New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 14 éve
fasza... megint kezdő szintű futó és FS nélkül játszunk...
több mint 14 éve
1 hét szünet után el tudtam volna képzelni kevesebb kezdőt is az inaktív-listán Bush, Thomas, Shockey, C.Brown, Dunbar, Robinson, Jenkins, Sharper.
több mint 14 éve
Mit szólnátok egy meccsnézéshez? Én személy szerint az ATL és/vagy a BAL ellenire gondoltam.haydenNekem talán a Balti menne, de a két ünnep között az asszony utazgatni akar, és ilyen ügyekben átengedem neki a főnök-szerepet 😛
jaa, kiderült hogy nem véletlenül tart eddig Thomas lábadozása: nem a bokaszalagja húzódott meg, hanem elszakadt az Achilles-ina... a hálaadásnapi meccsre viszont már szeretne visszatérniJJ TillerPaytonék az orránál fogva vezetik az egész ligát ezekkel a sérülésekkel. Kyle se szerepelt a sérültekről szóló jelentésben, aztán egyszer
csak az IR-ről köszönt vissza.
több mint 14 éve
jaa, kiderült hogy nem véletlenül tart eddig Thomas lábadozása: nem a bokaszalagja húzódott meg, hanem elszakadt az Achilles-ina... a hálaadásnapi meccsre viszont már szeretne visszatérni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
hayden
124
Mit szólnátok egy meccsnézéshez? Én személy szerint az ATL és/vagy a BAL ellenire gondoltam.
több mint 14 éve
Jason Kyle IR. Jake Ingram sign.Mezekhez: Nekem se tetszik, meg alapból nem szeretem a Nike-t, szóval... De mindegy, legalább lesznek leértékelések a Reebok mezekre.
Usama-val kezdeni nem tetszik... Jenkins játsszon, amíg meg nem nyerjük a meccset. Bush-t nem erőltetném egyébként, nem kéne rásérülnie. Mondjuk nincs RB-ünk, de eddig is megoldottuk, ne veressük szét megint azt, aki még nem egészséges.
több mint 14 éve
mindenki ezeket linkelni, hát tessék: a nike pro combat keretei között készült art terv a Saints 2012-es mezére... megbékélnék vele...nekem nem jön be. kezdve azzal, amitől már akkor tartottam, amikor kijött a hír a Nike hatalomátvételéről: nem tetszik a Nike mezein ez a szűkített hatás
link
Gyurma Pappa
aztán az se jön be hogy nincs fleur de lis a mezen, és a sisakon lévő liliom se oké arany alapon arannyal.
több mint 14 éve
a hét utolsó edzése utánnice... egész jól jövünk akkor vissza... PT-re kíváncsi leszek... igazából van 7 meccse küzdeni a karrierjéért...
Out: Shockey, Sharper
Kérdéses: Bush, Robinson és Jenkinsatapapa
mindenki ezeket linkelni, hát tessék: a nike pro combat keretei között készült art terv a Saints 2012-es mezére... megbékélnék vele...
link
+ egy, a véleményemet jól leíró cikk
több mint 14 éve
a hét utolsó edzése utánOut: Shockey, Sharper
Kérdéses: Bush, Robinson és Jenkins
több mint 14 éve
Hogy a 3 sérült futóból senki nem tudja összeszedni magát, és a két FS-ből mindkettő pihen... grrr...Nem baj, vasárnapra legyenek jól.
Ata: gondolkodtam a Bush-Thomas kérdésem, és igazad van. Nem enged, akkor menjen. Egyébként az ő gondolat menetét próbáltam megérteni, alapvetően természetesen örüljön, hogy kap egy 3 éves, 10 milliás szerződést, az is kegyes úgy, hogy megint nem fog játszani...
Shockey fekvésével Graham játszhat azokban a felállásokban, amikor JS WR poszton áll.
több mint 14 éve
Emlékszem tavaly a bye week után nem volt sérültlistánk, mindenki egészséges volt. Most más a helyzet.Nem edzett: Thomas, Shockey, Sharper, Robinson.
