New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Who is that guy?
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Tegnapról elfelejtettem belinkelni a két ismertetőt:Angem is emlékeztet Andre Brownra. Sőt anno őt is a 4. körben hoztuk. Remélhetőleg Williams megragad a rosteren, és a sérülések is elkerülik.
2/43: Weston Richburg, C, Colorado State
3/74: Jay Bromley, DT, Syracuse
És kész a legújabb is:
4/113: Andre Williams, RB, Boston College
Egyébként ha párhuzamba kellene állítani valakivel, akkor én Andre Brownt mondanám.Asbee
több mint 11 éve
Tegnapról elfelejtettem belinkelni a két ismertetőt:2/43: Weston Richburg, C, Colorado State
3/74: Jay Bromley, DT, Syracuse
És kész a legújabb is:
4/113: Andre Williams, RB, Boston College
Egyébként ha párhuzamba kellene állítani valakivel, akkor én Andre Brownt mondanám.
több mint 11 éve
mivel nem all-down játékos lesz így az, h sokat használták nem különösebben gáz. De egyébként is, ha pár évre megoldja az erőfutásokat már akkor megérte. Csak tanítsák meg blokkolni, mert az kurva fontos.. (mondjuk addig vszínű pályára se kerül)"Csak" az uccsó évében használták sokat.704 carry-je volt, az kurva sok, hasonlítsd össze többi játékossal. De amúgy fasza kis játékos, nekem tetszik ez a pick. Ő volt a legjobb RB, Heisman döntős is volt, a hiányosságai miatt pont a helyén is érkezett. Szvsz teljesen jó itt.Asbee
van ahol azt írják h nem jó pass protector, de nfl.comon a következőt: "Solid anchor in pass protection"
Az igaz h keveset kapott el, de szintén az nfl.comos elemzésből: "Caught the ball extremely well at his pro day."
Gondolom ha úgy gondolná az FO, h nagyon nem megy neki a pass block (és nem is fejleszthető), akkor nem húztuk volna.Szsziszka
Egyébként így elnézve a videókat meg a jellemzéseket róla, tényleg fasza kis játékosnak tűnik
több mint 11 éve
"Csak" az uccsó évében használták sokat.704 carry-je volt, az kurva sok, hasonlítsd össze többi játékossal. De amúgy fasza kis játékos, nekem tetszik ez a pick. Ő volt a legjobb RB, Heisman döntős is volt, a hiányosságai miatt pont a helyén is érkezett. Szvsz teljesen jó itt.
van ahol azt írják h nem jó pass protector, de nfl.comon a következőt: "Solid anchor in pass protection"
Az igaz h keveset kapott el, de szintén az nfl.comos elemzésből: "Caught the ball extremely well at his pro day."
Gondolom ha úgy gondolná az FO, h nagyon nem megy neki a pass block (és nem is fejleszthető), akkor nem húztuk volna.Szsziszka
több mint 11 éve
"Csak" az uccsó évében használták sokat.negyedik körben az esetleges hiányosságokkal együtt is egy jó pick ez, szükség is volt egy ilyen RBre mert az ilyen Hillis, Jacobs igazolások csak tűzoltásra voltak jók
több mint 11 éve
"Csak" az uccsó évében használták sokat. Meg vszínű nem kap majd 20 carryt meccsenként Jennings (meg remélhetőleg Wilson) mellett.van ahol azt írják h nem jó pass protector, de nfl.comon a következőt: "Solid anchor in pass protection"
Gondolom ha úgy gondolná az FO, h nagyon nem megy neki a pass block (és nem is fejleszthető), akkor nem húztuk volna.
több mint 11 éve
Nem azt írják, hogy gyenge, csak hogy nem használták arra. Lehet gyorsan megtudja majd tanulni, első évében úgysem nagyon fog pályát látni.Két dolog bassza kicsit a csőrömet vele kapcsolatban: senior, ráadásul szarráhasználták és 4 év alatt 10 elkapás (2013-ban 0)Asbeeengem meg inkább az, h blokkolásban gyengeSzesze
több mint 11 éve
Jacobs 2.0, ez a pick is tetszik. Kellett egy ilyen erőteljesebb futó, de így már azért elég sok lett belőle. Megosztva a carryt jó kis trió lehet ez a Jennings-Wilson-Williams hármas.
