam már magam hogy egy C Lions QB sor ellen tudott 220 yardot dobni. Egyszerűen borzasztóan egysíkú ráadásul nem képes felmérni sokszor a helyzetet hogy dobja ki a francba. Oldalpasszai is botrányosak voltak, mögé,alá,felé dobta a WR/RB-t. Én nem látom benne a jövőt akármennyire is szeretném.
több mint 13 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 779
Na, meg bírtam nézni végre a Lions meccset.
Alakul ez a csapat szerintem. Sok tehetséges fiatalunk van, akik jellemzően végig is nyomják a meccseket, és nem is akármilyen posztokon (QB, kicker, TE, OT, safety, stb.) talán emiatt nem megy a folyamatos koncentráció egész meccsen. Ott volt most pl. Harrison Smith, aki nálam eddig hatalmas kedvenc (nem csak mert a Notre Dame-ből jött 😉 ), a harmadik negyed végén a TD-nél meg a negyedik elején volt két elég csúnya hibája. Előtte, utána okés volt a srác.
Apropó rookie-k: Basszus, annyira szidtam a stábot a kicker pick miatt a drafton, erre ez a Walsh gyerek Q jó. A kickoff touchback-ek számában vezeti az NFL-t! Wright is ígéretesnek tűnik.
Tudom, hogy sokan akarják a stábot meg Pondert elzavarni, de én ezzel a véleménnyel várnék még, és nem a győzelem miatt. A stáb elkezdett felépíteni valamit, a draftjaik - szerintem - ez idáig egész jól ülnek. Ezzel a csapattal a Childress féle banda kb. 2-8-on állna. (Elfogult vagyok, utáltam a palit.)
Ponderre pedig a legjobb szó, hogy fegyelmezett. Értem ezalatt, hogy ha a stáb csak screameket meg futást hív, ő azt csinálja. Ha hívnak előre játékot is, mint ahogy a Lions ellen 3 negyedig hívtak, akkor azt játssza, méghozzá nem rosszul.
Ja, és AP... Nem tudok már mit mondani a faszira, hihetetlen.
több mint 13 éve
ALLDAAAAAY !! 😊

Wrigh...jó kis bemutatkozás!😛ZoliZoltán
Remélem kezdőben marad PH visszatérésével is 😊

M. Vikings
Always open!
több mint 13 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
ALLDAAAAAY !! 😊

Wrigh...jó kis bemutatkozás!😛
több mint 13 éve
Nem volt ez annyira borzalmas, bár megint voltak botrányos play hívások, de 6-4 az szép mérleg.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Gratulálok.

több mint 13 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Ma a hazai pálya az egyetlen ami mellettünk szól... Harvin nélkül a spec team se ér túl sokat, a visszahordásokra se számíthatunk.... vagy eljön joe webb 😊 Kíváncsi vagyok most mire képes a csapat, tudják mi a tétje a mai meccsnek, Allen nagyon fogadkozott, ez a win nagyon need, egy 6-4 a bye előtt igazán impozáns lenne.
SKOL VIKINGS!!!

több mint 13 éve
Ha elvernenk a Lionst akkor tobb elvarasom Ponder es az edzoi garda kirugasan kivul nem lenne iden 😊
Nah jo azert egy pozitiv NFc North merleg adna de ez nem realis 😀Toca
Sztem Fraizer jó lenne DC-nek, el nem küldeném...Tred
Nem nagyon láttam még olyat hogy HCból visszaminősítenek valamit. És én a Dért sem rajongok annyira
több mint 13 éve
Harvin nem játszik, "helyette" Wright lesz.
Meglesz Pondernek az 50 passzolt yard? 😀
több mint 13 éve
Ha elvernenk a Lionst akkor tobb elvarasom Ponder es az edzoi garda kirugasan kivul nem lenne iden 😊
Nah jo azert egy pozitiv NFc North merleg adna de ez nem realis 😀Toca
Sztem Fraizer jó lenne DC-nek, el nem küldeném...

M. Vikings
Always open!
több mint 13 éve
Nah jo azert egy pozitiv NFc North merleg adna de ez nem realis 😀
több mint 13 éve
Az OC azt nyilatkozta kibővítették a playbookot. Kiváncsi vagyok, nagy kreativitást nem várok 😀Pálca
Jól ment a balra futás, akkor legyen +1 balra futás. Meg legyen ehy jobbos is hátha meglepjük őket. Meg ha már itt tartunk mehetnénk középen is.
Ponder passzoljon hosszúakat, lehet csak 1 jön be de akkor már elmondhatjuk hogy yardokban fejlődött.
Kb ilyen szintet várok 😀
több mint 13 éve
Az OC azt nyilatkozta kibővítették a playbookot. Kiváncsi vagyok, nagy kreativitást nem várok 😀
több mint 13 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
😀😀😀
3 pontos!