Csak finoman: Stinchcomb, Bush, Ivory és Jenkins
több mint 14 éve
Köszi Gyurma, jó kis írás.
több mint 14 éve
Ha nagyon erőltetjük, akkor lehet párhuzamot vonni 😊 De azt még nem is említettem, hogy Bush nevével mennyi mezt adtunk már el. Thomas egy karrier alatt nem fog annyit eladni, mint amennyit Bush nevével elsóztak csak az újonc évében.😀
Szerintem Thomas nem marad. Hacsak nagyon le nem ad az igényeiből.atapapa
Igen, de szerintem le fog adni, mert máshol sem fog kapni többet.
több mint 14 éve
Ha nagyon erőltetjük, akkor lehet párhuzamot vonni 😊 De azt még nem is említettem, hogy Bush nevével mennyi mezt adtunk már el. Thomas egy karrier alatt nem fog annyit eladni, mint amennyit Bush nevével elsóztak csak az újonc évében.Világos, én értem a különbséget. Csak lásd be, hogy van benne valami, amit mondok. Thomas nem fog elmenni, Bush szerződése is sokkal kisebb lesz jövőre. Ha lesz egyáltalán idény 😀Igen, de jogosan hivatkozik/hivatkozhat arra, hogy Reggie is állandóan sérült...Csak Bush a szerződését rögtön a draft után kapta 1/2-ként, a következő szerződése biztos nem lesz 50 milliós.
Gyurma Pappa
Ha jól rémlik Bush az egyetemen talán még meccset se hagyott ki, Thomas már ott is küzdött a sérülésekkel.atapapa
Gyurma Pappa
Szerintem Thomas nem marad. Hacsak nagyon le nem ad az igényeiből.
több mint 14 éve
Világos, én értem a különbséget. Csak lásd be, hogy van benne valami, amit mondok. Thomas nem fog elmenni, Bush szerződése is sokkal kisebb lesz jövőre. Ha lesz egyáltalán idény 😀Csak Bush a szerződését rögtön a draft után kapta 1/2-ként, a következő szerződése biztos nem lesz 50 milliós.Ha belegondolok hogy egy Hartley-FG-nyivel vagyunk csak lemaradva az első helyről...Igen, de jogosan hivatkozik/hivatkozhat arra, hogy Reggie is állandóan sérült...
Thomas talán a héten visszatér az edzésbe.
Azt pletykálják, hogy volt oka annak, hogy el akartuk cserélni. Ugyanis hatalmas szerződést szeretne, közel akkorát mint Reggie-é. Amit megérdemelne, ha nem lenne állandóan sérült, de így szvsz senki nem fog neki ekkora szerződést adni.atapapa
Gyurma Pappa
Ha jól rémlik Bush az egyetemen talán még meccset se hagyott ki, Thomas már ott is küzdött a sérülésekkel.atapapa
Ivoryval kapcsolatban azaz érzésem, hogy nem fog megmaradni a csapatnál. Ő is sokat sérül, nem kell három sérülékeny futó. Kéne egy jó igás ló végre, ezzel a fallal egy közepes képességű (erő)futó is tudna eredményeket elérni. Ivory alkalmas lenne, de ő is sérül. Jones, Betts ideiglenes megoldások, ezt ők is tudják. Jelenleg Jonest tartanám 3. futónak, Betts out, Ivory 4. futóként "szokna". Ha nem sikerül valami extrát mutatnia, akkor év végén kasza. Ez privát vélemény, nem biztos, hogy a legjobb megoldás...
(Tudom, hogy szar párhuzam, de a mi kis magyar szintünkön ugyan ez volt a helyzet a csapatnál. Annyira jó volt a fal, hogy 5 futót tudtam alkalmazni, egyikük sem volt kiváló, volt köztük olyan, aki az első meccs előtt két héttel kapta az első handoffot, mégis működött a futójáték. Amikor játszottunk a Veszprémmel, betlizett a fal, és kész is voltunk. Tudom, más szint, de az ellenfelek is más szinten vannak.
több mint 14 éve
Csak Bush a szerződését rögtön a draft után kapta 1/2-ként, a következő szerződése biztos nem lesz 50 milliós.Ha belegondolok hogy egy Hartley-FG-nyivel vagyunk csak lemaradva az első helyről...Igen, de jogosan hivatkozik/hivatkozhat arra, hogy Reggie is állandóan sérült...
Azt pletykálják, hogy volt oka annak, hogy el akartuk cserélni. Ugyanis hatalmas szerződést szeretne, közel akkorát mint Reggie-é. Amit megérdemelne, ha nem lenne állandóan sérült, de így szvsz senki nem fog neki ekkora szerződést adni.atapapa
Gyurma Pappa
Ha jól rémlik Bush az egyetemen talán még meccset se hagyott ki, Thomas már ott is küzdött a sérülésekkel.
több mint 14 éve
Ha belegondolok hogy egy Hartley-FG-nyivel vagyunk csak lemaradva az első helyről...Igen, de jogosan hivatkozik/hivatkozhat arra, hogy Reggie is állandóan sérült...
