New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Én nem hiszem, h ez a pick annak szólna, h nem bíznának Randle-ben, nincs is rá okuk. Simán benne volt egy WR húzás az első három körben, az h ebből első kör lett engem kissé meglepett és nem is tetszik annyira, de igazából a draft végén lehet majd reálisan értékelni ezt a húzást is. Mindentől függetlenül számomra ez kissé luxuspick kategória és mivel nálunk elég sok a lyuk, így annyira nem repesek a húzástól..Szesze
Érthető az is ha nem annyira tetszik a pick.
Én azt mondom h Donald lett volna az egyetlen, aki - legalábbis számomra - egyértelműen jobb húzás lett volna. A többit már meg tudtam volna kérdőjelezni.
Ha már needek: ami kiugrik a többi közül, az sztem a TE. De ezt a posztot hagyományosan hanyagoljuk, meg nem is volt bent megfelelő érték.
TE után viszont sztem lehet már azon vitatkozni h mi (volt) a legnagyobb need: OL, DL, WR egyaránt indokolható. Bárkit húzunk a bent maradtakból, nem tömött volna be rögtön egy "lyukat". Hacsak nem rakod be Martint Snee helyére egyből. Sztem az sem lett volna jobb pick.
(A LB-t már nem is tudom h neednek tekintsem-e, hiszen évek óta nem volt Beason szintű játékosunk, arról meg sztem álmodni sem érdemes h 2 klasszis lb legyen a rosterünkön).
Abban nagyjából egyet értettünk, h kell wr. Lehet szívesebben láttunk volna vmi nagy darab fickót, de Beckham nagyjából konszenzus #3 wr a classban. Idén sok jó wr prospect van, lett volna benn később is, de sztem pl sok jó OL is maradt benn, azt is tudunk hozni 2. napon.
Én azért nem vok kiakadva, mert tényleg nagyon jó a gyerek, és nekem szimpi is - már amennyit így le lehet szűrni - úgy tűnik jó a hozzáállása, személyisége.
Donaldot sajnálom kifejezetten, mást viszont nem tudok mondani, aki egyértelműen jobban tetszene a Beckham picknél.
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
DT poszton könnyen lehet hogy nagy szükség lesz majd idén egy gyorsan bevethető ,minőségi játékosra ...
akkor bánhatjuk majd igazán Donaldot...
több mint 11 éve
NightBoY New York Giants 616
Valamiert azt erzem, hogy Austin Seferian-Jenkins jon hozzank a masodik korben. Megneztem most egy videot rola HAT engem nem nyugozott le. Lassunak tunik, hatalmas benga allat letere mindenki eltolja, a routeoknal neha hatra sem nez... egy elonye van, hogy allitolag nagyon biztos a keze, nagy jatekot nem fog csinalni, de 5 yardokat 99%ban megcsinalja. De a meretehez kepes szerintem nagyon szarul es lassan blokkol...

You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Én nem hiszem, h ez a pick annak szólna, h nem bíznának Randle-ben, nincs is rá okuk. Simán benne volt egy WR húzás az első három körben, az h ebből első kör lett engem kissé meglepett és nem is tetszik annyira, de igazából a draft végén lehet majd reálisan értékelni ezt a húzást is. Mindentől függetlenül számomra ez kissé luxuspick kategória és mivel nálunk elég sok a lyuk, így annyira nem repesek a húzástól..
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Annak örültem nagyon mikor 1/10 után elérhető volt még Donald és Lewan, azt hittem a kettő közül kerül ki a pick. Sejtettem, hogy Lewant vinni fogja a Tennessee, így készültem Donaldra. Elkapót majdnem mindig hozunk az első 3 körben, a napokban le is írtam ezt. Azt is, hogy nem kell Kelvin Benjaminokkal megtölteni a WR posztot, két éve jelentősebb magas elkapó nélkül nyertünk SB-t.

Ezzel a választással az látszik, hogy nem bízunk nagyon Randle-ben, akin látszik azért, hogy soha nem lesz belőle egy néhány évvel ezelőtti Nicks, de jó kis 2. számú elkapó lesz belőle idén. Cruzt legtöbbet a slotban akarják nyomatni és úgy gondolják Beckham Jr jó lesz majd az oldalvonal mellett. Még mindig azt mondom, hogy nem ez volt a legjobb húzás, de vállalható.

A mai napon papírforma szerint egy tight endnek és egy támadó falembernek kellene érkeznie, de ez könnyen borulhat. Benn van még Tuitt, Hageman, Nix, Lee, Su'a-Filo, Bitonio, Ealy, Kouandjio, Amaro...Be fog akadni szvsz egy olyan játékos, aki nem a várt posztra érkezik és elmondható lesz nála, hogy "nem tudtuk nem kiválasztani".