több mint 11 éve
Két dolog bassza kicsit a csőrömet vele kapcsolatban: senior, ráadásul szarráhasználták és 4 év alatt 10 elkapás (2013-ban 0)Asbeeengem meg inkább az, h blokkolásban gyenge
több mint 11 éve
Két dolog bassza kicsit a csőrömet vele kapcsolatban: senior, ráadásul szarráhasználták és 4 év alatt 10 elkapás (2013-ban 0)
több mint 11 éve
és ki tudja ki marad szeptemberre is egészséges közülükMost Hillis-t mondanám, Coxról nem hiszem h 1 év után lemondunkAsbeePeyton Hillis pakolhatAsbeevagy CoxSzsziszka
😊
több mint 11 éve
Váó ő az első BC játékos akit draftoltunk
több mint 11 éve
szimpi a csávó, szükség is volt rá, nem reach, úgyh ezzel minden oké
több mint 11 éve
Most Hillis-t mondanám, Coxról nem hiszem h 1 év után lemondunkPeyton Hillis pakolhatAsbeevagy CoxSzsziszka
több mint 11 éve
a stúdióban ülő főiskolás edző dicséri nagyon...
több mint 11 éve
Peyton Hillis pakolhat
több mint 11 éve
na megjött az RB húzás is ahogy várható volt
több mint 11 éve
Andre Williams RB. Jó érték.
több mint 11 éve
Bromleyról ez már nem igazán mondható el. Nem a személyével van bajom, értem én, hogy megtetszett a vezetőségnek, nagyon akartuk és az is lehet, hogy a bent maradt DT-k közül ő lesz majd a legjobb, de ez a srác a negyedikben is simán behúzható lett volnaígy van, ha egy körrel később húzzuk akkor semmi gáz az egésszel.. így tényleg csak akkor lesz védhető, ha nagyon beválik
De persze In Reese we trust, sok tehetség bent van még. Én a TE poszt miatt nem aggódok annyira, Beckham érkezésével van épp elég ember aki el tudja kapni a labdát és hátha robbant még a TE-k JPPje vagy valaki más.Henderson
több mint 11 éve
Én Bromley nevét megjegyeztem valamikor pár hete, igaz az 5-7. körös prospectek között. Kb. annyit is ér. Remélem azért be fog válni, mert az ilyen húzások miatt basszuk el rendszeresen a draftokat. Egyébként elég durva kis háttérsztorija van, jövő héten majd valószínűleg lesz róla egy hosszabb írás.
több mint 11 éve
3. napra már nehéz posztot is tippelni. Én megint azt mondom h OL-be elég sok jó prospect van még benn, nem lenne meglepő, ha jönne még vki a falba.
több mint 11 éve
hazafelé a vonaton azt beszéltük Empty-vel, hogy igazából Bromley mögött van teljesítmény, legalábbis annyi, ami alapján fel szoktak tenni prospecteket a térképre. ehhez képest őt komolyan a világon sehol sem láttam érdemleges névként megszellőztetni, pedig nem egy szakit követek. Utoljára a Shrine Game alatt láttam leírva a nevét twitteren, nagyon under the radar húzás volt ez.viszont ha Easley sértült marad, Sutton meg dagi, akkor lehet jobb interior rusher lesz náluk 😀
több mint 11 éve
Meg igazából megtippelni egy játékost igazán csak az 1. körben lehet h ki lesz az. Onnantól kezdve lottó az egész.AsbeePont ezt akartam írni, hogy a 2-5 kör totál lutri, nem tudsz olyat húzni akiből 100% hogy jó játékos lesz és tudni lehet, hogy nincs nála későbbi körben jobb. Pl. Marvin Austin mekkora steal volt, de ott van ellenben Linval Joseph. Sajnos Reese-nek nincs akkora szerencséje, hogy gyakran eltalálja a tutit. A hátsó körösökkel meg nem hibázol, mert ha nem jön be az egyáltalán nem gáz.
Ez a draft messze nem a best case scenario, de azért nem rossz.
Ráadásul arról meg a csapatunk esetében nem beszélhetünk, hogy azonnal bevethető játékost kellene húzni, mert a rookie védő program ezerrel megy nálunk.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!