És igen: egy Hartley FG-vel vagyunk lemaradva a #1-ról, és egy Hartley FG-vel jutottunk a SB-ba... neki sem lehet könnyű...
több mint 14 éve
Ha belegondolok hogy egy Hartley-FG-nyivel vagyunk csak lemaradva az első helyről...Thomas talán a héten visszatér az edzésbe.
Azt pletykálják, hogy volt oka annak, hogy el akartuk cserélni. Ugyanis hatalmas szerződést szeretne, közel akkorát mint Reggie-é. Amit megérdemelne, ha nem lenne állandóan sérült, de így szvsz senki nem fog neki ekkora szerződést adni.
több mint 14 éve
Jó kis összefoglalás, szerény véleményem szerint senkivel nem szabad foglalkoznunk, csak hozni az összes meccset 😛 és akkor már elmondhatjuk hogy nem rajtunk múlik. Thomas játszik ezen a héten, vagy mikorra várható a felépülése?
több mint 14 éve
Elképesztő, ami történik most az NFL-ben, nagyon jó idény van. Sajnos a "mindenki megverhet mindenkit" formulába belepislogtunk háromszor, amiből egyedül a Falcons ellen vereség szégyenletes, a másik kettőt lehet fogni arra, hogy az ellenfélnek "nem volt mit veszítenie", és kockáztatva játszott jól.Mostantól jön az érdekes része az idénynek. Igazából a csoportból a Bucs-szal nem nagyon kell számolni, véleményem szerint a következő három hétben 3 L-be fognak pislogni (a 49ers is elveri őket véleményem szerint), ahogy azt tették idén minden pozitív eredményű csapat ellen.
A Falcons más tészta: nagyon akaró csapatról van szó, akik a mi tavalyi játékunkhoz hasonlóan a középszar meccsekből is ki tudnak keveredni győzelemmel, lásd a Niners ellen vagy mi ellenünk, vagy akár a Browns ellen. Ez részben szerencse (lásd a múlt heti White kétesélyes PI-jét az utolsó TD előtt), de sokkal inkább Ryan érdeme, aki nagyon éretten játszik idén, 16 TD mellé dobott 5 INT-et, ami nem rossz arány. A csapat 8. össz O teljesítmény, Matty meccsenként 12. legtöbb yardot passzolja a ligában, de ez pont elég. A Falcon gyenge pontja egyértelműen a passz elleni védekezés LENNE (újabb párhuzam a tavalyi Saintsszel), ha nem vezetnék a ligát picket tekintetében. (Fun fact: a Falcons ellenfele 16 FG kísérletből 8-at lőttek be... Ugye...)
A mi idei idényünk két arcú: egyrészt volt az idény elején egy szenvedő O. Sérültek is voltak rendesen, gyakorlatilag PT hiánya megölte a futó játékot, ő konzisztens játéka nagyon hiányzik a csapatból. Ivory meg a két öreg pótolgatja valamennyire Thomas hiányát, de kevesek ahhoz képest, amit ő hoz a csapatnak, és ez nem más, mint a folyamatos jó játék. Bush RZ játéka, az állandó fenyegetés, ami az ő személyében rejlik szintén nagyon kéne a csapatnak. Az idei év nagy csalódása a O line, ami zseniálisan kezdett a Vikes ellen, majd jó volt egészen a harmadik hétig. Brees sok INT-je is ennek köszönhető, ugyanúgy, ahogy 2008-ban, eldobál olyan labdákat is, amiket nem kellene. Másik gond: a sok büntetés a falon. Nem fújnak ellenünk, nem ezt mondom, pont ez a lényeg: nagyon sok false start, kritikus, sokszor felesleges holdingok. És az utolsó (mára elmúlni látszó gond) a sok drop az idén elején. Olyanok is, akiktől nem várnám: Colston, Meachem, Shockey. Hendersontól nem meglepő 😉
A másik arc a védelem. Tavaly is tudtuk, hogy Williams csodát művelt, a felső közép szintű emberállományból, de az idei évben ezen még jobban túl tudott tenni. A 4. legkevesebb kapott pont, a 3. legkevesebb kapott yard, és a legszebb és legérdekesebb: a liga legkevesebb yardot nyelő passz védekezése. Persze, hozzátartozik, hogy az eddigi ellenfeleink közül komoly passzteljesítményre az idén a Vikes, a Falcons és a Steelers képes, de igazából ők sem villogtak. Az igazán érdekes még is az, hogy úgy sikerült ezt véghez vinni, hogy Greer, Sharper, Harper és Porter múlthéten játszott először együtt idén. A védelemmel kapcsolatos másik érdekesség: az első hét óta folyamatosan javul a futás elleni védekezésünk, és a 2x. helyről mára felmásztunk a 17.-re, amin akár javíthatunk is.