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
OFF, csak kíváncs vagyok a véleményetekre az 1. körről úgy általában.
Azért volt 1-2 kisebb-nagyobb reach sztem:
Miami (bár tavaly Pugh-ra is ezt mondtam, és ha uannyira bejön nekik is, akkor frankó...de most korainak tűnik), Philly, Arizona, New England (én nem vinnék 1. körben olyan dt-t, akinek már 2 ACL szakadása volt, így sztem reach)
Aki fölfele lóg ki sztem:
Saint Louis, Cleveland (2 db 1. körös pickkel persze nem olyan nehéz)
több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 598 — Giants fan
Talán bizakodásra ad okot, hogy Nicks classát is mélynek mondták anno, és abból a felhozatalból nagyon jól választottak, igaz nem éppen hosszú távra. Akkor Plaxico elvesztése miatt kellett wr első körben, most szintén a nr1 elkapó pótlására húztak sztem. Reméljük, nem bánjuk meg a Donald passzt, és beválik a srác. Holnap azért tényleg kellene egy te, me vmi guard, aztán a D-be a többi picket.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Henderson New York Giants 1 077
Én egyáltalán nem voltam nem voltam nagy Donald fan, de így első blikkre mégis sajnálom, hogy bent hagytuk. Mondjuk mielőtt elaludtam, olyan érzésem volt, hogy Ebront húzzuk mert McAdoonak hozunk egy játékszert, hát félig-meddig így lett, Ebronnál jobban tetszik a pick. Elinak így lesz célpontja bőven és talán végre lehet egy veszélyes returnerünk is.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Én azt hittem csalódottabb leszek egy ilyen pickkel...és mégsem annyira. 😀
Donaldért nagy kár, továbbra is azt mondom h ő kellett volna. Ebront nem sajnálom h kiment, annyira nem szimpi személyiségét tekintve (a játéka persze az). Egy "Zack Martinunk" meg már úgyis van.
Becckham viszont brutál jó játékos és nagyon gyors, nekem szimpatikus. Engem Cruzra emlékeztet, csak gyorsabb. Viszont ő sem egy tipikus rz target.Szsziszka
Ugyanezeket gondolom én is, bár iszonyat nagy Donald fan vagyok. A rz célpont viszont érkezni fog a második, vagy harmadik körben TE formájában.
több mint 11 éve
Én azt hittem csalódottabb leszek egy ilyen pickkel...és mégsem annyira. 😀
Donaldért nagy kár, továbbra is azt mondom h ő kellett volna. Ebront nem sajnálom h kiment, annyira nem szimpi személyiségét tekintve (a játéka persze az). Egy "Zack Martinunk" meg már úgyis van.
Becckham viszont brutál jó játékos és nagyon gyors, nekem szimpatikus. Engem Cruzra emlékeztet, csak gyorsabb. Viszont ő sem egy tipikus rz target.
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
hát mit mondjak, elég csalódott vagyok...
több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Donaldért kár, de legalább nem a Boyshoz került. Tetszik ez a pick, nekem egyből Randall Cobb jutott eszembe, Beckhamet szerintem mi is hasonlóan akarjuk használni (ebben a pickben azért szerintem rendesen benne van McAdoo keze). Azért jövőre ez a Cruz-Randle-Beckham Jr.- Jernigan - MM 5-ös elég ütős lehet.

Azért elég sok olyan játékos maradt,aki 2. körben remek értéket képviselhet. Gondolok itt pl. Xavier Su'a-Filora,vagy Timmy Jerniganre. De még TE is csak 1 ment ki! Várom már a kövi kört 😀

több mint 11 éve
1/12: Odell Beckham Jr., WR, LSU

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 001
Tom Coughlin says he came away extremely impressed with Odell Beckham Jr's interview. Calls him "polished."
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
meglepő, hogy bent hagytuk Manzielt 😀 na jó ez vicc, inkább Donald a meglepő, ezek szerint Hankinsben nagyon bízunk... Reggie Wayne-hez hasonlítják Beckhamet, sztem Ebron volt a pick, csak ő kiment 10-nél...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Odell Beckham Jr...Jobb mint Martin, de azért ez sem A+ főleg így, hogy benn volt még Donald

több mint 11 éve
A végső draft boardom (Nem erősorrend, mert néhány posztot (qb, cb stb.) akkor sem írok bele, ha az itt szereplő játékosoknál jobbak esetleg. Meg inkább azt a sorrendet mutatja h én kinek örülnék legjobban az 1. körben.)
1. Clowney
2. Mack
3. Robinson
4. Matthews
5. Watkins
Eddig volt az esélytelen kategória
6. Donald
7. Evans
8. Lewan
9. Ebron
10. Martin, Mosley, Beckham stb
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Drafthoz nulla vagyok azt se tudom kik ezek a csávók 😀
7-es tippel nem fárasztom magam, csak az első körre mondok egyet:

