New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
legalább elérzékenyült... 😊  www.giants.com/videos/videos/Watch_Odell_Beckham_Jr_gets_call_from_Giants/e64deb5d-305f-462a-842e-bc31f7834b2d (az nem volt egyértelmű, hogy az anyjával,vagy a barátnőjével volt...😊))ozibozi
Lehet, hogy volt már itt (akkor bocs), de én ebből tudtam meg, hogy Eli-jal azonos középsuliba jártak.

Ja, és az anyja volt - milf
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Hát Bromley-nak nagyon nagyot kell alkotnia, h ez a pick legalább később megmagyarázható legyen, mert most elég nagy faszságnak tűnik..
Richburg viszont nagyon jó húzás egy nagy need-re, neki örülök.Szesze
Én elnéztem az órákat és nem láttam a 2.kör felét de a Richburg húzásnak nagyon örülök. Utána viszont annak a bizonyosnak a rossz oldalára kerültünk, merta Cards volt olyan kedves, hogy kivigye Niklast, Texans meg Fiedorowicot, bár érte nem kár. Jött Bromley......aki legalább helyi gyerek és ismeri Pought és Nasibet. Ja, utolsó évében 10 sack és 14 tfl a Syracuse-ban, ami azért nem rossz egy DT-től. Szurkoljunk neki, remélhetőkeg rotációban rögtön szerepet kap és elkezi megszolgálni az árát. Arról már nem is beszélve, hogy voltak még bent bőven többre taksált DT-k.

Mindegy, legyünk pozitívak, felesleges mérgelődni, ez változni nem fog. Amikor majd agyonüti valamelyik ellenfél irányítóját, akkor majd úgyis megkedveljük. 😀lotus86
Ez oké, de az ilyen több körös reachek azért nehezen megmagyarázhatók akármit is látunk benne.. mondjuk én egy harmadik körös választástól alaphelyzetben egy év tanulás után egy stabil kezdő, de minimum nagyon hasznos rotációs játékos szintet várok el. Ahhoz h ez a pick utólag tényleg jónak legyen nevezhető neki többet kell letennie az asztalra.. persze nyilván nem véletlenül választottuk a csávót
több mint 11 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Hát Bromley-nak nagyon nagyot kell alkotnia, h ez a pick legalább később megmagyarázható legyen, mert most elég nagy faszságnak tűnik..
Richburg viszont nagyon jó húzás egy nagy need-re, neki örülök.Szesze
Én elnéztem az órákat és nem láttam a 2.kör felét de a Richburg húzásnak nagyon örülök. Utána viszont annak a bizonyosnak a rossz oldalára kerültünk, merta Cards volt olyan kedves, hogy kivigye Niklast, Texans meg Fiedorowicot, bár érte nem kár. Ravens vitte Gilmoret, akiben esetleg lett volna még fantázia.Jött Bromley......aki legalább helyi gyerek és ismeri Pought és Nasibet. Ja, utolsó évében 10 sack és 14 tfl a Syracuse-ban, ami azért nem rossz egy DT-től. Szurkoljunk neki, remélhetőkeg rotációban rögtön szerepet kap és elkezi megszolgálni az árát. Arról már nem is beszélve, hogy voltak még bent bőven többre taksált DT-k.

Mindegy, legyünk pozitívak, felesleges mérgelődni, ez változni nem fog. Amikor majd agyonüti valamelyik ellenfél irányítóját, akkor majd úgyis megkedveljük. 😀

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 11 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Sejtettem én h C-t hozunk, azért Walton elég komoly kérdőjel. Need pick volt Richburg, de nem rossz értékre sem. Soha rosszabb picket!
Bromley viszont elég komoly reachnek tűnik. Nem is értem. Azt nem is sorolom h kiket hoztam volna helyette.
Én éreztem h nem lesz 2. körben TE, a 3. pickünknél meg már nem volt benn olyan akit érdemes lett volna elhozni. És innét már fölös is sztem TE után kapkodni. Kimentek a jobbak, nem hiszem h 4+ körben előtúrunk vhonnan egy kezdő potenciállal rendelkezőt, de még olyat se nagyon, aki komoly upgrade lenne a mostaniakhoz képest. Reese csak rácsörög Finley-re h "mia a pálya?" - bár azt szintén nem tudjuk h McAdoo mit lát a mostani TE-inkben.
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Richburg viszont nagyon jó húzás egy nagy need-re, neki örülök.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Korábban az 5. körtől szoktunk balfaszkodni, most elkezdtük ezt a 3. körben. Bromley 6. kört ér, persze jó lehet, de csak pislogok. Azt már meg sem említem, hogy TE posztot telibeszartuk...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Richburg>>>Marcus Martin, korrekt