Az idény hátralévő részére a a Falconsnak két igazán komoly ellenfele lesz, a Green Bay és mi. Sajnos a többi meccsük több, mint nyerhető. Igazából az elején emlegett frázisnak kell megvalósulnia a Falcons esetében, és mondjuk héten kapniuk kellene egy pofont a Ramstől, miközben mi nyerünk a Hawks ellen. A papírforma szerint addig a hétig, amíg találkozunk, igencsak elképzelhető, hogy a Falcons hibátlan marad, és 13-2-vel vár minket a Georgia Dome-ban.
A Saints hátra lévő menetrendje sem vészes. De az emlegetett bármi lehet történet bizony keresztbe tehet nekünk is, de a javunkra is válhat. Papírforma szerint a Ravens az egyetlen kemény ellenfelünk a Falcons meccsig, és ők is szépen tudnak betlizni, mint ez látszik, ha a Falcons nem veszít meccset, mi sem veszíthetünk.
Egyelőre a WC helyekkel kapcsolatban még se próbálok jósolgatni, mert az Eagles "feltámadása" és a Giants veresége elbizonytalanított azzal kapcsolatban, hogy mégiscsak kelleni fog az a 11-5 a WC helyhez. Az East küzdelmeibe komoly szinten nem tudunk beleszólni, se mi, se a Falcons, mivel már csak a Dallas elleni meccsünk van vissza azzal a csoporttal, a Falcons meg kikapott már az Eagles-től, tehát tőlünk teljesen függetlenül haladnak. WC szempontból érdekes meccs lehet ATL-GB, ott igazából komoly pozíciót veszthet mindkét csapat egy vereséggel. Saints szempontból mindenképp a GB győzelem lenne a jobb, de egy esetleges WC verseny miatt, meg az sem 100% öröm. Az igazán jól akkor járnánk, ha a Falcons bele tudna futni egy olyan vereségbe, mint mi a Browns ellen, onnantól kezdve a december végi meccsünk tényleg a csoportelsőségről szólhatna.
Röviden ennyi 😀
több mint 14 éve
Shockey bordája lehet hogy rosszabban viselte a vasárnapi meccset a vártnálremélem csak vésztartalékok...
The Saints worked out free agent TEs Leroy Banks, DajLeon Farr and Dustin Mitchell this week.atapapa
több mint 14 éve
Shockey bordája lehet hogy rosszabban viselte a vasárnapi meccset a vártnál The Saints worked out free agent TEs Leroy Banks, DajLeon Farr and Dustin Mitchell this week.
több mint 14 éve
Pass D tényleg állat, főleg úgy, hogy Greer és Porter nem is játszottak eleget... Sharper egyébként sokat hoz, de jó ez így, hogy ő és Jenkins is küldi, ahogy tudja. Nagyon jó a secondary, az biztos. Csak nehogy elkiabáljam... :/csabi19igazából nem félek, hogy elkiabálnál valamit is. a következő négy (illetve öt ugye 😀) hétben két papíron klasszis O-val találkozunk, de mind a Boys, mind a Bengals szenvedősen nyomja idén, a Rams pedig még erősen formálódik, a nagyon komoly kihívás majd a Ravens futójátéka, lesz illetve az utolsó két hét csoport rangadója lesz érdekes. ahogy írtam már: ez a D meg tudja verni idegenben is a Falconst, amire ha mindkét csapat jól játszik addig, akkor szükség is lesz a csoportelsőséghez, mert az lesz a tuti továbbjutó hely... a WC is érdekes alakul, talán idén nem kell majd 11-5 a két WC helyhez, de a keletiektől minden kitelik...
több mint 14 éve
Én igazán a rookieknak örülök... A győzelem mellett.Graham-et elkezdtük használni (már a Cleveland ellen), bár WR pozícióból, de kapkodja a labdákat.
Ivory ugye a legjobb rookie futó, meccsenkénti és futásonkénti átlaga a legjobb a rookiek között, holtversenyben a legtöbb yardot hozta, a TD még várat magára, de király.
Robinson annyira nem rossz... Van hova fejlődnie, de amíg (remélem sokáig) ilyen néhány meccsre kell beugrani, nem lesz rossz a két kezdő mögött.
Pass D tényleg állat, főleg úgy, hogy Greer és Porter nem is játszottak eleget... Sharper egyébként sokat hoz, de jó ez így, hogy ő és Jenkins is küldi, ahogy tudja. Nagyon jó a secondary, az biztos. Csak nehogy elkiabáljam... :/