*Eric Ebron TE 1 North Carolina Jr 6-4 250
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Egyik hazai szurkoló kinn van New Yorkban, ott lesz majd draft party-n, ő küldött egy beszámolót, amit olvashattok ittAsbee
Mázlista 😀 Várom a híreket a partyrol ahol is majd nagyon megünnepkitek a jó draftot ès persze az illető nem Donald lesz 😀 Köszi a beszámolókat...Ha valakit érdekel majd megpróbálok firkantani valamit én is a Jags szombati londoni eventjéről...

több mint 11 éve
Egyik hazai szurkoló kinn van New Yorkban, ott lesz majd draft party-n, ő küldött egy beszámolót, amit olvashattok itt

több mint 11 éve
Remélem nem viszitek ki elölünk Donald-ot és ígérem nem kerül a Cowbojokhoz. 😉Toto21
Rajtad verjük le ha mégis😀

Szerintem több mock draftal elkentétben QB run lesz pont azért amit mondtál is a top 10 -ből 5 csapat QB needes. Az igaz, hogy idén nincs olysn kiemelkedő QB mint Luck, viszont vsn 4-5 nagyon ígéretes akár kezdőként szóbajövő prospect...Bortles, Manziel, Bridgewater, Carr, Garoppolo...Persze az első 3 a legértékezebb...Ezért reménykedek higy hullik lentre cukorka😊...Nekünk egy Donald, nektek egy Lewon vagy Ebron netán WR 😊Tomcsik
Akár ez is lehet, de ehhez szvsz az kell, hogy a top 5-ben vigyenek legalább egy QB-t. Anno Amukamara például ezért is csúszott le, ha egy Gabbertöt, Lockert, Pondert kivittek ilyen hamar, akkor simán kivihetik most is Bortles-t vagy Bridgewatert.

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Legújabb: "If Johnny Manziel falls, Giants would seriously consider taking him, source says" (www.nj.com/giants)
Egyre viccesebb 😊
Sztem Manziel kimegy előttünk. Kb. 5 qb needes csapat van top 10-ben. Sztem kizárt h egyik se dönt úgy h az elején visz qb-t. Mindenki nem tradel le, nem vár 2. kör elejére/1. végére, mert az már rizikósabb, és nem próbál meg mindenki egy Russel Wilson féle stealt véghezvinni későbbi körben. Sztem legalábbis lesz qb pick előttünk. Persze vihetnek másik irányítót is, de sztem Manziel ki fog menni.Szsziszka
Ha nem is megy ki, szerintem nekünk egyáltalán nincs rá szükségünk. 😊trii
Szerintem több mock draftal elkentétben QB run lesz pont azért amit mondtál is a top 10 -ből 5 csapat QB needes. Az igaz, hogy idén nincs olysn kiemelkedő QB mint Luck, viszont vsn 4-5 nagyon ígéretes akár kezdőként szóbajövő prospect...Bortles, Manziel, Bridgewater, Carr, Garoppolo...Persze az első 3 a legértékezebb...Ezért reménykedek higy hullik lentre cukorka😊...Nekünk egy Donald, nektek egy Lewon vagy Ebron netán WR 😊

több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 8 045
Legújabb: "If Johnny Manziel falls, Giants would seriously consider taking him, source says" (www.nj.com/giants)
Egyre viccesebb 😊
Sztem Manziel kimegy előttünk. Kb. 5 qb needes csapat van top 10-ben. Sztem kizárt h egyik se dönt úgy h az elején visz qb-t. Mindenki nem tradel le, nem vár 2. kör elejére/1. végére, mert az már rizikósabb, és nem próbál meg mindenki egy Russel Wilson féle stealt véghezvinni későbbi körben. Sztem legalábbis lesz qb pick előttünk. Persze vihetnek másik irányítót is, de sztem Manziel ki fog menni.Szsziszka
Ha nem is megy ki, szerintem nekünk egyáltalán nincs rá szükségünk. 😊trii
Egyre nagyobb smokescreen-ek vannak már a mai nap! Ez kb. olyan történet lehet mint a Ramsnél, hogy Bradford-nak szóltak elöre, hogy elhintenek egy ilyen kamuhírt, hogy valaki bejelntkezzen esetleg hátulról. 😀 Remélem nem viszitek ki elölünk Donald-ot és ígérem nem kerül a Cowbojokhoz. 😉
több mint 11 éve
Egyre viccesebb 😊
Sztem Manziel kimegy előttünk. Kb. 5 qb needes csapat van top 10-ben. Sztem kizárt h egyik se dönt úgy h az elején visz qb-t. Mindenki nem tradel le, nem vár 2. kör elejére/1. végére, mert az már rizikósabb, és nem próbál meg mindenki egy Russel Wilson féle stealt véghezvinni későbbi körben. Sztem legalábbis lesz qb pick előttünk. Persze vihetnek másik irányítót is, de sztem Manziel ki fog menni.
több mint 11 éve
1/1 lesz, nincs itt mese