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 001
legalább elérzékenyült... 😊  www.giants.com/videos/videos/Watch_Odell_Beckham_Jr_gets_call_from_Giants/e64deb5d-305f-462a-842e-bc31f7834b2d (az nem volt egyértelmű, hogy az anyjával,vagy a barátnőjével volt...😊))
több mint 11 éve
 www.giants.com/videos/videos/GM_Jerry_Reese_on_WR_Odell_Beckham_Jr_/0c215401-0ccc-4121-a293-60e8c9cf6106
több mint 11 éve
Igen, úgytűnik csak a Donald pickkel lett volna elégedett a többség. Bár abban az esetben is lehetett volna kötözködni, mert kell a célpont Elinak, erre meg az a válasz, hogy később is találunk elkapót, és így tovább. Különleges állat a szurkoló, semmi sem tökéletes neki, mindig lesz elégedetlen. A szakértők jónak ítélik a választást, bízzunk abban, hogy 1000 yardos elkapót húztunk.gyurczi
A legnagyobb hiba kinézni egy játékost és csak őt várni😊

több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 598 — Giants fan
Igen, úgytűnik csak a Donald pickkel lett volna elégedett a többség. Bár abban az esetben is lehetett volna kötözködni, mert kell a célpont Elinak, erre meg az a válasz, hogy később is találunk elkapót, és így tovább. Különleges állat a szurkoló, semmi sem tökéletes neki, mindig lesz elégedetlen. A szakértők jónak ítélik a választást, bízzunk abban, hogy 1000 yardos elkapót húztunk.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
bármennyire is keressük ,és akár meg is találjuk a magyarázatot,azért maradéktalanul senki nem örül ennek a picknek, sőt...😕 (first round) szvszozibozi
Teljesen felesleges hergelni magunkat, simán vállalható pick Beckham. Nyilván sokan akarták volna Donaldot, de ha beválik ez a húzás, akkor 2-3 év múlva nem fogjuk ezt felemlegetni. Tavaly Pugh-nál mindenki fogta a fejét és mi lett belőle? JPP-nél kegyetlen nagy bust esély volt és SB-hoz segítette a csapatot. Amukamara úgy jött a 19-dik helyen, hogy simán top 10 várományos és neki meg jóval nehezebben indult be a profi élet. Butaság leragadni ennél a húzásnál.

több mint 11 éve
bármennyire is keressük ,és akár meg is találjuk a magyarázatot,azért maradéktalanul senki nem örül ennek a picknek, sőt...😕 (first round) főleg ,hogy szvsz simán mehettünk volna 2.körben Robinsonra,vagy más 180 -nál magasabb célpontra... mind1 gyerünk előre...😊
több mint 11 éve
2. nap gondolom TE/OL/DL posztokra próbálunk húzni majd (gondolom így jön ki majd a bpa 😊 ). Néhány név, akiknek örülnék:
OL: Su'a-Filo, Kouandjio, Moses, Bitonio, Marcus Martin, Richburg, Gabe Jackson, Yankey
DL: Tuitt, Ealy, Kareem Martin, Jernigan
TE: Seferian-Jenkins, Niklas
Van egy olyan érzésem h vmelyik falba jön a 2. körös.Szsziszka
Kb felsoroltad az összes lehetséges játékost a posztokon😀 Ha benn lesz Ealy akkor elég nagy esély van rá h őt húzzuk, nála el lehet mondani h 1. körös prospect (és egész fasza is)

több mint 11 éve
2. nap gondolom TE/OL/DL posztokra próbálunk húzni majd (gondolom így jön ki majd a bpa 😊 ). Néhány név, akiknek örülnék:
OL: Su'a-Filo, Kouandjio, Moses, Bitonio, Marcus Martin, Richburg, Gabe Jackson, Yankey
DL: Tuitt, Ealy, Kareem Martin, Jernigan
TE: Seferian-Jenkins, Niklas
Van egy olyan érzésem h vmelyik falba jön a 2. körös.
több mint 11 éve
Most végülis van kamera a war roomunkban? Ha igen, tudtok arról vmit h hol lehet megnézni a felvételeit? V. csak a draft végén lehet, v esetleg vmi műsorban?
több mint 11 éve
A tegnapi helyszíni beszámoló 2. része itt

több mint 11 éve
Lehet, hogy pont Hankins miatt nem kellett egy azonnali kezdő, hanem egy későbbi projekt dt, akit Jenkins után akarunk majd használni, viszont wr esetében meg kelhetett, egy már az első évében több lehetőséget kapó playa. Már nem emlékszem Nicks mennyit nyomott rookieként, de lehet Beckham a szokásosnál többet szerepel majd.gyurczi
Nem értem miért. Pont a DT az a poszt ahol egy csere is sokkal több lehetőséget kap mint máshol. Amíg Jenkins pihen addig benn apríthatott volna Donald. Hankins pedig pont nem az a játékos aki végigbrusztolja az egész meccset. Az Ohio State-n utolsó szezonjában pont ezért esett vissza, mert nem kapott semmi pihenőidőt, végigjátszatták vele kb. a teljes meccset és ez a teljesítményének a rovására ment rá.Asbee
Én is sokkal jobban örültem volna Donaldnak, de próbálom pozitívan nézni a dolgot.
Azt adom h egy Hankins backup 1 tech elférne a rosteren. (Mondjuk Donald pont 3 tech, ő Jenkins helyére pályázhatott volna). Hankinsen kívül nincs még egy igazi spaceeater hústorony a csapatban, a többiek mind a dt poszton max közepesnek mondható 300 font körül mozognak. Mondjuk ez lehet megoldható fa igazolással is, korai körben fölös lenne még egy 1 tech.
több mint 11 éve
Lehet, hogy pont Hankins miatt nem kellett egy azonnali kezdő, hanem egy későbbi projekt dt, akit Jenkins után akarunk majd használni, viszont wr esetében meg kelhetett, egy már az első évében több lehetőséget kapó playa. Már nem emlékszem Nicks mennyit nyomott rookieként, de lehet Beckham a szokásosnál többet szerepel majd.gyurczi
Nem értem miért. Pont a DT az a poszt ahol egy csere is sokkal több lehetőséget kap mint máshol. Amíg Jenkins pihen addig benn apríthatott volna Donald. Hankins pedig pont nem az a játékos aki végigbrusztolja az egész meccset. Az Ohio State-n utolsó szezonjában pont ezért esett vissza, mert nem kapott semmi pihenőidőt, végigjátszatták vele kb. a teljes meccset és ez a teljesítményének a rovására ment rá.

több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 598 — Giants fan
Lehet, hogy pont Hankins miatt nem kellett egy azonnali kezdő, hanem egy későbbi projekt dt, akit Jenkins után akarunk majd használni, viszont wr esetében meg kelhetett, egy már az első évében több lehetőséget kapó playa. Már nem emlékszem Nicks mennyit nyomott rookieként, de lehet Beckham a szokásosnál többet szerepel majd.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
persze!biztos fasza lesz a gyerek, de a WR poszton mindig akad valaki jobb lehetőség ,
és erre kihagyjuk a No. 1. DT prospectet ami még ráadásul need is...
:-/yooker
Kicsit nekem is ez bassza a csőrömet, hogy a legjobb DT helyett a 3. WR-t húztuk be. Cruzt valószínűleg többet akarjuk slotban látni, a cseréje lehet Jernigan. A no. 2 WR Randle lesz, a túloldalon pedig Manningham/Beckham Jr. Cruz 1000+ yardos elkapó, de a csapat szerint akkor Randle nem nagyon fog már fejlődni, mert ha évi 900 yard körüli teljesítményre képes lenne, akkor felesleges lenne egy első körös elkapó.

A defensive tackle-k között ehhez képest elengedtük Joseph-et, aki a legjobb szabadügynökünk volt, őt fogja pótolni Hankins, akiről egyelőre nem sokat tudunk, de simán jó játékos lehet belőle. 3-tech-ben ott van Cullen Jenkins, aki bőven elmúlt 30 és szvsz ez lesz az utolsó szezonja. Ezt a posztot sokkal jobban lehet rotálni és Patterson tavaly hasznos csere volt, de Kuhn legjobb esetben is csak a negyedik számú DT lehet. Nincs bajom ezzel a WR választással sem, de akármit is mondanak nem Beckham Jr volt a BPA😊Asbee
Ja, ez most nem BPA volt, az kijelenthető!!!
több mint 11 éve
persze!biztos fasza lesz a gyerek, de a WR poszton mindig akad valaki jobb lehetőség ,
:-/yooker
Kicsit nekem is ez bassza a csőrömet, hogy a legjobb DT helyett a 3. WR-t húztuk be. Cruzt valószínűleg többet akarjuk slotban látni, a cseréje lehet Jernigan. A no. 2 WR Randle lesz, a túloldalon pedig Manningham/Beckham Jr. Cruz 1000+ yardos elkapó, de a csapat szerint akkor Randle nem nagyon fog már fejlődni, mert ha évi 900 yard körüli teljesítményre képes lenne, akkor felesleges lenne egy első körös elkapó.

A defensive tackle-k között ehhez képest elengedtük Joseph-et, aki a legjobb szabadügynökünk volt, őt fogja pótolni Hankins, akiről egyelőre nem sokat tudunk, de simán jó játékos lehet belőle. 3-tech-ben ott van Cullen Jenkins, aki bőven elmúlt 30 és szvsz ez lesz az utolsó szezonja. Ezt a posztot sokkal jobban lehet rotálni és Patterson tavaly hasznos csere volt, de Kuhn legjobb esetben is csak a negyedik számú DT lehet. Nincs bajom ezzel a WR választással sem, de akármit is mondanak nem Beckham Jr volt a BPA😊

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
:-/
több mint 11 éve
Ezt a picket leginkább úgy lehet értékelni, hogy fordított esetben, azaz, ha Donaldot visszük úgy, hogy Beckham még bent van, vajon hányan írták volna azt, hogy kár, hogy nem Beckham-et vittük. Sztem zéró. Én legalábbis mindenhonnan azt hallottam, hogy mély a WR-class és 2-3. körökben is lehet nagyon jó értékeket találni.

Megnéztem most délelőtt gyorsan 3-4 összeállítást tavalyi meccseiről. Az feltűnt egyből, hogy az általam látott kevés NCAA-meccsen mozgó elkapókhoz viszonyítva tényleg eléggé NFL-érettnek tűnik a játéka. Látszik, hogy 180 cm-es testmagasságához viszonyítva nagy a keze, az egyik meccsen ezt ki is emelték a kommentátorok, valószínűleg ezért is droppol keveset. Hát, igen, blokkolása nem vmi elit, viszont a gyorsulása tényleg páratlan. Azt még megnéztem volna, mit kezd a jammeléssel, de ilyet nem láttam az összefoglalókban.

Azért elkeseredve nem vagyok, mert szeretem az első körös skill-húzásainkat, másrészt szezon közben mindig irigykedve nézem azokat a csapatokat, ahol akár 5-6 veszélyt jelentő WR közül válogathat az OC, hogy kit küld fel a pályára egy-egy playnél, míg ezzel ellentétben nálunk jó ha 3 épkézlábot tudunk foglalkoztatni egy-egy meccs alatt. Ettől függetlenül szokás szerint a rookie-védelmi program lelkes tagjaként számítok rá az idei szezonban.
több mint 11 éve
Valamiert azt erzem, hogy Austin Seferian-Jenkins jon hozzank a masodik korben. Megneztem most egy videot rola HAT engem nem nyugozott le. Lassunak tunik, hatalmas benga allat letere mindenki eltolja, a routeoknal neha hatra sem nez... egy elonye van, hogy allitolag nagyon biztos a keze, nagy jatekot nem fog csinalni, de 5 yardokat 99%ban megcsinalja. De a meretehez kepes szerintem nagyon szarul es lassan blokkol...NightBoY
Anno írtam is nála, hogy sokkal jobban ki kell használni fizikai képességeit, fineszből oldja meg inkább a dolgokat. És amellett hogy nagy, bőven van még mit fejlődnie blokkolásban is.